Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση ρε παιδια ..

Εβαλα το Τapatalk Pro στο desire μου . Αλλα μερικά forum που παρακολουθω δεν μπορει να τα βρει . Μήπως μπορεί καποιος να μου πει πως μπορώ να τα εισαγω ?

για παραδειγμα το fazerclub.gr πως μπορώ να το βλέπω από το Tapatalk ή το ellinadiko.com

Οσο και αν το εψαξα εγώ δεν καταφερα να βρώ τιποτα . Ελπίζω να ξέρετε εσείς τουλάχιστον ..... :(

πρεπει και το φορουμ να ειναι συμβεβλημενο στο tapatalk.

Αν θες στην αναζητηση(του tapatalk) βαλε την λεξη greece και το tapatalk θα σου δειξει ολα τα ελληνικα φορουμ που υπαρχουν σε αυτο(δεν ειναι πολλα)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

με 250mb προγραμα στο internet τι βγαζω 1 μηνα? χωρισ youtube με καμια 15αρια σελιδες surfing την ημερα?

Αν μένεις σε περιοχή που έχει παντού ασύρματα δίκτυα (π.χ. Αθήνα) τότε βολευεσαι άνετα με κλεψιμέικο wireless και τα 250ΜΒ. Οπου κι αν βρεθω και θέλω ιντερνετ, πρώτα σκανάρω για wireless, κι αν δεν βρω τότε ανοίγω 3G. Ας ειναι καλα το penetrate που μας βάζει σε όλους τους speedtouch και Thomson routers. Εχω μπει σε άπειρους κλειδωμένους. Κάποιοι νομίζουν οτι με τα WPA2 ειναι κομπλε :lol::lol:

HTC Desire Root User

+1 για το penetrate που για όποιον ενδιαφέρεται βρίσκεις δωρεάν στο market. Όπως και τις οδηγίες!

@ jastonas,David

Ντροπη και αισχος

Δεν ξέρω για τον David αλλά εγώ το Thomson router μου όχι μόνο δεν του άλλαξα κωδικούς αλλά το έχω και ανοιχτό. Δίνω τσάμπα σε όποιον θέλει άρα πρέπει να παίρνω και τσάμπα... άντε μην τα πάρω τώρα!!!!

Παιδιά, η έκδοση 1.21 στη πρώτη σελίδα που χρησιμεύει; Βασικά τι firmware είναι; Για να έχει κάποιος τη πιο καινούρια έκδοση βάζει το official froyo, και μετά απο το 2ο link αυτό με το update;

@ jastonas,David

Ντροπη και αισχος

Και να 'μασταν μονο εμεις... :)

Ειναι "εκει" και ειναι δωρεάν. So why not?? :D

Οταν το έβαζα δεν πίστευα οτι θα δουλευει. Έπεσα έξω ;)

HTC Desire Root User

Γιατί προσπαθείς να βάλεις το App2SD+ σαν έξτρα σε ROMs και δεν βάζεις μια που να το χει έτοιμο να τελειώνεις;;; LeeDroid, AuraxSense κλπ.

Χωρις να εχω ext partition μπορω να περασω κατευθειαν τετοια rom?

Χωρις να εχω ext partition μπορω να περασω κατευθειαν τετοια rom?

Μπορεις, αλλα δεν θα δουλεψει το app2SD+.

E φτιάξε ένα ΕΧΤ3. Δεν ειναι δύσκολο.

HTC Desire Root User

Παιδιά, η έκδοση 1.21 στη πρώτη σελίδα που χρησιμεύει; Βασικά τι firmware είναι; Για να έχει κάποιος τη πιο καινούρια έκδοση βάζει το official froyo, και μετά απο το 2ο link αυτό με το update;

Δεν χρησιμεύει σε κάτι συγκεκριμένο απλά ανέβηκε πριν την 2.2 οπότε και έμεινε.

Για να έχεις την πιο φρέσκια έκδοση δεν κάνεις κάτι, φροντίζει το κινητό γι' αυτό μόνο του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ευχαριστώ. Και νομίζω αν βάλω custom rom χάνεται η δυνατότητα OTA upgrade ετσι; Και μετά για να αναβαθμίσω σε νέα έκδοση πρέπει να κατεβάσω κάποιο αντίστοιχο official .exe;

Και κάτι τελευταίο που δεν αναφέρεται καθαρά στο πρώτο post. Για να περάσεις custom rom, πρέπει πρώτα να κάνεις τη διαδικασία για το root; Γιατί στο magic μου θυμάμαι πως έβαζα απευθείας τη custom rom και γινόταν έτσι rooted.

Μπορεις, αλλα δεν θα δουλεψει το app2SD+.

E φτιάξε ένα ΕΧΤ3. Δεν ειναι δύσκολο.

Αυτο εκανα χτες το βραδυ και πηρα το κινητο στο χερι. Θα το προσπαθησω ξανα σημερα

Ευχαριστώ. Και νομίζω αν βάλω custom rom χάνεται η δυνατότητα OTA upgrade ετσι; Και μετά για να αναβαθμίσω σε νέα έκδοση πρέπει να κατεβάσω κάποιο αντίστοιχο official .exe;

Και κάτι τελευταίο που δεν αναφέρεται καθαρά στο πρώτο post. Για να περάσεις custom rom, πρέπει πρώτα να κάνεις τη διαδικασία για το root; Γιατί στο magic μου θυμάμαι πως έβαζα απευθείας τη custom rom και γινόταν έτσι rooted.

Ναι χάνεται. Για αναβάθμιση ο κάθε developer βγάζει νέα rom οπότε περνάς την rom και είσαι κομπλέ.

Για custom rom θέλεις root.

Αυτο εκανα χτες το βραδυ και πηρα το κινητο στο χερι. Θα το προσπαθησω ξανα σημερα

Βάλε το Rom Manager από το Market και κάνε από κεί το partition.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Βάλε το Rom Manager από το Market και κάνε από κεί το partition.

Αυτο θα κάνω φιλε μου. Τελικα πολυ καιρο εμεινα με Official rom. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια χτες. Απο Android δεν εχω και πολυ ιδεα ακομα. Διαβαζω οσο προλαβαινω. Μαλλον μου εχουν μεινει ακομα συνηθειες απο τα WM.

Μολις τωρα παρατηρησα οτι στο μερος κατω ακριβως απο το trackpad απο γκρι το χρωμα εχει γινει μπορντο.σαν να εχει ξεβαψει φαινεται...το εχει παθει κανεις αλλος;

και το προσεχω σαν τα ματια μου ρε γ@&%$*:mad::mad::mad:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Πια εφαρμογή να βάλω για να μπορώ να κάνω restart σε android ?

http://www.appbrain.com/search?q=reboot

Μπορείς να δοκιμάσεις ποια σου κάνει από αυτές.

αν κανουμε root στη συσκευη, ολες οι εφαρμογες του appbrain θα εγκαθησταται δωρεαν;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

αν κανουμε root στη συσκευη, ολες οι εφαρμογες του appbrain θα εγκαθησταται δωρεαν;

ισχυει οτι και πριν

iphone 14 pro

Εννοείται πως όχι...

τοτε πως εγκαθιστουμε;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Παιδιά να ξαναρωτήσω κάτι με διαφορετική διατύπωση γιατι μου έσβησαν το ποστ.

Στο desire οι επαφες που συγχρονίζονται απο το gmail ταξινομούνται και με επώνυμο ή μόνο με το όνομα

Εγώ με τη σειρά μου θα ξαναρωτήσω:

Όταν κάνεις root, που έκανα ήδη, δεν γίνεται εγκατάσταση recovery image; Νομίζω εγκαταστάθηκε η clockwork. Παρόλα αυτά, όταν απο το rom manager πάω να κάνω partition την sd, μου λέει πως πρέπει να κάνω install recovery, και μάλιστα την clockwork. Γιατί;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...