Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλά τώρα, όποιος μπορεί να βγάλει συμπέρασμα, ας μας πει...

Είναι δύσκολη η σύγκριση. Και τα δύο ήδη έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Απλά τώρα που θα υπάρχει εν μέρει επιλογή, το συζητάμε περισσότερο. ;p

Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν φταιει το προγραμμα φταει το framerate του video που ειναι χαμηλο...

Η SD καρτα επισης στο recording αργει να αποθηκεψει τα data θελει να βαλεις γρηγορη SD αλλα κ παλυ ο camcoder που βγαλαν στο froyo για το Desire για 720p δεν ειναι τελειοποιημένος θελει δουλειά..

Πχ μπορει να τραβηξεις video με 9fps κ video με 15 fps παιζει δεν ειναι σταθερο με αποτελεσμα να σπαει η εικονα...

Μεχρι στυγμης το Iphone 4 γραφει 720p με σταθερο fps στα 30 κ ακολουθει το Galaxy S

τα fps τα αλλαζω εγω ή γινεται αυτοματα??

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Καλησπέρα παιδια!

Απο χθες εχω φαει ωρες ολοκληρες μπροστα στο PC και διαβαζω για android(htc desire) και i-phone διοτι ημουν αναμεσα σε αυτα τα δυο!

Πλεον μετα απο αρκετες ωρες με βλεπω να τινω προς το android και το htc και εχω καποιες αποριες!

1ον)Αν κανω gmail για να αγοραζω εφαρμογες θα συνχρονιστει αμεσως με το τηλεφωνο γιατι δεν θελω κατι τετοιο.Γινεται να εχω το account στο gmail μονο για να αγοραζω εφαρμογες;

2ον)Μεχρι τωρα εχω ασχοληθει μονο με symbian θα ειναι ευκολο να προσαρμοστω;

3ον)Υπαρχει εστω και 'aftermarket' προγραμμα για επιστημονικη αριθμομηχανη;

4ον)Τα widgets που υπαρχουν στις αρχικες οθονες ενημερωνονται αυτοματα;Αν ναι χρησιμοποιουν μεγαλο ογκο δεδομενων;

5ον)Με 750mb internet και wifi σπιτι με μετρια χρηση internet(λιγο σερφαρισμα στην σχολη λιγο twitter λιγο διαβασμα διαφορων forum λιγα blogs καθε μερα) θα την βγαζω τον μηνα;

και τελος

6ον)Οσον αφορα την μπαταρια θα ειμαι με εναν φορτιστη στο χερι(οπως μου λενε καποιοι);Με κανα 20 λεπτο τηλεφωνα 2-3 sms το internet που ειπα παραπανω και κανα μισαωρο music player ή ραδιοφωνο αντε και λιγο να 'παλιμπαιδιζω' με την συσκευη!

Ευχαριστω εκ των προτερων!Συγγνωμη αν σας κουρασα!

καλησπερα!!

1.κανεις ενα gmail και εισαι ετοιμος.για να αγορασεις apps

πρεπει να το κανεις root.

2.ειναι πολυ ευκολο σε 1εβδομαδα θα εισαι οκ.

3.υπαρχει.

4.οποια εχουνε την δυνατοτητα τα βαζεις εσυ καθε ποτε θα ενημερωνονται.

π.χ.καθε 1ωρα.

5.εχω 500mb οταν ειμαι εκτος σπιτιου το εχω παντα να κατεβαζει data

αυτοματα και σερφαρω και φτανω με το ζορι 350mb(ασε που υπαρχει και

μετρητης και το ελενχεις).

6.εγω με ανοιχτο wifi/data ολη μερα και μερικα τηλ.το φορτιζω καθε βραδυ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα!!

1.κανεις ενα gmail και εισαι ετοιμος.για να αγορασεις apps

πρεπει να το κανεις root.

2.ειναι πολυ ευκολο σε 1εβδομαδα θα εισαι οκ.

3.υπαρχει.

4.οποια εχουνε την δυνατοτητα τα βαζεις εσυ καθε ποτε θα ενημερωνονται.

π.χ.καθε 1ωρα.

5.εχω 500mb οταν ειμαι εκτος σπιτιου το εχω παντα να κατεβαζει data

αυτοματα και σερφαρω και φτανω με το ζορι 350mb(ασε που υπαρχει και

μετρητης και το ελενχεις).

6.εγω με ανοιχτο wifi/data ολη μερα και μερικα τηλ.το φορτιζω καθε βραδυ.:)

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση.

Με υπερακαλυψες!

Το μονο που δεν καταλαβα πληρως και απο οτι καταλαβαινω εγω το ειπα λαθος ειναι το θεμα με το gmail.

Αν παρω την συσκευη και κανω gmail θα συνχρονιστουν αυτοματα;

Το θεμα ειναι αν δεν θελω να τα συνχρονισω αλλα θελω να εχω το gmail απλα για να κατεβαζω(και οχι να αγοραζω) τις free εφαρμογες απο το market.Γινεται αυτο;

Και τελος root χρειαζεται να το κανω μονο αν θελω να αγορασω εφαρμογες που ειναι επι πληρωμη διοτι αυτη την στιγμη κατι τετοιο δεν υποστιριζεται στην Ελλαδα;Σωστα δεν εχω καταλαβει ή παρερμηνευσα κατι;

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Περνωντας στη συσκευη λογαριασμο gmail, ναι, μπορεις να κατεβαζεις εφαρμογες και να ρυθμισεις το gmail να συγχρονιζεται η οχι. Ειναι ασχετο το ενα με το αλλο. Το root το κανεις αν θες για διαφορους λογους, ενας ειναι οι paid εφαρμογες.
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Παιδια καλησπερα , μια ερωτηση αν καποιος ξερει να μου απαντησει..

Πηρε ενα παιδι απο τη δουλεια το desire αλλα δεν εχει ελληνικη γλωσσα το μενου, μονο ρωσικα, τουρκικα , αγγλικα , γερμανικα και φυσικα ολλανδικα μιας και ειμαστε ολλανδια..

Για να εχει ελληνικα λοιπον πρεπει να του το κανω root και μετα να του φλασαρω custom rom με ελληνικα η υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Πηρε ενα παιδι απο τη δουλεδοκιια το desire αλλα δεν εχει ελληνικη γλωσσα το μενου, μονο ρωσικα, τουρκικα , αγγλικα , γερμανικα και φυσικα ολλανδικα μιας και ειμαστε ολλανδια..

Για να εχει ελληνικα λοιπον πρεπει να του το κανω root και μετα να του φλασαρω custom rom με ελληνικα η υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

Δοκιμασε απο το μαρκετ το morelocate.....να δεις αν γινετε κατι....

android or ios or wm......who cares.....???

Σε ευχαριστω, αυριο που θα τον δω στη δουλεια θα το προσπαθησω αλλιως μονο με root eh?

Radio 2.12.50.02_2

Σε ευχαριστω, αυριο που θα τον δω στη δουλεια θα το προσπαθησω αλλιως μονο με root eh?

Κανονικα με το που θα εβαζε την ελληνικη SIM για πρωτη φορα θα του εβγαζε Ελληνικο μενου, θα συνεχιζε το σεταρισμα και ολα ΟΚ. Αλλα για δοκιμασε το morelocale2, εγω οταν εκανα βλακεια στο Legend μου και αλλαξα τη γλωσσα απο Ελληνικα σε Αγγλικα, οταν κατεβασα και εγκατεστησα το morelocale2, ειχα πλεον παντου Ελληνικα. Και στα μηνυματα σε ΚΕΦΑΛΑΙΑ Ελληνικα 160 :D

Δε νομιζω οτι θελει root. Γνωμη μου ;)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

επειδη δεν το εχω δουλεψει ποτε το τηλεφωνο, υπαρχει πλουσια γκαμα εφαρμογων, και ποιοτικων οπως στα windows;

εφαρμογες φτιαγμενες απο ελληνες υπαρχουν;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Πηρε ενα παιδι απο τη δουλεια το desire αλλα δεν εχει ελληνικη γλωσσα το μενου, μονο ρωσικα, τουρκικα , αγγλικα , γερμανικα και φυσικα ολλανδικα μιας και ειμαστε ολλανδια..

Κάνε hard reset τη συσκευή με την sim μέσα.. Σε εμένα αυτό είχε πιάσει..

Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

επειδη δεν το εχω δουλεψει ποτε το τηλεφωνο, υπαρχει πλουσια γκαμα εφαρμογων, και ποιοτικων οπως στα windows;

εφαρμογες φτιαγμενες απο ελληνες υπαρχουν;

Στο market υπάρχουν χιλιάδες δωρεάν εφαρμογές, οι περισσότερες των οποίων είναι ποιοτικές. Επίσης προστίθενται συνεχώς νέες -και ναι, κάποιες είναι γραμμένες από Έλληνες. Δεν μπορώ όμως να σε βοηθήσω στη σύγκριση που ζητάς με windows γιατί δεν έχω τέτοιο λειτουργικό ούτε σε υπολογιστή, ούτε σε τηλέφωνο.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Οταν γινετε αναβαθμισησε μια εφαρμογη,τοτε σου δινει.τη δυνατοτητα να μετακινησεις στην καρτα μνημξς....το.εχω παρατηρησει...

και εγώ το παρατήρησα αυτό ήδη με τα πρώτα updates σε εφαρμογές!! σου εμφανίζει πλέον επιλογή για μετακίνηση στην sd

Edited by Bibis259

HTC Rooted Desire

rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol:

kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1

radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2

Ενώ σε ολους τουσ λογαριασμους μπορείς να επιλέξεις καθε πότε θα κάνεις sync για το λογαριασμό google δεν βρισκω τέτοια επιλογή και δεν μιλάω μόνο για το gmail αλλα και για ότι αλλο συγχρονίζεται μέσω google.Σωστα?

Στο market υπάρχουν χιλιάδες δωρεάν εφαρμογές, οι περισσότερες των οποίων είναι ποιοτικές. Επίσης προστίθενται συνεχώς νέες -και ναι, κάποιες είναι γραμμένες από Έλληνες. Δεν μπορώ όμως να σε βοηθήσω στη σύγκριση που ζητάς με windows γιατί δεν έχω τέτοιο λειτουργικό ούτε σε υπολογιστή, ούτε σε τηλέφωνο.

Εγω, στο παρελθον ειχα και WM συσκευη και iPhone. Μπορω πλεον να πω οτι οι εφαρμογες που υπαρχουν στο Android market, ειτε δωρεαν, ειτε επι πληρωμη ειναι πολυ ποιοτικες και πολυ αξιολογες, σε τιποτα δε δεν εχουν να ζηλεψουν, η υστερουν απο αντιστοιχες αλλων πλατφορμων :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Περνωντας στη συσκευη λογαριασμο gmail, ναι, μπορεις να κατεβαζεις εφαρμογες και να ρυθμισεις το gmail να συγχρονιζεται η οχι. Ειναι ασχετο το ενα με το αλλο. Το root το κανεις αν θες για διαφορους λογους, ενας ειναι οι paid εφαρμογες.

Ευχαριστω φιλε μου...τωρα το καταλαβα...!

ρε παιδια πως παει απο μπαταρια το κινητο??κανα μισαωρο ιντερνετ την μερα κανω.κ το αλλο που με ενοχλησε ειναι σε hands on video που ειδα στο youtube κ απο ελληνικα site παρατηρησα οτι το ηχειο ειναι τελειως αδυναμο.με το ζορι ακουγοταν με τερμα την ενταση.επειδη θελω να ακουω μουσικη απο το κινητο με ενδιαφερει να ακουγεται καλα..μαλλον θα οδηγηθω στο n8..μιας κ το λογισμικο του ειναι πανω σε opengl..εχει κ δυνατα ηχεια που θελω αλλα κ το hdmi

Κανονικα με το που θα εβαζε την ελληνικη SIM για πρωτη φορα θα του εβγαζε Ελληνικο μενου, θα συνεχιζε το σεταρισμα και ολα ΟΚ. Αλλα για δοκιμασε το morelocale2, εγω οταν εκανα βλακεια στο Legend μου και αλλαξα τη γλωσσα απο Ελληνικα σε Αγγλικα, οταν κατεβασα και εγκατεστησα το morelocale2, ειχα πλεον παντου Ελληνικα. Και στα μηνυματα σε ΚΕΦΑΛΑΙΑ Ελληνικα 160 :D

Δε νομιζω οτι θελει root. Γνωμη μου ;)

Μα δεν εχει ελληνικη sim, αφου μενω ολλανδια και αυτος επισης,

Δεν εχει ελληνικη καρτα σιμ εχει ολλανδικη :p

Radio 2.12.50.02_2

Ε τοτε βαλτε morelocale2 και δοκιμαστε :D

Κωστας (Pterarxos)

Με το morelocale 2 θα βρεις την υγειά σου.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

nikpapakos το ερώτημά σου είναι για το section των διαξιφισμών! επιπλέον θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις συνεχόμενα ποστς αλλά να προτιμάς την τροποποίηση μηνύματος!

thanks

Υπάρχει τρόπος να κλειδώνω την ένταση του ήχου κλήσης ώστε να μην μπορεί να αυξομειωθεί με το πλαϊνό +/- πλήκτρο? Πολλές φορές θελημένα ή μη (πχ στο copilot live χαμηλώνοντας την ενταση της εφαρμογής, χαμηλώνει κι η ενταση της κλήσης του κινητού) πατάω το κουμπί και χωρίς να το καταλαβαίνω χαμηλώνει κι "ενταση ειδοποίησης ήχου" όπως το λέει και το κινητό και το βρίσκω πολύ ενοχλητικό..
Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

Παιδιά καλησπέρα,

Ξέρετε να υπάρχει καμιά εφαρμογή που να σε ειδοποιεί με κάποιον ήχο (διακριτική υπενθύμιση :) ) κάθε 15 ή 30 ας πούμε λεπτά, ότι έχεις δεχτεί αναπάντητη κλήση ή μήνυμα;

Ευχαριστώ

παιδια ωραιο το forum και μιας και βρηκα την ευκαιρια θα ηθελα να ρωτησω 3 πραγματακια που με προβληματιζουνε.1ον αντιμετωπιζω τα εξης προβληματα με τα ακουστικα:δεν μπορω να χρησιμοποιησω τα κουμπια για επομενο προηγουμενο για οταν ακουω τραγουδια(τωρα τελευταια αυτο) και οταν απανταω σε μια κληση με τα ακουστικα δεν με ακουνε.λετε να μου δωσουνε free αλλα απο την αντιπροσωπεια και αν οχι πως θα βρω να αγορασω?...2ον.το κουμπι δεξια με το βελακι και τον μεγεθυικο φακο δεν πατιεται πολυ καλα(λεπτομερεια θα μου πειτε) και δεν ειναι ανετο στην χρηση.αυτο αλλαζει?την τελευταια βδομαδα οταν πληκτρολογω ενα μηνυμα ή οταν πληκρολογω αριθμο για κληση λογω της δονησης ακουω εναν περιεργο θορυβο απο την οθονη αφης που νομιζω δεν εκανε πιο πριν.ξερειε κανεις κατι γι αυτο?επιδιορθωνεται?ευχαριστω

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...