Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ξέρετε κανένα καλό παιχνίδι που να παίζει multiplayer μέσω Bluetooth; έχω το blobby volleyball και έχω βρει μερικά άλλα αλλά είναι υπερβολικά πιο ελαφριά και δεν είναι ωραία. Κάτι πιο βαρύ.

Πες μας και εμάς να μάθουμε!

Κάποιοι φίλοι μου έχουν καεί μεταξύ τους (bluetooth multiplayer) με το Tank 1990 αλλά εγώ δεν το έχω δοκιμάσει..

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

πειτε κανενα καλο παιχνιδι σχετικα με basketball αλλα οχι το κλασικο που απλως βαζεις τη μπαλα στο καλαθι.

ΝBA JAM. Μακραν το καλυτερο και πληρεστερο απ ολα!υπαρχει κ το ΝΒΑ 2Κ13,αλλα δεν ξερω αν θα ειναι συμβατο στην συσκευη σου.

Τι εννοεις πρωτοτυπο?δεν σε καταλαβαινω....

εννοω να μην ειναι το κλασσικο παιχνιδι το ολοκληρο η απλα να βαζεις τις μπαλες που σου δινει στο καλαθι. να ειναι παιχνιδι καπως διαφορετικο κ οχι σαν ολα που κυκλοφορουν που ειναι ιδια.

Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό FPS;! Δε με νοιάζει και να μην είναι δωρεάν.
There is no death, there is the Force.

Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό FPS;! Δε με νοιάζει και να μην είναι δωρεάν.

Dead Trigger. Πολύ καλό!

Shadowgun: Deadzone Και πολύ καλό και multiplayer!

Και τα δύο είναι τσάμπα.. αλλά μην τα σνομπάρεις. Είναι super παιχνίδια.

Dead Trigger. Πολύ καλό!

Shadowgun: Deadzone Και πολύ καλό και multiplayer!

Και τα δύο είναι τσάμπα.. αλλά μην τα σνομπάρεις. Είναι super παιχνίδια.

Υπάρχει και το modern combat 4 αλλά είναι πολύ βαρύ

Καποιος που ασχολειται με το Real Racing 3...

Για να κρατησω backup το progress, πρεπει να κρατησω καποιο συγκεκριμενο φακελο? Ή γινεται δουλεια με το cloud save ή/και το titanium?

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Καποιος που ασχολειται με το Real Racing 3...

Για να κρατησω backup το progress, πρεπει να κρατησω καποιο συγκεκριμενο φακελο? Ή γινεται δουλεια με το cloud save ή/και το titanium?

Με το titanium δεν γίνεται. Με το cloud δεν ξέρω γιατί έχω σύνδεση με το Facebook και νομίζω γίνεται από εκεί αυτόματα.

Για χειροκίνητο backup η διαδρομή είναι: android/data/com.ea κάτι τέτοιο, θα το βρεις δεν είναι δύσκολο.

Με το titanium δεν γίνεται. Με το cloud δεν ξέρω γιατί έχω σύνδεση με το Facebook και νομίζω γίνεται από εκεί αυτόματα.

Για χειροκίνητο backup η διαδρομή είναι: android/data/com.ea κάτι τέτοιο, θα το βρεις δεν είναι δύσκολο.

Mε cloud, αυτο εννοουσα, μεσω fb.. Οταν κανεις save στο account του fb δεν αποθηκευεται??

Αλλα καλου κακου, κραταω το φακελο κ ελπιζω να ειμαι καλυμμενος ..

ΤΗΧ για τη βοηθεια!!

ΥΓ: Κολλημα ασχημο το παιχνιδι.. Μετανοιωνω που δεν το ξεκινησα νωριτερα.. :cry:

Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits...

Εχει κανεις συσκευη με mtk6589 που να παιζει το real racing 3? Στο δικο μου κολλαει το συμπαν. Μονο τις αρχικες οθονες με τα logo βλεπω. Μετα παγωνει

δοκιμασα ολες τις αντιγραφες του clash of clans απο το google play αλλα κανενα δε το φτανει δυστυχως...

μονο το clash of lords μπορω να πω οτι το πλησιαζει λιγο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

δοκιμασα ολες τις αντιγραφες του clash of clans απο το google play αλλα κανενα δε το φτανει δυστυχως...

μονο το clash of lords μπορω να πω οτι το πλησιαζει λιγο

Ωραίο είναι αυτό που λες αλλά προτιμώ το jungle heat..... Για δες το.....

Ωραίο είναι αυτό που λες αλλά προτιμώ το jungle heat..... Για δες το.....

να υποθεσω οτι ουτε αυτο εχει push notifications?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Puzzle game για πολύ στύψιμο του εγκεφάλου και των αντανακλαστικών λέμε! Μικρό σε μέγεθος, δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και πολύ σύντομα με Ελληνική μετάφραση (by me...:D )

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.ak.distracted

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Σήμερα ανακάλυψα το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει στο android.

Tapp Down

Είναι πολύ απλό. Πατας την οθόνη όσο πιο πολλές φορές μπορείς μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα (15, 30, 45 δευτερόλεπτα).

Δεν φαντάζεστε κάψιμο. Μιλάμε πέφτουν κλοτσιές, μπουνιές, κεφαλιές, ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Ειδικά στα 45 δευτερόλεπτα στο τέλος πέφτεις κάτω από την κούραση. Θα μπορούσαν άνετα να το βάλουν σε κατηγορία για γυμναστική.

tip: καρπός ακίνητος, δάκτυλα ακίνητα, το μόνο που κινείται είναι ο αγκώνας. Αλλά ο καθένας όπως τον βολεύει. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο το ένα δάκτυλο αλλά πραγματικά ΚΑΊΓΕΤΑΙ.

Δοκιμάστε το! Δεν θα το μετανιώσετε!

Edited by NickName98

Ποιο καλο παιδι θα με στειλει το save του απ το drag racing?

Το χα προχωρησει αρκετα και το απογευμα εσβησα καταλαθος τον φακελο του παιχνιδιου.

Ευχαριστω

Πήγα και αυτοκτόνησα. :p

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/q71/s720x720/7146_640059066004521_615915487_n.jpg

Ποιό είναι αυτό;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια