karhariasgr Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 αχα.. μήπως ο @hraklhs57 μπορεί να στείλει με pm που εννοεί ότι μπορούμε να το βρούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Το "Cordy" το έχει αναφέρει κανείς πριν; Καταπληκτικά γραφικά, μουσική(!), gameplay. Λίγα επίπεδα μόνο, αναμένονται και άλλα οσονούπω. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, thnx για την ενημέρωση!! Αν και τώρα που βγήκε το Angry Birds Rio πέφτει λίγο κάψιμο.. :D Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 πράγματι καλό και το Cordy!! Επίσης το Can Knockdown 2 είναι αρκετά καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, thnx για την ενημέρωση!! Αν και τώρα που βγήκε το Angry Birds Rio πέφτει λίγο κάψιμο.. :D Που το βρηκατε ρε παιδια? Απο amazon app store δεν με αφηνει να το κατεβασω λογω γεωγραφικων περιορισμων λεει. EDIT: Το βρηκα.. ευχαριστω σε οσους μου εδειξαν τον δρομο.. ;) η μοντα απο κατω ουτε για μενα δουλεψε Edited March 23, 2011 by equi Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Που το βρηκατε ρε παιδια? Απο amazon app store δεν με αφηνει να το κατεβασω λογω γεωγραφικων περιορισμων λεει. Ενδιαφέρον, δεν ξέρω αν δουλεύει, τώρα θα το δοκιμάσω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1004859 (Αλλά έχεις και PM) ...δεν δουλεύει, για εμένα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Ενδιαφέρον, δεν ξέρω αν δουλεύει, τώρα θα το δοκιμάσω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1004859 (Αλλά έχεις και PM) ...δεν δουλεύει, για εμένα τουλάχιστον. Ουτε σε μενα. Απο χθες προσπαθουσα χωρις να ηξερα για τον οδηγο αυτο, αλλα δεν με αφηνει να κατεβασω. Οποιος καταφερε κατι με το Angry birds rio ας στειλει ενα pm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Κανένα Game σε στυλ adventure υπάρχει? Που να απαιτεί να βρεις και να συνδυάσεις αντικείμενα και να έχει ωραίο story? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 παιδια σημερα θα μου δωσει ο κολλητος μου το joy 845 που πηρε χτες..μου φανηκε ωραιο κινητακι..τεσπα θελω να μου πειτε καποια παιχνιδια και εφαρμογες να περασω να του αρεσουν..διαφορα του αρεσουν κυριως πολεμικα... το angry birds θα το βαλω μονος μου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Κανένα Game σε στυλ adventure υπάρχει? Που να απαιτεί να βρεις και να συνδυάσεις αντικείμενα και να έχει ωραίο story? Νομίζω έχει βγάλει έκδοση ScummVM για android. Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Μιας και βγαινει το andry birds rio να φανταστω στο angry birds δεν θα ξαναδουμε καποιο update με νεα level...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 δε μου λετε, υπαρχει τροπος να μεταφερω το progress του Angry Birds σε αλλο κινητο χωρίς την χρήση του Titanium BackUp? Δλδ να μεταφέρω κάποιο αρχειάκι που σώνει το progress εκεί. Είχα διαβάσει σε ένα blog έναν αντίστοιχο τρόπο για να μπορείς να έχεις το ίδιο progress στο iPhone και σε Mac OS X με την μεταφορά απλά ενός αρχείου. Δε θέλω να χρησιμοποιήσω Titanium γιατί το παιχνίδι είναι αποθηκευμένο σε μια rom SD που βρίσκεται στο desktop του υπολογιστή και επειδή έχω android στη nand δε μπορώ να την ανοίξω τώρα. Δυστύχως δεν είχα χρησιμοποιήσει το Titanium BackUp σε εκείνη την έκδοση και δεν έχω αντίγραφο ασφαλείας ώστε να μπορώ να το επαναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 (edited) δε μου λετε, υπαρχει τροπος να μεταφερω το progress του Angry Birds σε αλλο κινητο χωρίς την χρήση του Titanium BackUp? Δλδ να μεταφέρω κάποιο αρχειάκι που σώνει το progress εκεί. Είχα διαβάσει σε ένα blog έναν αντίστοιχο τρόπο για να μπορείς να έχεις το ίδιο progress στο iPhone και σε Mac OS X με την μεταφορά απλά ενός αρχείου. Δε θέλω να χρησιμοποιήσω Titanium γιατί το παιχνίδι είναι αποθηκευμένο σε μια rom SD που βρίσκεται στο desktop του υπολογιστή και επειδή έχω android στη nand δε μπορώ να την ανοίξω τώρα. Δυστύχως δεν είχα χρησιμοποιήσει το Titanium BackUp σε εκείνη την έκδοση και δεν έχω αντίγραφο ασφαλείας ώστε να μπορώ να το επαναφέρω. Πρέπει να κρατήσεις τα: /data/data/com.rovio.angrybirds/files/highscores.lua /data/data/com.rovio.angrybirds/files/settings.lua /data/data/com.rovio.angrybirdsseasons/files/highscores.lua /data/data/com.rovio.angrybirdsseasons/files/settings.lua Φρόντισε να έχεις παίξει τουλάχιστον μια πίστα στην άλλη συσκευή πριν "σπρώξεις" τα save. Επίσης, τα αρχεία θα φανούν μόνο με Root Explorer ή μέσω ADB. Edited March 24, 2011 by Ufufu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 1) Συνδέεις το κινητό με USB με τον υπολογιστή και φροντίζεις να είναι εγκατεστημένοι οι drivers και το ADB (http://androidsamurai.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=4&sid=154e8e2a4870c2f3f077cc9ce717c3d3) 2) Ελέγχεις αν όντως βλέπει το κινητό δίνοντας "adb devices" σε κάποιο terminal ή command prompt. 3) Δίνεις τις εξής εντολές για να μεταφέρεις τα save στον υπολογιστή σου (αποθηκεύονται όπου έτρεξες το command prompt): adb pull /data/data/com.rovio.angrybirds/files/highscores.lua ab_highscores.lua adb pull /data/data/com.rovio.angrybirds/files/settings.lua ab_settings.lua adb pull /data/data/com.rovio.angrybirdsseasons/files/highscores.lua abs_highscores.lua adb pull /data/data/com.rovio.angrybirdsseasons/files/settings.lua abs_settings.lua 4) Στην άλλη συσκευή, εγκαθιστάς τα Angry Birds (& Seasons) και τα τρέχεις μια φορά, παίζοντας στο καθένα απο μια πίστα ώστε να δημιουργήσει τα αρχεία 5) "Σπρώχνεις" πίσω τα παλιά σου saves με: adb push ab_highscores.lua /data/data/com.rovio.angrybirds/files/highscores.lua adb push ab_settings.lua /data/data/com.rovio.angrybirds/files/settings.lua adb push abs_highscores.lua /data/data/com.rovio.angrybirdsseasons/files/highscores.lua adb push abs_settings.lua /data/data/com.rovio.angrybirdsseasons/files/settings.lua Αν ειναι root καποιος, μπορει απλα να αντιγραψει τα αρχεια που αναφερεις και με τον root explorer. το αναφερω γιατι καποιοι ισως να μην ειναι εξοικειωμενοι με το adb. πολυ καλο το post σου παντως φιλε :). edit : ειδα οτι εκανες τροποποιηση την ωρα που εγω απαντουσα :d Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Αν ειναι root καποιος, μπορει απλα να αντιγραψει τα αρχεια που αναφερεις και με τον root explorer. το αναφερω γιατι καποιοι ισως να μην ειναι εξοικειωμενοι με το adb. πολυ καλο το post σου παντως φιλε :). edit : ειδα οτι εκανες τροποποιηση την ωρα που εγω απαντουσα :d Ναι έκανα τροποποίηση γιατί εκ των υστέρων πρόσεξα οτι αναφέρει ο φίλος κάτι για "αποθηκευμένο σε μια rom sd στο desktop" - δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοεί αλλά αν τρέχει Android σε virtual machine υπέθεσα οτι δεν θα χρειάζεται οδηγίες περί ADB :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Σε όποιον άρεσε το NinJump, να δοκιμάσει και το YooNinja! Πολύ καλό. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Μιας και βγαινει το andry birds rio να φανταστω στο angry birds δεν θα ξαναδουμε καποιο update με νεα level...? Να ρωτήσω ρε παιδιά,εγώ που είχα κάνει Install το apk του Rio εκτός market, τώρα που βγήκε στο market πως θα μπορώ να το ενημερώνω για πιθανά update??Στο Market δεν μου το έχει σαν εγκατεστημένο....:worry: (ελπίζω να μην είμαι off-topic) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Να ρωτήσω ρε παιδιά,εγώ που είχα κάνει Install το apk του Rio εκτός market, τώρα που βγήκε στο market πως θα μπορώ να το ενημερώνω για πιθανά update??Στο Market δεν μου το έχει σαν εγκατεστημένο....:worry: (ελπίζω να μην είμαι off-topic) Θα κάνεις απεγκατάσταση αυτό που ήδη έχεις χωρίς να πατήσεις Εκκαθάριση δεδομένων και μετά θα το εγκαταστήσεις από το Market. Πιθανώς έτσι δε θα χάσεις το progress σου. Αν θες να το δοκιμάσεις κάνε τώρα ένα backup μέσω Titanium Backup μόνο τη συγκεκριμένη εφαρμογή και αν κάτι πάει στραβά κάνεις restore. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Θα κάνεις απεγκατάσταση αυτό που ήδη έχεις χωρίς να πατήσεις Εκκαθάριση δεδομένων και μετά θα το εγκαταστήσεις από το Market. Πιθανώς έτσι δε θα χάσεις το progress σου. Αν θες να το δοκιμάσεις κάνε τώρα ένα backup μέσω Titanium Backup μόνο τη συγκεκριμένη εφαρμογή και αν κάτι πάει στραβά κάνεις restore. Ωραίος!!Μου τις κράτησε τις περασμένες πίστες.... Βρήκα ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνιδάκι που χρειάζεται αρκετή σκέψη.... Δοκιμάστε το.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Νομίζω χτες το βγάλανε στο market το Angry Birds Rio. Πολύ καλό!! Περιμέμενω και την ταινία!! :):) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Χθες βράδυ επιτέλους τελείωσα το angry birds. 22 χρυσά αυγά, δε νομίζω ότι έχει άλλα :) Πάμε για το seasons τώρα και μετά rio :) Πόρωση, χαχα :D Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Για όσους τους αρέσουν τα παιγνίδια στρατηγικής το Castle Warriors είναι άπαιχτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Νομίζω χτες το βγάλανε στο market το Angry Birds Rio. Πολύ καλό!! Περιμέμενω και την ταινία!! :):) ωραια θα το βαλω...και το seasons ειναι φοβερο...ποια ταινια λες? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Ωραίος!!Μου τις κράτησε τις περασμένες πίστες.... Βρήκα ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνιδάκι που χρειάζεται αρκετή σκέψη.... Δοκιμάστε το.... Εγώ έκανα αυτό που σου πρότεινα και τα έχασα όλα. Δε φαντάζεσαι πόσο ξενέρωσα. ωραια θα το βαλω...και το seasons ειναι φοβερο...ποια ταινια λες? Την ταινία RIO. Κυκλοφορεί 15 Απριλίου. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Ένα ενδιαδέρον Puzzle game είναι το παρακάτω.... https://market.android.com/details?id=com.scoreloop.games.geared Πλάκα έχει...:) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpmech Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Ένα ενδιαδέρον Puzzle game είναι το παρακάτω.... https://market.android.com/details?id=com.scoreloop.games.geared Πλάκα έχει...:) κι εμενα μ'αρεσει..βεβαια μετα απο καποιο σημειο ειναι ψιλομονοτονο αλλα ακομα και το background με καρο χαρτι ειναι θεϊλα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts