ghostaki Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 @gianton Froyo εχω..αλλα ακομα και απο τεταρτο δεν βρισκει σημα.. Και το δικό μου Desire τα βρίσκει συχνά σκούρα με το σήμα των δορυφόρων. Κάποιες φορές κάνει πάνω από 10λεπτο, κάποιες άλλες δεν τα καταφέρνει με τίποτα. Κι αυτό παρόλο που μπορεί εκείνη τη στιγμή να βλέπει 7-8 δορυφόρους! Επειδή λοιπόν το έψαξα αρκετά το θέμα, ορίστε με λίστα με πληροφορίες και συμβούλες: - Υπάρχει το cold lock (μετά από καιρό μη χρήσης του GPS), το worm lock (μετά από σχετικά λίγη ώρα κλειστό GPS) και το hot lock (μετά από ελάχιστη ώρα). - Τα worm και hot lock πρέπει να γίνονται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ή το πολύ 1-2 λεπτά. - Το cold lock είναι το δύσκολο, μπορεί ακόμη και να μην επιτευχθεί (υπο συνθήκες). - Αν ενεργοποιήσεις το GPS σε τόπο που απέχει πολύ από τον προηγούμενο που το χρησιμοποιήσες (πχ σε άλλη χώρα), τότε θα αργήσει πολύ την πρώτη φορά. Γενικά, τα παρακάτω βοηθούν: - να μην κινείσαι όταν το πρωτοανοίγεις (cold lock φάση) - να έχει καλή ορατότητα προς τον ουρανό ( όχι σε στενάκια, όχι πολλά σύννεφα, όχι δέντρα από πάνω) - να έχει αρκετή μπαταρία η συσκευή - Μόλις κλειδώσει, τότε κάνε ό,τι θέλεις, πολύ δύσκολα χάνει το σήμα και αν το χάσει κλειδώνει σχεδόν ακαριαία! Και το λέω εγώ που στην αρχή νόμιζα είχε πρόβλημα η συσκευή και ετοιμαζόμουν να το στείλω για service. Απλά πλέον ξέρω ό,τι όταν το ανοίξω σε άλλη χώρα και αν είμαι σε κανά στενάκι και έχει βαριά συννεφιά, τότε θα περιμεεεεεεένω μέχρι να λοκάρει! DRIVE LIKE THE WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamouris Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 να κανω μια ερωτηση το κινητο μου το εχω κανει ροοτ και μου προτινατε να βαλω την modaco r8 απλα δεν ξερω αυτο εδω που το βρησκω για να προχωρησω launch the custom recovery image using the supplied scripts in the root package μπορει να βοηθησει καποιος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 να κανω μια ερωτηση το κινητο μου το εχω κανει ροοτ και μου προτινατε να βαλω την modaco r8 απλα δεν ξερω αυτο εδω που το βρησκω για να προχωρησω launch the custom recovery image using the supplied scripts in the root package μπορει να βοηθησει καποιος? http://android.modaco.com/content/htc-desire-desire-modaco-com/316565/24-aug-r8-modaco-custom-rom-for-htc-desire-with-online-kitchen-2-2-froyo/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamouris Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 εκει εψαξα αλλα δεν βρηκα ακρη!μου αρεσει που κατεργησαν τα greeklish αλλα ολα τα threads αυτα ειναι στα αγγλικα αν ο αλλοσ δεν ξερει δεν βγαζει ακρη.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Παιδιά έχει πετύχει κανείς το Εορτολόγιο 3.1 του multiPetros σε .apk για Αndroid? Γιατί από τα 2 εορτολόγια που υπάρχουν στο Market το ένα κολλάει κ το άλλο δεν βολεύει.. HTC Desire/Tapatalk Το κοίταξα λίγο και ένας τρόπος είναι μέσω του site http://www.netmite.com/android/srv/1.7/getapk.php να πάρεις το .apk αρχείο και να το εγκαταστήσεις και μετά να βάλεις το j2me runner από το market και το τρέχεις κανονικά. Αυτό το εορτολόγιο αν έβγαινε σε έκδοση για Android θα ήταν πολύ καλό γιατί από τα υπάρχοντα κανένα δεν δίνει την δυνατότητα να πας σε ημερομηνίες, να δεις αργίες κ.λ.π. Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Παιδια βοηθεια.... Απο χθες το κιντο δεν μπαινει σε internet.Παταω το εικονιδιο και μου λεει : Λυπουμαστε ! Υπηρξε μια μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης internet (διαδικασια com.android.browser) Προσπαθηστε ξανα. Οσες φορες και να δοκιμασα τα ιδια. Το ιδιο και με firefox που δοκιμασα. Σε market μαπινει κανονικα... Ευχαριστω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Έκανες reboot?? Πόσους browser έχεις?? Εγκατέστησες κανέναν ή έκανες κάποια αλλαγή πριν σου εμφανίσει το πρόβλημα? Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Έκανες reboot?? Πόσους browser έχεις?? Εγκατέστησες κανέναν ή έκανες κάποια αλλαγή πριν σου εμφανίσει το πρόβλημα? Ειχα τον προκαθορισμενο μονο και προσθεσα firefox αλλα δουλευε κανονικα. Μετα το προβλημα αφαιρεσα τον firefox εκανα επανελλημενα rebbot αλλα τιποτα.Ευχαριστω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Ειχα τον προκαθορισμενο μονο και προσθεσα firefox αλλα δουλευε κανονικα. Μετα το προβλημα αφαιρεσα τον firefox εκανα επανελλημενα rebbot αλλα τιποτα.Ευχαριστω. Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Browser -> Stop -> Clear Data Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Browser -> Stop -> Clear Data Αν εννοεις στην διαχειρηση εφαρμογων δεν υπαρχει κατι για browser. Ευχαριστω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Internet το έχει στις ελληνικές συσκευές. Αυτό εννοεί. Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 (edited) Ευχαριστω παιδια. Πηγα εφαρμογες /διαχειριση/ολες και εκει βρηκα το internet και εκανα εκκαθαριση δεδομενων , εκανα επανεκκινηση και ολα καλα.:):):) Στο market για firefox εχει Firefox Fake mozilla firefox Fake firefox ποιο να διαλεξω ? Edited August 30, 2010 by Γιάννης Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Αν έβαζα επιπλέον browser προσωπικά θα προτιμούσα τον Dolphin Browser HD. Δεν έχω παίξει με Firefox αλλά ακόμα είναι σε πολύ αρχική μορφή. Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos47 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Καλησπερα παιδες, μπορει καποιος να μου πει τις ρυθμισεις μηνυματων(SMS) της Cosmote ? Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 (edited) Παιδιά μια ερώτηση: Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συνομιλιών ή στην παλαιότητά τους?? Μόλις διαπίστωσα ότι έχει κάνει φτερά μια συνμιλία με περίπου 65 μηνύματα αν και στις ρυθμίσεις είναι ξετσεκαρισμένη η επιλογή διαγραφής παλαιών μηνυμάτων. Οπότε σε περίπτωση που δεν το έχω κάνει καταλάθος σκέφτηκα πως ίσως παίζει κάποιος περιορισμός που δεν έχω υπόψιν. Καλησπερα παιδες, μπορει καποιος να μου πει τις ρυθμισεις μηνυματων(SMS) της Cosmote ? Ευχαριστω πολυ. To κέντρο μηνυμάτων είναι +3097100000. Edited August 30, 2010 by Nikos_s3 Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamouris Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 να ρωτησω εβαλα την modaco r8 και διαφορα δεν βλεπω εκτοσ απο κατι εικονιδια α)ποιεσ ειναι η αλλαγεσ ? β)εκτοσ αυτο σεταρα τωρα το κινιτο και 42.2mb εσωτερικη μνημη γιατι? γ)προσπαθω επισης να κανω partision και απο τον rom manager για να μπαινουν ολλεσ οι εφαρμογες στην καρτα, και απο μια αλλη διαδικασια με το pushfiles,αλλα εκει που λεει οτι θα διαγραφουν ολλα τα δεδομενα φορτωνει κανει εππανεκινηση και δεν αλαζει τιποτα ειναι οπως στη αρχη δ)εκτοσ αυτου η προηγουμενη official ηταν πιο smooth και σαν να μου φενεται πιο γρηγορη ΥΓ΄τα ρωταω αυτα για να δω πιο ειναι το νοημα της αλλαγης rom ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 να ρωτησω εβαλα την modaco r8 και διαφορα δεν βλεπω εκτοσ απο κατι εικονιδια α)ποιεσ ειναι η αλλαγεσ ? β)εκτοσ αυτο σεταρα τωρα το κινιτο και 42.2mb εσωτερικη μνημη γιατι? γ)προσπαθω επισης να κανω partision και απο τον rom manager για να μπαινουν ολλεσ οι εφαρμογες στην καρτα, και απο μια αλλη διαδικασια με το pushfiles,αλλα εκει που λεει οτι θα διαγραφουν ολλα τα δεδομενα φορτωνει κανει εππανεκινηση και δεν αλαζει τιποτα ειναι οπως στη αρχη δ)εκτοσ αυτου η προηγουμενη official ηταν πιο smooth και σαν να μου φενεται πιο γρηγορη ΥΓ΄τα ρωταω αυτα για να δω πιο ειναι το νοημα της αλλαγης rom ευχαριστω. Δοκίμασε και κάποια ΡΟΜ απο XDA Developer HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamouris Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 δηλαδη οντως δεν εχει διαφορα καμια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 δηλαδη οντως δεν εχει διαφορα καμια? Δεν ξέρω για την Modaco. Με την LeeDroid που έχω χρησιμοποιήσει, ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Ισως υπάρχει και καλύτερη. Θα δοκιμάσω κι άλλη. Το app2SD+ ειναι όλα τα λεφτα πάντως! (ενα σημαντικό ήταν ότι έφτιαξε η πυξιδα) HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odigon Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 @ghostaki Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Έβαλα Sygic και έπιασε σήμα σε δευτερόλεπτα.. Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Ρε παιδιά ,συγγνώμη αλλά βλέπω πολλοί από εσάς θεωρείτε πολλή σημαντική την πυξίδα. Τι στο καλό,σε τροπικό δάσος μένετε;:) Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Παίδες έχει κανένας υπόψη του κάποιο πρόγραμμα για διαχείρηση προφίλ(δημιουργία διαφορετικών προφίλ-διαχείρηση-εναλλαγή κλπ).Έχω βρεί στο market το "simple profile manager"αλλά είναι πολύ-πολύ απλό χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις...Ευχαριστώ :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 (edited) Ρε παιδιά ,συγγνώμη αλλά βλέπω πολλοί από εσάς θεωρείτε πολλή σημαντική την πυξίδα. Τι στο καλό,σε τροπικό δάσος μένετε;:) Η πυξίδα συνεργάζεται με πολλες εφαρμογές όπως με το google map ή το Sky Map για να ξέρει η εφαρμογή προς τα που "κοιτάει" το κινητό. Παντός εγώ με την original 2.2 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παίδες έχει κανένας υπόψη του κάποιο πρόγραμμα για διαχείρηση προφίλ(δημιουργία διαφορετικών προφίλ-διαχείρηση-εναλλαγή κλπ).Έχω βρεί στο market το "simple profile manager"αλλά είναι πολύ-πολύ απλό χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις...Ευχαριστώ Phone waver Και το δικό μου Desire τα βρίσκει συχνά σκούρα με το σήμα των δορυφόρων. Κάποιες φορές κάνει πάνω από 10λεπτο, κάποιες άλλες δεν τα καταφέρνει με τίποτα. Κι αυτό παρόλο που μπορεί εκείνη τη στιγμή να βλέπει 7-8 δορυφόρους! Επειδή λοιπόν το έψαξα αρκετά το θέμα, ορίστε με λίστα με πληροφορίες και συμβούλες: - Υπάρχει το cold lock (μετά από καιρό μη χρήσης του GPS), το worm lock (μετά από σχετικά λίγη ώρα κλειστό GPS) και το hot lock (μετά από ελάχιστη ώρα). - Τα worm και hot lock πρέπει να γίνονται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ή το πολύ 1-2 λεπτά. - Το cold lock είναι το δύσκολο, μπορεί ακόμη και να μην επιτευχθεί (υπο συνθήκες). - Αν ενεργοποιήσεις το GPS σε τόπο που απέχει πολύ από τον προηγούμενο που το χρησιμοποιήσες (πχ σε άλλη χώρα), τότε θα αργήσει πολύ την πρώτη φορά. Γενικά, τα παρακάτω βοηθούν: - να μην κινείσαι όταν το πρωτοανοίγεις (cold lock φάση) - να έχει καλή ορατότητα προς τον ουρανό ( όχι σε στενάκια, όχι πολλά σύννεφα, όχι δέντρα από πάνω) - να έχει αρκετή μπαταρία η συσκευή - Μόλις κλειδώσει, τότε κάνε ό,τι θέλεις, πολύ δύσκολα χάνει το σήμα και αν το χάσει κλειδώνει σχεδόν ακαριαία! Και το λέω εγώ που στην αρχή νόμιζα είχε πρόβλημα η συσκευή και ετοιμαζόμουν να το στείλω για service. Απλά πλέον ξέρω ό,τι όταν το ανοίξω σε άλλη χώρα και αν είμαι σε κανά στενάκι και έχει βαριά συννεφιά, τότε θα περιμεεεεεεένω μέχρι να λοκάρει! Και εμένα αργεί πολλές φορές να βρει σήμα GPS σε αρκετές εφαρμογές. Αλλά έχω παρατηρήσει ότι με την εφαρμογή GPS test "κλειδώνει" πολύ γρήγορα τους δορυφόρος και όταν δω ότι μία εφαρμογή αργεί να βρίσκει τους δορυφόρους ανοίγω το GPS test και μόλις είναι ΟΚ το κλείνω και μπαίνω στην εφαρμογή που θέλω και βρίσκει άμεσος τους δορυφόρους.. Edited August 30, 2010 by tpelek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Ρε παιδιά ,συγγνώμη αλλά βλέπω πολλοί από εσάς θεωρείτε πολλή σημαντική την πυξίδα. Τι στο καλό,σε τροπικό δάσος μένετε;:) Χαχα. Εμένα για το sky map Με ενδιαφέρει αλλά και για πλοήγηση. όταν είσαι σταματημένος και πεζός και του βάζεις νέα πλοήγηση, χρειάζεται να ξέρεις προς τα που κοιτάς σε σχέση με το χάρτη γιατί ξέρεις προς τα που να κινηθείς. Sent from my HTC Desire using Tapatalk HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Το GPS μου παίρνει αρκετή ώρα μέχρι να βρει σήμα άλλα όταν ενεργοποιώ το mobile phone βρίσκει γρηγορότερα. Έχει καμία σχέση ή είναι η ιδέα μου; Υπάρχει κάτι που μπορώ να αλλάξω για να βρίσκει γρηγορότερα σήμα. Δεν έχω σύνδεση μόνο κάρτα οπότε και να είναι ενεργοποιημένο το 3G άχρηστο δεν είναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts