Nikos1972 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Καλημερα παιδια Υπαρχει εφαρμογή που να εναλλάσσει (randomizer) εικόνες για την lockscreen (οχι wallpaper homescreen, μονο lockscreen)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Καλημέρα, Χρησιμοποιώ Go Launcher και θέλω να δημιουργήσω ένα απλό shortcut με το οποίο θα ανοιγοκλείνω το wi-fi. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την μπάρα του GO Launcher, ενω δεν βρίσκω πια και την μπάρα του stock που είχε wifi, GPS, bluetooth κλπ. επίσης θέλω να το κάνω χωρίς να κατεβάσω άλλο app για την δημιουργία shortcut Ιδέες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Καλημέρα, Χρησιμοποιώ Go Launcher και θέλω να δημιουργήσω ένα απλό shortcut με το οποίο θα ανοιγοκλείνω το wi-fi. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την μπάρα του GO Launcher, ενω δεν βρίσκω πια και την μπάρα του stock που είχε wifi, GPS, bluetooth κλπ. επίσης θέλω να το κάνω χωρίς να κατεβάσω άλλο app για την δημιουργία shortcut Ιδέες? Για δες αυτό: (Notification Toggle) https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&hl=el Αν είναι συμβατό με τον Go launcher θα σου αρεσει πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Πολυ καλό και κρυφό (για μας που μας αρέσουν οι "καθαρές οθόνες". Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 για να χρησιμοποιησω καποιο launcher πρεπει να εχω κανει root στο κινητό μου ή απλα τον κατεβάζω και τον κάνω εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 για να χρησιμοποιησω καποιο launcher πρεπει να εχω κανει root στο κινητό μου ή απλα τον κατεβάζω και τον κάνω εγκατάσταση? Τον κατεβάζεις (είτε δωρεάν,είτε επί πληρωμή) και τον εγκαθιστάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 ok ευχαριστω! θα περιμενω τα αποτελεμστα της ψηφοφοριας για το ποιο ειναι καλυτερο, για να διαλεξω για το Huawei! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 ok ευχαριστω! θα περιμενω τα αποτελεμστα της ψηφοφοριας για το ποιο ειναι καλυτερο, για να διαλεξω για το Huawei! :D Φίλε δεν θέλω να σου χαλάσω την αναμονή για την ανάδειξη του καλύτερου launcher, αλλά να ξέρεις ότι αυτά τα θέματα (τα περισσότερα βασικά που έχουν να κάνουν με launcher-themes και γενικότερα με το customization του κινητού μας) είναι υποκειμενικά. Φιλική συμβουλή: Δοκίμασε μόνος σου διάφορους launchers και κατέληξε σε αυτόν που σου αρέσει περισσότερο και που "κάθεται" καλύτερα στο κινητό σου (να μην καταναλώνει πολλούς πόρους κλπ). Κάθε χρήστης προτείνει έναν launcher βάσει των προσωπικών του προτιμήσεων και βάσει του κινητού που έχει στην κατοχή του. Για παράδειγμα αλλιώς θα τρέχει ο Next 3D σε ένα Note 2 και αλλιώς σε ένα Galaxy S2 κ.ο.κ :) Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 σωστα! εχεις δικιο!ευχαριστω φιλε ξεκινάω ψάξιμο! καλο Σαββατοκύριακο!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 ψαχνω keyboard σε μορφη phomepad με t9.υπαρχει κατι να μου προτεινετε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Καλημέρα, Χρησιμοποιώ Go Launcher και θέλω να δημιουργήσω ένα απλό shortcut με το οποίο θα ανοιγοκλείνω το wi-fi. Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την μπάρα του GO Launcher, ενω δεν βρίσκω πια και την μπάρα του stock που είχε wifi, GPS, bluetooth κλπ. επίσης θέλω να το κάνω χωρίς να κατεβάσω άλλο app για την δημιουργία shortcut Ιδέες? Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο Widgetsoid. Είναι πιο απαιτητικό για να το ρυθμίσεις από το Notification toggles, αλλά μπορείς να φτιάξεις widgets για οποιαδήποτε χρήση, όχι μόνο notification screen. Επίσης, μετά από 4.2 με δύο δάχτυλα swipe από την κορυφή προς τα κάτω (αντί για μονό που θέλει η notification) σου βγάζει τις γρήγορες ρυθμίσεις του λειτουργικού, μεταξύ άλλων και το WiFi. ψαχνω keyboard σε μορφη phomepad με t9.υπαρχει κατι να μου προτεινετε? Υπάρχει χωριστό θέμα για πληκτρολόγια, θα βρεις έτοιμες πολλές πληροφορίες εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Γνωρίζετε κανένα widget-app που να εμφανιζει τα notifications μέσα στην οθόνη αντί να τα βλέπυμε στην taskbar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 (edited) Κατέβασα ένα zip αρχείο με font. Που πρεπει να το κάνω εξαγωγή για να τα δω και να τα επιλέξω. Είμαι root. Edited July 28, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Κατέβασα ένα zip αρχείο με font. Που πρεπει να το κάνω εξαγωγή για να τα δω και να τα επιλέξω. Είμαι root. Μήπως είναι flashable αρχείο; Από που το κατέβασες; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Μήπως είναι flashable αρχείο; Από που το κατέβασες; Δεν θυμάμαι. Έκανα extract τα αρχεία, τα βλέπω σαν ttf, μπορώ να τα εφαρμόσω με το ifont αλλά θα ήθελα αν μπορούσα να τα έχω σαν εφαρμογή και να τα επιλέγω από το μενού του τηλεφώνου. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Δεν θυμάμαι. Έκανα extract τα αρχεία, τα βλέπω σαν ttf, μπορώ να τα εφαρμόσω με το ifont αλλά θα ήθελα αν μπορούσα να τα έχω σαν εφαρμογή και να τα επιλέγω από το μενού του τηλεφώνου. πως κανεις ενα αρχειο extract απτη συσκευη αν ειναι σε zip/rar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Δεν θυμάμαι. Έκανα extract τα αρχεία, τα βλέπω σαν ttf, μπορώ να τα εφαρμόσω με το ifont αλλά θα ήθελα αν μπορούσα να τα έχω σαν εφαρμογή και να τα επιλέγω από το μενού του τηλεφώνου. Δεν ξέρω... μήπως να έψαχνες για κάποιον font manager; πως κανεις ενα αρχειο extract απτη συσκευη αν ειναι σε zip/rar? Τα περισσότερα compressed αρχεία τύπου zip/rar τα διαχειρίζονται τέλεια οι file managers όπως ο ES File Explorer. Αν θες κάτι πιο εξιδεικευμένο τύπου 7z, κατεβάζεις άλλη εφαρμογή τύπου ZArchiver. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 θελω να βρω ενα τροπο να κλεινω την τρεχουσα εφαρμογη με gesture.μπορει να γινει αυτο με καποια εφαρμογη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 θελω να βρω ενα τροπο να κλεινω την τρεχουσα εφαρμογη με gesture.μπορει να γινει αυτο με καποια εφαρμογη? εννοεις να τη κλεινεις τελειως η να πηγαινεις στη κεντρικη? αν εισαι ροοτ βαλε το gmd gesture control που μπορεις να ορισεις εσυ gesture αν δεν συμπεριλαμβανεται αυτο που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 εννοεις να τη κλεινεις τελειως η να πηγαινεις στη κεντρικη? αν εισαι ροοτ βαλε το gmd gesture control που μπορεις να ορισεις εσυ gesture αν δεν συμπεριλαμβανεται αυτο που θες.εννοω να την κλεινω τελειως.θελω π.χ. οταν οδηγαω και καποια στιγμη δεν χρειαζομαι αλλο το προγραμμα πλοηγησης,αντι να μπαινω στα μενου,να το κλεινω με μια χειρονομια.ειναι πολυ εξυπηρετικο και πρακτικο. θα δοκιμασω την εφαρμογη,σ ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 εννοω να την κλεινω τελειως.θελω π.χ. οταν οδηγαω και καποια στιγμη δεν χρειαζομαι αλλο το προγραμμα πλοηγησης,αντι να μπαινω στα μενου,να το κλεινω με μια χειρονομια.ειναι πολυ εξυπηρετικο και πρακτικο. θα δοκιμασω την εφαρμογη,σ ευχαριστω! μπορεις αν κατεβασεις την εφαρμογη να πας στο custom gestures κ να ορισεις εσυ πχ με swipe προς τα πανω να σε πηγαινει στη κεντρικη οθονη. εγω αυτο εχω βαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 μπορεις αν κατεβασεις την εφαρμογη να πας στο custom gestures κ να ορισεις εσυ πχ με swipe προς τα πανω να σε πηγαινει στη κεντρικη οθονη. εγω αυτο εχω βαλει.την δοκιμασα τωρα.εγω θελω να κλεινει η εφαρμογη,να μην τρεχει στο παρασκηνιο.γινεται αυτο?ειμαι root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Επέλεξε action application manager-->kill app Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Επέλεξε action application manager-->kill appτο εκανε με τη μια!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καλησπέρα, Πως μπορουμε να εχουμε το "swipe to unlock" των Samsung, σε άλλο android κινητο; Υπάρχει κάποιο golocker theme? Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts