Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Το "Cordy" το έχει αναφέρει κανείς πριν; Καταπληκτικά γραφικά, μουσική(!), gameplay. Λίγα επίπεδα μόνο, αναμένονται και άλλα οσονούπω.

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, thnx για την ενημέρωση!!

Αν και τώρα που βγήκε το Angry Birds Rio πέφτει λίγο κάψιμο.. :D

--- Sony Xperia 5 II ---

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, thnx για την ενημέρωση!!

Αν και τώρα που βγήκε το Angry Birds Rio πέφτει λίγο κάψιμο.. :D

Που το βρηκατε ρε παιδια? Απο amazon app store δεν με αφηνει να το κατεβασω λογω γεωγραφικων περιορισμων λεει.

EDIT: Το βρηκα.. ευχαριστω σε οσους μου εδειξαν τον δρομο.. ;)

η μοντα απο κατω ουτε για μενα δουλεψε

Edited by equi
s21 ultra 256

Που το βρηκατε ρε παιδια? Απο amazon app store δεν με αφηνει να το κατεβασω λογω γεωγραφικων περιορισμων λεει.

Ενδιαφέρον, δεν ξέρω αν δουλεύει, τώρα θα το δοκιμάσω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1004859

(Αλλά έχεις και PM)

...δεν δουλεύει, για εμένα τουλάχιστον.

Ενδιαφέρον, δεν ξέρω αν δουλεύει, τώρα θα το δοκιμάσω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1004859

(Αλλά έχεις και PM)

...δεν δουλεύει, για εμένα τουλάχιστον.

Ουτε σε μενα. Απο χθες προσπαθουσα χωρις να ηξερα για τον οδηγο αυτο, αλλα δεν με αφηνει να κατεβασω. Οποιος καταφερε κατι με το Angry birds rio ας στειλει ενα pm!

Κανένα Game σε στυλ adventure υπάρχει?

Που να απαιτεί να βρεις και να συνδυάσεις αντικείμενα και να έχει ωραίο story?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδια σημερα θα μου δωσει ο κολλητος μου το joy 845 που πηρε χτες..μου φανηκε ωραιο κινητακι..τεσπα θελω να μου πειτε καποια παιχνιδια και εφαρμογες να περασω να του αρεσουν..διαφορα του αρεσουν κυριως πολεμικα...

το angry birds θα το βαλω μονος μου

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Κανένα Game σε στυλ adventure υπάρχει?

Που να απαιτεί να βρεις και να συνδυάσεις αντικείμενα και να έχει ωραίο story?

Νομίζω έχει βγάλει έκδοση ScummVM για android.

Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

δε μου λετε, υπαρχει τροπος να μεταφερω το progress του Angry Birds σε αλλο κινητο χωρίς την χρήση του Titanium BackUp? Δλδ να μεταφέρω κάποιο αρχειάκι που σώνει το progress εκεί.

Είχα διαβάσει σε ένα blog έναν αντίστοιχο τρόπο για να μπορείς να έχεις το ίδιο progress στο iPhone και σε Mac OS X με την μεταφορά απλά ενός αρχείου.

Δε θέλω να χρησιμοποιήσω Titanium γιατί το παιχνίδι είναι αποθηκευμένο σε μια rom SD που βρίσκεται στο desktop του υπολογιστή και επειδή έχω android στη nand δε μπορώ να την ανοίξω τώρα. Δυστύχως δεν είχα χρησιμοποιήσει το Titanium BackUp σε εκείνη την έκδοση και δεν έχω αντίγραφο ασφαλείας ώστε να μπορώ να το επαναφέρω.

δε μου λετε, υπαρχει τροπος να μεταφερω το progress του Angry Birds σε αλλο κινητο χωρίς την χρήση του Titanium BackUp? Δλδ να μεταφέρω κάποιο αρχειάκι που σώνει το progress εκεί.

Είχα διαβάσει σε ένα blog έναν αντίστοιχο τρόπο για να μπορείς να έχεις το ίδιο progress στο iPhone και σε Mac OS X με την μεταφορά απλά ενός αρχείου.

Δε θέλω να χρησιμοποιήσω Titanium γιατί το παιχνίδι είναι αποθηκευμένο σε μια rom SD που βρίσκεται στο desktop του υπολογιστή και επειδή έχω android στη nand δε μπορώ να την ανοίξω τώρα. Δυστύχως δεν είχα χρησιμοποιήσει το Titanium BackUp σε εκείνη την έκδοση και δεν έχω αντίγραφο ασφαλείας ώστε να μπορώ να το επαναφέρω.

Πρέπει να κρατήσεις τα:

/data/data/com.rovio.angrybirds/files/highscores.lua

/data/data/com.rovio.angrybirds/files/settings.lua

/data/data/com.rovio.angrybirdsseasons/files/highscores.lua

/data/data/com.rovio.angrybirdsseasons/files/settings.lua

Φρόντισε να έχεις παίξει τουλάχιστον μια πίστα στην άλλη συσκευή πριν "σπρώξεις" τα save.

Επίσης, τα αρχεία θα φανούν μόνο με Root Explorer ή μέσω ADB.

Edited by Ufufu

1) Συνδέεις το κινητό με USB με τον υπολογιστή και φροντίζεις να είναι εγκατεστημένοι οι drivers και το ADB (http://androidsamurai.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=4&sid=154e8e2a4870c2f3f077cc9ce717c3d3)

2) Ελέγχεις αν όντως βλέπει το κινητό δίνοντας "adb devices" σε κάποιο terminal ή command prompt.

3) Δίνεις τις εξής εντολές για να μεταφέρεις τα save στον υπολογιστή σου (αποθηκεύονται όπου έτρεξες το command prompt):

adb pull /data/data/com.rovio.angrybirds/files/highscores.lua ab_highscores.lua

adb pull /data/data/com.rovio.angrybirds/files/settings.lua ab_settings.lua

adb pull /data/data/com.rovio.angrybirdsseasons/files/highscores.lua abs_highscores.lua

adb pull /data/data/com.rovio.angrybirdsseasons/files/settings.lua abs_settings.lua

4) Στην άλλη συσκευή, εγκαθιστάς τα Angry Birds (& Seasons) και τα τρέχεις μια φορά, παίζοντας στο καθένα απο μια πίστα ώστε να δημιουργήσει τα αρχεία

5) "Σπρώχνεις" πίσω τα παλιά σου saves με:

adb push ab_highscores.lua /data/data/com.rovio.angrybirds/files/highscores.lua

adb push ab_settings.lua /data/data/com.rovio.angrybirds/files/settings.lua

adb push abs_highscores.lua /data/data/com.rovio.angrybirdsseasons/files/highscores.lua

adb push abs_settings.lua /data/data/com.rovio.angrybirdsseasons/files/settings.lua

Αν ειναι root καποιος, μπορει απλα να αντιγραψει τα αρχεια που αναφερεις και με τον root explorer.

το αναφερω γιατι καποιοι ισως να μην ειναι εξοικειωμενοι με το adb.

πολυ καλο το post σου παντως φιλε :).

edit :

ειδα οτι εκανες τροποποιηση την ωρα που εγω απαντουσα :d

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Αν ειναι root καποιος, μπορει απλα να αντιγραψει τα αρχεια που αναφερεις και με τον root explorer.

το αναφερω γιατι καποιοι ισως να μην ειναι εξοικειωμενοι με το adb.

πολυ καλο το post σου παντως φιλε :).

edit :

ειδα οτι εκανες τροποποιηση την ωρα που εγω απαντουσα :d

Ναι έκανα τροποποίηση γιατί εκ των υστέρων πρόσεξα οτι αναφέρει ο φίλος κάτι για "αποθηκευμένο σε μια rom sd στο desktop" - δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοεί αλλά αν τρέχει Android σε virtual machine υπέθεσα οτι δεν θα χρειάζεται οδηγίες περί ADB :p

Σε όποιον άρεσε το NinJump, να δοκιμάσει και το YooNinja! Πολύ καλό.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Μιας και βγαινει το andry birds rio να φανταστω στο angry birds δεν θα ξαναδουμε καποιο update με νεα level...?

Να ρωτήσω ρε παιδιά,εγώ που είχα κάνει Install το apk του Rio εκτός market, τώρα που βγήκε στο market πως θα μπορώ να το ενημερώνω για πιθανά update??Στο Market δεν μου το έχει σαν εγκατεστημένο....:worry:

(ελπίζω να μην είμαι off-topic)

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Να ρωτήσω ρε παιδιά,εγώ που είχα κάνει Install το apk του Rio εκτός market, τώρα που βγήκε στο market πως θα μπορώ να το ενημερώνω για πιθανά update??Στο Market δεν μου το έχει σαν εγκατεστημένο....:worry:

(ελπίζω να μην είμαι off-topic)

Θα κάνεις απεγκατάσταση αυτό που ήδη έχεις χωρίς να πατήσεις Εκκαθάριση δεδομένων και μετά θα το εγκαταστήσεις από το Market. Πιθανώς έτσι δε θα χάσεις το progress σου. Αν θες να το δοκιμάσεις κάνε τώρα ένα backup μέσω Titanium Backup μόνο τη συγκεκριμένη εφαρμογή και αν κάτι πάει στραβά κάνεις restore.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Θα κάνεις απεγκατάσταση αυτό που ήδη έχεις χωρίς να πατήσεις Εκκαθάριση δεδομένων και μετά θα το εγκαταστήσεις από το Market. Πιθανώς έτσι δε θα χάσεις το progress σου. Αν θες να το δοκιμάσεις κάνε τώρα ένα backup μέσω Titanium Backup μόνο τη συγκεκριμένη εφαρμογή και αν κάτι πάει στραβά κάνεις restore.

Ωραίος!!Μου τις κράτησε τις περασμένες πίστες....

Βρήκα ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνιδάκι που χρειάζεται αρκετή σκέψη....

Δοκιμάστε το....

My Device:

Νομίζω χτες το βγάλανε στο market το Angry Birds Rio.

Πολύ καλό!!

Περιμέμενω και την ταινία!! :):)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Χθες βράδυ επιτέλους τελείωσα το angry birds. 22 χρυσά αυγά, δε νομίζω ότι έχει άλλα :) Πάμε για το seasons τώρα και μετά rio :) Πόρωση, χαχα :D

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

- Alex

Νομίζω χτες το βγάλανε στο market το Angry Birds Rio.

Πολύ καλό!!

Περιμέμενω και την ταινία!! :):)

ωραια θα το βαλω...και το seasons ειναι φοβερο...ποια ταινια λες?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Ωραίος!!Μου τις κράτησε τις περασμένες πίστες....

Βρήκα ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνιδάκι που χρειάζεται αρκετή σκέψη....

Δοκιμάστε το....

Εγώ έκανα αυτό που σου πρότεινα και τα έχασα όλα. Δε φαντάζεσαι πόσο ξενέρωσα.

ωραια θα το βαλω...και το seasons ειναι φοβερο...ποια ταινια λες?

Την ταινία RIO. Κυκλοφορεί 15 Απριλίου.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Ένα ενδιαδέρον Puzzle game είναι το παρακάτω.... https://market.android.com/details?id=com.scoreloop.games.geared

Πλάκα έχει...:)

My Device:

Ένα ενδιαδέρον Puzzle game είναι το παρακάτω.... https://market.android.com/details?id=com.scoreloop.games.geared

Πλάκα έχει...:)

κι εμενα μ'αρεσει..βεβαια μετα απο καποιο σημειο ειναι ψιλομονοτονο αλλα ακομα και το background με καρο χαρτι ειναι θεϊλα :lol:

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια