pagiotis Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 καποια τα σγχρονιζεις με τα social (fb, google+, κλπ) και ετσι δε χανεις κατι ;) τα περισσότερα από αυτά που θέλω να σώσω τα συγχρονίζεις με google+ αλλά έκανα μια δοκιμή και δεν έπιασε.. Για παράδειγμα είχα το dream league το είχα συγχρονίσει και το έκανα απεγκατάσταση. Μόλις το ξανά κατέβασα και έκανα log in δεν μου πέρασε τα παλιά save. Tώρα συγκεκριμένα θέλω να αλλάξω συσκευή και αυτό που με καίει είναι το boom beach Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 τα περισσότερα από αυτά που θέλω να σώσω τα συγχρονίζεις με google+ αλλά έκανα μια δοκιμή και δεν έπιασε.. Για παράδειγμα είχα το dream league το είχα συγχρονίσει και το έκανα απεγκατάσταση. Μόλις το ξανά κατέβασα και έκανα log in δεν μου πέρασε τα παλιά save. Tώρα συγκεκριμένα θέλω να αλλάξω συσκευή και αυτό που με καίει είναι το boom beach για το boom beach μολις βαλεις τον λογαριασμο σου gmail συγχρονιζει μονο του.το εχω κανει σε 3 συσκευες Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 οσες φορες το χω κανει, δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα(δε ξερω για το boom beach) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 το despicable me αν συγχρονιστει με facebook, θα σωθει; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Ναι σωνεται Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Υπαρχει κανα βολευ της προκοπης ? Volleyball Champions 3D 2014 (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.giraffegames.realvolleyball&hl=el) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 (edited) Γεια χαρα...καλο και διασκεδαστικο ...χαλαρες ναυμαχιες,να περνα η ωρα ευχαριστα...μαζευεις φραγκα φτιαχνεις νεα δυνατοτερα πλοια κτλ κτλ...:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.x3m.aow3 Eπισης "επικες" αερομαχιες με τον "Κοκκινο Βαρωνο"!!! εξαιρετικο για τους λατρεις του ειδους...https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yaku.RedBaron Edited March 9, 2015 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Εχω 'μετατρεψει' το παλιο μου κινητο ως 'παιχνιδομηχανη', αν και μαλλον δεν κανει ουτε γι'αυτο. Η πρωτη εκδοση του angry birds stella, επαιζε μια χαρα. Στις επομενες, επαψαν πια να υποστηριζουν την εν λογω συσκευη! Ετσι, no stella δυστυχως.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Τωρα που απετυχε και για παιχνιδομηχανη καντο surveillance cam :lol: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Gameloft To Make Modern Combat 5 Free-To-Play In Next Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Εχω 'μετατρεψει' το παλιο μου κινητο ως 'παιχνιδομηχανη', αν και μαλλον δεν κανει ουτε γι'αυτο. Η πρωτη εκδοση του angry birds stella, επαιζε μια χαρα. Στις επομενες, επαψαν πια να υποστηριζουν την εν λογω συσκευη! Ετσι, no stella δυστυχως.... :( δεν το υποστηριζει μεσα απ το playstore ? μπορεις να δοκιμασεις να το κατεβασεις σαν apk και να το εγκαταστησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Gameloft To Make Modern Combat 5 Free-To-Play In Next Update Το nova 3 έχει ήδη γίνει free και συνεχίζει να είναι εξαιρετικό. Αλλά έχει περάσει καιρός και δεν έχει βγάλει συνέχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ξέρετε κανένα παιχνίδι τύπου μυστηρίου και διαφυγής παράλληλα? Θέλω όποιος μου προτείνει κάτι να το έχει παίξει όχι απλά να ψάξει κάτι και να μου το στείλει. ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Το trial extreme το έχει παίξει κανείς?Αν κ ωραίο κ πολύ κάψιμο με ξενερώσει π Δεν μπορώ να προχωρήσω στο 3...Και στο 4 Δεν μπορώ να παίξω τουρνουά γτι έχω το μαμά μηχανάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Κανένας για να παίξουμε asphalt 8? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ξερει κανενας κανενα παιχνιδι τυπου Age ob Empires για το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ξερει κανενας κανενα παιχνιδι τυπου Age ob Empires για το κινητο? Age of Sparta το ειδες μηπως? (ειναι online ομως) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ξερει κανενας κανενα παιχνιδι τυπου Age ob Empires για το κινητο? Το townsmen μου έρχεται στο μυαλό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ερώτηση για τους βετεράνους, θυμάστε το Rampart στα ουφάδικα; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο play store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 :offtopic: Τι μου θύμισες τώρα! Το έπαιζα σαν τρελός στο...spectrum! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Ερώτηση για τους βετεράνους, θυμάστε το Rampart στα ουφάδικα; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο play store; :offtopic: Τι μου θύμισες τώρα! Το έπαιζα σαν τρελός στο...spectrum! :w00t: Κατέβασε αυτόν τον MAME emulator και ψάξε στο google για το παιχνίδι που θέλεις... Υπάρχουν όλα τα παιχνίδια εκείνης της εποχής... Εκτός και αν έχεις στο pc MAME emulator οπότε όλα τα ζιπάκια από τον φάκελο ''roms'' τα περνάς αντίστοιχα στο κινητό και αναλόγως παίζεις... Στην περιγραφή έχει οδηγίες πως θα το κάνεις... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Κατέβασε αυτόν τον MAME emulator και ψάξε στο google για το παιχνίδι που θέλεις... Υπάρχουν όλα τα παιχνίδια εκείνης της εποχής... Εκτός και αν έχεις στο pc MAME emulator οπότε όλα τα ζιπάκια από τον φάκελο ''roms'' τα περνάς αντίστοιχα στο κινητό και αναλόγως παίζεις... Στην περιγραφή έχει οδηγίες πως θα το κάνεις... ;) Αφού σπατάλησα μία περιουσία σε αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου, το έπαιξα ανελέητα και στο PC μέσω MAME. Θα ήθελα απλά κάτι πιο σύγχρονο και ραφιναρισμένο, όχι το ίδιο παιχνίδι μέσω emulation. Αν δεν υπάρχει, θα στρωθώ να φτιάξω εγώ ένα παρόμοιο και θα λύσω το οικονομικό μου πρόβλημα. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Age of Sparta το ειδες μηπως? (ειναι online ομως) Το townsmen μου έρχεται στο μυαλό Αν και ψαχνω κατι χωρις ιντερνετ θα τα ριξω μια ματια τα παιχνιδια.Ευχαριστω για την βοηθεια και τον χρονο σας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Για τους λάτρεις του παρελθόντος....Ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια (για την εποχή του) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenix.tombraider1classic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maveri Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 ωραία γραφικά έχει το Brothers in Arms 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts