nikos523 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Εμένα πάντως το gta 3 μετά το αρχικό βίντεο δεν παίζει.. Μόνο μια μαύρη οθόνη βλέπω.. Ξενέρωσα Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHS7 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 grand theft auto 3 στο μαρκετ λεει οτι παιζει στο κινιτο μου και το κατεβαζω και τα 400μβ και μετα δεν ανιγει η εφαρμογη ξερετε τη πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Φοβερά εθιστικό !!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Το εχω τερματίσει και περιμένω την αναβάθμιση του για να μου βγάλει καμία καινούργια πίστα....:p:D Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Σας παρακαλώ όποιος έχει το where is my water ας μου πει αν έχει παρατηρήσει εξωφρενική κατανάλωση μπαταρίας που δεν τρώνε ούτε καν πιο βαριά παιχνίδια, και συνεχή χρήση CPU στο 100% χωρίς λόγο. :mad: Μόνο σε μένα συμβαίνει? (Galaxy S) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Σας παρακαλώ όποιος έχει το where is my water ας μου πει αν έχει παρατηρήσει εξωφρενική κατανάλωση μπαταρίας που δεν τρώνε ούτε καν πιο βαριά παιχνίδια, και συνεχή χρήση CPU στο 100% χωρίς λόγο. :mad: Μόνο σε μένα συμβαίνει? (Galaxy S) Όχι μην αγχώνεσαι. Ρουφαει πολύ μπαταρία Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Όχι μην αγχώνεσαι. Ρουφαει πολύ μπαταρία Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Μα ρε Νίκο χρησιμοποιεί CPU που ούτε το asphalt 6 δεν χρησιμοποιεί με τα 3D γραφικά δηλαδή έλεος. Bugarismeno είναι. Άσε που αφήνει το κινητό να πέσει σε sleep :blink: Πάω να κάνω παράπονα στην disnay :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Μα ρε Νίκο χρησιμοποιεί CPU που ούτε το asphalt 6 δεν χρησιμοποιεί με τα 3D γραφικά δηλαδή έλεος. Bugarismeno είναι. Άσε που αφήνει το κινητό να πέσει σε sleep :blink: Πάω να κάνω παράπονα στην disnay :down: ε disney τι περιμενεις. Σκ@τογραμενη εφαρμογη.. το τερματισα και ησυχασα :lol:! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 ε disney τι περιμενεις. Σκ@τογραμενη εφαρμογη.. το τερματισα και ησυχασα :lol:! Έχω κολλήσει στην τελευταία πίστα... Δε μου φτάνει ο ατμός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Σας παρακαλώ όποιος έχει το where is my water ας μου πει αν έχει παρατηρήσει εξωφρενική κατανάλωση μπαταρίας που δεν τρώνε ούτε καν πιο βαριά παιχνίδια, και συνεχή χρήση CPU στο 100% χωρίς λόγο. :mad: Μόνο σε μένα συμβαίνει? (Galaxy S) Μπορεί να μην έχει ιδιαίτερα γραφικά, αλλά όλοι οι υπολογισμοί που κάνει για τη ρεαλιστική προσομοίωση του νερού δεν είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 εκτος απο το blood&glory που το θεωρω πολυ καλο παιχνιδι !! η glu εβγαλε και το frontline commando!! φαινεται αρκετα καλο!! δοκιμαστε το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Προ ολίγου είδα : duke nukem 3d ..... Free για δύο μέρες νομίζω , είναι αυτό που υποθέτω ή θα παίζει μόνο δύο μέρες , εγώ το κατεβάζω πάντως για καλό και για κακό ... from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Προ ολίγου είδα : duke nukem 3d ..... Free για δύο μέρες νομίζω , είναι αυτό που υποθέτω ή θα παίζει μόνο δύο μέρες , εγώ το κατεβάζω πάντως για καλό και για κακό ... from THE hd2 Το κατεβάζω και εγώ για να δω περί τίνος πρόκειται. Στο mystery of the crystal portal θα δούμε πότε ενημέρωση; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Προ ολίγου είδα : duke nukem 3d ..... Free για δύο μέρες νομίζω , είναι αυτό που υποθέτω ή θα παίζει μόνο δύο μέρες , εγώ το κατεβάζω πάντως για καλό και για κακό ... from THE hd2 Το κατέβασα και εγω...ίδιο με αυτό που παίζαμε στο PC δεν είναι ρε παιδια;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 βρήκα αυτό εδώ το νέο παιχνιδάκι! https://market.android.com/details?id=dk.tactile.sealteam1&feature=order_history#?t=W251bGwsMSwxLDUwMCwiZGsudGFjdGlsZS5zZWFsdGVhbTEiXQ.. πάρα πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Για το duke το λέει στην περιγραφή. Κατεβάζετε δωρεάν το πρώτο επεισόδιο και το δεύτερο και το τρίτο τα κατεβάζετε για 99cents το καθ' ένα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 pacman που μπορουμε να βρουμε? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) pacman που μπορουμε να βρουμε? Αν έγραφες την επίμαχη λέξη στο market.android.com θα έβρισκες.....Α Μ Ε Τ Ρ Ι Τ Α .....!!! https://market.android.com/search?q=pacman&c=apps Edited December 20, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Προτίμησε το Ms Pacman, το γνήσιο. Swyped from my Galaxy S2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Επιτέλους το Run Like Hell! και σε android!! Τέλειο παιχνίδι!! Το καλύτερο από τα "run" παιχνίδια κατά τη γνώμη μου!! https://market.android.com/details?id=com.masscreation.rlh&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYXNzY3JlYXRpb24ucmxoIl0. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Επιτέλους το Run Like Hell! και σε android!! Τέλειο παιχνίδι!! Το καλύτερο από τα "run" παιχνίδια κατά τη γνώμη μου!! https://market.android.com/details?id=com.masscreation.rlh&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYXNzY3JlYXRpb24ucmxoIl0. Πολύ καλό αλλά με τόσες διαφημίσεις που έχει μέσα σου τι δίνει στα νεύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Πολύ καλό αλλά με τόσες διαφημίσεις που έχει μέσα σου τι δίνει στα νεύρα εγω όταν παιζω με το κινητό κλείνω το wifi και το 3g και δεν εμφανίζονται διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Τι κινητο χρειαζεται για να παιξει κανεις το Can Knockdown 1 και 2 ?? γιατι στο ideos x3 που εχω με adroid 2.3 μου βγαζει οτι η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με την συσκευη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ίσως είναι θέμα ανάλυσης. Στο Χ5 παίζουν πάντως και τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Έχετε να προτείνετε Κάποιο καλό Monopoly game? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Οταν παιζω το Blood and Glory, ενω παιζει πολυ καλα μετα απο 5-10 λεπτα το παιγνιδι κλεινει απο μονο του και με επανα φερει στην αρχικη οθονη. Το κινητο μου ειναι SE NEO V. Καμμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο? Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts