jastonas Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Παιδιά ξέρετε κανένα καλό παιχνίδι που να παίζει multiplayer μέσω Bluetooth; έχω το blobby volleyball και έχω βρει μερικά άλλα αλλά είναι υπερβολικά πιο ελαφριά και δεν είναι ωραία. Κάτι πιο βαρύ. Πες μας και εμάς να μάθουμε! Κάποιοι φίλοι μου έχουν καεί μεταξύ τους (bluetooth multiplayer) με το Tank 1990 αλλά εγώ δεν το έχω δοκιμάσει.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 πειτε κανενα καλο παιχνιδι σχετικα με basketball αλλα οχι το κλασικο που απλως βαζεις τη μπαλα στο καλαθι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 πειτε κανενα καλο παιχνιδι σχετικα με basketball αλλα οχι το κλασικο που απλως βαζεις τη μπαλα στο καλαθι. ΝBA JAM. Μακραν το καλυτερο και πληρεστερο απ ολα!υπαρχει κ το ΝΒΑ 2Κ13,αλλα δεν ξερω αν θα ειναι συμβατο στην συσκευη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Καποιο σαν το udribble που ειναι πρωτοτυπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Καποιο σαν το udribble που ειναι πρωτοτυπο? Τι εννοεις πρωτοτυπο?δεν σε καταλαβαινω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Τι εννοεις πρωτοτυπο?δεν σε καταλαβαινω.... εννοω να μην ειναι το κλασσικο παιχνιδι το ολοκληρο η απλα να βαζεις τις μπαλες που σου δινει στο καλαθι. να ειναι παιχνιδι καπως διαφορετικο κ οχι σαν ολα που κυκλοφορουν που ειναι ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoshimitsu Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό FPS;! Δε με νοιάζει και να μην είναι δωρεάν. Παράθεση There is no death, there is the Force. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό FPS;! Δε με νοιάζει και να μην είναι δωρεάν. Dead Trigger. Πολύ καλό! Shadowgun: Deadzone Και πολύ καλό και multiplayer! Και τα δύο είναι τσάμπα.. αλλά μην τα σνομπάρεις. Είναι super παιχνίδια. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Dead Trigger. Πολύ καλό! Shadowgun: Deadzone Και πολύ καλό και multiplayer! Και τα δύο είναι τσάμπα.. αλλά μην τα σνομπάρεις. Είναι super παιχνίδια. Υπάρχει και το modern combat 4 αλλά είναι πολύ βαρύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καποιος που ασχολειται με το Real Racing 3... Για να κρατησω backup το progress, πρεπει να κρατησω καποιο συγκεκριμενο φακελο? Ή γινεται δουλεια με το cloud save ή/και το titanium? Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καποιος που ασχολειται με το Real Racing 3... Για να κρατησω backup το progress, πρεπει να κρατησω καποιο συγκεκριμενο φακελο? Ή γινεται δουλεια με το cloud save ή/και το titanium? Με το titanium δεν γίνεται. Με το cloud δεν ξέρω γιατί έχω σύνδεση με το Facebook και νομίζω γίνεται από εκεί αυτόματα. Για χειροκίνητο backup η διαδρομή είναι: android/data/com.ea κάτι τέτοιο, θα το βρεις δεν είναι δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Με το titanium δεν γίνεται. Με το cloud δεν ξέρω γιατί έχω σύνδεση με το Facebook και νομίζω γίνεται από εκεί αυτόματα. Για χειροκίνητο backup η διαδρομή είναι: android/data/com.ea κάτι τέτοιο, θα το βρεις δεν είναι δύσκολο. Mε cloud, αυτο εννοουσα, μεσω fb.. Οταν κανεις save στο account του fb δεν αποθηκευεται?? Αλλα καλου κακου, κραταω το φακελο κ ελπιζω να ειμαι καλυμμενος .. ΤΗΧ για τη βοηθεια!! ΥΓ: Κολλημα ασχημο το παιχνιδι.. Μετανοιωνω που δεν το ξεκινησα νωριτερα.. :cry: Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Εχει κανεις συσκευη με mtk6589 που να παιζει το real racing 3? Στο δικο μου κολλαει το συμπαν. Μονο τις αρχικες οθονες με τα logo βλεπω. Μετα παγωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Fort Conquer.ωραιο παιχνιδακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 δοκιμασα ολες τις αντιγραφες του clash of clans απο το google play αλλα κανενα δε το φτανει δυστυχως... μονο το clash of lords μπορω να πω οτι το πλησιαζει λιγο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Παιδιά υπάρχει κανένα καλό simulator για πλοία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 δοκιμασα ολες τις αντιγραφες του clash of clans απο το google play αλλα κανενα δε το φτανει δυστυχως... μονο το clash of lords μπορω να πω οτι το πλησιαζει λιγο Ωραίο είναι αυτό που λες αλλά προτιμώ το jungle heat..... Για δες το..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Ωραίο είναι αυτό που λες αλλά προτιμώ το jungle heat..... Για δες το..... να υποθεσω οτι ουτε αυτο εχει push notifications? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 να υποθεσω οτι ουτε αυτο εχει push notifications? Αν τρέχει από πίσω η εφαρμογή, έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Puzzle game για πολύ στύψιμο του εγκεφάλου και των αντανακλαστικών λέμε! Μικρό σε μέγεθος, δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και πολύ σύντομα με Ελληνική μετάφραση (by me...:D ) https://play.google.com/store/apps/details?id=de.ak.distracted Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 (edited) Σήμερα ανακάλυψα το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει στο android. Tapp Down Είναι πολύ απλό. Πατας την οθόνη όσο πιο πολλές φορές μπορείς μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα (15, 30, 45 δευτερόλεπτα). Δεν φαντάζεστε κάψιμο. Μιλάμε πέφτουν κλοτσιές, μπουνιές, κεφαλιές, ότι μπορείτε να φανταστείτε. Ειδικά στα 45 δευτερόλεπτα στο τέλος πέφτεις κάτω από την κούραση. Θα μπορούσαν άνετα να το βάλουν σε κατηγορία για γυμναστική. tip: καρπός ακίνητος, δάκτυλα ακίνητα, το μόνο που κινείται είναι ο αγκώνας. Αλλά ο καθένας όπως τον βολεύει. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο το ένα δάκτυλο αλλά πραγματικά ΚΑΊΓΕΤΑΙ. Δοκιμάστε το! Δεν θα το μετανιώσετε! Edited August 7, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Ποιο καλο παιδι θα με στειλει το save του απ το drag racing? Το χα προχωρησει αρκετα και το απογευμα εσβησα καταλαθος τον φακελο του παιχνιδιου. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Πήγα και αυτοκτόνησα. :p http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/q71/s720x720/7146_640059066004521_615915487_n.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Φιλε, το λιωσες! Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Πήγα και αυτοκτόνησα. :p http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/q71/s720x720/7146_640059066004521_615915487_n.jpg Ποιό είναι αυτό; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts