Jump to content

Android-Customization (fonts, ringtones, themes, widgets, icons, apps κλπ)

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωρίζετε κανένα widget-app που να εμφανιζει τα notifications μέσα στην οθόνη αντί να τα βλέπυμε στην taskbar?

• Απαντήσεις 793
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατέβασα ένα zip αρχείο με font. Που πρεπει να το κάνω εξαγωγή για να τα δω και να τα επιλέξω. Είμαι root. Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Κατέβασα ένα zip αρχείο με font. Που πρεπει να το κάνω εξαγωγή για να τα δω και να τα επιλέξω. Είμαι root.

Μήπως είναι flashable αρχείο; Από που το κατέβασες;

Μήπως είναι flashable αρχείο; Από που το κατέβασες;

Δεν θυμάμαι. Έκανα extract τα αρχεία, τα βλέπω σαν ttf, μπορώ να τα εφαρμόσω με το ifont αλλά θα ήθελα αν μπορούσα να τα έχω σαν εφαρμογή και να τα επιλέγω από το μενού του τηλεφώνου.

Φιλικά, Κατερίνα

Δεν θυμάμαι. Έκανα extract τα αρχεία, τα βλέπω σαν ttf, μπορώ να τα εφαρμόσω με το ifont αλλά θα ήθελα αν μπορούσα να τα έχω σαν εφαρμογή και να τα επιλέγω από το μενού του τηλεφώνου.

πως κανεις ενα αρχειο extract απτη συσκευη αν ειναι σε zip/rar?

Δεν ξέρω... μήπως να έψαχνες για κάποιον font manager;

πως κανεις ενα αρχειο extract απτη συσκευη αν ειναι σε zip/rar?

Τα περισσότερα compressed αρχεία τύπου zip/rar τα διαχειρίζονται τέλεια οι file managers όπως ο ES File Explorer. Αν θες κάτι πιο εξιδεικευμένο τύπου 7z, κατεβάζεις άλλη εφαρμογή τύπου ZArchiver.

θελω να βρω ενα τροπο να κλεινω την τρεχουσα εφαρμογη με gesture.μπορει να γινει αυτο με καποια εφαρμογη?
[sIGPIC][/sIGPIC]

θελω να βρω ενα τροπο να κλεινω την τρεχουσα εφαρμογη με gesture.μπορει να γινει αυτο με καποια εφαρμογη?

εννοεις να τη κλεινεις τελειως η να πηγαινεις στη κεντρικη? αν εισαι ροοτ βαλε το gmd gesture control που μπορεις να ορισεις εσυ gesture αν δεν συμπεριλαμβανεται αυτο που θες.

εννοεις να τη κλεινεις τελειως η να πηγαινεις στη κεντρικη? αν εισαι ροοτ βαλε το gmd gesture control που μπορεις να ορισεις εσυ gesture αν δεν συμπεριλαμβανεται αυτο που θες.
εννοω να την κλεινω τελειως.θελω π.χ. οταν οδηγαω και καποια στιγμη δεν χρειαζομαι αλλο το προγραμμα πλοηγησης,αντι να μπαινω στα μενου,να το κλεινω με μια χειρονομια.ειναι πολυ εξυπηρετικο και πρακτικο.

θα δοκιμασω την εφαρμογη,σ ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εννοω να την κλεινω τελειως.θελω π.χ. οταν οδηγαω και καποια στιγμη δεν χρειαζομαι αλλο το προγραμμα πλοηγησης,αντι να μπαινω στα μενου,να το κλεινω με μια χειρονομια.ειναι πολυ εξυπηρετικο και πρακτικο.

θα δοκιμασω την εφαρμογη,σ ευχαριστω!

μπορεις αν κατεβασεις την εφαρμογη να πας στο custom gestures κ να ορισεις εσυ πχ με swipe προς τα πανω να σε πηγαινει στη κεντρικη οθονη. εγω αυτο εχω βαλει.

μπορεις αν κατεβασεις την εφαρμογη να πας στο custom gestures κ να ορισεις εσυ πχ με swipe προς τα πανω να σε πηγαινει στη κεντρικη οθονη. εγω αυτο εχω βαλει.
την δοκιμασα τωρα.εγω θελω να κλεινει η εφαρμογη,να μην τρεχει στο παρασκηνιο.γινεται αυτο?ειμαι root.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επέλεξε action application manager-->kill app
το εκανε με τη μια!:D
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

Πως μπορουμε να εχουμε το "swipe to unlock" των Samsung, σε άλλο android κινητο; Υπάρχει κάποιο golocker theme?

Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus

iMac 21,5 / MacBook Pro

iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO

θα το ρωτησω κ εδω, μηπως υπαρχει κανενας themer η καποιος να με βοηθησει να φτιαξω καποια εικονιδια με φωτογραφιες κ να μου πει πως μπορω να αλλαξω τα εικονιδια ενα προς ενα παιρνοντας ετοιμα απομονομενα εικονιδια. με λιγα λογια θελω να φτιαξω θεμα πως μπορω να το κανω χωρις πολλες γνωσεις?

επισης υπαρχει τροπος να φτιαξουμε ενα live wallpaper εννοω να αποθηκευσουμε την εικονα σαν εικονα απλη χωρις να ειναι κινουμενη, γινεται? γιατι εχω βρει πολλα που μαρεσει η εικονα αλλα δεν θελω να την βαλω ως live wallpaper για να μην πιανει χωρο και για να μην κολλαει η συσκευη. σορυ για τις χαζες ερωτησεις

Edited by Irenek_1990

• 3 weeks later...

καλησπερα,

θελω να βαλω εικονα στις επαφες μου, ετσι ωστε οταν καλει να βγαινει η φωτο....

υπαρχει καποιο τετοιο προγραμμα?

επισης καπου ειδα οτι μπορω να βγαλω ενα shortcut επαφων

και να τις καλω με την μια χωρις να ψαχνω καποιο contact

πως γινεται αυτο?

Edited by visualuser

Προτεινετε κανα lockscreen app για να αντικαταστησω το υπαρχον του Νοτελιου..... ειναι βαρετο.....

Κυριως να μην τρωει μπαταρια και πολλη μνημη...... :lol:

Σε ρουταρισμένο κινητό μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια στον stock launcher;

Αν θέλει να αλλάξεις τα εικονίδια μονο στην homescreen τότε δεν χρειαζεται root ,μπορεί να γίνει με κάποιο πρόγραμμα όπως το Desktop VisualizeR.

Για αλλαγή και στο app drawer τότε μια καλή λύση ειναι το Xposed Installer σε συνδυασμό με Icon Themer

Samsung galaxy s21+

Αν θέλει να αλλάξεις τα εικονίδια μονο στην homescreen τότε δεν χρειαζεται root ,μπορεί να γίνει με κάποιο πρόγραμμα όπως το Desktop VisualizeR.

Για αλλαγή και στο app drawer τότε μια καλή λύση ειναι το Xposed Installer σε συνδυασμό με Icon Themer

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Τόσο εύκολο δεν το περίμενα

Και θα χρησιμοποιησω τον aviate launcher που μου την έδιναν τα stock εικονίδια.

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Τόσο εύκολο δεν το περίμενα

Και θα χρησιμοποιησω τον aviate launcher που μου την έδιναν τα stock εικονίδια.

Μπορείς και με το Unicon, αυτό χρησιμοποιώ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=sg.ruqqq.IconThemer

129026.png?1640591734

Προτεινετε κανα lockscreen app για να αντικαταστησω το υπαρχον του Νοτελιου..... ειναι βαρετο.....

Κυριως να μην τρωει μπαταρια και πολλη μνημη...... :lol:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker

Να και μια εικόνα από το δικό μου:

Μπορείς και με το Unicon, αυτό χρησιμοποιώ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=sg.ruqqq.IconThemer

Το ίδιο είναι....

Φιλικά, Κατερίνα