DimitrisAndNiki Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλά το UCCW είναι απίστευτο εργαλείο!!!! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλά το UCCW είναι απίστευτο εργαλείο!!!! ισχυει! .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Για να κάνουμε κόλπα, ποιο νομίζετε καλύτερο το Zooper η το Uccw; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Για να κάνουμε κόλπα, ποιο νομίζετε καλύτερο το Zooper η το Uccw; Uccw....... Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Για να κάνουμε κόλπα, ποιο νομίζετε καλύτερο το Zooper η το Uccw; Μακράν uccw! Άπειρα θέματα.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1880050 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Όλα uccw http://img211.imageshack.us/img211/7624/screenshot2013060913400.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Καλά το UCCW είναι απίστευτο εργαλείο!!!! Το widget κάτω απ το uccw για μνήμη, uptime κλπ θύμισε μου ποιο είναι. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Εγω ψηφιζω zooper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Εχω το Zooper pro, με τα update έχει γίνει φοβερό εργαλείο και είναι ευκολοχρηστο άσε που σε ενα πρόβλημα η απάντηση από τον προγραμματιστή ήταν άμεση, κατέβασα το Uccw και ομολογώ ότι εκτός απο το να βάζω widget's στην οθόνη δεν το καταλαβαίνω καθόλου π.χ βάζω μια μπάρα στην οθόνη με το Logo του playstore, πατώντας επανω της αντί να μου ανοίξει την εφαρμογή με βάζει στο μενού του widget, έχει την επιλογή <<ενεργό σημείο >> με την εφαρμογή του playstore περασμένη εκεί, παταω αποθήκευση αλλα συνεχίζει να κάνει το ίδιο, καθένας που το έχει ψάξει; Γιατί πραγματικά είναι και αυτό όμορφο εργαλείο.. Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Το widget κάτω απ το uccw για μνήμη, uptime κλπ θύμισε μου ποιο είναι. Elixir2 widgets https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bartat.android.elixir.widget&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iYXJ0YXQuYW5kcm9pZC5lbGl4aXIud2lkZ2V0Il0. Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Kάποιες μικροαλλαγές...Αλλά μία απορία. Ενώ το εικονίδιο που γράφει την ημερομηνία 10 JUNE είναι από zooper (μακράν πιο εύχρηστος) σήμερα έκανε κανά 5 λεπτο να φορτώσει.Έλεγε loading z..... Βέβαια δεν είχα καλό σήμα, αλλά έπαιζε ρόλο? Δεν ξέρω αν έχει σημασία που και σε άλλη οθόνη έχω άλλο widget του zooper με την ημερομηνία και την ώρα.Δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Kάποιες μικροαλλαγές...Αλλά μία απορία. Ενώ το εικονίδιο που γράφει την ημερομηνία 10 JUNE είναι από zooper (μακράν πιο εύχρηστος) σήμερα έκανε κανά 5 λεπτο να φορτώσει.Έλεγε loading z..... Βέβαια δεν είχα καλό σήμα, αλλά έπαιζε ρόλο? Δεν ξέρω αν έχει σημασία που και σε άλλη οθόνη έχω άλλο widget του zooper με την ημερομηνία και την ώρα.Δεν ξέρω... Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει ποτέ κάποιο τρελό loading το zooper, ίσως ήταν τυχαίο.. έχω το pro αν έχει να κάνει. Sorry για το άσχετο αλλά να σε ρωτήσω με την ευκαιρία, η ώρα και η μέρα είναι από uccw; Έχεις κατεβάσει και κάποιο theme του;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Kάποιες μικροαλλαγές...Αλλά μία απορία. Ενώ το εικονίδιο που γράφει την ημερομηνία 10 JUNE είναι από zooper (μακράν πιο εύχρηστος) σήμερα έκανε κανά 5 λεπτο να φορτώσει.Έλεγε loading z..... Βέβαια δεν είχα καλό σήμα, αλλά έπαιζε ρόλο? Δεν ξέρω αν έχει σημασία που και σε άλλη οθόνη έχω άλλο widget του zooper με την ημερομηνία και την ώρα.Δεν ξέρω... Αυτό ήταν το πρόβλημα που είχα και εγώ και το είπα στον προγραμματιστή και αυτός μου έστειλε καινούργιο apk. του Zooper Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει ποτέ κάποιο τρελό loading το zooper, ίσως ήταν τυχαίο.. έχω το pro αν έχει να κάνει. Sorry για το άσχετο αλλά να σε ρωτήσω με την ευκαιρία, η ώρα και η μέρα είναι από uccw; Έχεις κατεβάσει και κάποιο theme του;:) Είναι το elegante. Play store. Νέα απο εμένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Ακριβως κι εγω το ιδιο επαθα με το zooper pro και μου στειλε το apk ο δημιουργος. Κατι με το google play φταιει,απ οτι μου πε Edited June 10, 2013 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει ποτέ κάποιο τρελό loading το zooper, ίσως ήταν τυχαίο.. έχω το pro αν έχει να κάνει. Sorry για το άσχετο αλλά να σε ρωτήσω με την ευκαιρία, η ώρα και η μέρα είναι από uccw; Έχεις κατεβάσει και κάποιο theme του;:) Nαι, η ώρα και η ημέρα είναι με το uccw. Το μόνο εύκολο που μπορείς να κάνεις μ'αυτή την εφαρμογή. Πολύ δυσνόητη για το δικό μου iq! Όσον αφορά το zooper, την free έκδοση έχω. Σιγά μη μου στείλει βοήθεια ε?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Εχω το Zooper pro, με τα update έχει γίνει φοβερό εργαλείο και είναι ευκολοχρηστο άσε που σε ενα πρόβλημα η απάντηση από τον προγραμματιστή ήταν άμεση, κατέβασα το Uccw και ομολογώ ότι εκτός απο το να βάζω widget's στην οθόνη δεν το καταλαβαίνω καθόλου π.χ βάζω μια μπάρα στην οθόνη με το Logo του playstore, πατώντας επανω της αντί να μου ανοίξει την εφαρμογή με βάζει στο μενού του widget, έχει την επιλογή <<ενεργό σημείο >> με την εφαρμογή του playstore περασμένη εκεί, παταω αποθήκευση αλλα συνεχίζει να κάνει το ίδιο, καθένας που το έχει ψάξει; Γιατί πραγματικά είναι και αυτό όμορφο εργαλείο.. Έχεις ενεργοποίηση το hotspot mod απο τις ρυθμίσεις του uccw ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Είναι το elegante. Play store. Νέα απο εμένα.... Έγραψε το κουκλί. :thumbup: Nαι, η ώρα και η ημέρα είναι με το uccw. Το μόνο εύκολο που μπορείς να κάνεις μ'αυτή την εφαρμογή. Πολύ δυσνόητη για το δικό μου iq! Όσον αφορά το zooper, την free έκδοση έχω. Σιγά μη μου στείλει βοήθεια ε?! Δμετσι έλεγα και εγω για το uccw δωσε του λίγο χρόνο και οταν το καταλάβεις θα δεις οτι δεν ειναι τίποτα. Απλα εχει άλλη φιλοσοφία Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Το μονο κακο με το zooper pro αλλα και το free ειναι η ενημερωση καιρου που δεν ειναι ακριβης. Κατα τ αλλα εχει απιστευτες παραμετρους να βαλεις και σε πολλα μεγεθη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Το μονο κακο με το zooper pro αλλα και το free ειναι η ενημερωση καιρου που δεν ειναι ακριβης. Κατα τ αλλα εχει απιστευτες παραμετρους να βαλεις και σε πολλα μεγεθη Nαι και ο καιρός έχει θέμα...εντωμεταξύ έχει 3 διαφορετικούς providers για τον καιρό, υποτίθεται για την ίδια χώρα αν κατάλαβα καλά αφού ορίζουμε στα locations κάποια πόλη της Ελλάδας, και οι 3 δείχνουν άλλα ντ'άλλων μεταξύ τους. Ο 3ος είναι ο χειμωνιάτικος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Εμενα τωρα δειχνει χαλαρη συννεφια και εξω ριχνει κανταρια καταιγιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Το μονο κακο με το zooper pro αλλα και το free ειναι η ενημερωση καιρου που δεν ειναι ακριβης. Nαι και ο καιρός έχει θέμα...εντωμεταξύ έχει 3 διαφορετικούς providers για τον καιρό, υποτίθεται για την ίδια χώρα αν κατάλαβα καλά αφού ορίζουμε στα locations κάποια πόλη της Ελλάδας, και οι 3 δείχνουν άλλα ντ'άλλων μεταξύ τους. Ο 3ος είναι ο χειμωνιάτικος! Εμενα τωρα δειχνει χαλαρη συννεφια και εξω ριχνει κανταρια καταιγιδα Καλά μη νομίσετε ότι και του uccw είναι καλή. Έχει στην ουσία μόνο έναν provider (Yahoo, αφού ο άλλος τις περισσότερες φορές δε λειτουργεί ή δείχνει ό,τι και του Yahoo), και δυστυχώς οι ενημερώσεις δεν είναι συνεχείς. Πατάω refresh και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα η πρόγνωση παραμένει η ίδια (έτσι μπήκα στο site της Yahoo, έβαλα την περιοχή μου χειροκίνητα και παρατήρησα ότι κάνουν update κάθε περίπου 3 ώρες, κάποιες φορές μπορεί και 4). Δυστυχώς σαν τις προγνώσεις του Accuweather δεν υπάρχει (τουλάχιστον στην Κεντρική Μακεδονία που κινούμαι). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Και μία φλογερή Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Και μία φλογερή Wallpaper please...... :) Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Aλλη μια απλη και συντομα πιστευω να βρω απλα εικονιδια για τις εφαρμογες,ασπρομαυρα,minimal. Προτασεις ευπροσδεκτες http://s13.postimg.org/r86i09vlv/Screenshot_2013_06_11_00_58_29.jpg Edited June 10, 2013 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts