dyannisb Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Παιδιά, έχω φτιάξει και εγώ ένα παιχνιδάκι. Λέγεται robotic space rock και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://monolithandroid.googlecode.com/files/roboticspacerock1.0.13.apk Εναλλακτικά μπορείτε να το κατεβάσετε από το http://slideme.com ή από το http://www.andappstore.com Δυστυχώς δεν είναι πια στο android market γιατί η tetris company ανάγκασε την google να το αποσύρει επειδή υποτίθεται ότι παραβίαζε τα πνευματικά δικαιώματα του tetris. Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας. φίλε μου πολύ καλή η προσπάθεια σου.. το βάθος που δίνεις όσο κατεβαίνουν οι κύβοι προκαλούν ένα μπέρδεμα. ΥΓ. Μπορεί να διαφέρει σε κάποια κομμάτια από το tetris αλλά λογικό αυτό με τα δικαιώματα αφού μοιάζει με εξέλιξη του tetris. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Πολύ εθιστικό παιχνίδι είναι το Angry Birds. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Galaxy domination Tower Raiders The Inferno Ολα ειναι στο market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Νομίζω ότι το Robo Defense είναι καλύτερο από το Tower Raiders, δοκίμασε το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Θα συμφωνησω για το Angry Birds και θα προσθεσω τα Abduction,blow up,andoku,flood it,bubble popper,live holdem-για τσογαδορους της Dragonplay,mazeoid για φανατικους του pacman,shot 3 και τελευταιο Spiderman Παράθεση http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Νομίζω ότι το Robo Defense είναι καλύτερο από το Tower Raiders, δοκίμασε το... Οντως ειναι καλυτερο απλα εχει αναφερθει ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 (edited) Υπάρχει κάποιο παιχνίδι σαν το Angry Birds του iPhone? Καλό, χρυσό το Android αλλά, απο εφαρμογές είναι ΠΟΛΥ ελλειπές. Ειδικά στα παιχνίδια, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ. Το iPhone της αδερφής μου έχει τόσα παιχνίδια και είναι κρίμα να μη τα έχει το Android με την ταχύτητά του. Υπάρχει και για android πλέον. SCUMMVM: Το front-end πρόγραμμα για να τρέχετε τα παλιά καλά adventure της Lucasarts/Lucasfilm, Sierra κλπ όπως Sam n Max, Full Throttle, Day of the tentacle, THE DIG (!!!!!), MONKEY ISLAND 1, 2, 3 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), Kyrandia, Larry, Broken sword 1, 2 !!!!, Loom klp klp klp.!!!!!! Όπωσδήποτε. Και κατεβάστε από το μαρκετ και τα συμπληρωματικά που χρειάζονται ανάλογα με το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε. Edited September 10, 2010 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Υπάρχει και για android πλέον. Υπάρχει σε beta, με 15 επίπεδα (μόλις το τελείωσα :))... το κανονικό δεν ξέρουμε πότε θα βγει...αλλά είναι σε καλό δρόμο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Το angry birds στο xperia x10 mini παιζει το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Υπάρχει και για android πλέον. SCUMMVM: Το front-end πρόγραμμα για να τρέχετε τα παλιά καλά adventure της Lucasarts/Lucasfilm, Sierra κλπ όπως Sam n Max, Full Throttle, Day of the tentacle, THE DIG (!!!!!), MONKEY ISLAND 1, 2, 3 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), Kyrandia, Larry, Broken sword 1, 2 !!!!, Loom klp klp klp.!!!!!! Όπωσδήποτε. Και κατεβάστε από το μαρκετ και τα συμπληρωματικά που χρειάζονται ανάλογα με το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε. Φιλε μου που μπορω να βρω παιχνιδια γι'αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Υπάρχει και για android πλέον. SCUMMVM: Το front-end πρόγραμμα για να τρέχετε τα παλιά καλά adventure της Lucasarts/Lucasfilm, Sierra κλπ όπως Sam n Max, Full Throttle, Day of the tentacle, THE DIG (!!!!!), MONKEY ISLAND 1, 2, 3 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), Kyrandia, Larry, Broken sword 1, 2 !!!!, Loom klp klp klp.!!!!!! Όπωσδήποτε. Και κατεβάστε από το μαρκετ και τα συμπληρωματικά που χρειάζονται ανάλογα με το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε. Tέλειο.. τόσα χρόνια να παίξω loom.. :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkolfin Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Υπάρχει και για android πλέον. SCUMMVM: Το front-end πρόγραμμα για να τρέχετε τα παλιά καλά adventure της Lucasarts/Lucasfilm, Sierra κλπ όπως Sam n Max, Full Throttle, Day of the tentacle, THE DIG (!!!!!), MONKEY ISLAND 1, 2, 3 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), Kyrandia, Larry, Broken sword 1, 2 !!!!, Loom klp klp klp.!!!!!! Όπωσδήποτε. Και κατεβάστε από το μαρκετ και τα συμπληρωματικά που χρειάζονται ανάλογα με το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε. Aν κατάλαβα καλά αυτό δεν δουλεύει σε Android 2.0 ή νεότερη έκδοση ε; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 (edited) Aν κατάλαβα καλά αυτό δεν δουλεύει σε Android 2.0 ή νεότερη έκδοση ε; :( Δεν το ξέρω αυτό διότι έχω το LG GT540 με 1.6(2.0;) έκδοση και τρέχει μια χαρά. Ίσως με το dosbox να μπορείς να τρέξεις τα παιχνίδια αυτά αλλά και πολλά άλλα παλιά διαμάντια. Πήγαινε στο site και δες. Φιλε μου που μπορω να βρω παιχνιδια γι'αυτο? Μακάρι να' ξερα... Χεχεχεχε! Edited September 15, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkolfin Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Δεν το ξέρω αυτό διότι έχω το LG GT540 με 1.6(2.0;) έκδοση και τρέχει μια χαρά. Ίσως με το dosbox να μπορείς να τρέξεις τα παιχνίδια αυτά αλλά και πολλά άλλα παλιά διαμάντια. Πήγαινε στο site και δες. Το scummvm δεν υπάρχει στο μάρκετ και το βρήκα εδώ http://sites.google.com/site/scummvmandroid/, όπου και αναφέρει ότι δεν παίζει σε android 2.0+. Και όντως στο desire μαυρίζει η οθόνη κ κολλάει το σύστημα! Το dosbox το βρήκα εδώ http://androiddosbox.appspot.com/. Υπάρχει μήπως και κάποιο άλλο??? Αυτό παίζει αλλά δεν υποστηρίζει virtual keyboard! Οπότε ούτε αυτό μου κάνει :cry: Μου φαινεται τζάμπα λεφτά έδωσα για το desire... καμιά παλιότερη συσκευή θα'πρεπε να παρω! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Υπάρχει σε beta, με 15 επίπεδα (μόλις το τελείωσα :))... το κανονικό δεν ξέρουμε πότε θα βγει...αλλά είναι σε καλό δρόμο. Κατεβάστε το : [ATTACH]17114[/ATTACH] Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snas Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 τρελο κολημα με jewels... Παράθεση Keep The Scene UP... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 υπαρχει κανα παιχνιδακι τυπου dismount απο iphone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Για όσους δεν το ξέρουν, έχω να προτείνω το εξης άκρως εθιστικό παιχνιδάκι: Skies of Glory Παίζεται single player, αλλά το ζουμί είναι το multi player, είτε μέσω internet, είτε μέσω τοπικού δικτύου. Και το κερασάκι είναι ότι υπάρχει και για iphone οπότε μπορείτε να δώσετε ένα καλό μάθημα στα μηλαράκια!:devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Για όσους δεν το ξέρουν, έχω να προτείνω το εξης άκρως εθιστικό παιχνιδάκι: Skies of Glory Παίζεται single player, αλλά το ζουμί είναι το multi player, είτε μέσω internet, είτε μέσω τοπικού δικτύου. Και το κερασάκι είναι ότι υπάρχει και για iphone οπότε μπορείτε να δώσετε ένα καλό μάθημα στα μηλαράκια!:devil: Προσπαθώ να το βρω αλλά δε μου το βγάζει.. Το scanαρα και από το λινκ που εδωσες από πάνω αλλά δε το βρίσκει.. Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Προσπαθώ να το βρω αλλά δε μου το βγάζει.. Το scanαρα και από το λινκ που εδωσες από πάνω αλλά δε το βρίσκει.. Είναι paid, γι'αυτό... Έχεις pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Παιδιά έχει κατεβάσει κανείς το quake3droid απο market; Παίζει κανονικά ή θέλει να έχουμε και κάποια κόπια του original παιχνιδιού όπως θυμάμαι παλιά; Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 εγώ, σε wildfire, έχω: droidcopter box tower extreme droid jumber fart for your life iBasket Labyrinth Ninja KAKA toss it traffic jam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 εγώ, σε wildfire, έχω: droidcopter box tower extreme droid jumber fart for your life iBasket Labyrinth Ninja KAKA toss it traffic jam Μια και εχεις wildifire, το Asphalt 5 φαινεται στο market? Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Μια και εχεις wildifire, το Asphalt 5 φαινεται στο market? Όχι, δεν φαίνεται. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. October 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2010 Όχι, δεν φαίνεται. Μεγαλη ηττα δηλαδη. Τεσπα, αποφασισα να μην ξαναπεσω στην παγιδα της "βασικης εκδοσης" και θα παω στα μεγαλα μοντελα (legend, desire hd). Καημενο πορτοφολι. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts