whatever123 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τώρα αν κάνω root με το unrevoked 1-click rooting που έχει και στη 1η σελίδα του thread η ρομ θα μείνει ανέπαφη ή θα σβηστούν όλα και θα πρέπει να έχω τη νεα ρομ που θα βάλω έτοιμη για εγκατάσταση?? Επίσης σχετικά με την εγγύηση, αν γίνει κατι μπορώ να το κάνω unroot και να το παίξω κινέζος έτσι δεν ειναι? :P Edited November 23, 2010 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ωραια.. Μηπως μπορεις να μου στειλεις Link που θα κατεβασω rodriguezstyle? τωρα app2sd + ext3 χρειαζονται? που θα τα βρω? η rodriguezstyl δεν εχει ελληνικα νομιζω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ItsApostolis Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 η rodriguezstyl δεν εχει ελληνικα νομιζω. Μα κ τωρα δε εχω ελληνικα, μονο στα μυνηματα γραφω ελληνικα. το μενου μου ειναι αγγλικο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Μα κ τωρα δε εχω ελληνικα, μονο στα μυνηματα γραφω ελληνικα. το μενου μου ειναι αγγλικο. δοκιμασε τη τοτε. δεν εχεις να χασεις τιποτα. αν και φερνει αν θυμαμε καλα λιγο σε iphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Αν βρω λιγο χρόνο θα σας ετοιμάσω και update.zip για ελληνικα στην rodriguez:) Sent from my HTC Desire using Tapatalk http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ItsApostolis Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 δοκιμασε τη τοτε. δεν εχεις να χασεις τιποτα. αν και φερνει αν θυμαμε καλα λιγο σε iphone. Κατεβασα στο κινητο rom manager & μου προτινει καποια roms. αξιζει? αν ναι, ποιο να δοκιμασω απο αυτα που μου λεει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τώρα αν κάνω root με το unrevoked 1-click rooting που έχει και στη 1η σελίδα του thread η ρομ θα μείνει ανέπαφη ή θα σβηστούν όλα και θα πρέπει να έχω τη νεα ρομ που θα βάλω έτοιμη για εγκατάσταση?? Επίσης σχετικά με την εγγύηση, αν γίνει κατι μπορώ να το κάνω unroot και να το παίξω κινέζος έτσι δεν ειναι? :P Δεν το εχει δοκιμάσει κανείς?..:worry: Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Όταν κάνεις root μένεις με την rom που έχεις χωρίς να χαθεί τίποτε. Αν θες ν αλλάξεις rom θα κάνεις wipe data/factory reset αλλά οι λύσεις backup είναι πάρα πολλές πλέον. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) 1)Επειδη εχω καιρο να παρακολουθησω το τοπικ με την SLCD το κινητο εχει καλυτερη καταναλωση μπαταριας σε σχεση με την amoled? 2)Γνωριζουμε αν το desire θα παρει το καινουριο HTC Sense? 3)Γιατι πουλιεται με το 2.1 και οχι το 2.2? Edited November 23, 2010 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ItsApostolis Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Παιδια γινεται καποιος να μου δωσει ενα Link απο το rodriguezstyle rom. & να με βοηθησει λιγο πως να το περασω & πως φτιαχνω το app2sd & οτι αλλο πρεπει να ρυθμισω. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 1)Επειδη εχω καιρο να παρακολουθησω το τοπικ με την SLCD το κινητο εχει καλυτερη καταναλωση μπαταριας σε σχεση με την amoled? 2)Γνωριζουμε αν το desire θα παρει το καινουριο HTC Sense? 3)Γιατι πουλιεται με το 2.1 και οχι το 2.2? 1) Αμελητέες πρακτικά οι διαφορές τους. 2) Έτσι φαίνεται... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=288345 3) Γιατί όταν έφυγαν από την εταιρία αυτό φορούσε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Παιδια γινεται καποιος να μου δωσει ενα Link απο το rodriguezstyle rom. & να με βοηθησει λιγο πως να το περασω & πως φτιαχνω το app2sd & οτι αλλο πρεπει να ρυθμισω. Ευχαριστω στους xda θα βρεις οτι θες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 3) Γιατί όταν έφυγαν από την εταιρία αυτό φορούσε. Το update σε 2.2 γινεται κανονικα OTA? Το βρισκω στο skroutz στα 399....ξερουμε αν ειναι παραεισαγωγης η GR? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Το update σε 2.2 γινεται κανονικα OTA? Συνήθως ναι. Το βρισκω στο skroutz στα 399....ξερουμε αν ειναι παραεισαγωγης η GR? Επικοινώνησε με το αντίστοιχο κατάστημα να σου πει. Τα ελληνικά έχουν ελληνικά και στο κουτί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 1)Επειδη εχω καιρο να παρακολουθησω το τοπικ με την SLCD το κινητο εχει καλυτερη καταναλωση μπαταριας σε σχεση με την amoled? 2)Γνωριζουμε αν το desire θα παρει το καινουριο HTC Sense? 3)Γιατι πουλιεται με το 2.1 και οχι το 2.2? Ολα τώρα έρχονται με 2.2 από μαμά, όπως άλλωστε και το δικό μου. Και το παρακατω και το ebw που ειναι τα πιο φθηνα στο skroutz γραφουν 2.1.To καλο ειναι οτι επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι ειναι εαπο την ελληνικη αντιπροσωπεια με ελληνικο manual.100 ευρω φθηνοτερα απο τις γνωστες αλυσιδες το πουλανε :shifty: http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=33655 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 καλησπερα εχω προβλημα δεν μπορω να επαναφερω την αρχικη ρομ την official οποιαδηποτε μου γραφει σφαλμα(131) id πελατη.εκανα οτι γραφει στην πρωτη σελιδα αυτου το ποστ αλλα τιποτα:cry: εν το μεταξυ εχω κανει κ S-OFF HTC Desire GSM απο εδω (http://alpharev.nl/) μου εχει αλλαξη το μπουταρισμα μου βγαζει τον καραγκιοζη μπροστα βοηθηστε παιδες δεν ξερω τη να κανω help meeeeee:cry::cry::cry::cry::cry: Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 2) Sense roms: Εδώ είναι πιο ξεκάθαρη η επιλογή της leedroid. Σταθερή, και γρήγορη. Γενικά οι senseless roms θεωρούνται πιο γρήγορες απο αυτές με sense, αλλά εγώ με βγαλμένο τον Launcher του sense τελείως και περασμένο απο την αρχή το launcherpro, δεν είδα κάτι τέτοιο. Συν του ότι οι sense roms έχουν καλύτερο app για μηνύματα, καλύτερο browser σε λίγα σημεία, και λίγο αλλαγμένο μενού ρυθμίσεων με μερικά χρωματάκια πάνω, που παίζει και αυτό τον ρόλο του.. Η ρομ του modaco γιατι δεν περιλαμβάνεται στις sense roms; Ούτε και στο xda βρισκω καποιο θεμα για αυτην, παραμονο το forum του modaco. Τι παιζει με την συγκεκεριμενη rom? Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 καλησπερα εχω προβλημα δεν μπορω να επαναφερω την αρχικη ρομ την official οποιαδηποτε μου γραφει σφαλμα(131) id πελατη.εκανα οτι γραφει στην πρωτη σελιδα αυτου το ποστ αλλα τιποτα:cry: εν το μεταξυ εχω κανει κ S-OFF HTC Desire GSM απο εδω (http://alpharev.nl/) μου εχει αλλαξη το μπουταρισμα μου βγαζει τον καραγκιοζη μπροστα βοηθηστε παιδες δεν ξερω τη να κανω help meeeeee:cry::cry::cry::cry::cry: μαλλον η συσκευη δεν ειναι ελληνικη για αυτο δε δεν ταιριαζει η rom βγαλε τη μπαταρια και κοιτα απο κατω το S/N το μπουτ αλαξε λογο s-off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) S/N:HT097PL πως θα το αλαξω γιατι ακρη δεν βρισκω που μπορω να βρω καποια δικη του ρομ κ P/N:99HKZ113-00 Edited November 23, 2010 by ddesign Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Gingerbread θα φορεσει το Desire? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Gingerbread θα φορεσει το Desire? νωρις ακομα για τετοια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Πηρα κι εγω το Desire αλλα ειναι στα Αγγλικα. Μπορω να βαλω Ελληνικα? Πως μπορω να κλεινω τις εφαρμογες? Γιατι οταν παταω το home απλα με παει στην αρχικη οθονη χωρις να κλεινει. Υπαρχει καποιος τροπος να μετατρεψω το trackball ωστε να κανω λειτουργειες που θελω εγω? Πχ ρολ στα αριστερα το πισω ρολ κατω home κλπ. Απαραιτητο για ενα touch κινητο γιατι ετσι γινετε και αθορυβο. Εχετε να μου προτεινετε καποιες must have εφαρμογες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Πως μπορω να κλεινω τις εφαρμογες? Γιατι οταν παταω το home απλα με παει στην αρχικη οθονη χωρις να κλεινει. Στο Android δεν υπάρχει task manager για να κλείνουν οι εφαρμογές. Έτσι λειτουργεί το λειτουργικό και θεωρείται φυσιολογικό. Εντούτοις μπορείς να βάλεις κάποιον task manager από το market αλλά για πολλούς θεωρείται περιττό. Εχετε να μου προτεινετε καποιες must have εφαρμογες? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=249301 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Υπαρχει ρυθμιση ή εφαρμογη, που να αλλαζει πιο γρηγορα το landscape και το αντιστροφο, αν θελουμε να αλλαζουμε το πληκτρολογιο, ή στο gallery πχ? Αργει 1-2 δευτερολεπτα, και δειχνει ασχημο. Επισης εκανα το καλιμπραρισμα με τη μπαταρια στο πρωτο ποστ, αλλα οταν το εσβησα για να ξαναφορτισει, οπως και μετα που το ανοιξα και το ξαναεκλεισα, παντα πρασινο εδειχνε το led. Αρα δεν χρειαζοταν να το αφησω πολυ ωρα σε καθε φορτιση? Το reset battery statistics πως γινεται? Δεν κραταει ουτε μιση μερα τωρα που το χειριζομαι συνεχεια, browsing κτλ.. που να το χρειαστω και ως gps... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 (edited) Σε rooted συσκευη θα μπορουμε να κανουμε update το καινουριο sense αν τελικα βγει για το desire? Στο παρακατω μαλλον 2.2 εννοουν....δεν μπορεις να εχεις 2.1 με 720p... HTC Desire (A8181) EN - PDA με Android OS 2.1 - Sense UI, 1GHz CPU, Οθόνη 3,7" LCD, 5MP Camera, Εγγραφή Video 720p HD, HSDPA 7.2Mbps, GPS http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7300/HTC-Desire-A8181 Edited November 24, 2010 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts