thabull Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Σαν... σοκολάτα είναι! ;) :) Όντως...... χαχαχαχαχα Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 WhatsArt UI εικονίδια για σήμερα...... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Ότι χρησιμοποιώ είναι στην αρχική οθόνη. Το φόντο είναι δικό μου από την κάμερα του κινητού. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Καλημέρα με καλοκαιρινή διάθεση.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2021 Gin icons Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2021 Alexis icons.... 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2021 (edited) Σημερινη στο ιδιο απλα στυλ που εχω παντα Edited April 17, 2021 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Μετά από αρκετά χρόνια πίσω σε OneUI και όχι Nova, αρκετά απλά πράγματα με συντομεύσεις και pop-up widgets. Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 dekk εικονίδια, wallpaper δική μου...... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Πολυ ωραια εικονιδια και συνολικα ολο το αποτελεσμα. Το μονο που ισως αλλαζα ειναι ενα διαφορετικο χρωμα στο ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Πολύ ωραίο αποτέλεσμα και εξαιρετικά τα εικονίδια! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 (edited) και εμενα μου αρεσει πολυ ! ωραιο νημα , τωρα το πηρα πρεφα , ιδεες φοβερες και καλλιτεχνίες global επιπεδου εχω δει , ειδα καμια 10 σελιδες πισω . υπεροχα . Να βαλω κ εγώ μια , βασικα μονο για το wallpaper , εικονίδια κ λοιπα ειναι stock . Edited April 30, 2021 by georgerapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 και εμενα μου αρεσει πολυ ! ωραιο νημα , τωρα το πηρα πρεφα , ιδεες φοβερες και καλλιτεχνίες global επιπεδου εχω δει , ειδα καμια 10 σελιδες πισω . υπεροχα . Να βαλω κ εγώ μια , βασικα μονο για το wallpaper , εικονίδια κ λοιπα ειναι stock . Που τον βρήκες αυτόν τον dialer; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 αυτος με βρηκε , ο μαμα του xz1 ειναι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Πολυ ωραια εικονιδια και συνολικα ολο το αποτελεσμα. Το μονο που ισως αλλαζα ειναι ενα διαφορετικο χρωμα στο ρολοι Το ρολόι είναι διάφανο αν δεις και παλιότερα screenshots. και εμενα μου αρεσει πολυ ! ωραιο νημα , τωρα το πηρα πρεφα , ιδεες φοβερες και καλλιτεχνίες global επιπεδου εχω δει , ειδα καμια 10 σελιδες πισω . υπεροχα . Να βαλω κ εγώ μια , βασικα μονο για το wallpaper , εικονίδια κ λοιπα ειναι stock . Καλώς ήρθες Γιώργο !!!!!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 αυτος με βρηκε , ο μαμα του xz1 ειναι . Έχει και ηχογράφηση κλήσεων; Εκεί ήθελα να καταλήξω. Αν και δεν είναι του θέματος... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Δε ξερω . Νομίζω πως οχι , δεν εχω δει κατι τόσο καιρό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 (edited) Νέα εικονίδια και ολες οι εφαρμογες στην αρχικη οθονη για ανοιγμα με ενα κλικ Edited May 9, 2021 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2021 Για σήμερα.... WhatsArt UI εικονίδια 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volaras Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Πολλά συγχαρητήρια στους δημιουργούς. Πανέμορφα θέματα όλα. Εχω μία σύσταση , όποιοι μπορουν και έχουν τη διάθεση να φτιάξουν θέματα με εικονίδια από Star Trek The Original Series και από Formula 1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Εφτιαξα και εγω μια απλη με οτι "υλικα" ειχα προχειρα. UX Led free εικονιδια, weawow widget καιρου, ενα ξεχασμενο wallpaper με λιγο ανεβασμενα χρωματα και nova prime με grid 10x5 (135% μεγεθος εικονιδιων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 S20 fe snapdragon customized με hex installer! My S20 FE 5G Is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Για σήμερα..... Black Army Diamond εικονίδια, xWidget.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Raya black εικονίδια.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2021 Raya black εικονίδια.... Πολύ όμορφη γραμματοσειρά. Google Sans δεν είναι; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts