tron13 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Η οθόνη του δεν έχει καμία σχέση με το HD2, ούτε απο ποιότητα αλλά ούτε και απο "υπακοή"... είναι απλά τέλειο! Αν βάλεις και καμία ΡΟΜ με OC kernel στα 1.3Ghz.... !!!! τότε, άστα να πάνε!!! Και σε παρακαλώ πολύ, μην συγκρίνεις οποιαδήποτε συσκευή android-ed με το iPxxxx :D:D:D. Κάνε σύγκρηση με άλλες έξυπνες συσκευες... πχ, n900 http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Ο Paul από το MoDaCo έδωσε έναν πραγματικά εύκολο και riskfree τρόπο για rooting του Desire. Μπορείτε να δείτε τον αρχικό οδηγό εδώ και στα ελληνικά εδώ. Για συγκρίσεις μεταξύ κινητών υπάρχουν οι Διαξιφισμοί, οπότε θα σας παρακαλούσα να αποφεύγετε τέτοιες συζητήσεις σε αυτό το thread. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Φιλε μου συγχαρητηρια ο οδηγος σου ειναι απλουστατος απολυτα κατανοητος και αν δεν το πουλαγα και φοβομουν για τυχον στραβες θα το εκανα αυτη τη στιγμη και παλι μπραβο :) Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Φιλε μου συγχαρητηρια ο οδηγος σου ειναι απλουστατος απολυτα κατανοητος και αν δεν το πουλαγα και φοβομουν για τυχον στραβες θα το εκανα αυτη τη στιγμη και παλι μπραβο :) Προς αποφυγή παρεξήγησης, ο οδηγός και όλα τα credits γι' αυτόν αξίζουν στον Paul 'O Brien. Στο συγκεκριμένο οδηγό απλά έκανα τη μετάφραση και μερικές προσαρμογές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Ο Paul από το MoDaCo έδωσε έναν πραγματικά εύκολο και riskfree τρόπο για rooting του Desire. Μπορείτε να δείτε τον αρχικό οδηγό εδώ και στα ελληνικά εδώ. Για συγκρίσεις μεταξύ κινητών υπάρχουν οι Διαξιφισμοί, οπότε θα σας παρακαλούσα να αποφεύγετε τέτοιες συζητήσεις σε αυτό το thread. φίλε μου σε ευχαριστούμε πολύ για το link με τον οδηγό!μηπως υπάρχει και Κανενας οδηγός για app2sd αμέσως μετά το root και γενικά για εγκατάσταση custom rom;έχω bootloader 0.80 και 1.22.405.2 rom! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 φίλε μου σε ευχαριστούμε πολύ για το link με τον οδηγό!μηπως υπάρχει και Κανενας οδηγός για app2sd αμέσως μετά το root και γενικά για εγκατάσταση custom rom;έχω bootloader 0.80 και 1.22.405.2 rom! Και εγώ το ίδιο είχα... με αυτό εδώ και ΧΩΡΙΣ goldcard είσαι έτοιμος... μετά πρέπει να κάνεις ακόμα μια μικρή διαδικασία για να μπεις σε recovery mode και να μπορείς να φορτώσεις την rom που θέλεις... Κάπου διάβασα και την διαδικασία RecoveryMode χωρίς την χρήση Η/Υ αλλά δεν κατάλαβα πως λειτουργεί, και έτσι έχω μείνει στον να μπαίνω σε recovery mode με την χρήση Ubuntu. http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Φιλοι μου δεν προλαβαινω να διαβασω 108 σελιδες...Οποιος μπορει ας μου απαντησει: 1)Συγχρονισμο επαφων με outlook κανει ? 2)Εικονα καλουντος σε πληρη οθονη μπορουμε να εχουμε ? 3)Ηχο ξεχωριστο γαι καποιους καλουντες μπορουμε να βαλλουμε ? 4)Ανααφορα παραδοσης sms υποστηριζει ? 5)Στην αρχικη οθονη μπορουμε να βαλουμε συντομευσεις επαφων ή εφαρμογων και πόσες ?? 6)Εφαρμογες για το κινητο δωρεαν ή επι πληρωμη υπαρχουν ? Εχω το HD2 αλλα μου πεφτει λιγο μεγαλο. Ευχαριστω προκατβολικα. 1.ναι 2.οχι πληρης αλλα αρκετα μεγαλη 3.ναι 4.ναι 5.ναι, παρα πολλες 6.υπαρχουν αρκετες δωρεαν,υπαρχουν και επι πληρωμη απλα η Ελλαδα δεν ειναι στο μαρκετ προς το παρον για να αγορασεις εφαρμογες http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 απο σταθεροτητα πως ειναι η συσκευη? Χρειαζεται συχνα reset για να δουλευουν ολα σωστα? iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Και εγώ το ίδιο είχα... με αυτό εδώ και ΧΩΡΙΣ goldcard είσαι έτοιμος... μετά πρέπει να κάνεις ακόμα μια μικρή διαδικασία για να μπεις σε recovery mode και να μπορείς να φορτώσεις την rom που θέλεις... Κάπου διάβασα και την διαδικασία RecoveryMode χωρίς την χρήση Η/Υ αλλά δεν κατάλαβα πως λειτουργεί, και έτσι έχω μείνει στον να μπαίνω σε recovery mode με την χρήση Ubuntu. tron αν μπορείς στείλε μου pm με τα link για εγκατάσταση app2sd και για να μπαίνω σε recovery για εγκατάσταση custom rom αλλά με χρήση windows γιατί δεν σκαμπαζω από Linux και πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 απο σταθεροτητα πως ειναι η συσκευη? Χρειαζεται συχνα reset για να δουλευουν ολα σωστα? Οχι φιλε μου δεν ειναι windows:lol:.Σε περιπτωση που σου κολλησει (πραγμα λιγο δυσκολο) κατεβαζεις εναν task manager και κανεις kill μερικες εφαρμογες,αλλα ειναι ετσι φτιαγμενα τα android ετσι ωστε να μην χρειαζεσε ουτε task manager http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 φίλε μου σε ευχαριστούμε πολύ για το link με τον οδηγό!μηπως υπάρχει και Κανενας οδηγός για app2sd αμέσως μετά το root και γενικά για εγκατάσταση custom rom;έχω bootloader 0.80 και 1.22.405.2 rom! Για να φορτώνεις custom recovery χωρίς PC ακολούθησε τις οδηγίες εδώ. Για να εγκαταστήσεις custom ROM ακολουθείς την εξής διαδικασία: Κατεβάζεις το αρχείο της ROM και το αποθηκεύεις στην κάρτα SD. Φορτώνεις την custom recovery με τον τρόπο που σου είπα παραπάνω. Κάνεις backup επιλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή στο menu. Επιλέγεις "Wipe data/factory reset" (εκτός κι αν πρόκειται γι' αναβάθμιση, οπότε δε χρειάζεται wipe, εκτός κι αν ο developer δηλώνει ότι πρέπει να γίνει). Επιλέγεις "Install zip from sdcard" και στη συνέχεια το αρχείο της ROM. Κάνεις επανεκκίνηση. Για το APPS2SD θα ακολουθήσει σύντομα οδηγός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 thanks φίλε μου!περιμένω τον οδηγό για apps2sd! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες.Πηγα και το ειδα στο Πλαισιο Μεταμορφωσης (υπαρχει και για αγορα).Μου αρεσε πολυ η φωτεινη οθονη του. Εχω ενα δυο ερωτηματακια .Η συσκευη κλειδωνει μονη της ή και χειροκινητα ? Για να κανουμε απορριψη κλισης ή για να απαντησουμε πρεπει να την ξεκλειδωσουμε πρωτα ? Δεν ειδα να εχει σαν το HD2 κουμπι αμμεσης απαντησης ή απορριψης. Ευχαριστω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες.Πηγα και το ειδα στο Πλαισιο Μεταμορφωσης (υπαρχει και για αγορα).Μου αρεσε πολυ η φωτεινη οθονη του. Εχω ενα δυο ερωτηματακια .Η συσκευη κλειδωνει μονη της ή και χειροκινητα ? Για να κανουμε απορριψη κλισης ή για να απαντησουμε πρεπει να την ξεκλειδωσουμε πρωτα ? Δεν ειδα να εχει σαν το HD2 κουμπι αμμεσης απαντησης ή απορριψης. Ευχαριστω. Καλησπέρα φίλε Γιάννη. Η συσκευή κλειδώνει όπως θες, και αυτόματα και χειροκίνητα. Αν θες, μπορείς να βάλεις στο κλείδωμα και pattern ξεκλειδώματος για περισσότερη ασφάλεια. Για να κάνεις αποδοχή ή απόρριψη κλήσης δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις τίποτε, γίνεται από την οθόνη κλειδώματος. Το ίδιο ισχύει για προηγούμενο/επόμενο τραγούδι mp3 καθώς και για ένταση μουσικής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 παιδια μερικες ακομη ερωτησεις: - εχω 2 gmail λογαριασμους. Μπορω να εχω ενημερωση για το καθε ενα ξεχωριστα στην αρχικη οθονη? (πχ 2 νεα email στο ενα, 4 στο αλλο) - μπορω να εχω preview αυτων των email στην αρχικη οθονη? iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 μολις το ειδα για πρωτη φορα live... απιστευτα ομορφο ενω στις φωτογραφιες μου φαινοταν αρκετα ασχημο... νομιζω το κινητο δικαιολογει πληρως το ονομα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 ναι μπορεις να προσθεσεις οσα gmail θες... Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Το καλωδιο συνεσης με pc παιδια ειναι ιδιο με του HD2 ??? Εχω 3-4 τετοια και το HD2 πηγε στις αγγελιες. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Το καλωδιο συνεσης με pc παιδια ειναι ιδιο με του HD2 ??? Εχω 3-4 τετοια και το HD2 πηγε στις αγγελιες. micro-usb ειναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 ψιλοζεσταινεται οταν φορτιζει ή μου φαινεται??? Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 (edited) micro-usb ειναι. Ευχαριστω.Αν δεν κανω λαθος ετσι λεγονται και του HD2 Κατι ακομα...Συγχρονισμος με outlook πως γινεται ? Edited June 14, 2010 by Γιάννης Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Shadow Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 ψιλοζεσταινεται οταν φορτιζει ή μου φαινεται??? Κάτι λίγο ναι, ελπίζω να μην είναι ανησυχητικό :worry: Κατι ακομα...Συγχρονισμος με outlook πως γινεται ? Με την εφαρμογή HTC-sync ωστόσο συγχρονίζει μόνο επαφές και ημερολόγιο, για κάποιο λόγο δεν υποστηρίζει εργασίες και σημειώσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 thanks φίλε μου!περιμένω τον οδηγό για apps2sd!Sorry που ρωταω αλλα οταν το κανουμε root μπορουμε αμεσα να τρεχουμε εφαρμογες απο την microsd....το apps2d τι ειναι και τι παραπανω προσφερει? μολις το ειδα για πρωτη φορα live... απιστευτα ομορφο ενω στις φωτογραφιες μου φαινοταν αρκετα ασχημο... νομιζω το κινητο δικαιολογει πληρως το ονομα του... Πιο ομορφο απο το 3gs?...ειναι compact η μια ακομα παντοφλα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Κάτι λίγο ναι, ελπίζω να μην είναι ανησυχητικό :worry: Με την εφαρμογή HTC-sync ωστόσο συγχρονίζει μόνο επαφές και ημερολόγιο, για κάποιο λόγο δεν υποστηρίζει εργασίες και σημειώσεις. Ευχαριστω.Μου αρκουν οι επαφες.Φορτιζει και απο usb ή μονο απο το ρευμα ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. June 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2010 Ευχαριστω.Μου αρκουν οι επαφες.Φορτιζει και απο usb ή μονο απο το ρευμα ? Και από τα 2 θείο Γιάννη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts