giothesuper Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 ξερεις κανεις κανενα παιχνιδι για την κορη μου που ειναι 5,5 χρονων? να το βαλω στο κινητο να παιζει για να μπορω να πιω κανα καφε?χεχε ;) Τalking tom..τους τρελαινει ολους:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Τalking tom..τους τρελαινει ολους:lol: Oντως. Για μικρα παιδια ειναι οτι πρεπει. Και μερικες φορες και για μεγαλυτερα!!:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Πολυ ωραιο παιχνιδακι κατηγοριας puzzle, ειναι το Quell Reflect. Οσο περνανε οι πιστες, κολλας αρκετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Τalking tom..τους τρελαινει ολους:lol: δεν μου το βγαζει στο μαρκετ.ειναι σωστη η ονομασια? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 δεν μου το βγαζει στο μαρκετ.ειναι σωστη η ονομασια? Eδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Κανά καλό Online free σκάκι υπάρχει?Εχω κάνει search αλλά θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει δοκιμάσει. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Κανά καλό Online free σκάκι υπάρχει?Εχω κάνει search αλλά θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει δοκιμάσει. Chesspresso. Το καλύτερο! Έχω παίξει γύρω στις 300 παρτίδες με χρήστες από όλο τον κόσμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 την δεκαετια του 90 ηταν απ τα παιχνιδια κολημα (σε pc και amiga). another world. δεν ξερω ποσο καλο ειναι μιας και καμια συσκευη μου δεν το παιζει. :angry::angry::angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Σ ευχαριστώ πολύ φίλε pektis7 αλλά πρέπει να το αγοράσω.Αν ξέρεις κανα free. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Σ ευχαριστώ πολύ φίλε pektis7 αλλά πρέπει να το αγοράσω.Αν ξέρεις κανα free. Έχει και δωρεάν έκδοση https://play.google.com/store/apps/details?id=chesspresso.client.android.f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Είχα ποστάρει όταν βγήκε το πρώτο θα ποστάρω και τώρα...κυκλοφόρησε λοιπόν το δεύτερο "Humble Bundle for Android". Με λίγα λόγια πληρώνεις όσα θέλεις και παίρνεις 4 παιχνιδάκια αρκετά καλά τα οποία παίζουν σε windows,mac,linux και android φυσικά! Check it out... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_ Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 υπαρχει κανα καλο tennis free ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Το jelly defense το έχεις παιξει? Οχι φιλε! Παω να το ψαξω τωρα! Ετσι κι αλλιως ειναι η μονη προταση στο τραπεζι :D ευχαριστω! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 υπαρχει κανα καλο tennis free ; cross court tennis free εμενα μου αρεσε και αγορασα το full Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Επιτέλους!! Δεν υπάρχει!! Τέλειοοοο!!:D:D Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Virtua Tennis™ Challenge τουμπανο το παιχνιδακι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 έχω λιώσει με το angry birds space. πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 έχω λιώσει με το angry birds space. πολύ καλό Σωστόςςςςςςςςςς...........!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 έχω λιώσει με το angry birds space. πολύ καλό κανενα screenshot ποσταρετε...γιατι στο μαρκετ δεν εχει καλα και δεν καταλαβαινω πως ειναι το παιχνιδι λεω να το βαλω και εγω Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Κατεβασε το οπως ειναι... Μιλαμε για λιωσιμο Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Κανά καλό Online free σκάκι υπάρχει?Εχω κάνει search αλλά θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει δοκιμάσει. Κοιτα και το chess.com:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 παιδια εχουμε μηπως τιτσου για το note??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Μαγκες αν δεν εχετε δοκιμασει το φιφα 12 καντετο οποσδηποτε...με το που το εβαλα πηραν ποδι και το pes και το rf 12 Sent from my Beast Galaxy S2 using Tapatalk 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Μαγκες αν δεν εχετε δοκιμασει το φιφα 12 καντετο οποσδηποτε...με το που το εβαλα πηραν ποδι και το pes και το rf 12 Sent from my Beast Galaxy S2 using Tapatalk 2 1.5g δεδομένα;;; :blink: Αλήθεια όταν αποφασίζεις να απεγκαταστήσεις τέτοιες εφαρμογές, σβήνει μαζί τους και όλος ο όγκος των δεδομένων αυτών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 1.5g δεδομένα;;; :blink: Αλήθεια όταν αποφασίζεις να απεγκαταστήσεις τέτοιες εφαρμογές, σβήνει μαζί τους και όλος ο όγκος των δεδομένων αυτών; Ναι αλήθεια την συμβαίνει; σβήνονται; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts