Frpix Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 finn περναω τη MIUI_0.12.3_ENG_Deodexed_Zipaligned_R1a & μετα miuiGR_12.03_pack2-signed & μου γυρναει στην εκδοση 11.19 τι κουφο ειναι αυτο?:confused: Την κινέζικη βαλε για βάση, οχι την αγγλική Sent from my HTC Desire using Tapatalk Και σε εμένα συμβαίνει αυτό, παρόλο που έβαλα την base την κινέζικη. Έβαλα μετά αγγλικό language pack (όχι full rom) και μου εμφάνιζε κανoνικά ότι είναι η 12.3. Μάλλον πρόκειται για κάποιο λάθος στη διαδικασία της μετάφρασης που κατά τα άλλα είναι άψογη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: ενώ έχω αλλάξει όλες τις επαφές (μια-μια) να φαίνονται πρώτα με το επίθετο και μετά με το όνομα μόλις κάνω συγχρονισμό με το HTC sync και το outlook οι επαφές εμφανίζονται πρώτα με το όνομα και μετά με το επίθετο. πως μπορεί να διορθωθεί αυτό? υπάρχει καμιά λύση να μην γίνεται αυτό γιατί τώρα πρέπει πάλι να αλλάζω μια μια της επαφές μιας και το android δεν σου δίνει δυνατότητα για μαζική αλλαγή όλων των επαφών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Και σε εμένα συμβαίνει αυτό, παρόλο που έβαλα την base την κινέζικη. Έβαλα μετά αγγλικό language pack (όχι full rom) και μου εμφάνιζε κανoνικά ότι είναι η 12.3. Μάλλον πρόκειται για κάποιο λάθος στη διαδικασία της μετάφρασης που κατά τα άλλα είναι άψογη. Που σας δείχνει παιδιά ότι είναι η .11.26; Να το κοιτάξω αν είναι και να φτιαχτεί! EDIT Ξέχασα να το αλλάξω στο build.prop! Δεν επηρεάζει τη λειτουργία αλλά θα ανεβάσω διορθωμένη έκδοση έτσι για το τυπικό της υπόθεσης! Edited December 5, 2010 by Finn http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: ενώ έχω αλλάξει όλες τις επαφές (μια-μια) να φαίνονται πρώτα με το επίθετο και μετά με το όνομα μόλις κάνω συγχρονισμό με το HTC sync και το outlook οι επαφές εμφανίζονται πρώτα με το όνομα και μετά με το επίθετο. πως μπορεί να διορθωθεί αυτό? υπάρχει καμιά λύση να μην γίνεται αυτό γιατί τώρα πρέπει πάλι να αλλάζω μια μια της επαφές μιας και το android δεν σου δίνει δυνατότητα για μαζική αλλαγή όλων των επαφών. Αυτό είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζω και εγώ.... Περνάω τις επαφές στο outlook από nokia (όπου είναι ήδη σορταρισμένες last-first name)...και όταν συγχρονίζω το desire τις εμφανίζει first-last...ο μόνος τρόπος που έχω βρει είναι να τις αλλάζω με το χέρι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Έλλειψη που την κατάλαβανε και την προσθέσανε στο νέο sense που φοράει το desire hd.Πατώντας πρόσωπα--->προβολή έχει και αυτή την δυνατότητα [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Αυτό είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζω και εγώ.... Περνάω τις επαφές στο outlook από nokia (όπου είναι ήδη σορταρισμένες last-first name)...και όταν συγχρονίζω το desire τις εμφανίζει first-last...ο μόνος τρόπος που έχω βρει είναι να τις αλλάζω με το χέρι... Μία λύση που υπάρχει είναι η εφαρμογή MyPhoneExplorer... Μεταφέρει τις οι επαφές του outlook στο desire βάση last name... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kteas Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Για να αλλάξουμε κάρτα μνήμης τι κάνουμε; Αντιγράφουμε ότι υπάρχει μέσα της στο pc και μετά τα περνάμε πάλι στην καινουρια; Δεν ξέρω αν σας φαίνεται αστεία η ερωτησή μου αλλά ειλικρινά θέλω να μου πείτε τον τρόπο.Είναι το πρώτο κινητό που φοβάμαι Ακριβώς, αντιγράφουμε ότι υπάρχει μέσα της στο pc και μετά τα περνάμε πάλι στην καινούρια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Βγήκε νέα Oxygen 1.0 και ένα παλικάρι στους xda λέει οτι έβγαλε στο Quadrant 3148 με EXT4 Part- 2Gb και Data2SD Mod http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=456624&d=1291549715 Είναι δυνατόν? :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos1973_ Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδια? πως μπορω να εγκαταστήσω το messenger στο desire Htc? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Παιδια? πως μπορω να εγκαταστήσω το messenger στο desire Htc? To msn? Εγώ χρησιμοποιώ το MSN Talk, έχω χρησιμοποιήσει και το MSN Droid, δες στο Market όποιο σε βολέυει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Ακριβώς όπως τα λες και αν χρειαστεί βάζεις και το setcpu για να ορίσεις όποιον governor σε βολεύει καλύτερα. Αλλά πρόσεξε αν η rom που χρησιμοποιείς έχει το screen_state script θα πρέπει να ορίσεις από εκεί τον default governor που θες να έχεις και από το setcpu απλά αλλάζεις governor για τις δοκιμές μέχρι να αποφασίσεις ποιόν θες. Λοιπόν, πέρασα τον V5f_HAVS@875mV του richardtrip. Στα info που έχει βάλει ο robocik για την rom RCMixHD v0.13 αναφέρει: Screenstate scaling - screen on - smartass - screen off - powersave. Οπότε για να γίνει λογότερο laggy η HD rom τ' αφήνω έτσι ή θα πρέπει ν' αλλάξω κάτι με το setcpu; Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Multymech Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Λοιπόν, πέρασα τον V5f_HAVS@875mV του richardtrip. Στα info που έχει βάλει ο robocik για την rom RCMixHD v0.13 αναφέρει: Screenstate scaling - screen on - smartass - screen off - powersave. Οπότε για να γίνει λογότερο laggy η HD rom τ' αφήνω έτσι ή θα πρέπει ν' αλλάξω κάτι με το setcpu; Για να γίνει λιγότερο laggy τότε δοκίμασε άλλον kernel ή καλύτερα πέρνα την v.014. Ο συγκεκριμένος kernel είναι πολύ UV με αποτέλεσμα να παρουσιάζει αυτα τα lag μέχρι να ανεβάσει στροφές. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 έβαλα στο desire ενός συναδέλφου την rcmix hd 0.13 και μας έχει τρελάνει στα restart πριν ακόμα προλάβει να ζεσταθεί. την πέρασα 3 φορές αλλά πάλι τα ίδια.τι μπορεί να φταίει; με την 2.10.405.2 αλλά και την leedroid 2.2f το κινητό δουλεύει 24ωρα χωρίς πρόβλημα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vergio Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Καλημέρα παιδιά..! Μόλις τώρα μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμηση του build number! Την πέρασα και ειναι το 2.29.405.2 . (το κινητό μου ειναι όπως το αγόρασα απο μαμά...Ούτε ροοτ ούτε τιποτα..) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Βγήκε νέα Oxygen 1.0 και ένα παλικάρι στους xda λέει οτι έβγαλε στο Quadrant 3148 με EXT4 Part- 2Gb και Data2SD Mod http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=456624&d=1291549715 Είναι δυνατόν? :blink: Δεν ξέρω αν είναι δυνατόν.. και να είναι δεν πρέπει να έχει ιδιαίτερη διαφορά... πιό πολύ με benchmark tweaks το καταφέρνουν. Εγώ με oxygen και data2sd mod βγάζω 2000 με στοκ ρυθμίσεις αλλά το θέμα είναι πως η oxygen φυσάει γενικά.. δεν είδα διαφορά με το data2sd εκτός από καλύτερα σκορ στο quadrant. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Καλημέρα παιδιά..! Μόλις τώρα μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμηση του build number! Την πέρασα και ειναι το 2.29.405.2 . (το κινητό μου ειναι όπως το αγόρασα απο μαμά...Ούτε ροοτ ούτε τιποτα..) παρατηρησες καμια διαφορα; Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) Δεν καταλαβα, η 16gb class 4 τι εχει δηλαδη? Εγω που την εχω μια χαρα ειναι, που εχει προβλημα? :/ Και εμενα μου ηρθε το update, αν το κανω Ota χανω το root? αν ναι ξαναγινεται κανονικα με unrvoked 1 click?Τι αλλαγες εχει? Ευχαριστω! Edited December 6, 2010 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Δεν καταλαβα, η 16gb class 4 τι εχει δηλαδη? Εγω που την εχω μια χαρα ειναι, που εχει προβλημα? :/ Και εμενα μου ηρθε το update, αν το κανω Ota χανω το root? αν ναι ξαναγινεται κανονικα με unrvoked 1 click?Τι αλλαγες εχει? Ευχαριστω! Για τα OTA αν δεν κάνω λάθος δεν μπορείς να ξέρεις αν χάνεις ρουτ και αν γίνεται με unrevoked ρουτ ξανά μέχρι να δοκιμαστεί.. φαντάζομαι.... Μπορεί να σκάσει κανά περίεργο update που να κλειδώνει κάπως τα πάντα! Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Παιδιά.. υπάρχει περίπτωση microsd κάρτα από Ασία / ebay που λέει πως είναι class 10 να είναι έστω 6...; http://cgi.ebay.co.uk/K-Class10-MicroSD-MicroSDHC-Micro-SDHC-16GB-16G-Reader-/300493783558?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item45f6d34206#ht_2792wt_863 Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Αν δεν είναι επώνυμη (και γνήσια) όλα είναι πιθανά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 jastonas, καλύτερα να αποφύγεις την αγορά κάρτας μνήμης από το ebay, και δη από κίνα/ταιβάν, έχει βουήξει όλο το ιντερνετ ότι είναι μούφες! ούτε class 10 θα είναι, ούτε 16GB :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 jastonas, καλύτερα να αποφύγεις την αγορά κάρτας μνήμης από το ebay, και δη από κίνα/ταιβάν, έχει βουήξει όλο το ιντερνετ ότι είναι μούφες! ούτε class 10 θα είναι, ούτε 16GB :p Το θέμα είναι πως στο skroutz η πιό φτηνή 16gb είναι class4 και έχει πάλι τα ίδια λεφτά.... άρα; Μήπως αξίζει το ρίσκο από ebay; Αν είναι class 4-6 είμαστε οκ, αν έρθει όμως class 0 δεν θα μου φανεί περίεργο :/ Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Το θέμα είναι πως στο skroutz η πιό φτηνή 16gb είναι class4 και έχει πάλι τα ίδια λεφτά.... άρα; Μήπως αξίζει το ρίσκο από ebay; Αν είναι class 4-6 είμαστε οκ, αν έρθει όμως class 0 δεν θα μου φανεί περίεργο :/ Συνεχίζω να αμφιβάλλω ότι είναι σωστό προϊόν, μπορεί μία από τις πολλές αγγελίες του να την έχει υπερκοστολογίσει για να σε πείσει ότι είναι καλή κάρτα. Reputation ~1400 απορώ γιατί το συζητάμε καν :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Συνεχίζω να αμφιβάλλω ότι είναι σωστό προϊόν, μπορεί μία από τις πολλές αγγελίες του να την έχει υπερκοστολογίσει για να σε πείσει ότι είναι καλή κάρτα. Reputation ~1400 απορώ γιατί το συζητάμε καν :p Καλά το reputation μια χαρά μου φαίνεται... και 100%.. προφανώς έιναι καινούριος seller. Ένα παιδί έλληνας από xda πήρε μια ακόμα πιό φτηνή.. ελπίζω όταν την πάρει να κάνει 1-2 δοκιμές και να μας πει αποτελέσματα. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts