alkis_7 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Σχολιο θες? Οριστε :p Πως το έκανες αυτό το πράγμα;; :wacko::confused::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Σιγα τα ωα χαχαχαχ[ATTACH]41081[/ATTACH] Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Ένα απλό χακ και δεν υπάρχουν σωλήνες η περνάς από μέσα :p Το να έχεις κάνει 70 και να χάνεις δέκα φορές μέχρι το 5 είναι αρκετό για να σπάσει το κινητό Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Ένα απλό χακ και δεν υπάρχουν σωλήνες η περνάς από μέσα :p Το να έχεις κάνει 70 και να χάνεις δέκα φορές μέχρι το 5 είναι αρκετό για να σπάσει το κινητό Το ξέρω, εγώ όμως είμαι ζεν αυτή την περίοδο! Μου θυμίζει και το πρώτο μου Nintendo, δε θυμάμαι καν ποτέ ήταν, πάνε εκατό χρόνια, με Mario και metroid. :) Σιγά μην κάνουμε χακ, δε μασάμε εμείς, είμαστε old school μαζόχες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Έτσι! :grin: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Μέχρι κι αυτός που το έκανε το μισεί :D πάει το παιχνίδι. Flappy Bird developer 'cannot take this anymore' and is taking down insanely popular game | Android Central http://feedly.com/k/1nk5ZZq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Lol λιγα λεφτά εβγαζε και αγχωθηκε... αν νομίζει οτι θα βγαλει λεφτα απο αλλα games γελαστηκε...πιθανος να τον απειλησανε Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reifen Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Υπάρχει κάποιο παρόμοιο παιχνίδι με το sybiria που να είναι τόσο καλό;;καιρό είχα να κολλησω έτσι με παιχνίδι στο τηλ. broken sword the room machinarium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Lol λιγα λεφτά εβγαζε και αγχωθηκε... αν νομίζει οτι θα βγαλει λεφτα απο αλλα games γελαστηκε...πιθανος να τον απειλησανε :confused: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αν αναρωτιέστε πάντως για το δικό μου σκορ είναι 2 λεπτά στο photoshop :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αν αναρωτιέστε πάντως για το δικό μου σκορ είναι 2 λεπτά στο photoshop :lol: Χαχαχαχαχαχαχαχα καλοοοοοό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 http://squishybird.com/ μακράν το καλύτερο παιχνίδι που έχει βγει...το συνιστώ ανεπιφύλακτα Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 http://squishybird.com/ μακράν το καλύτερο παιχνίδι που έχει βγει...το συνιστώ ανεπιφύλακτα απο εκει το πηρε ο ατιμος! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ε γι'αυτό φαίνεται λέει θα το κατεβάσει και ότι δεν αντέχει άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Τι παιχνιδια εχετε να προτείνεται για 3-4 χρόνων; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Τι παιχνιδια εχετε να προτείνεται για 3-4 χρόνων; Lego :p Εμπιστεύεσαι σε τέτοια ηλικία το τηλέφωνό σου; Ριψοκίνδυνο :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Ούτε καν λεγκο, αυτά είναι πιο επικίνδυνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Σίγουρα πολλοί έχουμε βάλει 1euro για να το παίξουμε....είναι και σε προσφορά!! Crazy Taxi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 πλάκα έχει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubisoft.rabbids.bigbang.ggp Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Lego :p Εμπιστεύεσαι σε τέτοια ηλικία το τηλέφωνό σου; Ριψοκίνδυνο :cool: Ευχαριστώ,θα το ψαξω!!! Οχι φυσικά!!. :D Εχω ενα Samsung μισο διαλυμένο να κανει τι δουλειά του!!! :p:p:p Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 προτείνω το "Only One" αφασία :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 προτείνω το "Only One" αφασία :D xa xa ! εντελως! :lol: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Μαλλον πρεπει να εχω χασει επεισοδια... Τα angry birds ρε παιδια, δεν ειναι με πληρωμη; Ετσι νομιζα, ετσι θυμομουν. Αλλα τωρα βλεπω στο play, την ενδειξη 'free'! Και για το απλο, και για το star wars, και για το space! Τι εγινε, αλλαξαν πολιτικη; Ή μηπως δινουν δωρεαν στο play παλιοτερες εκδοσεις; Τι συμβαινει; Ή μηπως ηταν παντα δωρεαν κι εγω θυμαμαι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Μαλλον πρεπει να εχω χασει επεισοδια... Τα angry birds ρε παιδια, δεν ειναι με πληρωμη; Ετσι νομιζα, ετσι θυμομουν. Αλλα τωρα βλεπω στο play, την ενδειξη 'free'! Και για το απλο, και για το star wars, και για το space! Τι εγινε, αλλαξαν πολιτικη; Ή μηπως δινουν δωρεαν στο play παλιοτερες εκδοσεις; Τι συμβαινει; Ή μηπως ηταν παντα δωρεαν κι εγω θυμαμαι λαθος; Πάντα δωρεάν ήταν ρε συ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 παντα δωρεαν (αλλα με διαφημισεις) τα επι πληρωμη δεν εχουν διαφημισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts