Zspanos Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 δλδ σε σχεση με το defy? πολυ ανωτερο το desire? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Εάν αυτό που βλέπεις στο easeus είναι δύο primary partitions το ένα fat32 και το άλλο ext3 χωρίς να υπάρχει άλλος ελεύθερος χώρος στην κάρτα (θα έχει γκρί χρώμα στο σχεδιάγραμμα) πριν το fat ή μετά το ext τότε το έχεις κάνει σωστά...δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει.. οταν ειχα κανει κι εγω partition μεσω rom manager αλλα και easeus, στο τηλεφωνο μου πετουσε μηνυμα κι εμενα για ασφαλης αφαιρεση την καρτας μνημης και ο υπολογιστης δεν μου την αναγνωριζε....στην πορεια καταλαβα οτι εφταιγε η καρτα μνημης (μια 4gb mobile ultra sansdisk ), και ετσι χρησιμοποιησα την δικια του την 4gb και μεσω rom manager εγινε κανονικοτατα μετα το partition :happy: Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) δλδ σε σχεση με το defy? πολυ ανωτερο το desire? http://www.gsmarena.com/motorola_defy-3514.php http://www.gsmarena.com/htc_desire-3077.php Συγκρινε.. αν κ με αυτα που βλεπω φαινεται πιο φθηνο το Defy κ απο ποιοτητα δεν γνωριζω τι παιζει... Σε επεξεργαστη παντως υπερτερει το Desire κ παιζει στο Defy να μην δεις ποτε gingerbread update 2.3 λογω επεξεργαστη... Διαβασε κ τα review κατω απο την εικονα των κινητων τα εχει.. Δικο σου το πορισμα!! Ελπιζω να βοηθησα..:happy: p.s. Το defy κανει 399 ευρω αυτη τη στιγμη στο γερμανο (ελεος) οποτε για 30 ευρω νομιζω πως δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης.. Οτι προτιμας παντως.. Edited January 18, 2011 by Petr3_Dinamik Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 δλδ σε σχεση με το defy? πολυ ανωτερο το desire? http://www.gsmarena.com/motorola_defy-3514.php http://www.gsmarena.com/htc_desire-3077.php Συγκρινε.. αν κ με αυτα που βλεπω φαινεται πιο φθηνο το Defy κ απο ποιοτητα δεν γνωριζω τι παιζει... Σε επεξεργαστη παντως υπερτερει το Desire κ παιζει στο Defy να μην δεις ποτε gingerbread update 2.3 λογω επεξεργαστη... Διαβασε κ τα review κατω απο την εικονα των κινητων τα εχει.. Δικο σου το πορισμα!! Ελπιζω να βοηθησα..:happy: p.s. Το defy κανει 399 ευρω αυτη τη στιγμη στο γερμανο (ελεος) οποτε για 30 ευρω νομιζω πως δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης.. Οτι προτιμας παντως.. Tέτοια θέματα αποκλειστικά εδώ :) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Δηλαδή το πρόβλημα με τις θολές φωτό υπάρχει μόνο σε Sense rom; Στην MIUI που έχεις τώρα, αλλά και στις άλλες non-Sense δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα; Οι φωτό είναι καθαρές; οχι, απλά σε όλες τις άλλες rom, η φωτογραφία αυτού που καλείς ή σε καλεί έχει πολύ μικρότερο preview κι έτσι δε φαίνεται η κακή ποιότητα :p Ο λόγος που σταμάτησα να το κάνω πέρα απ αυτό είναι ότι σε non-sense rom δεν έχω βρεί τρόπο να κάνω link επαφές ενώ κατα περίεργο τρόπο όσες είχα linked απο παλιά έμειναν έτσι. Πάντως το πρόβλημα με τις φωτογραφίες δεν είναι του android αλλά του gmail που δεν υποστηρίζει μεγαλύτερη ποιότητα στις φωτογραφίες επαφών. Απορώ τόσο καιρό γιατί δε το διορθώνουν και καθόμαστε και βρίσκουμε ένα σωρό μπακάλικες λύσεις... Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 οχι, απλά σε όλες τις άλλες rom, η φωτογραφία αυτού που καλείς ή σε καλεί έχει πολύ μικρότερο preview κι έτσι δε φαίνεται η κακή ποιότητα :p Ο λόγος που σταμάτησα να το κάνω πέρα απ αυτό είναι ότι σε non-sense rom δεν έχω βρεί τρόπο να κάνω link επαφές ενώ κατα περίεργο τρόπο όσες είχα linked απο παλιά έμειναν έτσι. Αυτο που αναφερεις για τις φωτο οτι φαινονται χαμηλης αναλυσης οταν καλεις η σε καλουν ισχυει κ σε εμενα κ εχω miui 1.1.7 r2 ...(μεγαλη μαγκια αυτο που εχει το iphone που οταν καλεις η φωτο πιανει μεγαλο μερος της οθονης) αλλα σαυτο που λες οτι δεν μπορεις να συνδεσεις επαφες, αν εννοεις συνδεση με την εκαστοτε επαφη στο facebook τοτε μπορεις να την συνδεσεις... Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) Αυτο που αναφερεις για τις φωτο οτι φαινονται χαμηλης αναλυσης οταν καλεις η σε καλουν ισχυει κ σε εμενα κ εχω miui 1.1.7 r2 ...(μεγαλη μαγκια αυτο που εχει το iphone που οταν καλεις η φωτο πιανει μεγαλο μερος της οθονης) αλλα σαυτο που λες οτι δεν μπορεις να συνδεσεις επαφες, αν εννοεις συνδεση με την εκαστοτε επαφη στο facebook τοτε μπορεις να την συνδεσεις... ναι με facebook δεν έχω δοκιμάσει, αλλά σε stock rom μπορούσες να κανεις link επαφή gmail με επαφή τηλεφώνου. Βασικά όλα αυτά γίνονται για να μπορείς να έχεις τις επαφές synced με gmail, αν τις έχεις απλά στο τηλέφωνο, η ποιότητά τους είναι άριστη, δεν έχει διαφορά απο iphone. Και αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει για μια εφαρμογή απο market που σου δείχνει τη photo αυτού που σε καλέι σε ολόκληρη την οθόνη. Άσχετο, ενα απο τα ψιψιψόνια της miui που με έχει βολέψει πολύ είναι που στις αναπάντητες σου γραφει πόσες φορές χτύπησε το τηλέφωνο :p καλο! Edited January 18, 2011 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 ναι με facebook δεν έχω δοκιμάσει, αλλά σε stock rom μπορούσες να κανεις link επαφή gmail με επαφή τηλεφώνου. Βασικά όλα αυτά γίνονται για να μπορείς να έχεις τις επαφές synced με gmail, αν τις έχεις απλά στο τηλέφωνο, η ποιότητά τους είναι άριστη, δεν έχει διαφορά απο iphone. Και αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει για μια εφαρμογή απο market που σου δείχνει τη photo αυτού που σε καλέι σε ολόκληρη την οθόνη. Άσχετο, ενα απο τα ψιψιψόνια της miui που με έχει βολέψει πολύ είναι που στις αναπάντητες σου γραφει πόσες φορές χτύπησε το τηλέφωνο :p καλο! Πηγαινε στις επαφες.. Κανε "edit" καποια επαφη κ μετα menu κ σου βγαζει επιλογη join! Απλως πατησε στο επομενο να σου βγαλει ολες τις επαφες (ειναι ακριβως απο κατω απο το suggestion που ενδεχεται να σου κανει) κ συνδεσε την! Μπορεις να μου πεις τροπο να κανω αυτο που ανεφερες με την photo?? Επισης αυτο που λες για τις κλησεις δεν το εχω παρατηρησει! :blink: pm me αν ειναι παρα πολυ το info για να μην φαμε κ κραξιμο εδω.. :lol: Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Μήπως ξέρει κανείς ποιο google map έχει το Desire?? Τον 5 έχει?? My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 καλησπερα πως μπορουμε να δουμε τον οδηγο για root στην 1η σελιδα?? σε περιπτωση που δεν θελω πια root πως μπορω να επανερθω οπως ειμαι τωρα?? Απλά εγκαθιστάς μια official rom. Έχει λινκ στο πρώτο ποστ. Μήπως ξέρει κανείς ποιο google map έχει το Desire?? Τον 5 έχει?? Εξαρτάται την ρομ που έχεις αλλά λογικά θα πρέπει να έχει γίνει η αναβάθμιση στην έκδοση 5. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλημερα! μια βοηθεια.. πως τρεχω logcat? κατεβασα απ το market ενα terminal emulator εγραψα su logcat αλλα μου τα εμφανισε στην οθονη μονο.. πως αποθηκευονται σε txt αρχειακι? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) καλησπερα πως μπορουμε να δουμε τον οδηγο για root στην 1η σελιδα?? Fixed! Για κάποιο λόγο ενώ τα link μέχρι προχθές δούλευαν σωστά από χθες δεν άνοιγαν τα έγγραφα στο GDocs, τι να πω... Καλημερα! μια βοηθεια.. πως τρεχω logcat? κατεβασα απ το market ενα terminal emulator εγραψα su logcat αλλα μου τα εμφανισε στην οθονη μονο.. πως αποθηκευονται σε txt αρχειακι? Let me Google that for you. Υπόψιν το τρέχεις μέσω adb από το pc. Edited January 19, 2011 by kollatos [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Παιδιά κάνει αυτή για το desire; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556509 Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Μπορεις να μου πεις τροπο να κανω αυτο που ανεφερες με την photo?? Επισης αυτο που λες για τις κλησεις δεν το εχω παρατηρησει! :blink: Το προγραμματάκι δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λέγεται Full screen caller id απο market. Δυστυχώς με μερικά search δεν κατάφερα να εντοπίσω τον οδηγό που έλεγε πως να το χρησιμοποιήσεις σωστα (Νομίζω ήθελε και ενα άλλο πρόγραμμα που κάνει unlock τις φωτογραφίες? Δε θυμάμαι καθόλου :/ ) Αυτό που λέω για τις κλήσεις, όπως βλέπεις το call log οταν πατάς το dialpad , στις αναπάντητες γραφει κατω απο τον αριθμο την ώρα και Ring 8 times πχ. Τουλάχιστον στην miui-au που έχω εγω. Thanks για το tip με το join! ;) Δουλεύει μια χαρά! Τώρα προσπαθώ να δώ πώς επιλέγω η επαφή που φιάχνω σε ποιο gmail λογαριασμό θα αποθηκευτει.. Γιατί θέλω η επαφή με την εικόνα να μπει στον 2ο λογαριασμό που δεν έχω το sync contacts ενεργο για να μη χαλάσει η ποιότητα και μετά να την κάνω join με αυτή του main account. Μπερδεμα :P Edited January 19, 2011 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veteran90 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Παιδια για την πρωτη φορτιση συνισταται συνεχομενη φορτιση μεχρι να γινει πρασινο?αν το κλεισο βγαλο το φορτιστη και το ξαναβαλο σε λιγακι υπαρχει προβλημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jelecepa Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 παιδια αυτο η το defy???? μπορει καποιος να μου πει με σιγουρια τι να παρω? το μονο π με κολλαει στο desire ειναι οτι ειναι καπως παλιο....... κ το defy εχει καλυτερη καρτα γραφικων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 παιδια αυτο η το defy???? μπορει καποιος να μου πει με σιγουρια τι να παρω? το μονο π με κολλαει στο desire ειναι οτι ειναι καπως παλιο....... κ το defy εχει καλυτερη καρτα γραφικων το defy έχει android 2.1 και δε νομίζω πως υπάρχει καμία ελπίδα για αναβάθμιση.. Για μενα δεν υπάρχει καν σύγκριση, desire δαγκωτο. Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Το προγραμματάκι δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λέγεται Full screen caller id απο market. Δυστυχώς με μερικά search δεν κατάφερα να εντοπίσω τον οδηγό που έλεγε πως να το χρησιμοποιήσεις σωστα (Νομίζω ήθελε και ενα άλλο πρόγραμμα που κάνει unlock τις φωτογραφίες? Δε θυμάμαι καθόλου :/ ) Το χρησιμοποποιώ αυτό το προγραμματάκι και είναι πολύ εύκολο στην χρήση..απλά βάζεις στις επαφές σου μια φωτογραφία και στην εμφανίζει κατά την κλήση ολόκληρη και σε άριστη ποιότητα. Μάλιστα οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της συνομιλίας μπορεις να κάνεις X στην πάνω γωνία και να επανέλθεις στην κανονική κατάσταση, αυτή που βλέπεις την φωτό μικρή, που επιλέγεις πληκτρολόγιο κτλ, πολύ βολικό. Δεν χρειάζεται φυσικά κανένα άλλο προγραμματάκι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Το χρησιμοποποιώ αυτό το προγραμματάκι και είναι πολύ εύκολο στην χρήση..απλά βάζεις στις επαφές σου μια φωτογραφία και στην εμφανίζει κατά την κλήση ολόκληρη και σε άριστη ποιότητα. Μάλιστα οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της συνομιλίας μπορεις να κάνεις X στην πάνω γωνία και να επανέλθεις στην κανονική κατάσταση, αυτή που βλέπεις την φωτό μικρή, που επιλέγεις πληκτρολόγιο κτλ, πολύ βολικό. Δεν χρειάζεται φυσικά κανένα άλλο προγραμματάκι. αυτα τα κανει το free ή το full version? Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Παιδιά συγγνώμη αλλά ξαναποστάρω το ίδιο ερώτημα μιας και είμαι χωρίς κινητό απο χθές.Δοκιμάζω απο recovery να κάνω mount την κάρτα για να μπορέσω να επαναφέρω τα αρχεία αλλά τίποτα.Ο υπολογιστής δεν"βλέπει"το τηλεφωνο σαν εξωτερικό δίσκο.Βέβαια μέσα απο το EASUS partition master με το οποίο δημιούργησα τα partition το βλέπω κανονικά.Επίσης όταν ανοίγει το τηλέφωνο βγάζει μήνυμα"safe to remove sd card" σαν να την κάνει unmount δηλαδή απο μόνο του. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος??Πήγα και αγόρασα καινούργια κάρτα μνήμης σήμερα μήπως είχε πρόβλημα η παλιά,έχω κάνει την διαδικασία δημιουργίας ext partition που περιγράφεται στην πρώτη σελίδα 5 φορές και εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα!Κανένας άλλος δεν το έχει αντιμετωπίσει??? :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 αυτα τα κανει το free ή το full version? Συγνώμη δεν το ανέφερα, την full έκδοση έχω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filth7 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Παιδια το κινητο το δινει 450 ο Γερμανος και 404 ευρω το πλαισιο. Και γω ειμαι μεταξυ desire kai defy και δε ξερω τι να κανω. Στο desire υπαρχει μετρητης για να βλεπουμε ποσα mb εχουμε ξοδεψει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 (edited) Παιδια νομιζω πως αρχισε τις μαλ**** και το δικο μου desire... αρχισε να κανει μονιμως reboot το οποιο ομως διαρκουσε 5 sec κ να μου πεταει την οθονη οπου βαζω το pin... κ παλι τα ιδια.. τωρα το εχω κλειστο κ φορτιζει αλλα κατι μου λεει πως οταν το ανοιξω θα κανει παλι τα ιδια... ειναι τελειωμενη η κατασταση?? δεν το γλιτωνω το service?? (κ εχω κανει κ root ρε ****το!!) Ας μου πει καποιος που το εφαγε στη μαπα για να παρω λιγο κουραγιο... :( p.s. Το εβγαλα απο την φορτιση κ το ανοιξα παλι... Ολα οκ μεχρι στιγμης... Ας ελπισουμε οτι ηταν μια απλη υπερθερμανση... Tip προς ολους : ΜΗΝ τρεχετε εφαρμογες που απαιτουν μεγαλα ποσα CPU ενω εχετε το τηλ για ΦΟΡΤΙΣΗ... Μαλλον ειναι η πηγη του κακου απο οτι εχω διαβασει μεχρι στιγμης... :worry: Αυτό που λέω για τις κλήσεις, όπως βλέπεις το call log οταν πατάς το dialpad , στις αναπάντητες γραφει κατω απο τον αριθμο την ώρα και Ring 8 times πχ. Τουλάχιστον στην miui-au που έχω εγω. Το παρατηρησα σημερα που ειχα αναπαντητη... καλη φαση...!:happy: Ελπιζω μονο να μην εφαγε φρικη το τηλεφωνο γιατι θα ξενερωσω τη ζωη μου οπως γραφω κ παραπανω... :( Edited January 19, 2011 by Nikos_s3 Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Για οσους ψαχνετε λυση για την αυτονομια της μπαταριας, εκτος απο της αγορα μεγαλυτερης μπαταριας που δεν ειναι σιγουρο κατα ποσο μεγαλωνει την αυτονομια πραγματικα με τις mAh που υποσχονται , πηρα το παρακατω και εμενα με καλυψε οποτε χρειαστηκε: http://www.amazon.co.uk/TeckNet-Dual-Port-Universal-Incredible-Blackberry/dp/B000NDQ92W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1295470779&sr=8-1-spell Φτανει περιπου για 3 φορτισεις, οταν δεν λειτουργει παραλληλα. Τωρα η καθε περιπτωση εχεις τα συν και τα πλην, παντως για καποιον που ειναι ολη τη μερα εξω, και πιθανον να εχει μηχανη και οχι αυτοκινητο για να το φορτισεις για κανα μισαωρο, ειναι οτι πρεπει. Και σου μενει κιολας για οποιοδηποτε κινητο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Παιδια νομιζω πως αρχισε τις μαλ**** και το δικο μου desire... αρχισε να κανει μονιμως reboot το οποιο ομως διαρκουσε 5 sec κ να μου πεταει την οθονη οπου βαζω το pin... κ παλι τα ιδια.. τωρα το εχω κλειστο κ φορτιζει αλλα κατι μου λεει πως οταν το ανοιξω θα κανει παλι τα ιδια... ειναι τελειωμενη η κατασταση?? δεν το γλιτωνω το service?? (κ εχω κανει κ root ρε ****το!!) Ας μου πει καποιος που το εφαγε στη μαπα για να παρω λιγο κουραγιο... :( και το δικο μου τα ιδια εκανε...στην αρχη ζεσταινοταν αρκετα και που και που οταν επαιζα κανενα παιχνιδακι την εκανε την επανεκκινηση...ωσπου ενα πρωι μου εκανε 7 συνεχομενες (κι αν δεν του εβγαζα την μπαταρια ακομα θα εκανε :p) και τελικα το πηρα αποφαση και το εστειλα στο service....μου ηρθε πριν 8 μερες (επειτα απο 1 μηνα στο service) με αλλαγμενη πλακετα (αλλαξε και το IMEI) και μεχρι τωρα ειναι μια χαρα...:) Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts