nnik_1969 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Θα ηθελα μια βοηθεια αν μπορειτε...ενας φιλος πηρε Desire και δεν του συγχρονιζει με τις επαφες στο Gmail.Ξεκιναει ο συγχρονισμος και φαινεται το κυκλακι για λιγο και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα σταματαει...καποιος? Εδώ σε έχω φίλε. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=398968&page=167 Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_c5 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 καλησπερα παιδια..σημερα πηρα και γω το desire και μου αρεσει παρα πολυ...οσο για την μπαταρια θα δουμε..μια απορια εχω μονο και θα ηθελα την βοηθεια σας (προσ το παρον)...πηγαινω στισ ρυθμισεις>καρτα sd και αποθηκευτικος χωρος τηλεφωνου καιστην εσωτερικη μνημη της συσκευης μου λεει οτι εχς 138 mb ελευθερα...ειναι σωστο αυτο??τοσο πρεπει να εχω??γιατι απ οσο ξερω εχει rom 512..τα υπολοιπα ειναι κατειλειμενα απ το λογισμικο?αυτα προς το παρον...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Άλλο ROM κι άλλο RAM. Το κινητό έχει 512ΜΒ RAM. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 512 ρομ και 576 ραμ εχει...! Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Whatever! Ήθελα απλά να τονίσω την διαφορά! :D http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 γιατι απ οσο ξερω εχει rom 512..τα υπολοιπα ειναι κατειλειμενα απ το λογισμικο? Έτσι είναι σε όλες τις συσκευές, το λογισμικό καταλαμβάνει ένα αξιοσημείωτο ποσό της rom της συσκευής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) καλημερα σε ολους...αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το fastboot και θα ηθελα μια βοηθεια απο τους πιο εμπειρους (ο jastonas με βοηθησε αρκετα και θα ηθελα να τον ευχαριστησω,αλλα δε βρεθηκε λυση) εχω την oxygen λοιπον και για οσους ξερουν για να αλλαξω radio μπορω μονο μεσω fastboot.συνδεω το κινητο λοιπον,το ''βλεπει'' το pc (εκανα reboot μεσω fastboot),αλλα οταν δινω την εντολη στο terminal C:\android-sdk-windows\tools\fastboot flash radio radio.img ,μου γραφει error:cannot flash radio.img :confused: το img το εχω ξεζιπαρει στο φακελο tools,εκει εχω και ολοκληρο το zip αλλα μου εχει ενα λουκετακι στο αρχειο(δε ξερω αν παιζει ρολο).εχω win 7(αυτο παιζει ρολο μαλλον).μπορει να βοηθησει καποιος;;; Edited January 26, 2011 by elthis Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) καλημερα σε ολους...αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το fastboot και θα ηθελα μια βοηθεια απο τους πιο εμπειρους (ο jastonas με βοηθησε αρκετα και θα ηθελα να τον ευχαριστησω,αλλα δε βρεθηκε λυση) εχω την oxygen λοιπον και για οσους ξερουν για να αλλαξω radio μπορω μονο μεσω fastboot.συνδεω το κινητο λοιπον,το ''βλεπει'' το pc (εκανα reboot μεσω fastboot),αλλα οταν δινω την εντολη στο terminal C:\android-sdk-windows\tools\fastboot flash radio radio.img ,μου γραφει error:cannot flash radio.img :confused: το img το εχω ξεζιπαρει στο φακελο tools,εκει εχω και ολοκληρο το zip αλλα μου εχει ενα λουκετακι στο αρχειο(δε ξερω αν παιζει ρολο).εχω win 7(αυτο παιζει ρολο μαλλον).μπορει να βοηθησει καποιος;;; Έχεις κάνει s-off έτσι;;; Επίσης κι εγώ την έχω ως hboot oxygen αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Για δες μήπως παιζει να είσαι ήδη στον φάκελο στο command line και από εκεί να πεις fastboot flash radio radio.img . Τέλος, ελπίζω να είσαι ήδη σε fastboot mode. Ή θα κάνεις reboot πατώντας το power και θα του πεις reboot->bootloader ή θα πατήσεις το πίσω+power όταν κάνει εκκίνηση το κινητό. Θα πρέπει να σου λέει fastboot usb σε κόκκινο background. Τότε κάνεις fastboot flash radio radio.img Τώρα για κάτι επιπλέον δεν ξέρω... Edited January 26, 2011 by nickolasemp Πιο αναλυτικές οδηγίες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 καλημερα σε ολους...αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το fastboot και θα ηθελα μια βοηθεια απο τους πιο εμπειρους (ο jastonas με βοηθησε αρκετα και θα ηθελα να τον ευχαριστησω,αλλα δε βρεθηκε λυση) εχω την oxygen λοιπον και για οσους ξερουν για να αλλαξω radio μπορω μονο μεσω fastboot.συνδεω το κινητο λοιπον,το ''βλεπει'' το pc (εκανα reboot μεσω fastboot),αλλα οταν δινω την εντολη στο terminal C:\android-sdk-windows\tools\fastboot flash radio radio.img ,μου γραφει error:cannot flash radio.img :confused: το img το εχω ξεζιπαρει στο φακελο tools,εκει εχω και ολοκληρο το zip αλλα μου εχει ενα λουκετακι στο αρχειο(δε ξερω αν παιζει ρολο).εχω win 7(αυτο παιζει ρολο μαλλον).μπορει να βοηθησει καποιος;;; το προβλημα λυθηκε!μαλλον εφταιγε το αρχειο img που ειχα κατεβασει...kollatos CO-MOD με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γραμματα!!!ελεισε το προβλημα και σπαταλησε χρονο που δε μας περισσευει κι ολας!!!ευχαριστω επισης jastonas και nickolasemp που εδωσαν τις συμβουλες τους...χωρις εσας παιδια δε θα το παιζαμε μαγκες με το εργαλειο μας!αντε να βοηθαμε κι εμεις με τη σειρα μας οσους αρχιζουν τωρα... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 γιατί μπορείς να αλλάξεις radio μόνο μέσω fastboot? :confused: λόγω s-off? Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 γιατί μπορείς να αλλάξεις radio μόνο μέσω fastboot? :confused: λόγω s-off? οχι φιλε μου...απ οσο εχω καταλαβει επειδη η oxygen λογω hboot εχει μικρο system storage το fastboot ειναι ο μονος τροπος να περασεις radio.για τις αλλες roms υπαρχει ο κλασσικος τροπος... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 δεν φταίει ότι είναι μικρό το system, αλλά ότι είναι μικρό το cache partition στο Oxygen hboot. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 δεν φταίει ότι είναι μικρό το system, αλλά ότι είναι μικρό το cache partition στο Oxygen hboot. γλωσσα λανθανουσα...sorry για το ''system'',τωρα που με διορθωσες το ειδα...η αληθεια ειναι παντως οτι παρολο που αξιζει τα ''λεφτα'' της η oxygen μπαινεις σε παραπανω διαδικασιες.οποιος θελει λοιπον να τη δοκιμασει(γιατι αξιζει να τη δοκιμασεις) προτινω να το κανει αφου εχει ασχοληθει αρκετα με αλλες rom κι εχει μαθει 2-3 πραγματα....οχι τπτ αλλο,γιατι βλεπω τους chiefs εδω ν αλλαζουν χωρα!!!...:cool: Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 δεν φταίει ότι είναι μικρό το system, αλλά ότι είναι μικρό το cache partition στο Oxygen hboot. Μου είχε διαφύγει αυτή η λεπτομέρεια.. Ευχαριστώ! γλωσσα λανθανουσα...sorry για το ''system'',τωρα που με διορθωσες το ειδα...η αληθεια ειναι παντως οτι παρολο που αξιζει τα ''λεφτα'' της η oxygen μπαινεις σε παραπανω διαδικασιες.οποιος θελει λοιπον να τη δοκιμασει(γιατι αξιζει να τη δοκιμασεις) προτινω να το κανει αφου εχει ασχοληθει αρκετα με αλλες rom κι εχει μαθει 2-3 πραγματα....οχι τπτ αλλο,γιατι βλεπω τους chiefs εδω ν αλλαζουν χωρα!!!...:cool: Όντως πολύ καλή η Oxygen, απλά μέχρι στιγμής την έχω δοκιμάσει μόνο σε Froyo έκδοση. Επειδή μου έτρωγε κάτι κολληματάκια με reboot (σπάνια βέβαια, 5-6 σε ένα μήνα που την έιχα) περιμένω την stable έκδοση για να δοκιμάσω τη v2. Προς το παρόν την έχω καταβρεί και με τη MIUI :D Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Μια μικρη βοηθεια παρακαλω,πηγαινω να περασω το εμαιλ μου στον επιλογεα παροχεα email,παω στο αλλο (pop3/IMAP) ,βαζω το λογαριασμο yahoo Που εχω και παταω συνεχεια...που βγαινει το εξης μηνυμα αδυνατη η συνδεση με το διακομιστη email προς επαληθευση των ποληροφοριων του λογαριασμου σας! Ο διακομιστης δεν ανταποκρινεται! Τι ακριβως κανω λαθος? Με το gmail μπηκε κανονικα ο λογαριασμος! Edited January 26, 2011 by bekatakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Το yahoo απαιτεί να ενεργοποιήσεις το pop3 απ τη σελίδα του αλλά αυτό γίνεται μόνο με το yahoo mail plus νομίζω.Γιατί δε δοκιμάζεις την official εφαρμογή για yahoo mail? http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Το yahoo απαιτεί να ενεργοποιήσεις το pop3 απ τη σελίδα του αλλά αυτό γίνεται μόνο με το yahoo mail plus νομίζω.Γιατί δε δοκιμάζεις την official εφαρμογή για yahoo mail? Το οποιο οπως βλεπω χρεωνεται απο τη yahoo. Επομενως δεν μπορω να εχω δυο λογαριασμους για να ελεγχω το εμαιλ μου στο htc? Περιεργο μου ακουγεται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Το οποιο οπως βλεπω χρεωνεται απο τη yahoo. Επομενως δεν μπορω να εχω δυο λογαριασμους για να ελεγχω το εμαιλ μου στο htc? Περιεργο μου ακουγεται! Μπορείς να έχεις όσους λογαριασμούς θες, το πρόβλημα είναι στο yahoo όμως μιας και δεν υποστηρίζει pop. Δεν φταίει το τηλέφωνο. Edit: Και για όσους παίζουν με HD rom (costsa41) να ξέρετε ότι βγήκε η τελική έκδοση της RCMixHD με δυνατότητα εγγραφής και 720p video πλέον. Edited January 26, 2011 by kollatos [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Edit: Και για όσους παίζουν με HD rom (costsa41) να ξέρετε ότι βγήκε η τελική έκδοση της RCMixHD με δυνατότητα εγγραφής και 720p video πλέον. Στα προαπαιτούμενα περί partitions αναφέρει: Fat + 1GB Ext4 + 0.3GB Ext4 + 0.1GB Swap Πως το κάνουμε αυτό; Η AmonRa δίνει μόνο 2 partitions...:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Στα προαπαιτούμενα περί partitions αναφέρει: Fat + 1GB Ext4 + 0.3GB Ext4 + 0.1GB Swap Πως το κάνουμε αυτό; Η AmonRa δίνει μόνο 2 partitions...:worry: νομιζω με gparted η linux για ΕΧΤ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Μπορείς να έχεις όσους λογαριασμούς θες, το πρόβλημα είναι στο yahoo όμως μιας και δεν υποστηρίζει pop. Δεν φταίει το τηλέφωνο. Edit: Και για όσους παίζουν με HD rom (costsa41) να ξέρετε ότι βγήκε η τελική έκδοση της RCMixHD με δυνατότητα εγγραφής και 720p video πλέον. Το θεμα μαλλον ειναι χιλιοειπωμενο,επομενως καποια λυση θα υπαρχει την οποια δε μπορεσα να βρω δυστυχως παρα το googling...εχουμε και λεμε το ερωτημα ειναι απλο,πως μπορω να βαλω λογαριασμο Yahoo mail στο desire και να παρακαμψω το προβλημα με την μη ευρεση Pop 3 και το γεγονος οτι δε θελω να πληρωσω για να εχω κατι τετοιο! Οι υπολοιποι χρηστες εδω μεσα με 2 λογαριασμους Mail τι εχουν κανει για να το αντιμετωπισουν αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Το θεμα μαλλον ειναι χιλιοειπωμενο,επομενως καποια λυση θα υπαρχει την οποια δε μπορεσα να βρω δυστυχως παρα το googling...εχουμε και λεμε το ερωτημα ειναι απλο,πως μπορω να βαλω λογαριασμο Yahoo mail στο desire και να παρακαμψω το προβλημα με την μη ευρεση Pop 3 και το γεγονος οτι δε θελω να πληρωσω για να εχω κατι τετοιο! Οι υπολοιποι χρηστες εδω μεσα με 2 λογαριασμους Mail τι εχουν κανει για να το αντιμετωπισουν αυτο? Στο είπα και πριν.yahoo mail app με push notifications. Sent from my HTC Desire using Tapatalk http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Το θεμα μαλλον ειναι χιλιοειπωμενο,επομενως καποια λυση θα υπαρχει την οποια δε μπορεσα να βρω δυστυχως παρα το googling...εχουμε και λεμε το ερωτημα ειναι απλο,πως μπορω να βαλω λογαριασμο Yahoo mail στο desire και να παρακαμψω το προβλημα με την μη ευρεση Pop 3 και το γεγονος οτι δε θελω να πληρωσω για να εχω κατι τετοιο! Οι υπολοιποι χρηστες εδω μεσα με 2 λογαριασμους Mail τι εχουν κανει για να το αντιμετωπισουν αυτο? Μπορείς επίσης να ρυθμίσεις να σου έρχονται τα mail του yahoo στο gmail. Έτσι θα τα βλέπεις όλα από το gmail. Απλά θα έχουν μία ετικέτα yahoo για να τα ξεχωρίζεις. Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Παραξενα πραγματα !!! Παω στα προσωπα και καταχωρω νεα επαφη.Κοιταζω μετα και δεν υπαρχει !! Παω στην αναζητηση προσωπων και φαινεται μια χαρα. :(:(:( Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Παραξενα πραγματα !!! Παω στα προσωπα και καταχωρω νεα επαφη.Κοιταζω μετα και δεν υπαρχει !! Παω στην αναζητηση προσωπων και φαινεται μια χαρα. :(:(:( Καθόλου παράξενα...:cool: Να σου εξηγήσω, αν όταν καταχώρησες την επαφή την έβαλες πχ στο google και στα Πρόσωπα έχεις πει να φαίνονται μόνο οι επαφές πχ του τηλεφώνου λογικό είναι να μην στη δείχνει. Από την άλλη η αναζήτηση ψάχνει παντού γι' αυτό και σου τη δείχνει!:p [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts