Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εχει χρησιμοποιησει κανεις να μας πει γνωμη.Και αν δουλευει για ολα τα παιχνιδια?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732035&__utma=248941774.1069666733.1398687612.1398687612.1398687612.1&__utmb=248941774.1.10.1398687612&__utmc=248941774&__utmx=-&__utmz=248941774.1398687612.1.1.utmcsr=webtechreader.blogspot.gr|utmccn=(referral)|utmcmd=referral|utmcct=/2014/04/mobile-gamepad-android-app-to-turns.html&__utmv=-&__utmk=232490908
Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Το εχει χρησιμοποιησει κανεις να μας πει γνωμη.Και αν δουλευει για ολα τα παιχνιδια?http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732035&__utma=248941774.1069666733.1398687612.1398687612.1398687612.1&__utmb=248941774.1.10.1398687612&__utmc=248941774&__utmx=-&__utmz=248941774.1398687612.1.1.utmcsr=webtechreader.blogspot.gr|utmccn=(referral)|utmcmd=referral|utmcct=/2014/04/mobile-gamepad-android-app-to-turns.html&__utmv=-&__utmk=232490908

εγώ θα το κοιτάξω και θα σου πω

Εχω ξεμεινει απο παιχνιδια παιδια,μετα απο μια εβδομαδα τα σβηνω γτ τα βαριεμαι :p .Εχετε να προτεινετε τιποτα καλο?(εκτος απο σπορ)
Samsung Galaxy Note 4 N910C Black

Εχω ξεμεινει απο παιχνιδια παιδια,μετα απο μια εβδομαδα τα σβηνω γτ τα βαριεμαι :p .Εχετε να προτεινετε τιποτα καλο?(εκτος απο σπορ)

Autumn Dynasty

Walking Dead

[sIGPIC][/sIGPIC]

πολυ βιντεο παιζει το παιχνιδι. σημερα το ξεκινησα. δε ξερω αν το συνεχισω ομως. με κουρασε. :confused:

πολυ βιντεο παιζει το παιχνιδι. σημερα το ξεκινησα. δε ξερω αν το συνεχισω ομως. με κουρασε. :confused:

Ναι, είναι εξαιρετικά κουραστικό... :(

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Κάποιος που να παίζει real racing 3 η asphalt 8 και να μπορεί να με δυσκολέψει λίγο γιατί έχω βαρεθεί να κερδίζω ;
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Κάποιος που να παίζει real racing 3 η asphalt 8 και να μπορεί να με δυσκολέψει λίγο γιατί έχω βαρεθεί να κερδίζω ;

Πλάκα θα είχε. Πως γίνεται αυτό;

Για το rr3 μιλάω.

Edited by cb600f

Πλάκα θα είχε. Πως γίνεται αυτό;

Για το rr3 μιλάω.

Βγάλε ΟΛΕΣ τις υποβοηθήσεις , όπως υποβοήθηση φρεναρίσματος, τιμόνι και έλεγχο ευστάθιας και μετά τα λέμε...:rolleyes:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Όλα έξω είναι ρε μαν,

Και είσαι τόσο καλός;; Τότε το ρίμαξες το παιχνίδι!!:D

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Να φανταστείς δεν τα φτιάχνω κάργα τα αυτοκίνητα μόνο φρένα και λάστιχα και ανάρτηση
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Πράγματι αλλά είναι το μοναδικό παιχνίδι που δεν με κουράζουν τα βιντεάκια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ξερει κανενας στο fifa14 πως γινεται να παρει ο μικρος μια ελληνικη ομαδα και να παιζει με τις ξενες αντιπαλος?γιατι βρηκα που ειναι οι ελληνικες αλλα δεν μπορω να "φτιαξω" την ομαδα!εχω αγορασει με 4,99 το premium αλλα και παλι πως φτιαχνω πχ τον ολυμπιακο?παταω να βαλω παικτες αλλα δεν εχει!αιντε γιατι με εχει φαει ο μικρος !

ξερει κανενας στο fifa14 πως γινεται να παρει ο μικρος μια ελληνικη ομαδα και να παιζει με τις ξενες αντιπαλος?γιατι βρηκα που ειναι οι ελληνικες αλλα δεν μπορω να "φτιαξω" την ομαδα!εχω αγορασει με 4,99 το premium αλλα και παλι πως φτιαχνω πχ τον ολυμπιακο?παταω να βαλω παικτες αλλα δεν εχει!αιντε γιατι με εχει φαει ο μικρος !

Μέσω manager mode δεν μπορείς να το κάνεις αυτό;

Μέσω manager mode δεν μπορείς να το κάνεις αυτό;

Κάπως το βρήκα απλά οι ελληνικές ομάδες ήταν στο rest of the world.θα δω και αυτό που λες!

ψάχνω κανένα καλό παιχνιδάκι rpg για να περνάει η ώρα...έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι?
Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής

^ Unlucky Hero έχει ωραία ιστορία και πολύ χιούμορ

(και τα final fantasy βεβαίως- βεβαίως)

ωραία παιχνιδάκια:

θα προτείνω τα Darklands

και το Flashout 2 (racer)

Θα μας θυμίσει κάποιος φίλος το τρόπο στο RR3 να ξεκλειδώσουμε τις πίστες..?

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Στο πριμιουμ παίζει μόνο με ανοιχτό ιντερνέτ, όπως στο τζάμπα; Δεν το καταλαβαίνω αυτό...

Και το gt2 μόνο με ανοιχτά δεδομένα παίζει, με ποια λογική;

Θα μας θυμίσει κάποιος φίλος το τρόπο στο RR3 να ξεκλειδώσουμε τις πίστες..?

Δες εδω...

Ευκολο ειναι.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια