Billys_RR Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Thanks. Το set on boot που το βρίσκω? Για cpu tuner μιλάμε έτσι? Το set on boot υπαρχει στην εφαρμογη SetCPU. Στο cpu tuner δεν ξερω.. αν δεν βρεις λυση δοκιμασε αυτη που σου ειπα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Εχω μια οθονη με συντομευσεις απο φωτογραφιες επαφων για πιο ευκολη κλιση. Παταω μαι εικονα και μου λεει να επιλεγξω προεπιλεγμενη ενεργεια για την επαφη. Πατω κλιση κινητου αλλα σε καποιες επαφες δεν την αποθηκευει αυτη την επιλογη και οταν ξανακανω κλικ παλι με ρωταει... ?????? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 βεβαιώσου ότι έχει 2 partitions στην sd και οτι η κάρτα σου είναι class4 και ανω.Ετοιμαζόμουν για εγκατάσταση της StarBust, και μόλις είδα το μήνυμά σου για την SD... Εγώ που έχω Class2 τί προβλήματα θα έχω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Καλησπέρα, μόλις χθες (19/2/11) αγόρασα τοHTC Desire. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή. Πρώτη φορά δουλεύω android ( 2.2 έκδοση βασικού φάσματος 32.49.00.32U_5.11.05.27). Έκανα συγχρονισμό, αλλά έχω στο office outlook συγχρονίσει από άλλη συσκευή (Nokia N97) και σημειώσεις. Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω και αυτές στο κινητό; Ή εάν δεν γίνεται έχει από μόνο του σημειώσεις ή κάτι σχετικό έστω να τις περάσω χειρόγραφα; Επίσης έχει φωνητική κλήση; Αυτά ίσως έχουν αναφερθεί πάλι αλλά συγχωρέστε με δεν έχω το χρόνο να τα διαβάσω όλα. Εάν υπάρχουν πιο πριν ας με παραπέμψετε, ευχαριστώ Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Ετοιμαζόμουν για εγκατάσταση της StarBust, και μόλις είδα το μήνυμά σου για την SD... Εγώ που έχω Class2 τί προβλήματα θα έχω; δε θα εχεις προβλημα φιλε μου....σε οποιαδηποτε rom εισαι,custom η official,οσο περισσοτερο class,τοσο καλυτερο...κι εγω με class2 τη δουλευα τη starbrust... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Εχει χρησιμοποιησει κανεις το autokiller? Παιζει να δημιουργει προβλημα διαχειρισης μνημης? Σκεφτομουν να το βαλω γιατι εχω αρκετα φορτωμενο το κινητο απο εφαρμογες.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Καλησπέρα, μόλις χθες (19/2/11) αγόρασα τοHTC Desire. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ καλή. Πρώτη φορά δουλεύω android ( 2.2 έκδοση βασικού φάσματος 32.49.00.32U_5.11.05.27). Έκανα συγχρονισμό, αλλά έχω στο office outlook συγχρονίσει από άλλη συσκευή (Nokia N97) και σημειώσεις. Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω και αυτές στο κινητό; Ή εάν δεν γίνεται έχει από μόνο του σημειώσεις ή κάτι σχετικό έστω να τις περάσω χειρόγραφα; Επίσης έχει φωνητική κλήση; Αυτά ίσως έχουν αναφερθεί πάλι αλλά συγχωρέστε με δεν έχω το χρόνο να τα διαβάσω όλα. Εάν υπάρχουν πιο πριν ας με παραπέμψετε, ευχαριστώ Δυστυχώς η φωνητική κλήση δεν υποστηρίζεται ακόμα στα ελληνικά.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_13 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) Απ οτι ειδα στο μαγαζακι εχει ενα καρο εφαρμογες για την μπαταρια! Καποια προταση για καλη εφαρμογη που να εξοικονομει λιγη μπαταρια υπαρχει?Αλλα να μην τρωει η ιδια η εφαρμογη την μπαταρια. Βασικα μ κραταει 1 το πολυ 1 1/2 μερα. Μηπως υπαρχει μπαταρια για το desire Li-on 1500 mah για αγορα απο κανενα site? Ειναι λιγακι προβλημα αυτο με την αυτονομια της μπαταριας! Σς ευχαριστω dude Edited February 20, 2011 by Nikos_s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 1. Βάζεις τη ρομ από recovery 2. Κάνεις reboot και αφου ανοίξει και σταθεροποιηθεί το κινητο ξαναμπαίνεις recovery 3. Flashαρεις το zip data2sdinstaller (θα το βρείς στο thread της starburst) 4. Reboot και είσαι έτοιμος! Πριν κάνεις οτιδήποτε βεβαιώσου ότι έχει 2 partitions στην sd και οτι η κάρτα σου είναι class4 και ανω.Εννοείς 1 partition ως FAT32 κι ένα ως EXT ή 1 FAT32 και 2 ΕΧΤ ? :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Εννοείς 1 partition ως FAT32 κι ένα ως EXT ή 1 FAT32 και 2 ΕΧΤ ? :worry: Χρειάζεσαι ένα FAT32 και ένα ext2/3/4. δε θα εχεις προβλημα φιλε μου....σε οποιαδηποτε rom εισαι,custom η official,οσο περισσοτερο class,τοσο καλυτερο...κι εγω με class2 τη δουλευα τη starbrust... elthis ευχαριστώ για την απάντηση! Περάστηκε επιτυχώς η ROM! Καμμία σχέση με την AuraxTSense v8.4 η οποία εκτός από έντονο lag μου είχε εμφανίσει και κάποια προβληματάκια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 καλησπερα υπαρχει καποια εφαρμογη για να σβησω καποιο απο τα ημερολογια ? στο κινητο μου υπαρχουν τα : pc sync, exchange και google. Εγω θελω να χρησιμοποιω μονο το pc sync αλλα κατι εγινε και υπαρχουν εγγραφες και στο exchange απο το οποιο θελω να σβησω τα παντα. δεν εχω βρει καποιο τροπο παρα μονο να σβηνω μια-μια τις εγγραφες κατι που ειναι πολυ κουραστικο. υπαρχει κατι αλλο?? ευχαριστω εκ των προτερων για καθε βοηθεια!!! Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) καλησπέρα σας! κάτοχος Nokia E52, είναι η ώρα να κάνω το βήμα να αγοράσω ένα smartphone :D είμαι μεταξύ του iPhone4 και του HTC Desire... για το iPhone έχω δύο συναδέλφους που του έχουν αλλάξει τα φώτα και θα ρωτήσω ότι χρειάζεται για το Desire, διάβασα τις πρώτες 170 σελίδες αλλά δεν προλαβαίνω να τις διαβάσω όλες οπότε συγχωρήστε μου μερικές απορίες... 1. υπάρχει η έννοια του 'προφίλ' όπως στη Nokia; δηλαδή με μια κίνηση να επιλέγω διαφορετική ένταση κλήσεων / μηνυμάτων, να κουδουνίζει για συγκεκριμένες επαφές κλπ; μ' έχει βολέψει πάρα πολύ στα Nokia... 2. για το συγχρονισμό επαφών / ημερολογίου επιτρέπει να διαλέξεις custom φάκελο στο outlook ή θα τα ανακατέψει με τους φακέλους που έχω από τη δουλειά; 3. η vodafone δίνει branded συσκευές; 4. οι συσκευές που πωλούνται τώρα έχουν τη 2.2 πάνω; το θέμα με τη μπαταρία έχει βελτιωθεί; edit: 5. οι συσκευές που πωλούνται τώρα έχουν AMOLED ή S-LCD; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!! Edited February 20, 2011 by LeonidasT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 καλησπέρα σας! κάτοχος Nokia E52, είναι η ώρα να κάνω το βήμα να αγοράσω ένα smartphone :D είμαι μεταξύ του iPhone4 και του HTC Desire... για το iPhone έχω δύο συναδέλφους που του έχουν αλλάξει τα φώτα και θα ρωτήσω ότι χρειάζεται για το Desire, διάβασα τις πρώτες 170 σελίδες αλλά δεν προλαβαίνω να τις διαβάσω όλες οπότε συγχωρήστε μου μερικές απορίες... 1. υπάρχει η έννοια του 'προφίλ' όπως στη Nokia; δηλαδή με μια κίνηση να επιλέγω διαφορετική ένταση κλήσεων / μηνυμάτων, να κουδουνίζει για συγκεκριμένες επαφές κλπ; μ' έχει βολέψει πάρα πολύ στα Nokia... 2. για το συγχρονισμό επαφών / ημερολογίου επιτρέπει να διαλέξεις custom φάκελο στο outlook ή θα τα ανακατέψει με τους φακέλους που έχω από τη δουλειά; 3. η vodafone δίνει branded συσκευές; 4. οι συσκευές που πωλούνται τώρα έχουν τη 2.2 πάνω; το θέμα με τη μπαταρία έχει βελτιωθεί; edit: 5. οι συσκευές που πωλούνται τώρα έχουν AMOLED ή S-LCD; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!! Καλησπέρα! Άσε τα μήλα και έλα στην παρεα μας! Συνοπτικά: 1) ναι με δωρεάν εφαρμογη. 2) υποθέτω πως ναι 3) δεν το δίνει κανείς branded(καλύτερα) 4) αν δεν είναι με την 2.2 προεγκατεστημενη ενα update είναι αρκετό και είσαι έτοιμος! 5) μόνο με slcd για amoled μόνο μεταχειρισμένο. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 εχω το omnia 2 και λεω να το δοσω και να παρω το desire .αξιζει ; δεν ξαναειχα κινητο με android . Γενικα βλεπω οτι υπαρχουν εφαρμογες για android οι οποιες δεν υπαρχουν για wm . το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι στο omnia δεν εχει κανενα προβλημα με τον χωρο .αφου εχει 8gb εσωτερικη μνημη + καρτα μνημης (4gb εχω ) και μπαταρια που κραταει τουλαχιστον 2 μερες απαιτητικης χρησης .(λιγο gps ,λιγο internet ,αρκετο τηλεφωνο ) My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 εχω το omnia 2 και λεω να το δοσω και να παρω το desire .αξιζει ; δεν ξαναειχα κινητο με android . Γενικα βλεπω οτι υπαρχουν εφαρμογες για android οι οποιες δεν υπαρχουν για wm . το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι στο omnia δεν εχει κανενα προβλημα με τον χωρο .αφου εχει 8gb εσωτερικη μνημη + καρτα μνημης (4gb εχω ) και μπαταρια που κραταει τουλαχιστον 2 μερες απαιτητικης χρησης .(λιγο gps ,λιγο internet ,αρκετο τηλεφωνο ) το λειτουργικό του όμνια 2 είναι παλιό πλέον. όσον αφορά για τον χώρο στο desire μπορείς να βάλεις κάρτα μνήμης όσης χωρητικότητας θέλεις εσύ! Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Καλησπέρα! Άσε τα μήλα και έλα στην παρεα μας! Συνοπτικά: 1) ναι με δωρεάν εφαρμογη. 2) υποθέτω πως ναι 3) δεν το δίνει κανείς branded(καλύτερα) 4) αν δεν είναι με την 2.2 προεγκατεστημενη ενα update είναι αρκετό και είσαι έτοιμος! 5) μόνο με slcd για amoled μόνο μεταχειρισμένο. Sent from my HTC Desire using Tapatalkευχαριστώ! αν κάποιος ξέρει να μου πει για το θέμα του συγχρονισμού... είναι σημαντικό για μένα (με το ovi suite της Nokia είχα βλαστημήσει, ευτυχώς είχα κρατήσει το pc suite που το επιτρέπει αυτό...) επίσης με τη 2.2 επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών στην SD; δεν έφτασα ως εκεί στο... σήριαλ των πρώτων 200 σελίδων :O και με τη μπαταρία βελτιώθηκε καθόλου η κατάσταση με τη 2.2...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 ευχαριστώ! αν κάποιος ξέρει να μου πει για το θέμα του συγχρονισμού... είναι σημαντικό για μένα (με το ovi suite της Nokia είχα βλαστημήσει, ευτυχώς είχα κρατήσει το pc suite που το επιτρέπει αυτό...) επίσης με τη 2.2 επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών στην SD; δεν έφτασα ως εκεί στο... σήριαλ των πρώτων 200 σελίδων :O και με τη μπαταρία βελτιώθηκε καθόλου η κατάσταση με τη 2.2...? Θα βάλεις το MyPhoneExplorer στο κινητό και στο pc (free) και θα συγχρονίσεις άριστα. Εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα που έχω συνηθίσει να συγχρονίζω με Outlook. Ναι, η 2.2 επιτρέπει αρκεί να έχει μεριμνήσει και ο developer. Σχετικά ναι, αλλά εμένα με αρκετή χρήση και πολύ wi-fi θέλει κάθε μέρα φόρτιση. Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 (edited) Δυστυχώς η φωνητική κλήση δεν υποστηρίζεται ακόμα στα ελληνικά.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Ευχαριστώ για την πληροφορία δεν με ενοχλεί και τόσο η φωνητική ομιλία. Εκείνο όμως που με ενδιαφέρει είναι εάν μπορώ να συγχρονίσω με το office Outlook τις σημειώσεις που έχω. Μέχρι τώρα δεν μπόρεσα να βρω εάν έχει φάκελο σημειώσεων ή εάν μπορώ να φτιάξω εγώ ευχαριστώ! αν κάποιος ξέρει να μου πει για το θέμα του συγχρονισμού... είναι σημαντικό για μένα (με το ovi suite της Nokia είχα βλαστημήσει, ευτυχώς είχα κρατήσει το pc suite που το επιτρέπει αυτό...) επίσης με τη 2.2 επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών στην SD; δεν έφτασα ως εκεί στο... σήριαλ των πρώτων 200 σελίδων :O και με τη μπαταρία βελτιώθηκε καθόλου η κατάσταση με τη 2.2...? Συμφωνώ και εγώ. Είχα το 3gs, καλό δε λέω αλλά με ενοχλούν αρκετά με την Apple. Όσο για το ovi suite πονοκέφαλος. Πιστεύω ότι με το desire θα μείνω αρκετά ικανοποιημένος Edited February 21, 2011 by kollatos Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 κάτι (μάλλον) τελευταίο :rolleyes: υπάρχει κάποια οπτική ένδειξη (led) για αναπάντητη / sms / mms / email ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 κάτι (μάλλον) τελευταίο :rolleyes: υπάρχει κάποια οπτική ένδειξη (led) για αναπάντητη / sms / mms / email ? Φυσικά...... Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Ναι, η 2.2 επιτρέπει αρκεί να έχει μεριμνήσει και ο developer. και... μεριμνούν οι developers ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 και... μεριμνούν οι developers ; αυτο ειναι σχετικο...αναλογα την εφορμογη...αλλα για αυτο που σιγουρα μεριμνουν οι developers ειναι να μας δινουν custom roms οπου ο χωρος αποθηκευσης πλεον ειναι απεριοριστος. απλα να εχεις υποψη σου οτι το μεγεθος των εφαρμογων δεν εχουν σχεση με αυτων τoυ ios(ειναι ελαχιστα mb οι εφαρμογες του android),αρα αναλογικα και με μια custom rom ειναι το ιδιο... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 (edited) μαγκες εχω προβλημα... δεν μου αναγνωριζει καμια καρτα που βαζω.... στο recovery λεει cant mount card... κ μου αναβοσβηνει συνεχεια τωρα.... δεν μπορω να κανω ουτε unroot.... helpppppppppp κανω τον τελευταιο οδηγο οπως λεει για συσκευες που δεν δουλευουν κ μου λεει : εκδοση εικονας : version main failed ( status read failed (too many links)) ενεργοποιηστε μια απο τις παρακατω επιλογες, παταω ενημερωση κ τπτ............. Edited February 21, 2011 by sakis697 Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Πέρασα χθες με τα χίλια ζόρια την starburst/data2sd, έκανα και ext4 partition και τέλος έκανα restore το backup που είχα κρατήσει με το titanium backup. Ενώ έδειχνε ότι όλα πήγαιναν καλά, άρχισε να βαράει λάθη τα android.process.acore και αναγκάστηκα να τα ξαναπεράσω όλα. Προσπάθησα να κάνω restore μόνο τις ρυθμίσεις και ότι το titanium είχε με πράσινο, με την 4η έπιασε. Τώρα δεν μου κρατά τις ρυθμίσεις, κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση μου βάζει την αγγλική γλώσσα. Επίσης ενώ απενεργοποιώ το usb debugging, αυτό επανέρχεται με κάθε επανεκκίνηση! Βοηθήστε παιδιά, αρχάριος είμαι στο root και ξεκίνησα στραβά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 βρήκα ένα συνάδελφο κάτοχο desire για 3 μήνες και με ψήνει (επιτέλους λίγος ανταγωνισμός στους iPhoneάκηδες :lol: ) ερώτηση (πάλι) : στα scenes αποθηκεύονται και ρυθμίσεις ήχου; μ' ενδιαφέρει να "προσομοιώσω" τα προφίλ της nokia, αν και απ' ότι έγραψε ο φίλος παραπάνω γίνεται με δωρεάν εφαρμογή, δηλαδή να έχω ένα προφίλ "ύπνου" στο οποίο π.χ. τα sms θα είναι αθόρυβα ή/και να χτυπάει το τηλέφωνο για συγκεκριμένες επαφές το έχει κάνει κανείς; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts