Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ξανακανω εγω την ερωτηση γιατι δεν φαινεται να συγκινηθηκε κανεις :lol::lol:

ή απλα ενα γκάλοπ. Τι κάρτα έχετε όσοι έχετε flasharei την rom. :)

Transcend 8gb class 6 αν κ πιστευω οτι στο κινητο δεν θα δεις διαφορα εκτος κ αν περασεις αλλη rom (τοτε πανε πιο γρηγορα τα πραγματα) Στο pc κυριως βλεπεις διαφορα στη μεταφορα δεδομενων.. μιλαμε παντα για 1-2 mb διαφορα ετσι.. Τωρα με τις class 10 δεν γνωριζω τι παιζει.. ελλαδα παντως δεν εχω δει να εχουμε πουθενα..:blink:

Pain is Inevitable - Suffering is Optional

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σήμερα πήρα το κινητό από το service οπου έγινε αλλαγή μητρικής (είχε πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις)

Περνώντας σιγα σιγά κάποιες εφαρμογές που είχα παρατήρησα οτι δεν δουλεύει καθόλου το gps. Δηλαδή δεν βλέπει καθόλου δορυφόρους ακίνητος έξω στο δρόμο ούτε το turbo gps ούτε το ndrive, το sygic, το gps status τίποτα κανένα.

Καμια ιδέα παιδιά; Γίνεται από πουθενά reset στους αισθητήρες αυτούς γιατι κανονική επανεκκίνηση έκανα.

Τελικά το κινητό επιστρέφει στην αντιπροσωπεία για επιδιόρθωση (κατα την αλλαγή της μητρικής παίζει να μη συνδέθηκε σωστά το καλωδιάκι με τον αισθητήρα του gps μου είπαν)

Άντε πάλι στην αναμονή...

Τουλάχιστον όποιος είναι για αλλαγή μητρικής να τους υπενθυμίζει να τσεκάρουν και το gps στον έλέγχο

Τελικά το κινητό επιστρέφει στην αντιπροσωπεία για επιδιόρθωση (κατα την αλλαγή της μητρικής παίζει να μη συνδέθηκε σωστά το καλωδιάκι με τον αισθητήρα του gps μου είπαν)

Άντε πάλι στην αναμονή...

Τουλάχιστον όποιος είναι για αλλαγή μητρικής να τους υπενθυμίζει να τσεκάρουν και το gps στον έλέγχο

πριν 5 μερες μου ηρθε κι εμενα ...μου αλλαξαν μητρικη και μεχρι τωρα μπορω να πω οτι το κινητο πλεον ειναι μια χαρα...και το gps ειναι μια χαρα, μου ζεσταινεται ελαχιστα, επανεκκινησεις δεν κανει...προς το παρον:O

στην πορεια θα φανει :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Καποια ατομα εδω ανεφεραν προβλημα με τις φωτο στις επαφες τους οταν κανουν κλησεις.Ηταν θολες,σαν να ειχαν μικρη αναλυση παρολο που τις ειχαν περασει απο sdcard με καλη αναλυση.Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω και ακολουθησα τον παρακατω οδηγο και το προβλημα διορθωθηκε!

''Here's the workaround for HTC Desire (and probably for other devices with Sense UI):

You should create additional contact and save it in phone memory. Contact info can be empty and it's not important what name you'll choose.

Then you should add a photo for this contact.

Next step is to create a link in People between this new contact and that one stored in Gmail account. By pressing Menu key during link creation you have access to options to choose name and photo for this "linked contact". You should choose photo from "Phone".

The result is you have high quality photo in your caller ID!

Also, you have duplicate contacts: one from Google account (but it's still synchronized!! , second from your phone internal memory. But it's not a problem - you won't see those duplicates as long as they're linked.''

Edited by kollatos

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

δε θελει s-off.φρόντισε να γράψεις σωστά το όνομα του αρχειου

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

στην αρχη που εχει 2 $ παταω enter κ μετα το su μετα enter κ μετα το αλλο σωστα...?

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

στην αρχη που εχει 2 $ παταω enter κ μετα το su μετα enter κ μετα το αλλο σωστα...?

Αμεσως πατα su

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καποια ατομα εδω ανεφεραν προβλημα με τις φωτο στις επαφες τους οταν κανουν κλησεις.Ηταν θολες,σαν να ειχαν μικρη αναλυση παρολο που τις ειχαν περασει απο sdcard με καλη αναλυση.Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω και ακολουθησα τον παρακατω οδηγο και το προβλημα διορθωθηκε!

κι εγώ αυτό έκανα όταν είχα sense rom, βολεύει πολύ

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

Αμεσως πατα su

flash image not found παλι... κ τα παταω σωστα....

αλλος τροπος.....?

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

κι εγώ αυτό έκανα όταν είχα sense rom, βολεύει πολύ

Δηλαδή το πρόβλημα με τις θολές φωτό υπάρχει μόνο σε Sense rom;

Στην MIUI που έχεις τώρα, αλλά και στις άλλες non-Sense δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα; Οι φωτό είναι καθαρές;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

flash image not found παλι... κ τα παταω σωστα....

αλλος τροπος.....?

Δοκίμασε με τον better terminal emulator

Δοκίμασε με τον better terminal emulator

Πάλι τα ίδια.. να το πετάξω τι να κάνω..? Ένα μήνα το εχω κ είναι τόσο τέλειο αλλά μου κάνει αυτα τα χαζά.. γιατί αρνείται πεισματικά να του βάλω άλλη ρομ..?

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Πάλι τα ίδια.. να το πετάξω τι να κάνω..? Ένα μήνα το εχω κ είναι τόσο τέλειο αλλά μου κάνει αυτα τα χαζά.. γιατί αρνείται πεισματικά να του βάλω άλλη ρομ..?

Ποια ρομ εχεις τωρα; δοκίμασε να βάλεις defrost 6.1

Άλλη sd εχεις να δοκιμάσεις;

Ποια ρομ εχεις τωρα; δοκίμασε να βάλεις defrost 6.1

Άλλη sd εχεις να δοκιμάσεις;

Εχω την κανονικη κ την δικιά του κάρτα κ ήθελα να βάλω την leedroid..

Τώρα για άλλη κάρτα χλωμό αλλά αν μπορέσω θα δοκιμάσω..

Αυτή που μου είπες είναι καλή..? ΕΓώ βασικα θέλω να πηγαίνω τις εφαρμογές στην κάρτα κ να εχωχώρο χωρίς προβλήματα.. αυτό ζητάω μόνο..

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Root έκανες με unrevoked ε;

Σου λέω να βάλεις την defrost μόνο και μόνο για να δοκιμάσεις απο κει να κάνεις οτιδήποτε.Όχι για να την κρατήσεις για μόνιμη (αν και είναι καλή).

Έχεις κάνει partition με κάποιο τρόπο;

Root έκανες με unrevoked ε;

Σου λέω να βάλεις την defrost μόνο και μόνο για να δοκιμάσεις απο κει να κάνεις οτιδήποτε.Όχι για να την κρατήσεις για μόνιμη (αν και είναι καλή).

Έχεις κάνει partition με κάποιο τρόπο;

Ναι έτσι έκανα ροοτ κ όχι δεν μπορώ να κάνω παρτισιον για το ίδιο ακριβώς μήνυμα..

Τι είναι αυτό το μιςκ που δεν το βρίσκει δηλαδή..? Κ γιατί λείπει..?

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Αν δε βαριεσαι βάλε το official RUU της HTC (στην πρώτη σελιδα το έχει).Θα χάσεις πάντα,ακόμη και το root (οπότε επαφές,sms,call log και ότι άλλο θες κάντα backup).

Μετά κάνεις πάλι root με unrevoked αλλά πριν συνδέσεις το κινητό με το καλώδιο στις επιλογές τοθ unrevoked τσέκαρε το custom recovery και επέλεξε το amonra που σου δωσα να κατεβάσεις πριν.

Αν δε βαριεσαι βάλε το official RUU της HTC (στην πρώτη σελιδα το έχει).Θα χάσεις πάντα,ακόμη και το root (οπότε επαφές,sms,call log και ότι άλλο θες κάντα backup).

Μετά κάνεις πάλι root με unrevoked αλλά πριν συνδέσεις το κινητό με το καλώδιο στις επιλογές τοθ unrevoked τσέκαρε το custom recovery και επέλεξε το amonra που σου δωσα να κατεβάσεις πριν.

Οκ ευχαριστώ πολύ.. απλά δεν θα το κάνω τώρα.. ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες πάντως.. το titanium back up κάνει κ επαφές..?

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Όχι.Κάνε τες export στην SD,ή google sync.

Μηνύματα με το SMS Backup & Restore.

Παίδες μια γρήγορη ερώτηση:Δημιούργησα ext3 partition με τον τρόπο που περιγράφεται στην πρώτη σελίδα,αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω mount την κάρτα με τίποτα για να μπορέσω να επαναφέρω τα αρχεία που είχε μέσα.Καμιά βοήθεια??

Παιδιά συγγνώμη αλλά ξαναποστάρω το ίδιο ερώτημα μιας και είμαι χωρίς κινητό απο χθές.Δοκιμάζω απο recovery να κάνω mount την κάρτα για να μπορέσω να επαναφέρω τα αρχεία αλλά τίποτα.Ο υπολογιστής δεν"βλέπει"το τηλεφωνο σαν εξωτερικό δίσκο.Βέβαια μέσα απο το EASUS partition master με το οποίο δημιούργησα τα partition το βλέπω κανονικά.Επίσης όταν ανοίγει το τηλέφωνο βγάζει μήνυμα"safe to remove sd card" σαν να την κάνει unmount δηλαδή απο μόνο του.

:mobile:

Όταν φτιάχνεις τα partition με το easeus τα κάνεις και τα δύο primary? Επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί πάει καιρός απο τότε την ώρα που δημιουργείς το ext partition έχει επιλογή για primary ή logical. Πρέπει και το fat32 και το ext partition να είναι primary αλλιώς το desire δεν μπορεί να δεί την sd.

Όταν φτιάχνεις τα partition με το easeus τα κάνεις και τα δύο primary? Επειδή δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί πάει καιρός απο τότε την ώρα που δημιουργείς το ext partition έχει επιλογή για primary ή logical. Πρέπει και το fat32 και το ext partition να είναι primary αλλιώς το desire δεν μπορεί να δεί την sd.

Ναι είναι και τα 2 primary όπως περιγράφεται στον οδηγό...

:mobile:

Εάν αυτό που βλέπεις στο easeus είναι δύο primary partitions το ένα fat32 και το άλλο ext3 χωρίς να υπάρχει άλλος ελεύθερος χώρος στην κάρτα (θα έχει γκρί χρώμα στο σχεδιάγραμμα) πριν το fat ή μετά το ext τότε το έχεις κάνει σωστά...δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει..

καλησπερα

πως μπορουμε να δουμε τον οδηγο για root στην 1η σελιδα??

σε περιπτωση που δεν θελω πια root πως μπορω να επανερθω οπως ειμαι τωρα??

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

θελω να το παρω ρε παιδια αλλα ειμαι μπερδεμενος..γενικως ειναι καλο κινητακι? lagari κολλαει πειτε μου μια γενικη εντυπωση

Με 429ευρω που εχει αυτη τη στιγμη... ισως να μην βρεις καλυτερο κινητο σαυτα τα λεφτα... εξαρταται κ τη χρηση που θελεις να κανεις αλλα σε γενικες γραμμες μιλαμε για ενα καλο κ πανω απο ολα ολοκληρωμενο τηλεφωνο!! και το τονιζω γιατι σε σχεση με κινητα της κατηγοριας αλλων εταιριων(δε θελω να πω ονοματα) σου λυνει τα χερια χωρις να χρειαστει να "ψαχνεσαι".. αυτα ειχα να πω..

Pain is Inevitable - Suffering is Optional

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...