Romantrix Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Γνωρίζετε κανένα widget-app που να εμφανιζει τα notifications μέσα στην οθόνη αντί να τα βλέπυμε στην taskbar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 (edited) Κατέβασα ένα zip αρχείο με font. Που πρεπει να το κάνω εξαγωγή για να τα δω και να τα επιλέξω. Είμαι root. Edited July 28, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Κατέβασα ένα zip αρχείο με font. Που πρεπει να το κάνω εξαγωγή για να τα δω και να τα επιλέξω. Είμαι root. Μήπως είναι flashable αρχείο; Από που το κατέβασες; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Μήπως είναι flashable αρχείο; Από που το κατέβασες; Δεν θυμάμαι. Έκανα extract τα αρχεία, τα βλέπω σαν ttf, μπορώ να τα εφαρμόσω με το ifont αλλά θα ήθελα αν μπορούσα να τα έχω σαν εφαρμογή και να τα επιλέγω από το μενού του τηλεφώνου. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Δεν θυμάμαι. Έκανα extract τα αρχεία, τα βλέπω σαν ttf, μπορώ να τα εφαρμόσω με το ifont αλλά θα ήθελα αν μπορούσα να τα έχω σαν εφαρμογή και να τα επιλέγω από το μενού του τηλεφώνου. πως κανεις ενα αρχειο extract απτη συσκευη αν ειναι σε zip/rar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Δεν θυμάμαι. Έκανα extract τα αρχεία, τα βλέπω σαν ttf, μπορώ να τα εφαρμόσω με το ifont αλλά θα ήθελα αν μπορούσα να τα έχω σαν εφαρμογή και να τα επιλέγω από το μενού του τηλεφώνου. Δεν ξέρω... μήπως να έψαχνες για κάποιον font manager; πως κανεις ενα αρχειο extract απτη συσκευη αν ειναι σε zip/rar? Τα περισσότερα compressed αρχεία τύπου zip/rar τα διαχειρίζονται τέλεια οι file managers όπως ο ES File Explorer. Αν θες κάτι πιο εξιδεικευμένο τύπου 7z, κατεβάζεις άλλη εφαρμογή τύπου ZArchiver. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 θελω να βρω ενα τροπο να κλεινω την τρεχουσα εφαρμογη με gesture.μπορει να γινει αυτο με καποια εφαρμογη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 θελω να βρω ενα τροπο να κλεινω την τρεχουσα εφαρμογη με gesture.μπορει να γινει αυτο με καποια εφαρμογη? εννοεις να τη κλεινεις τελειως η να πηγαινεις στη κεντρικη? αν εισαι ροοτ βαλε το gmd gesture control που μπορεις να ορισεις εσυ gesture αν δεν συμπεριλαμβανεται αυτο που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 εννοεις να τη κλεινεις τελειως η να πηγαινεις στη κεντρικη? αν εισαι ροοτ βαλε το gmd gesture control που μπορεις να ορισεις εσυ gesture αν δεν συμπεριλαμβανεται αυτο που θες.εννοω να την κλεινω τελειως.θελω π.χ. οταν οδηγαω και καποια στιγμη δεν χρειαζομαι αλλο το προγραμμα πλοηγησης,αντι να μπαινω στα μενου,να το κλεινω με μια χειρονομια.ειναι πολυ εξυπηρετικο και πρακτικο. θα δοκιμασω την εφαρμογη,σ ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 εννοω να την κλεινω τελειως.θελω π.χ. οταν οδηγαω και καποια στιγμη δεν χρειαζομαι αλλο το προγραμμα πλοηγησης,αντι να μπαινω στα μενου,να το κλεινω με μια χειρονομια.ειναι πολυ εξυπηρετικο και πρακτικο. θα δοκιμασω την εφαρμογη,σ ευχαριστω! μπορεις αν κατεβασεις την εφαρμογη να πας στο custom gestures κ να ορισεις εσυ πχ με swipe προς τα πανω να σε πηγαινει στη κεντρικη οθονη. εγω αυτο εχω βαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 μπορεις αν κατεβασεις την εφαρμογη να πας στο custom gestures κ να ορισεις εσυ πχ με swipe προς τα πανω να σε πηγαινει στη κεντρικη οθονη. εγω αυτο εχω βαλει.την δοκιμασα τωρα.εγω θελω να κλεινει η εφαρμογη,να μην τρεχει στο παρασκηνιο.γινεται αυτο?ειμαι root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Επέλεξε action application manager-->kill app Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Επέλεξε action application manager-->kill appτο εκανε με τη μια!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλησπέρα, Πως μπορουμε να εχουμε το "swipe to unlock" των Samsung, σε άλλο android κινητο; Υπάρχει κάποιο golocker theme? Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 (edited) θα το ρωτησω κ εδω, μηπως υπαρχει κανενας themer η καποιος να με βοηθησει να φτιαξω καποια εικονιδια με φωτογραφιες κ να μου πει πως μπορω να αλλαξω τα εικονιδια ενα προς ενα παιρνοντας ετοιμα απομονομενα εικονιδια. με λιγα λογια θελω να φτιαξω θεμα πως μπορω να το κανω χωρις πολλες γνωσεις? επισης υπαρχει τροπος να φτιαξουμε ενα live wallpaper εννοω να αποθηκευσουμε την εικονα σαν εικονα απλη χωρις να ειναι κινουμενη, γινεται? γιατι εχω βρει πολλα που μαρεσει η εικονα αλλα δεν θελω να την βαλω ως live wallpaper για να μην πιανει χωρο και για να μην κολλαει η συσκευη. σορυ για τις χαζες ερωτησεις Edited August 1, 2013 by Irenek_1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) καλησπερα, θελω να βαλω εικονα στις επαφες μου, ετσι ωστε οταν καλει να βγαινει η φωτο.... υπαρχει καποιο τετοιο προγραμμα? επισης καπου ειδα οτι μπορω να βγαλω ενα shortcut επαφων και να τις καλω με την μια χωρις να ψαχνω καποιο contact πως γινεται αυτο? Edited August 20, 2013 by visualuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Προτεινετε κανα lockscreen app για να αντικαταστησω το υπαρχον του Νοτελιου..... ειναι βαρετο..... Κυριως να μην τρωει μπαταρια και πολλη μνημη...... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Σε ρουταρισμένο κινητό μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια στον stock launcher; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Σε ρουταρισμένο κινητό μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια στον stock launcher; Αν θέλει να αλλάξεις τα εικονίδια μονο στην homescreen τότε δεν χρειαζεται root ,μπορεί να γίνει με κάποιο πρόγραμμα όπως το Desktop VisualizeR. Για αλλαγή και στο app drawer τότε μια καλή λύση ειναι το Xposed Installer σε συνδυασμό με Icon Themer Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Αν θέλει να αλλάξεις τα εικονίδια μονο στην homescreen τότε δεν χρειαζεται root ,μπορεί να γίνει με κάποιο πρόγραμμα όπως το Desktop VisualizeR. Για αλλαγή και στο app drawer τότε μια καλή λύση ειναι το Xposed Installer σε συνδυασμό με Icon Themer Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Τόσο εύκολο δεν το περίμενα Και θα χρησιμοποιησω τον aviate launcher που μου την έδιναν τα stock εικονίδια. Edited August 25, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Τόσο εύκολο δεν το περίμενα Και θα χρησιμοποιησω τον aviate launcher που μου την έδιναν τα stock εικονίδια. Μπορείς και με το Unicon, αυτό χρησιμοποιώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=sg.ruqqq.IconThemer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Προτεινετε κανα lockscreen app για να αντικαταστησω το υπαρχον του Νοτελιου..... ειναι βαρετο..... Κυριως να μην τρωει μπαταρια και πολλη μνημη...... :lol: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker Να και μια εικόνα από το δικό μου: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Μπορείς και με το Unicon, αυτό χρησιμοποιώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=sg.ruqqq.IconThemer Το ίδιο είναι.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Υπάρχει πουθενά η γραμματοσειρά η ελληνική για το ρολόι? Η κάποιο uzip έτοιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Η φωτογραφια ειναι απο Htc one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts