Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γινεται μεσω windows δε χρειαζεται Live cd θα τρεξεις το unrevoked και θα επιλεξεις το amonra ως image οπως ακριβως ειπε ο Finn

και συνδεω την sd και κανω partition?

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω προσέξει οτι πολλές εφαρμογές για rooted κινητά έχουν στις απαιτήσεις την εγκατάσταση του busybox αλλά απ οτι είδα στο market δεν είναι συμβατό με desire.. Εσείς τι έχετε κάνει με αυτό το θέμα?..

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

Το κατεβάζει το titanium και είσαι οκ

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καντε και εκκαθαριση δεδομενων στο μαρκετ αν εχετε προβλημα...

πως γίνεται εκκαθάριση δεδομένων στο μαρκετ?

Σοβαρά τώρα, αρχίζω κι ανησυχώ... :) Νόμιζα οτι είχαν κι άλλοι πρόβλημα με το μάρκετ.

Μιλάμε δεν κουνιέται τίποτα.:ninja:

και συνδεω την sd και κανω partition?

Αυτό ειναι για να βάλεις amonra.Μετα μπαινεις στο amonra και κανεις πολύ εύκολα partition

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

πως γίνεται εκκαθάριση δεδομένων στο μαρκετ?

Σοβαρά τώρα, αρχίζω κι ανησυχώ... :) Νόμιζα οτι είχαν κι άλλοι πρόβλημα με το μάρκετ.

Μιλάμε δεν κουνιέται τίποτα.:ninja:

ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων-ολα-βρισκεις το market και του κανεις εκκαθαριση δεδομενων

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Αν έχεις κάνει root, χωρίς να έχεις βάλει άλλη rom, και δοκιμάσεις ένα hard reset....τι θα γίνει...? Θα επανέλθει στις εργοστασικές ρυθμίσεις και θα διατηρηθεί το root?

Finn σε ευχαριστώ πολύ φίλε, :) περασα επιτυχώς την leedroid v2.2f και κανένα πρόβλημα προς το παρόν.... εμένα με την rom αυτή τόσες ώρες δεν μου χει κανει καμιά επανακίνηση ουτε σε usb ουτε εκτός. όλα καλα.

το θέμα δεν είναι οτι υπάρχουν προβληματάκια. Το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει κάν το market. Καμία ώρα της ημέρας. Η μπάρα που δείχνει την πρόοδο του κατεβάσματος είναι κολλημένη με τις ώρες.

Μολις κατεβασα μια εφαρμογη. κατι αλλο συμβενει.

Εξαρτάται τι τύπος είσαι. Εμένα ότι ρομ και να μου δώσεις θα την φτιάξω στα μέτρα μου. Όλες καλές είναι κατά βάθος :Ρ

Το πρόβλημα είναι αν έχεις εξάρτηση. Αν κοιτάς το xda desire development section κάθε 2 ώρες και αν ανυπομονείς να δεις ρομ με ημερομηνία της μέρας και να την φλασάρεις :Ρ Εγώ αυτό το πρόβλημα έχω, ειδάλως, συμφωνώ, αν κάποιος πραγματικά θέλει να βάλει μια ρομ και να ηρεμήσει, πρέπει να της δώσει 5-6 μέρες.

Obsessive Rom-updating Disorder - Πάσχω... :(

καλα πεθανα στο γελιο μ'αυτο, πραγματικα πεθανα. δυστυχως το εχω κι εγω αυτο το προβλημα.

μεχρι και στη δουλεια παιρνω ρομς και φλασαρω..ειναι τραγικο αλλα συγχρονως και γελοιο :lol: :lol:

Οταν παω για καφε φλασαρω Kernels γιατι τελειωνουν γρηγορα...χαχαχα ποπο γελιο.

Eγώ το ξεκλείδωσα και έβαλα την rcmix hd013 και το κινητό πάει σφαίρα.Οχι ότι είδα να κολλάει κάπου με την εργοστασιακή ρομ αλλά άμα βάλεις 2 προγράμματα πλοήγησης και 2-3 καλά παιχνίδια πάει η μνήμη περίπατο :worry:

Η rcmixhd μου βγάζει το υψηλότερο score στο quadrant. Σχεδόν 1800. Ακολουθούσε η miui με 1600, και λίγο πίσω opendesire, leedroid, defrost. Αλλά η mixhd όντως έχει πάρα πολλά apks, και συνήθως έχω λιγότερη free ram απο ότι με opendesire. Αν κάνω kill τα tasks τότε πιάνω 1800. Αν το κάνω σε τυχαίο χρόνο πιάνω λίγο λιγότερο. Αλλά είναι όντως γρήγορη, έχει μεγάλη διαφορά στο cpu ranking, με το μάτι κιόλας, κάνει τα 12 τεστ στον μισό χρόνο. Προσπαθώ τώρα να αφαιρέσω όσα apk παραπάνω μπορέσω.

Πριν λίγο τελείωσα την εγκατάσταση του data2sd στην RCMixHD που χρησιμοποιώ και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά! 2003 marks στο quadrant @998mhz και UV με τον kernel του richardtrip.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Τώρα που απ'ότι είδα λύθηκε το πρόβλημα της κάμερας, φαντάζομαι μόνο τον χώρο που θα πιάνει η νέα rom... σε συνάρτηση με τη χωρητικότητα του Desire.

Χρυσό και ωραίο το Sense του HD, αν είναι όμως να μας αφήνει με 50mb ελεύθερα θα περιμένω να πάρω το Desire HD :p

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Τώρα που απ'ότι είδα λύθηκε το πρόβλημα της κάμερας, φαντάζομαι μόνο τον χώρο που θα πιάνει η νέα rom... σε συνάρτηση με τη χωρητικότητα του Desire.

Χρυσό και ωραίο το Sense του HD, αν είναι όμως να μας αφήνει με 50mb ελεύθερα θα περιμένω να πάρω το Desire HD :p

Αφήνει κανονικά χώρο στην μνήμη του κινητού. Απλά τρώει πολύ χώρο απο το EXT3 partition. Μετά την εγκατάσταση, το 512ΜΒ EXT3 partition μένει με 115ΜΒ ελευθερα μόνο. Γι αυτό θέλει 1GB. Φυσικά αν η κάρτα ειναι class 2, όπως καταλαβαινετε, δεν θα πετάει η ROM.

HTC Desire Root User

το σκεφτομαι και εγω για μεγαλυτερη καρτα γιατι κοντευει να γεμισει η 4αρα..

αμα παω και σε HD με 1GB ext3 δεν βγαινω με τιποτα...

σκεφτομαι 8 ή 16GB.. class4 με 6 εχουν σημαντικη διαφορα...?

@David: Τώρα που υπάρχει το data2sd και 2άρα κάρτα να έχεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Το Ι/Ο του κινητού βελτιώνεται απίστευτα. Μιλάμε για πάνω από 2000 marks στο quadrant με όποιον kernel κι αν δοκιμάσεις στα 998mhz.

@jpsih: Αν έχεις τη δυνατότητα να την πάρεις απ' έξω θα σου πρότεινα 16gb και class4 (επειδή class6 δεν υπάρρχουν πολλές), κατά τ' άλλα απλά ονομαστικές διαφορές υπάρχουν δηλαδή ότι η μια γράφει με 4mb/sec ενώ η άλλη με 6.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

καλημερα παιδια εχω την miui 11.26 μπορω να κανω data2sd & με ποιο τροπο?με 4gb 2class καρτα

ευχαριστω:)

Edited by timos1968

Έχετε να προτείνετε (για άλλη μια φορά) καλή φτηνή 4άρα ή 6άρα 16gb;

το πρωι περνωντας απο ενα καταστημα Γερμανος λεω να μπω να ρωτησω για τις επανεκκινησεις του desire...ρωταω τον υπευθυνο του καταστηματος για το προβλημα της συσκευης μου και μου ειπε οτι τις προαλλες ειχε αλλα δυο περιστατικα σχετικα με αυτο και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο επειδη σαν συσκευη ζεσταινεται να επανεκκινηται λογω του flip (καπως ετσι μου το ειπε :wacko:) της μπαταριας, δηλαδη φτανοντας σε καποιο οριο θερμοκρασιας δινει εντολη για restart ωστε να μην σκασει η μπαταρια...εγω βεβαια επεμενα οτι ειναι θεμα μητρικης...

τα συμπερασματα δικα σας...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

παιδια μπορει καποιος να μιλησουμε μεσω msn να μου πει πως να κανω παρτισιον 1gb στην καρτα. με τιποτα δεν μπορώ.

Τη χαζομάρα και αυτό, να πρέπει να κάνεις partition 1Gb στην sd σου. Προσπαθώ από το πρωί να το κάνω και... :mad: Ένας τρόπος εύκολα και ωραία να γίν ει από τα Windows δεν υπάρχει..

Ξεκίνησα να κάνω ότι λέει εδώ και στο link που δίνει για το Ubuntu 9.04, υπάρχει στη θέση του το 10.10.

Λέω κανένα πρόβλημα, ποιο καινούρια έκδοση. Το καίω σε cd, ξεκινάω το pc μου (win7, i7) και μετά το σημείο όπου επιλέγω γλώσσα, πατάω 'try Ubuntu without installing' όπως αναφέρεται στις οδηγίες και, τίποτα. Σταματάει να διαβάζει το cd και ο οθόνη παραμένει μαύρη για ώρες...

Δοκίμασα το Paragon Partition Manager. Μούφα, το πρόγραμμα δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχει στο pc card reader με την sd. Εμφανίζονται μόνο οι σκληροί.

Είπα να δοκιμάσω και Partition Magic, δεν τρέχει σε win7.

Άντε γεια...

παιδια μπορει καποιος να μιλησουμε μεσω msn να μου πει πως να κανω παρτισιον 1gb στην καρτα. με τιποτα δεν μπορώ.

Εντάξει, τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος :lol::lol::lol::lol:

Edited by tsiftsism

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

To Rom Manager κάνει μονο μέχρι 512ΜΒ?

HTC Desire Root User

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...