Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξεκιναω τη διαδικασια titanium-dropbox......;);)

Λοιπόν εδώ είναι το zip το οποίο ανοίγετε και πετάτε αυτα που περιεχει μέσα στο φάκελλο του titanium....

Δοκιμάζετε και μου λέτε....

Να είσαι καλά αλλά, σε μένα δεν δούλεψε!

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Τελικα οπως ειπε ο φιλος akpe με ενα restore απο cloud επανηλθαν τα λεφτα! Οποτε για καθε ενδεχομενο καθε φορα που παίζετε οταν τελιωνετε καντε upload to cloud..-.

Να ρωτησω: τα saves ειναι με το λογαριασμο που εκανες login αποθηκευμένα η ανα.κινητο? Δηλαδη σε αλλο κινητο.ταμπλέτα μπορεις να.συνεχισεις.το.παιχνιδι?

technoholic maniac reviewer

Τελικα οπως ειπε ο φιλος akpe με ενα restore απο cloud επανηλθαν τα λεφτα! Οποτε για καθε ενδεχομενο καθε φορα που παίζετε οταν τελιωνετε καντε upload to cloud..-.

Να ρωτησω: τα saves ειναι με το λογαριασμο που εκανες login αποθηκευμένα η ανα.κινητο? Δηλαδη σε αλλο κινητο.ταμπλέτα μπορεις να.συνεχισεις.το.παιχνιδι?

Από όσο έχω καταλάβει το upload/download save to cloud είναι όντως ανά χρήστη/λογαριασμό και όχι ανά συσκευή. Αν π.χ. ξεκινήσεις δυο παιχνίδια σε διαφορετικές συσκευές και ανεβάσεις και τα δυο στο cloud, εκεί μένει μόνο το τελευταίο, το πρώτο χάνεται.

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Έχει καταφέρει κανείς να κάνει να δουλέψει το εξής, παίζω ένα game το φτάνω στο 80% παίρνω backup ,μετά από λίγο βγαίνει update για το game αυτό θα μπορέσω να επαναφέρω το backup μου στην νέα έκδοση του παιχνιδιού;δεν το έχω καταφέρει
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Έβαλα χθες το real racing και μου έδωσε τα λεφτά. Μήπως έχει να κάνει με τη γλώσσα του τηλεφώνου; το έχω στα Αγγλικά.

Και εγώ στα αγγλικά το έχω και πήρα κανονικά χρήμα μόλις το έβαλα.

Το backup ούτε σε μένα δούλεψε αλλά δεν έφυγαν αυτά που μου έδωσε και έκατσα και ξεκλείδωσα τα πάντα χθες. Τα upgrade δεν έχω κουράγιο να τα κάνω :p

Πάντως φαίνεται ότι είναι απλά promotion για το game..

Πάντως με titanium δεν κατάφερα να πάρω ποτέ σωστό backup από το RR3. Η θέση που αποθηκεύεται στο τηλέφωνο, είναι στην διαδρομή, android/data/com.ea.games.r3_row

Πάντως με titanium δεν κατάφερα να πάρω ποτέ σωστό backup από το RR3. Η θέση που αποθηκεύεται στο τηλέφωνο, είναι στην διαδρομή, android/data/com.ea.games.r3_row

Μιας και είδα ότι αποθηκεύεται εκεί που ειπες....μπήκα και zipαρισα τα αρχεία και τα έχω εδώ.

Όποιος θέλει ας δοκιμάσει να αντικαταστήσει τα αρχεία του φακέλου "doc" και να μας πει....

Μιας και είδα ότι αποθηκεύεται εκεί που ειπες....μπήκα και zipαρισα τα αρχεία και τα έχω εδώ.

Όποιος θέλει ας δοκιμάσει να αντικαταστήσει τα αρχεία του φακέλου "doc" και να μας πει....

Τώρα μάλιστα. Αυτό δούλεψε. Να'σαι καλά φίλε μου.

Δηλαδή τώρα τα λεφτά θα παραμείνουν, αλλά θα έχω και κανονικό update;

Τώρα μάλιστα. Αυτό δούλεψε. Να'σαι καλά φίλε μου.

Δηλαδή τώρα τα λεφτά θα παραμείνουν, αλλά θα έχω και κανονικό update;

Εμένα μου κάνει μια χαρά τα updates....

Λογικά δεν θα έχεις κανένα θέμα....

Εμένα μου κάνει μια χαρά τα updates....

Λογικά δεν θα έχεις κανένα θέμα....

Μια χαρά! Το μόνο μέχρι στιγμής που δεν μπορώ να κάνω, είναι να τρέξω στο tsm και δεν μου εμφανίζει το event με το Hyundai.

Edit: το Hyundai το βρήκα, έμεινε το tsm.

Edited by cb600f

Για φλιπερακι τι προτείνετε;

διαλεξε οποιο θελεις https://play.google.com/store/search?q=pinball&c=apps&hl=el

Sony Ericsson Xperia Arc

Cyanogenmod 11 - android 4.4

Δηλαδή έχεις κανονικά updates από το store με όλα τα λεφτά;

Παίζω εδώ και μήνες με ''πειραγμένα'' λεφτά και συνδεδεμένος γιατί παίζω και τα tournament, έχω πάρει όλα τα update χωρίς κανένα πρόβλημα και με τα λεφτά ανέπαφα. Μάλιστα την ημέρα που σας έδωσε το χρήμα, είχε σκοπό να το δώσει και σε μένα γιατί κατέβασε 1mb, αλλά μάλλον επειδή είδε ότι έχω περισσότερα τα άφησε όπως ήταν :lol:

Φυσικά....

Παίζω εδώ και μήνες με ''πειραγμένα'' λεφτά και συνδεδεμένος γιατί παίζω και τα tournament, έχω πάρει όλα τα update χωρίς κανένα πρόβλημα και με τα λεφτά ανέπαφα. Μάλιστα την ημέρα που σας έδωσε το χρήμα, είχε σκοπό να το δώσει και σε μένα γιατί κατέβασε 1mb, αλλά μάλλον επειδή είδε ότι έχω περισσότερα τα άφησε όπως ήταν :lol:

Έτσι ακριβώς...!!!

Καλησπέρα. Έχω ρωτήσει και στο νήμα του real racing και έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ έχω τη πρώτη επιλογή χειρισμού (στρίψιμο με γυροσκόπιο και χειροκίνητο φρενάρισμα) το αυτοκίνητο φρενάρει μόνο του! Κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει; μήπως επειδή είμαι λεβελ 2;

Καλησπέρα. Έχω ρωτήσει και στο νήμα του real racing και έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ έχω τη πρώτη επιλογή χειρισμού (στρίψιμο με γυροσκόπιο και χειροκίνητο φρενάρισμα) το αυτοκίνητο φρενάρει μόνο του! Κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει; μήπως επειδή είμαι λεβελ 2;

Το αυτοκίνητο φρενάρει μόνο του γιατί ειναι ενεργοποιημένο το "brake assist"

Μπες στα options άλλαξε το αλλά να ξέρεις ότι θα δυσκολέψει πολύ.....

Για να καταλάβω έχετε το μαμά apk με από το store? Με αλλαγμένα doc file? Online παίζω και εγώupdate δεν κάνω γιατί δεν τα δέχεται,εκτός εάν περνάτε από πάνω το update σαν apk only αλλά πάλι δεν το δεχόταν, ούτε μπορούσα να κάνω restore τα data από προηγούμενες εκδόσεις Edited by vrwmiaris

Φιλαράκι είσαι αρχηγός, δούλεψε μια χαρα.

Το αυτοκίνητο φρενάρει μόνο του γιατί ειναι ενεργοποιημένο το "brake assist"

Μπες στα options άλλαξε το αλλά να ξέρεις ότι θα δυσκολέψει πολύ.....

Ευχαριστώ. Τελικά το βρήκα μετά από λίγο. Εντάξει με το αυτόματο φρενάρισμα γίνεται αρκετά εύκολο.

οσοι παιζετε CoC Eλατε στην greek chaos 2

800 κυπελλα και πανω

Έκανα αίτημα αν έχετε χωρο κάντε μου ένα accept να μάθουμε λίγα πράγματα

Δούλεψε κανονικά :up:

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια