tsamouris Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 καλησπερα!εχω ενα προβλημα με το φλασ οταν κανω ληψη στο σκοταδι οι φωτο και το βιντεο πρασινιζουν και πρεπει να βαλω το iso στις λαμπες φθορισμου για να δειξει καλα και οταν δεν θελω φλασ πρεπει να το ξαναβαλω στο αυτοματο και ειναι σπαστικο ροοτ ειναι η συσκευη 2.2 ξερει κανεισ τιποτα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianton Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) Βρήκα αυτές τις οδηγίες για εύκολο rooting με σημερινή (29.8.2010) ημερομηνία. Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί ξανά. Το έχει δοκιμάσει κανείς; Το πιο ευκολο rooting γινεται με unrevoked, εχει βγει και νεα εκδοση που υποστηριζει τις SLCD οθονες. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Καλησπέρα, Έχω ένα μικρό πρόβλημα με το ΝDrive. Ενώ βρίσκει κανονικά δορυφόρους, συντεταγμένες κλπ., δεν κάνει fix. Είχε κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα; Εμενα κανει fix αλλα θελει δυο τρια λεπτα, ποια ρομ εχεις? Sent from my HTC Desire using Tapatalk καλησπερα!εχω ενα προβλημα με το φλασ οταν κανω ληψη στο σκοταδι οι φωτο και το βιντεο πρασινιζουν και πρεπει να βαλω το iso στις λαμπες φθορισμου για να δειξει καλα και οταν δεν θελω φλασ πρεπει να το ξαναβαλω στο αυτοματο και ειναι σπαστικο ροοτ ειναι η συσκευη 2.2 ξερει κανεισ τιποτα? Αλλαξε ρομ, συνηθως οι περισσοτερες custom το εχουν διορθωμενο αυτο. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Edited August 29, 2010 by Nikos_s3 Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamouris Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Αλλαξε ρομ, συνηθως οι περισσοτερες custom το εχουν διορθωμενο αυτο. Sent from my HTC Desire using Tapatalk τι ρομ να βαλω την 2.2 εχω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianton Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 τι ρομ να βαλω την 2.2 εχω Την modaco custom rom r8. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Δοκίμασε και καμία cyanogen, είναι απίθανες. Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamouris Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 που υπαρχουν οδηγιες για εγκτασταση που τισ βλεπω ειναι κατι σαν τις cooked roms που εχουν τα wm? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odigon Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 (edited) @gianton Froyo εχω..αλλα ακομα και απο τεταρτο δεν βρισκει σημα.. Edited August 29, 2010 by odigon Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 που υπαρχουν οδηγιες για εγκτασταση που τισ βλεπω ειναι κατι σαν τις cooked roms που εχουν τα wm? χρειαζεται βεβαια να rootαρεις πρωτα το desire.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamouris Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 χρειαζεται βεβαια να rootαρεις πρωτα το desire.. rootarismeno ειναι την εχω κανει την διαδικασια εχει την εφαρμογη superuser δικαιωματα για να σιγουρευτουμε αν απο κει το βλεπεισ...τισ ρομ αυτες που λετε που βρισκω οδηγιες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Παιδιά έχει πετύχει κανείς το Εορτολόγιο 3.1 του multiPetros σε .apk για Αndroid? Γιατί από τα 2 εορτολόγια που υπάρχουν στο Market το ένα κολλάει κ το άλλο δεν βολεύει.. HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Μπορεί να μου πει κάποιος πώς να κάνω sync το τηλέφωνο με το iTunes; Δε περίμενα ότι θα το πω αυτό κάποτε, αλλά μου έλειψε το iTunes :p Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianton Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 rootarismeno ειναι την εχω κανει την διαδικασια εχει την εφαρμογη superuser δικαιωματα για να σιγουρευτουμε αν απο κει το βλεπεισ...τισ ρομ αυτες που λετε που βρισκω οδηγιες? http://android.modaco.com/content/htc-desire-desire-modaco-com/316565/24-aug-r8-modaco-custom-rom-for-htc-desire-with-online-kitchen-2-2-froyo/ Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Εχω μια εικονα που μου ηρθε με mms .Πως την αποθηκευω στην καρτα μνημης ? Ευχαριστω. Καποια λυση ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
re33m Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 1. Παρε τηλεφωνο, με ευγενικο παντα αλλα και αυστηρο υφος, ζητα ακυρωση. 2. Αν δεν πιασει το παραπανω, πηγαινε με τον δικηγορο σου να τους παρει ενα τηλ ο ιδιος 3. Αν δεν πιασει το βημα 2, ετοιμασε και στειλτους ενα εξωδικο με τον δικηγορο σου, κοστιζει κοντα στο 50αρικο, αλλα αξιζει τον κοπο για το σπασιμο. 4. Αν δεν πιασει το 3, λογικα θα εχει φτασει ηδη το κινητο σου, ομως κανε και μια ΕΠΩΝΥΜΗ καταγγελια στο ΙΝΚΑ και στον συνηγορο του καταναλωτη. 5. ΜΗΝ το αφησεις να περασει ετσι. Εχεις 100% το δικιο μαζι σου και τον νομο επισης. ΥΓ: Ειμαστε ολοι μαζι σου επαφξανωωωωωωωωω...κρατα μας ενημερους!!!πες το ονμα του μαγαζιου να μην ξαναπαει κανενανς.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Εχω μια εικονα που μου ηρθε με mms .Πως την αποθηκευω στην καρτα μνημης ? Καποια λυση ? Από το πρόγραμμα Μηνύματα Ανοίγεις την εικόνα, πατάς μια φορά πάνω της και επιλέγεις το τρίτο εικονίδιο. Τσεκάρεις το μικρό ν δεξιά της εικόνας και πατάς Τέλος. Θα την βρεις αποθηκευμένη στο φάκελο Όλες οι λήψεις από τη Γκαλερί. Αν έχεις το Handcent πριν ανοίξεις το μήνυμα πάτα παρατεταμένα πάνω στην εικόνα και στο μενού επέλεξε "Copy attached to SD card" θα βρείς την εικόνα (με τον Astro) στο /sdcard/handcent/download Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Από το πρόγραμμα Μηνύματα Ανοίγεις την εικόνα, πατάς μια φορά πάνω της και επιλέγεις το τρίτο εικονίδιο. Τσεκάρεις το μικρό ν δεξιά της εικόνας και πατάς Τέλος. Θα την βρεις αποθηκευμένη στο φάκελο Όλες οι λήψεις από τη Γκαλερί. Ευχαριστω αλλα δεν μπορω να βρω τον φακελο Ολες οι ληψεις... Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Ευχαριστω αλλα δεν μπορω να βρω τον φακελο Ολες οι ληψεις... Εμένα τα στέλνει στο φάκελο downloads απευθείας στην κάρτα μνήμης. HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Εμένα τα στέλνει στο φάκελο downloads απευθείας στην κάρτα μνήμης. HTC Desire/Tapatalk Εκει την εστειλε κι εμενα....Ευχαριστω.:) Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
re33m Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 (edited) τελικα εκανα φορματ στο sd και δουλεψε...εκανα φατ32...ειναι σωστο αυτο?? και σε ποιο γρηγορο υπαρχει..... κατι ασχετο αλλα μαλλον τυχερο!!! το παραγγειλα και δεν εγραφε πουθενα αν ειναι class 2 4 6....οταν πηρα το κουτακι της εγραφε απο εξω class 2(κσενερωασα λιγο) αλλα πανω της γραφει στη γωνια 4(χιχιχιχιχι ειναι class 4).....καποιος εχει κανει λαθος και αυτος δεν ειμαι εγωωωωωωωω μια ακομη ερωτηση...ξερει κανεις αν υπρχει bar code εφαρμογη η οποια να ανγνωριζει προιοντα ελληνικα...δλδ που να βρισκονται σε ελληνικα μαγαζια? υπαρχει εφαρμογη να βλεπουμε ελληνικα καναλια στο κινητο??? Edited August 30, 2010 by re33m Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Παιδιά ξέρει κανείς στον default player (ή σε κάποιον άλλον) πως να το κάνω να δείχνει τα ελληνικά τραγούδια; Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Τώρα δε στα δείχνει καθόλου, ή στα δείχνει κινέζικα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 κινέζικα...... Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Ξέρει κάποιος πώς κάνω sync με iTunes? Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Παιδια επαναφερω το ιδιο ερωτημα που εκανα και πριν καποιες ημερες. Οταν εξαγω τις επαφες μου απο το gmail σε csv format εμφανιζεται ο χαρακτηρας ??? συνεχεια εκει που εχω ελληνικα ονοματα. Δεν εχω linux για καπιους που λενε για αλλαγη κωδικοποιησης. Τι μπορω να κανω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stebody Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Καλησπέρα σε όλους.Είμαι και εγώ κάτοχος του HTC Desire.Θα ήθελα να κάνω μια ερωτησούλα.Μετέφερα τα sms από την κάρτα sim στο κινητό και ενώ τα sms που είχα λάβει έχουν σωστή ημερομηνία,τα μηνύματα που είχα στείλει έχουν όλα την ημερομηνία 01-01-1970.Επίσης έχω κάποια θέματα του forum προς παρακολούθηση και μου βγάζει στο yahoo μου τα Posts των θεμάτων αυτών με την ίδια ημερομηνία δηλαδή 01-01-1970.Κάποια ιδέα γιατί γίνεται αυτό? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts