dvamv Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Σημερα αγόρασα το desire. Χρειαζεται να βαλω μια εφαρμογή για να μην μπαινει μονο του στο internet (apndroid) ? η για αυτην την δουλειά το 2.2 έχει ενσωματωμένο στα settings το mobile network (check/uncheck) ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Σημερα αγόρασα το desire. Χρειαζεται να βαλω μια εφαρμογή για να μην μπαινει μονο του στο internet (apndroid) ? η για αυτην την δουλειά το 2.2 έχει ενσωματωμένο στα settings το mobile network (check/uncheck) ?? Το έχει από τη μάνα του .Έχει και widget με τον τίτλο κινητές Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Επιτέλους, μετά από ένα μήνα επέστρεψε από το service, 7 ολόκληρες ημέρες έκανε να πάει από τα κεντρικά του Γερμανού στον υποκατάστημα Κηφισιάς... Αλλάχθηκε η μητρική πλάκετα μου έλεγαν από το service της ACE Hellas, άλλο κινητό με διαφορετικό ΙΜΕΙ μου έφεραν. Ευτυχώς που έχει AMOLED οθόνη γιατί θα το πάθαινα το εγκεφαλικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Έπρεπε να το στείλεις κατευθείαν στην ACE Hellas, η μεσολάβηση του Γερμανού μόνο χάσιμο χρόνου είναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Το έχει από τη μάνα του .Έχει και widget με τον τίτλο κινητές Και μαλιστα λειτουργει σε σχεση με τον γαλαξια που ειχα στο παρελθον οπου δεν το ειχε καν απο την μαμα του και οποιο αλλο προγραμμα δοκιμασα μου προκαλουσε προβλημα ... Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Αν έχει γίνει το root τότε θα πρέπει να υπάρχει μια νέα εφαρμογή που λέγετε Superuser. Eυχαριστώ, όντως υπάρχει η εφαρμογή. Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spag Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Μια ερωτηση παιδια. Οπως εχω γραψει και παλαιοτερα, ακολουθωντας τον οδηγο απο την 1η σελιδα, εκανα root το κινητο και του περασα την LeeDroid 2.2a. Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα ως τωρα, αλλα δεν ξερω πως να περασω καινουργιο radio. Το βαζω στην sd. Μπαινω σε recovery, σβηνω caches, install zip from sd, μου γραφει ok, κανω reboot και πηγαινοντας στο software info/baseband version βλεπω παλι το παλαιο radio. κανω κατι λαθος; Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδιά... Από χθες και εγώ ευτυχής κάτοχος του desire... Έπειτα από πολύμηνη αναμονή του Ν8, δεν άντεξα και έπεσα στον "πειρασμό", αρκετό περιθώριο έδωσα στη Νοκια... Βέβαια δε θα κρύψω το πόσο πικράθηκα μόλις διαπίστωσα ότι πήρα την πρώτη έκδοση με την amoled (έφτασα στο σημείο να σκέφτομαι να το πάω στην ACE να του βάλουν την slcd ή ακόμα και να το "σκοτώσω"). Τις σύγκρινα με του φίλου μου και οι διαφορές τους είναι κάτι παρπάνω από εμφανείς... Σε ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα στο thread, είδα ότι οι απόψεις σχετικά διίστανται... Αλλά το θέμα είναι ότι πάντα προτιμούσα τα πιο ψυχρά χρωματα στις lcd (από τις οθόνες μέχρι τις τηλεοράσεις...) η ρύθμιση ήταν πάντα στο ψυχρό στη θερμοκρασία χρώματος. Και το άλλο που με ενοχλεί κάπως είναι το μικρό pixeλισμα που είναι πιο καμουφλαρισμένο στις slcd. Αν γνωρίζει κάποιος κάποια εφαρμογή για να πειράξω contrast και τις υπερθέσεις των χρωμάτων, ας το ποστάρει γιατί από το λίγο που έψαξα, δεν βρήκα κάτι... Τώρα πέρα από αυτό, πόσο παράξενο είναι που στο κουτί δεν έγραφε τίποτα για amoled και ότι είχε περασμένη μέσα την 2.2? Εννοώ ότι αν ήταν παλιότερη εισαγωγή θα πρεπε να είχε την 2.1... Πάντως αν θέλει κάποιος να το πάρει με amoled... Είναι ολοκληρη παρτίδα διαθέσιμη που μάλιστα μου ανέφεραν ότι την παρελαβαν πριν 2 εβδομάδες. Ο σειριακός αριθμός πάντως είναι εμφανώς πιο παλιός από του φίλου μου (εκτός και αν τα γράμματα στο s/n δεν είναι με αύξουσα σειρά...) Edited October 17, 2010 by housas08 προσθήκες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Μια ερωτηση παιδια. Οπως εχω γραψει και παλαιοτερα, ακολουθωντας τον οδηγο απο την 1η σελιδα, εκανα root το κινητο και του περασα την LeeDroid 2.2a. Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα ως τωρα, αλλα δεν ξερω πως να περασω καινουργιο radio. Το βαζω στην sd. Μπαινω σε recovery, σβηνω caches, install zip from sd, μου γραφει ok, κανω reboot και πηγαινοντας στο software info/baseband version βλεπω παλι το παλαιο radio. κανω κατι λαθος; Ευχαριστω Δεν ξέρω τι να σου πω για να δουλέψει... Ξανά δοκίμασε. Πάντως, μην κάνεις cache wipe...! Είδες πουθενά σε οδηγίες να λένε για wipe πριν κάνεις install radio; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Καλησπέρα παιδιά... Από χθες και εγώ ευτυχής κάτοχος του desire... Έπειτα από πολύμηνη αναμονή του Ν8, δεν άντεξα και έπεσα στον "πειρασμό", αρκετό περιθώριο έδωσα στη Νοκια... Βέβαια δε θα κρύψω το πόσο πικράθηκα μόλις διαπίστωσα ότι πήρα την πρώτη έκδοση με την amoled (έφτασα στο σημείο να σκέφτομαι να το πάω στην ACE να του βάλουν την slcd ή ακόμα και να το "σκοτώσω"). Τις σύγκρινα με του φίλου μου και οι διαφορές τους είναι κάτι παρπάνω από εμφανείς... Σε ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα στο thread, είδα ότι οι απόψεις σχετικά διίστανται... Αλλά το θέμα είναι ότι πάντα προτιμούσα τα πιο ψυχρά χρωματα στις lcd (από τις οθόνες μέχρι τις τηλεοράσεις...) η ρύθμιση ήταν πάντα στο ψυχρό στη θερμοκρασία χρώματος. Και το άλλο που με ενοχλεί κάπως είναι το μικρό pixeλισμα που είναι πιο καμουφλαρισμένο στις slcd. Αν γνωρίζει κάποιος κάποια εφαρμογή για να πειράξω contrast και τις υπερθέσεις των χρωμάτων, ας το ποστάρει γιατί από το λίγο που έψαξα, δεν βρήκα κάτι... Τώρα πέρα από αυτό, πόσο παράξενο είναι που στο κουτί δεν έγραφε τίποτα για amoled και ότι είχε περασμένη μέσα την 2.2? Εννοώ ότι αν ήταν παλιότερη εισαγωγή θα πρεπε να είχε την 2.1... Πάντως αν θέλει κάποιος να το πάρει με amoled... Είναι ολοκληρη παρτίδα διαθέσιμη που μάλιστα μου ανέφεραν ότι την παρελαβαν πριν 2 εβδομάδες. Ο σειριακός αριθμός πάντως είναι εμφανώς πιο παλιός από του φίλου μου (εκτός και αν τα γράμματα στο s/n δεν είναι με αύξουσα σειρά...) κι εγω το εχω με amoled και βαζωντας την φωτεινοτητα στο μεγιστο το εβαλα διπλα με ενους φιλου μου με slcd και.....ηθελε να τα ανταλλαξουμε μετα!!!:):):) Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδιά... Από χθες και εγώ ευτυχής κάτοχος του desire... Έπειτα από πολύμηνη αναμονή του Ν8, δεν άντεξα και έπεσα στον "πειρασμό", αρκετό περιθώριο έδωσα στη Νοκια... Βέβαια δε θα κρύψω το πόσο πικράθηκα μόλις διαπίστωσα ότι πήρα την πρώτη έκδοση με την amoled (έφτασα στο σημείο να σκέφτομαι να το πάω στην ACE να του βάλουν την slcd ή ακόμα και να το "σκοτώσω"). Τις σύγκρινα με του φίλου μου και οι διαφορές τους είναι κάτι παρπάνω από εμφανείς... Σε ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα στο thread, είδα ότι οι απόψεις σχετικά διίστανται... Αλλά το θέμα είναι ότι πάντα προτιμούσα τα πιο ψυχρά χρωματα στις lcd (από τις οθόνες μέχρι τις τηλεοράσεις...) η ρύθμιση ήταν πάντα στο ψυχρό στη θερμοκρασία χρώματος. Και το άλλο που με ενοχλεί κάπως είναι το μικρό pixeλισμα που είναι πιο καμουφλαρισμένο στις slcd. Αν γνωρίζει κάποιος κάποια εφαρμογή για να πειράξω contrast και τις υπερθέσεις των χρωμάτων, ας το ποστάρει γιατί από το λίγο που έψαξα, δεν βρήκα κάτι... Τώρα πέρα από αυτό, πόσο παράξενο είναι που στο κουτί δεν έγραφε τίποτα για amoled και ότι είχε περασμένη μέσα την 2.2? Εννοώ ότι αν ήταν παλιότερη εισαγωγή θα πρεπε να είχε την 2.1... Πάντως αν θέλει κάποιος να το πάρει με amoled... Είναι ολοκληρη παρτίδα διαθέσιμη που μάλιστα μου ανέφεραν ότι την παρελαβαν πριν 2 εβδομάδες. Ο σειριακός αριθμός πάντως είναι εμφανώς πιο παλιός από του φίλου μου (εκτός και αν τα γράμματα στο s/n δεν είναι με αύξουσα σειρά...) Φιλε μου μια παρακληση εαν ειναι δυνατον... Επειδη στο youtube δεν υπαρχουν βιντεακια αρκετα να συγκρινουν αμεσα της δυο οθονες amoled και Slcd θα σου ηταν μηπως ευκολο να τα βαλετε μαζι διπλα διπλα και να τραβηξετε ενα καλο βιντεακι με το ποιες ειναι οι εμφανει διαφορες που βλεπετε? Το δικο σου εισαι 100% σιγουρος οτι ειναι με amoled?...το λεω διοτι στις Slcd οθονες και οχι μονο.....υπαρχη πιθανοτητα να μην ειναι οι αποχρωσεις των χρωματων ιδιες παρολο που ειναι slcd...... Αυτο μπορεις ευκολα να το διακρινεις(εαν ειναι amoled ή Slcd)στην αποχρωση του μαυρου χρωματος(οχι ομως του μαυρου που εμφανιζεται στο background του μενου του τηλεφωνου) Ανοιγης λοιπον την καμερα του κινητου και μπαινεις σε ενα τελειως σκοτεινο δωματιο....εκει εαν το μαυρο της οθονης που βγαινει απο την καμερα ειναι μαυρο (τελειως πισσα που λενε) εχεις οντως amoled........εαν σου βγαινει ξεθωριασμενο και φωτεινο ψιλομπλετιζοντας...τοτε εχεις Slcd Οσο για το pixeliasma που λες με αφηνεις εκπληκτο διοτι εχω amoled οθονη στο Desire μου και οσα συγκριτικα εχω δοκιμαση με οποιοδοιποτε αλλο τηλεφωνο τα εχει βαλει κατω ολα......ολοι για την αποδοση της οθονης του μιλανε...ακομα και στο iphone 4 εχει πιο κρισταλλινη εικονα με πιο δυνατα χρωμματα....(εκτος και οπως αναφερεις ειναι θεμα γουστου και σου αρεσουν τα ψυχρα) Edited October 17, 2010 by makouin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Βίντεο περί amoled vs s-lcd υπάρχουν πάρα πολλά στο Youtube. Στο παρόν θέμα δες λίγο τις απαντήσεις μου στα μηνύματα #6294, #6295, #6300, #6301 και εδώ. μην ξεχνάτε και την αρνητική επίδραση της s-lcd στην (ήδη μέτρια ακόμη και με amoled) αυτονομία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) Φιλε μου μια παρακληση εαν ειναι δυνατον... Επειδη στο youtube δεν υπαρχουν βιντεακια αρκετα να συγκρινουν αμεσα της δυο οθονες amoled και Slcd θα σου ηταν μηπως ευκολο να τα βαλετε μαζι διπλα διπλα και να τραβηξετε ενα καλο βιντεακι με το ποιες ειναι οι εμφανει διαφορες που βλεπετε? Το δικο σου εισαι 100% σιγουρος οτι ειναι με amoled?...το λεω διοτι στις Slcd οθονες και οχι μονο.....υπαρχη πιθανοτητα να μην ειναι οι αποχρωσεις των χρωματων ιδιες παρολο που ειναι slcd...... Αυτο μπορεις ευκολα να το διακρινεις(εαν ειναι amoled ή Slcd)στην αποχρωση του μαυρου χρωματος(οχι ομως του μαυρου που εμφανιζεται στο background του μενου του τηλεφωνου) Ανοιγης λοιπον την καμερα του κινητου και μπαινεις σε ενα τελειως σκοτεινο δωματιο....εκει εαν το μαυρο της οθονης που βγαινει απο την καμερα ειναι μαυρο (τελειως πισσα που λενε) εχεις οντως amoled........εαν σου βγαινει ξεθωριασμενο και φωτεινο ψιλομπλετιζοντας...τοτε εχεις Slcd Οσο για το pixeliasma που λες με αφηνεις εκπληκτο διοτι εχω amoled οθονη στο Desire μου και οσα συγκριτικα εχω δοκιμαση με οποιοδοιποτε αλλο τηλεφωνο τα εχει βαλει κατω ολα......ολοι για την αποδοση της οθονης του μιλανε...ακομα και στο iphone 4 εχει πιο κρισταλλινη εικονα με πιο δυνατα χρωμματα....(εκτος και οπως αναφερεις ειναι θεμα γουστου και σου αρεσουν τα ψυχρα) Επειδή τα είχα διαβάσει ΟΛΑ τα σημεία που φαίνονται οι διαφορές... Και υποτίθεται πήγαινα γνωρίζοντας... Είναι 100% ότι έχω την amoled... Τα κανα όλα τα τεστ... Και της φωτογραφικής και του μαύρου και με το μεγενθυτικο (έτσι και αλλιώς το S/N μου ειναι πολύ πιο παλιό)... Σε αυτό με το pixeλισμα να γίνω πιο συγκεκριμένος, στα όρια των χρωμάτων αναφέρομαι (γύρω από τα γράμματα κτλ...) αλλά όχι σαν να λέμε χαμηλής ανάλυσης, αλλά στην υφή αν μπορώ να το χαρακτηρίσω κάπως, φαίνεται σαν ένα σύνολο τελειών ενώ στην slcd είναι λιγότερο φανερό ειδικά αν παρατηρήσετε το άσπρο στο αρχικό ρολόι κάπως έτσι: http://pocketnow.com/android/how-to-tell-if-your-htc-desire-has-slcd-or-amoled-screen φαίνεται αρκετά καλά εδώ αυτό που αναφέρω, αλλά απ' όσο διάβασα οφείλεται στα υποpixel της amoled: what caught our attention straight away was how much sharper SLCD is, but alas, AMOLED is still in the lead for vibrancy and brightness. We dug a little deeper and learned that this has to do with the different pixel arrangements on the two types of panels -- unlike traditional TFT LCD panels, AMOLED's PenTile RGBG (red, green, blue, green, etc.) filter matrix utilizes just two subpixels per pixel instead of three in the same amount of space, thus allowing greater transmittance due to the larger red and blue subpixels. But obviously, the downside is that the pictures aren't as sharp as the denser-packed SLCD. Read on for more! Spot the difference: HTC Desire's SLCD versus AMOLED Another noticeable difference is that this SLCD has a warmer tone and -- to our surprise -- better color definition than our AMOLED, even though the latter panel produces darker blacks (as the black pixels don't transmit any light at all). Both of these findings are presumably the side effects of AMOLED's larger red and blue subpixels (with blue ones being the largest of the three colors), and consequently, we get a more faithful color reproduction from SLCD. τώρα για το βίντεο μετά χαράς μόλις ξανασυναντηθούμε να βγάλω ένα, αλλά δε θα φανούν οι διαφορές, συγκεκριμένα αυτές οι λεπτομερείς που χρειάζονται γυμνό μάτι. Για να μην είμαι αφοριστικός όμως... Το μάυρο στην amoled είναι μακράν καλύτερο... Και όσο περισσότερο υπάρχει στην οθόνη βγάζει ένα πολύ πιο όμορφο αποτέλεσμα... Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι στο πληκτρολόγιο... που είναι κατά κύριο λόγο άσπρο... Με λίγα λόγια για λευκό χρώμα slcd και για μαύρο amoled. Πάντως σε group test 6 ατόμων χθες που τα είδαν μαζί νικητής βγήκε η amoled με 5-1 για τη ζωντάνια της περισσότερο... (το 1 ήταν η δική μου ψήφος, έχω και την προτίμηση στα ψυχρότερα χρώματα) Βίντεο περί amoled vs s-lcd υπάρχουν πάρα πολλά στο Youtube. Στο παρόν θέμα δες λίγο τις απαντήσεις μου στα μηνύματα #6294, #6295, #6300, #6301 και εδώ. μην ξεχνάτε και την αρνητική επίδραση της s-lcd στην (ήδη μέτρια ακόμη και με amoled) αυτονομία... Το έχει τσεκάρει κανείς αυτό με την αυτονομία γιατί από αυτά που δήλωναν, ανέφεραν ότι είναι πιο οικονομική η slcd όταν δείχνει ανοιχτόχρωμο περιεχόμενο... Edited October 17, 2010 by housas08 προσθήκες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Το έχει τσεκάρει κανείς αυτό με την αυτονομία γιατί από αυτά που δήλωναν, ανέφεραν ότι είναι πιο οικονομική η slcd όταν δείχνει ανοιχτόχρωμο περιεχόμενο... Το gsmarena όταν τα είχε συγκρίνει μίλαγε για ελαφρύ προβάδισμα της amoled σε οικονομία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathapo Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Βίντεο περί amoled vs s-lcd υπάρχουν πάρα πολλά στο Youtube. Στο παρόν θέμα δες λίγο τις απαντήσεις μου στα μηνύματα #6294, #6295, #6300, #6301 και εδώ. μην ξεχνάτε και την αρνητική επίδραση της s-lcd στην (ήδη μέτρια ακόμη και με amoled) αυτονομία... Καλησπερα , γνωριζει κανεις πως λειτουργει το gps (πλοηγηση) στο desire ? Ανοιγω τους χαρτες ,βαζω θεση προορισμου και ενω εχει γινει αναγνωριση της τοποθεσιας μου(πιθανοτατα μεσω wi-fi,)δεν εμφανιζεται πουθενα ο πλοηγος για να ακολουθησω τη διαδρομη..???οπως στο κατωτερω link : .Οποιος μπορει να βοηθησει ... Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) Eαν αυτα τα εννοεις πολλα(3-4 που υπαρχουν) εγω τα θεωρω ελαχιστα.........τα εχω δει ΟΛΑ...θελω βιντεο ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ Desire amoled-Slcd και οχι αλλαν τι αλλον κινητων...σε πληροφορω οτι ζητημα να υπαρχουν 3-4 βιντεο και πολλα ειπα :lol: Οσο για το GPS του εχω κανει χρηση σε 3 μακρινες διαδρομες(οχι μεσω internet)με το Νdrive και δεν μου παρουσιασε το παραμικρο προβλημα μαλιστα θα ελεγα οτι ειναι και ικανοποιητικοτατα αξιοπιστο.....μου δειχνει μαλιστα και ρπ ριν ξεκινηση την διαδρομη που θα ακολουθηση με κανονικη πλοηγηση, φωνη κτλ Μηπως το προβλημα που αναφερεις ειναι μεσω πλοηηγησης internet?(η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το εχω δοκιμαση) :) Σαν GPS παντως δεν με εχει προβληματιση πουθενα...μονο το λεπτο περιπου που κανει να κλειδωση δορυφορους... Edited October 17, 2010 by makouin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasimopoulos Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 αν δεν μπερδεύομαι χρησιμοποιείς το Google Nav.που έχει περιορισμούς στη χώρα και για ελλαδα δεν είναι διαθέσιμο ακόμα...και αν δεν απατώμαι χρειάζεται και 3G. Ξεκινάει απο το Google Maps αλλά μετά συνδέεται με το Googl Nav...υπομονή θα έρθει και εδώ ...κάποτε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Eαν αυτα τα εννοεις πολλα(3-4 που υπαρχουν) εγω τα θεωρω ελαχιστα.........τα εχω δει ΟΛΑ...θελω βιντεο ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ Desire amoled-Slcd και οχι αλλαν τι αλλον κινητων...σε πληροφορω οτι ζητημα να υπαρχουν 3-4 βιντεο και πολλα ειπα :lol: Για δες εδώ. 66 βίντεο σου φαίνονται λίγα??? :blink: Επίσης μάλλον αγνοείς ότι το Google Nexus One είναι ακριβώς ένα HTC Desire με οθόνη AMOLED... Ρίξε μια ματιά στα βίντεο και τα ξαναλέμε αν χρειαστεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Για δες εδώ. 66 βίντεο σου φαίνονται λίγα??? :blink: Επίσης μάλλον αγνοείς ότι το Google Nexus One είναι ακριβώς ένα HTC Desire με οθόνη AMOLED... Ρίξε μια ματιά στα βίντεο και τα ξαναλέμε αν χρειαστεί... Εμπαση περιπτωση νομιζω οτι πιο ξεκαθαρος δεν μπορουσα να γινω με το προηγουμενο post mου αλλα δεν πειραζη.......ηθελα ΜΟΝΟ Desire...δεν με ενδιαφερει εαν το Nexus ειναι ολοιδιο ή οχι ή καποιο συγκριτικο με ασχετες οθονες amoled και Slcd .. :) Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Δεν υπάρχουν άσχετες οθόνες amoled ή s-lcd. Η τεχνολογία είναι ΜΙΑ, ασχέτως συσκευής όπου θα μπουν οι οθόνες. Όλες οι οθόνες amoled ή super amoled ή s-lcd ολόιδιες είναι όπου και να τις δεις. Φυσικά, ανώτερη όλων η super amoled... Ελπίζω να βοήθησα σε αυτό που ζητάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 (edited) θελω να βαλω στο κινητο αυτο που δειχνει την μπαταρια κικλινη και το ποσοστο επι τις εκατο. τηελο ομοσ να φενεται στα αριστερα στην θεση της μπαταριας. οπως φενεται στην opendesire rom. αυτην ειχα και τωρα εβαλα την leedroid 2.2a επισης πως μπορω να κανω εγκτασταση εφαρμογων στην sd? Edited October 17, 2010 by manwlis77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Μπορεί να μου πει κάποιος που χρησιμοποιεί το handsent για να στέλνει sms, αν υπάρχει κάποια ρύθμιση με την οποία θα φαίνονται πάνω στο εικονίδιο του shortcut, πόσα καινούρια μηνύματα έχουμε όπως γίνεται με το μαμά πρόγραμμα αποστολής sms της HTC; Δυστυχώς δεν μπόρεσα να καταλάβω αν υπάρχει ρύθμιση και ποια είναι :O Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Μπορεί να μου πει κάποιος που χρησιμοποιεί το handsent για να στέλνει sms, αν υπάρχει κάποια ρύθμιση με την οποία θα φαίνονται πάνω στο εικονίδιο του shortcut, πόσα καινούρια μηνύματα έχουμε όπως γίνεται με το μαμά πρόγραμμα αποστολής sms της HTC; Δυστυχώς δεν μπόρεσα να καταλάβω αν υπάρχει ρύθμιση και ποια είναι :O Έχεις κάνει add το widget του προγράμματος? Όχι σαν εφαρμογή, σαν widget. HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Αυτό που θα αναφέρω, έχει ξαναειπωθεί κάπου νομίζω εδώ μέσα. Πριν λίγο δοκιμάσαμε και τις 2 οθόνες στη μεγαλύτερη φωτεινότητα... Η διαφορά υπέρ της amoled ειναι συντριπτική... Περίπου στο 50% πιο φωτεινή απο τη super. Είναι και η πρώτη φορά που τη χάρηκα την amoled οφείλω να ομολογήσω... (η μία έλαμπε και η άλλη ήταν ικανοποιητική). Το θέμα είναι ότι σε αυτή την ένταση δε θα την παλέψει η μπαταρία... Βέβαια αν υπολογίσουμε ότι η slcd λειτουργεί στην αυτόματη ρύθμιση στο 70% περίπου του φάσματος της φωτεινότητας της αν το δούμε χοντρικά αναλογικά, η amoled λειτουργεί με το 40% στην ίδια αυτόματη ρύθμιση (καθώς έχει μεγάλη διαφορά μέχρι την πλήρη φωτεινότητα)... Άρα μπορεί κατ'αυτόν τον τρόπο να επαληθεύεται (μπακαλίστικα) ότι δεν είναι πιο οικονομική η super ή απλά η amoled "σηκώνει" πολύ περισσότερη φωτεινότητα... Δυστυχώς δεν είχαμε κινητό της προκοπής μαζί για να γράψουμε ένα καλό βιντεάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Έχεις κάνει add το widget του προγράμματος? Όχι σαν εφαρμογή, σαν widget. HTC Desire/Tapatalk Όχι, έχω βάλει την εφαρμογή. Απ' ότι κατάλαβα, αν βάλω το widget θα μου δείχνει τα unread messages. Το δοκιμάζω, ευχαριστώ. Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts