Lorgan21 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ενα ωραιο hit & run παιχνιδακι ειναι κ το Dark Reaper Shoots.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 άλλο πολύ ωραίο παιχνιδάκι είναι το Tiny Thief φοβερό animation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Και εγώ το είχα τερματίσει αλλά το έσβησα και πρέπει να το κάνω από την αρχή :-( Αλλά ναι, αρκετά ωραίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 άλλο πολύ ωραίο παιχνιδάκι είναι το Tiny Thief φοβερό animation Εξαιρετικό game!! Δεν το είχα ανακαλύψει τόσο καιρό!:happy: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Από χθες καίγομαι με το Danger Dash. Είναι κόλλημα το παιχνίδι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Από χθες καίγομαι με το Danger Dash. Είναι κόλλημα το παιχνίδι... Με πετάει στο nexus 5, δεν ανοίγει καν.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Για κάνε καμιά εκκαθάριση δεδομένων και δοκίμασε εγκατάσταση ξανά. Περίεργο στο δικό μου και το s2 της κοπέλας μου δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Για κάνε καμιά εκκαθάριση δεδομένων και δοκίμασε εγκατάσταση ξανά. Περίεργο στο δικό μου και το s2 της κοπέλας μου δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Το κατέβασα στο tablet αλλά δεν μου πολύ άρεσε λόγω γραφικών κυρίως. Δες το agent dash που ναι παρόμοιο και καλύτερο για μένα :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Παιδια,κανενα παιχνιδακι στο στυλ του sprinkle ξερει κανεις? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Sprinkle islands Πάρη :p Και το grany smith ωραίο από mediocre πάλι αλλά καμία σχέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Sprinkle islands Πάρη :p Και το grany smith ωραίο από mediocre πάλι αλλά καμία σχέση. Σε ευχαριστω Νικο,το εχω και το islands και εχω φαει ψιλοκολημα με αυτο το παιχνιδι :lol: Απλα ψαχνω μηπως και παιζει και κατι αλλο σαν το Sprinkle. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Απουσία σοβαρών παιχνιδιών για Android (Real Racing 3 εξαιρουμένου) το είχα ρίξει στο GBA emulation με το MyBoy. Μου ηρθε πρόσφατα η ιδέα όμως να ψάξω αν υπάρχει και PSX emulator και τελικά υπάρχει το γνωστό από το PC ePSXe. Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι ακόμη και το ταπεινό μου Xperia Ray παίζει νεράκι τα παιχνίδια του PSX (προφανώς μιλάμε για κονσόλα του 1994 αλλά η εξομοίωση απαιτεί σημαντικά περισσότερη επεξεργαστική ισχύ). Πως φαίνεται ότι πέρασαν τα χρόνια, έφτασα να παίζω τα αγαπημένα μου παιχνίδια (Crash Team Racing, Gran Turismo κλπ) στο κινητό... Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Απουσία σοβαρών παιχνιδιών για Android (Real Racing 3 εξαιρουμένου) το είχα ρίξει στο GBA emulation με το MyBoy. Μου ηρθε πρόσφατα η ιδέα όμως να ψάξω αν υπάρχει και PSX emulator και τελικά υπάρχει το γνωστό από το PC ePSXe. Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι ακόμη και το ταπεινό μου Xperia Ray παίζει νεράκι τα παιχνίδια του PSX (προφανώς μιλάμε για κονσόλα του 1994 αλλά η εξομοίωση απαιτεί σημαντικά περισσότερη επεξεργαστική ισχύ). Πως φαίνεται ότι πέρασαν τα χρόνια, έφτασα να παίζω τα αγαπημένα μου παιχνίδια (Crash Team Racing, Gran Turismo κλπ) στο κινητό... Εκτος απο real racing υπαρχουν και αλλα σοβαρα παιχνιδια για android...π.χ. modern combat.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Εκτος απο real racing υπαρχουν και αλλα σοβαρα παιχνιδια για android...π.χ. modern combat.. Μηπως θα μπορούσες να μου πεις και 2-3 ακόμα σοβαρά παιχνίδια..Για ταμπλετ τα θέλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Τι εννοείται σοβαρά; Δείτε το Bard's Tale, rpg Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Μηπως θα μπορούσες να μου πεις και 2-3 ακόμα σοβαρά παιχνίδια..Για ταμπλετ τα θέλω.. Bard's tail,asphalt 8 modern combat 4,fifa 2014,riptide dp2,csr racing... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Bard's tail,asphalt 8 modern combat 4,fifa 2014,riptide dp2,csr racing... Dungeon Hunter, GTA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Δεν είναι καινούργιο, αλλά εγώ τώρα το ανακάλυψα. Πολύ όμορφα σχεδιασμένο, puzzle game, δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις και με multiplayer mode! Κόλλημα! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.doodiebop.weave Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Dungeon Hunter, GTA... Perfect Kick, multiplayer πεναλτάκια για τους ποδοσφαιρόφιλους! Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Βγήκε cut the rope 2 με αρκετές διαφορές απο τα προηγούμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Και το πιο όμορφο Sudoku που έχει βγει. Με ένα φανταστικό μωβ holo theme, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις, όπως πάντα: ;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smitten.sudoku Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Και το πιο όμορφο Sudoku που έχει βγει. Με ένα φανταστικό μωβ holo theme, δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις, όπως πάντα: ;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smitten.sudoku πραγματι το πιο ωραιο! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Το Amazon appstore έχει σήμερα δωρεάν το Guess the movie, και από ότι είδα είναι και στο play store free. Ομολογώ πως δεν το ήξερα αλλά το κατέβασα και μου άρεσε πολύ. Είναι σε στυλ logo quiz αλλά έχει εικόνες-μινιμαλιστικά πόστερ που σχετίζονται με ταινίες. Προτείνεται! edit: Η έκδοση από το αμαζον δεν έχει διαφημίσεις/ μάλλον είναι η φουλ έκδοση αφού έχει όνομα Guess the movie Full Edited March 30, 2014 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Το Amazon appstore έχει σήμερα δωρεάν το Guess the movie, και από ότι είδα είναι και στο play store free. Ομολογώ πως δεν το ήξερα αλλά το κατέβασα και μου άρεσε πολύ. Είναι σε στυλ logo quiz αλλά έχει εικόνες-μινιμαλιστικά πόστερ που σχετίζονται με ταινίες. Προτείνεται! edit: Η έκδοση από το αμαζον δεν έχει διαφημίσεις/ μάλλον είναι η φουλ έκδοση αφού έχει όνομα Guess the movie Full εξυπνο και διασκεδαστικο indeed! :) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Απουσία σοβαρών παιχνιδιών για Android (Real Racing 3 εξαιρουμένου) το είχα ρίξει στο GBA emulation με το MyBoy. Μου ηρθε πρόσφατα η ιδέα όμως να ψάξω αν υπάρχει και PSX emulator και τελικά υπάρχει το γνωστό από το PC ePSXe.... Δοκίμασες Iesabel, FIFA14, NBA JAM, Dead Effect, Rayman Jungle Run, Shadowrun; Και είναι μόνο λίγα από αυτά που έχω παίξει και σίγουρα είναι καλύτερα από του GBA... Επίσης υπάρχει και εξομοιωτής για το PSP! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts