aiolos Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Και μάλιστα σε προσφορά 10 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 η Gameloft εχει προσφορα για σημερα το Asphalt 6: Adrenaline HD μονο με 10 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Great Little War Game ή GLWG :) :) Φοβερό παιχνίδι στρατηγικής, όπου βασισμένος σε διαφορετικές μονάδες (στρατιώτες και οχήματα) έχεις διαφορετικές αποστολές και σε διαφορετικό χώρο κάθε φορά. Μετά την 2η πίστα, πρέπει να υπολογίζεις πραγματικά την κάθε σου κίνηση, ώστε να καταφέρεις να νικήσεις τον αντίπαλο! :) Για τους λάτρεις των turn-based στρατηγικής παιχνιδιών. Καλά δεν υπάρχει!! Το είχα δει και παλαιότερα, αλλά δεν το κατέβαζα. Και τότε που το έγραψες λέω κάτσε να το δοκιμάσω!! Και καηκαααααααααα!! :lol: Πωωωωωω.. Τα σπάει!! 1μιση ωρα έπαιζα τωρα. Ούτε που το καταλαβα πότε πέρασε η ωρα. :O Αξίζει. Δοκιμάστε το!;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Where's my water 0,10€ https://market.android.com/details?id=com.disney.WMW&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kaXNuZXkuV01XIl0 Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 καλά τώρα τι γίνεται!? μολις αγοράζω μια εφαρμογή στο καπάκι την βγάζουν με 10 λεπτά?! έλεος!! τα λεφτά μας πίσω!! :D περιμένω το update για το where is my water. πολύ εθιστικό! θέλω καινούργιες πίστες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Where's my water 0,10€ https://market.android.com/details?id=com.disney.WMW&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kaXNuZXkuV01XIl0 Σούπερ είναι! ! Το πήρα για να "υπάρχει" αλλά φαίνεται ΩΡΑΙΌΤΑΤΟ! :D ΥΓ. Αν δε γυρίσεις τελικά τη γλώσσα στα Αγγλικά (τουλάχιστον σε αυτή το γυρίζω εγώ) αγορά δε κάνεις μέσω του κινητού. . . Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Σούπερ είναι! ! Το πήρα για να "υπάρχει" αλλά φαίνεται ΩΡΑΙΌΤΑΤΟ! :D ΥΓ. Αν δε γυρίσεις τελικά τη γλώσσα στα Αγγλικά (τουλάχιστον σε αυτή το γυρίζω εγώ) αγορά δε κάνεις μέσω του κινητού. . . το πήρα και εγώ και είναι φανταστικό !!! Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Where's my water 0,10€ https://market.android.com/details?id=com.disney.WMW&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kaXNuZXkuV01XIl0 καλό αλλά δεν με κρατά στην πίστα που κέρδισα, και όταν το ξανά ανοίξω βγαίνω τέρμα από την αρχή...WAY ξέρει κανείς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 καλά τώρα τι γίνεται!? μολις αγοράζω μια εφαρμογή στο καπάκι την βγάζουν με 10 λεπτά?! έλεος!! τα λεφτά μας πίσω!! :D περιμένω το update για το where is my water. πολύ εθιστικό! θέλω καινούργιες πίστες!!!! Ναι και εγώ το αγόρασα λίγες μέρες πριν την προσφορά. :p Δε βαριέσαι, ας βγάλουν τίποτα παραπάνω να συνεχίσουν να το υποστηρίζουν. Αν και για Disney μιλάμε, δεν είναι κανένας indie developer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wertyo Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) παιδια...εχω ενα sk17i και θα ηθελα αν γινεται να μου πειτε τις απαραίτητες αλλαγες που πρεπει να κανω στο κινητο μου ετσι ωστε να καταφερουν να παιξουν hd παιχνιδια τυπου(modern combat 2,backstab...)δηλαδη με αυξημενες απαιτησεις! ;) Μπορει να ειμαι λιγο εκτος θεματος...αλλα δεν βρηκα καλυτερο topic για post :p το κηνιτο μου ειναι sk17i Edited December 14, 2011 by wertyo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Με άλλα λόγια έχεις το mini pro το οποίο αν δεν κάνω λάθος δεν παίζει hd παιχνίδια. Hardware limitations πιθανότατα. Για περισσότερα μπορείς να απευθύνεσαι και στο αντίστοιχο topic της συσκευής σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firefox7 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 καλό αλλά δεν με κρατά στην πίστα που κέρδισα, και όταν το ξανά ανοίξω βγαίνω τέρμα από την αρχή...WAY ξέρει κανείς??? εμενα μου το εκανε αυτο οταν ειχε τελιεωσει ο χωρος στη καρτα μνημης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 εμενα μου το εκανε αυτο οταν ειχε τελιεωσει ο χωρος στη καρτα μνημης έχω τουλάχιστον 5GB ελεύθερο χώρο στην κάρτα..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 έχω τουλάχιστον 5GB ελεύθερο χώρο στην κάρτα..!!! Σε εμενα κανει κανονικα τα save, στην μνημη του τηλεφωνου ποση μνημη εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Σε εμενα κανει κανονικα τα save, στην μνημη του τηλεφωνου ποση μνημη εχεις? http://s14.directupload.net/images/111214/alfliu6u.png Edited December 14, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) Βγηκε και το grand theft auto 3. Edit: και το plants vs zombies επισης. Τοσο καιρο ήταν αποκλειστικό στο store του amazon. Edited December 15, 2011 by kill_noob Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Ρε παιδιά το Trivial Droid GR γιατί το αφαίρεσαν από το market; Που μπορούμε να το βρούμε; Η κάτι παρόμοιο τελοσπάντων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 το χω περασμενο στη συσκευή μου. υπάρχει σε κάποιο φάκελο το apk να στο στείλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 το χω περασμενο στη συσκευή μου. υπάρχει σε κάποιο φάκελο το apk να στο στείλω; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3900365#post3900365 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Battlenova Βγήκε πριν 3 μέρες στο market. Είναι σε στυλ Starcraft, δηλαδή επιλέγεις μια από 3 φυλές, κτίζεις το στρατόπεδο σου και μετά κάνεις μάχες. Είναι online, άλλα ένα πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να κλείσει κάπως.φαίνεται ότι τρέχει στο background γιατί δουλεύει η CPU συνέχεια στο 100%. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Βγηκε και το grand theft auto 3. Edit: και το plants vs zombies επισης. Τοσο καιρο ήταν αποκλειστικό στο store του amazon. GTA 3, απλα τελειο. Οτι καλυτερο επαιξα μεχρι τωρα σε android (πλησιαζει πολυ το pc game) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Κυκλοφόρησε και το dead space! Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 GTA 3, απλα τελειο. Οτι καλυτερο επαιξα μεχρι τωρα σε android (πλησιαζει πολυ το pc game) με πληρωμη ειναι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 GTA 3, απλα τελειο. Οτι καλυτερο επαιξα μεχρι τωρα σε android (πλησιαζει πολυ το pc game) Το βγάλανε απο το μάρκετ δεν το βλέπω; Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Where's my water 0,10€ https://market.android.com/details?id=com.disney.WMW&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kaXNuZXkuV01XIl0 Φοβερά εθιστικό !!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts