Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά απέκτησα πρόσφατα το htc desire και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι:

υπάρχει τρόπος να φτιάξουμε φάκελο μέσα στην επιλογή ''όλες οι εφαρμογές'' έτσι ώστε να τοποθετούμε τις εφαρμογές που εγκαθιστούμε;

ο GoLauncher από το Market είναι πολύ καλος!!!

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ένα ευχαριστώ σ'αυτούς που έφτιαξαν τους οδηγούς για root και flash που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα. Μεγάλη βοήθεια στο πρώτο μου (απόλυτα επιτυχημένο) flash.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Ένα ευχαριστώ σ'αυτούς που έφτιαξαν τους οδηγούς για root και flash που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα. Μεγάλη βοήθεια στο πρώτο μου (απόλυτα επιτυχημένο) flash.

Μαζι σου κ εγω φιλε αν και δεν εχω φλασαρει-ροοταρει ακομη... τα εχω διαβασει αρκετες φορες.. τεινω σιγα σιγα προς την oxygen rc6 αλλα νιωθω οτι υπαρχουν ακομη καποια πραγματα που δεν αναφερονται... για παραδειγμα radio περνουμε με τον ιδιο τροπο που περναμε ρομ ? επισης βλεπω να γραφουν κατι περι app2ext αλλα δεν εξηγει κανεις πουθενα αν χρειαζεται αυτο κ πως γινεται... κ κατι ακομη το clockworkmod τι ακριβως ειναι ? κατι στο recovery mode ?? :blink: διαφωτιστε με καποιος γιατι με πιανει πονοκεφαλος.. :lol:

Επισης υπαρχουν καποιες εφαρμογες απαραιτητες μετα την αλλαγη της ρομ ?? αν ειναι να αλλαξω ρομ θελω να γνωριζω απο πριν τουλαχιστον ολα τα βασικα για να μην ψαχνομαι οπως οταν πρωτο αγορασα το τηλεφωνο...

Pain is Inevitable - Suffering is Optional

Φίλε μου, αποφασισέ το γρήγορα, όπως κι εγώ που έβλεπα το χώρο της μνήμης να τελειώνει επικινδυνα!Όταν μπέρδευε τα τραγούδια που κατέβαζα και τα έβαζε σε άλλους τίτλους. Απλά ακολούθησε ΠΙΣΤΑ τις οδηγίες της πρώτης σελίδας και όλα να δεις πόσο εύκολα θα είναι! Όταν έκανα εγώ root ήμουν άσχετος αλλά από τους οδηγούς όλα πήγαν τελεια!! Τώρα έχω κάπου 60 εφαρμογές και 110 ΜΒ ελεύθερη μνημη χώρια αυτης της α2sd ! Αν σου αρεσουν οι μινιμαλ rom ναι Οxygen , αλλά αν σου λείπει το sence ,που είναι πολύωραίο, τότε βάλε μια AuraxTsence ή μια Leedroid. Αν μπεις στους XDA σε αυτές τις δύο θα σου λυθουν πολλές απορίες! Στο clockwordmod αποθηκεύεται η rom που μπορεις να επεναφερεις, η παλιά δηλαδη,αν η καινούρια δε σου αρέσει. Τα υπόλοιπα αστα για αργότερα.

Ευχαριστω φιλε μου λεω να το δοκιμασω σημερα αφου φορτισω το τηλεφωνο..

Μια απορια.. οταν βαλω την rc6 oxygen sms στα ελληνικα μπορω να γραψω? γιατι κατεβασα το gingerbread keyboard απο το μαρκετ κ δεν εχει επιλογη για ελληνικα..! :blink:

Επισης μετα το ροοτ-φλας της ρομ η apps περνιουνται αυτοματα στην sd ? γιατι διαβαζω κατι περι partition αλλα δεν βρισκω λεπτομεριες.. μην κανω καμια στραβη κ ξαναγυριζω παλι πισω μετα..

πως μπορω να ρυθμισω το ιντερνετ εχω βονταφον ενω χτες ειχα κανονικα τωρα δεν εχω μπορι καποιος ν βοηθησει?
Everything Is Possible....

Μαζι σου κ εγω φιλε αν και δεν εχω φλασαρει-ροοταρει ακομη... τα εχω διαβασει αρκετες φορες.. τεινω σιγα σιγα προς την oxygen rc6 αλλα νιωθω οτι υπαρχουν ακομη καποια πραγματα που δεν αναφερονται... για παραδειγμα radio περνουμε με τον ιδιο τροπο που περναμε ρομ ? επισης βλεπω να γραφουν κατι περι app2ext αλλα δεν εξηγει κανεις πουθενα αν χρειαζεται αυτο κ πως γινεται... κ κατι ακομη το clockworkmod τι ακριβως ειναι ? κατι στο recovery mode ?? :blink: διαφωτιστε με καποιος γιατι με πιανει πονοκεφαλος.. :lol:

Επισης υπαρχουν καποιες εφαρμογες απαραιτητες μετα την αλλαγη της ρομ ?? αν ειναι να αλλαξω ρομ θελω να γνωριζω απο πριν τουλαχιστον ολα τα βασικα για να μην ψαχνομαι οπως οταν πρωτο αγορασα το τηλεφωνο...

και προς θεου μην κανεις ΟΤΑ update εφοσον γινεις root ολα τα update θα τα παιρνεις απο xda

Το Partition θα το κάνεις απο τον Rom manager που θα κατεβάσεις από το μαρκετ
Επειδή ψήνομαι κι εγώ για ένα partition μιας και ο χώρος ελεύερος χώρος τελειώνει πολύ γρήγορα,πήγα να χρησιμοποιήσω το ROM Manager, μιας και ήταν ήδη προεγκατεστημένο στην ROM (Ginger Villain 0.6).

Μου γράφει όμως

You must have ClockworkMod Recovery installed before continuing! Install the recovery through ROM Manager First

Το εγκαθιστώ κανονικά; Γιατί χωρίς να έχω να έχω τις τρομερές γνώσεις, απ'ότι θυμάμαι στο Recovery που έμπαινα για να flash-άρω διάφορα, έγραφε ότι είχε το ClockworkMod 2.5....

Εμένα να σκεφτεις η πρώτη μου ήταν η εκπληκτική miui αλλά είμαι της....ποσότητας οπότε sence και ξερό ψωμί μέχρι να βγει κάτι άλλο. .

Εδώ τι ακριβώς εννοείς φίλε μου..?:confused:

γιατί δεν έχω βρει κατι που να λείπει απο miui μεχρι στιγμής.. :wink:

αν θές τη γνώμη μου, καλό είναι να διαβάσεις μερικά πραγματάκια ακόμα πριν αρχίσεις να φλασάρεις νεες rom. Όχι οτι είναι κάτι το δύσκολο απλά πιστεύω πως αν είσαι εξοικιωμένος με όρους όπως αυτούς που αναφέρεις θα γλυτώσεις απο μεγαλύτερους πονοκεφάλους ;)

Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγω οταν ξεκίνησα να ασχολούμαι το ίδιο πελαγομένος ήμουν αλλά σιγά σιγάξεκαθάρισαν όλα. Σαν πρώτο βήμα μιας και θα ανυπομονείς να ξεκινήσεις να κάνεις "κάτι" φαντάζομαι μπορείς άφοβα να κάνεις το root σύμφωνα με τη πρώτη σελίδα με το unrevoked. Μετά βάζεις σιγά σιγά apps που θέλουν root όπως titanium και market enabler να γλυκαθείς και μετά πάς και σε custom roms! Επιγραμματικά σε πραγματάκια που ρωτάς:

radio φλασάρεις ακριβώς όπως μια rom και δε χρειάζεται κανένα wipe. Να είσαι λίγο προσεκτικός στη διαδικασία γιατί έχω διαβάσει πως αν κάνεις πατάτα κατά τη διάρκεια (τυπου το κλείσεις στη μέση της διαδικασίας) θα κάνεις το κινητό σου κάρβουνο :P

το app2ext (app2sd+ είναι το πιο σύνηθες) σου επιτρέπει να μεταφέρεις εφαρμογές στo ext partition της κάρτας σου (που θα έχεις φτιάξει ΠΡΙΝ βάλεις τη rom σύμφωνα με τους οδηγούς) και γλυτώνεις περισσότερο χώρο απ οτι με το απλό app2sd. Επίσης επειδή τα windows δε βλέπουν το partition αυτό, έχεις πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές σου ακόμη και αν το έχεις συνδεδεμένο στο pc.

clockwordmod είναι απο τα διαθέσιμα recovery mode που υπάρχουν για το desire. μέσω του mode αυτού θα περνάς στο κινητό σου τις rom και ότι άλλο θες.

Edited by whatever123

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

whatever παντως εμενα δεν μου κανει τσικ η καμερα βεβαια ο αθλιος ηχος απο το auto focous υπαρχει :p

& ενοειται δεν της λειπει τιποτα σε σχεσει με το sense :)

whatever παντως εμενα δεν μου κανει τσικ η καμερα βεβαια ο αθλιος ηχος απο το auto focous υπαρχει :p

& ενοειται δεν της λειπει τιποτα σε σχεσει με το sense :)

ναι ρε γμτ, κι εγώ δεν το είχα παρατηρήσει σε άλλη rom.. Τώρα μου το κάνει οποιο app και να ανοίξω που χρησιμοποιεί cam. Ποια MIUI έχεις?? Το autofocus εν το μεταξύ το κάνει κάθε 3 δευτερόλεπτα!!!

EDIT μόλις έβαλα την MIUI-au R2 (από R1) και έστρωσε η κάμερα! ούτε αυτον τον ήχο κάνει και το εκνευριστικό μπιπ του autofocus δεν το κάνει όποτε του καπνίσει πια :) :) ! οποτε κάτι εφταιγε δεν μπορεί...

Edited by whatever123

Η MIUI κάμερα είναι σε μπέτα στάδιο ακόμη.Θα το βολέψουν κι αυτό σιγά σιγά.Εγώ συνήθισα πλέον με MIUI και την θεωρώ αρκετά καλή.Έβαλα δοκιμαστικά villain 0.6 για να παίξω λίγο με gingerbread και τα easter eggs του και δεν μ έπεισε ακόμη.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καλησπέρα σας,στο Desire πάω ρυθμίσεις-->ήχος-->ήχοι κλειδώματος οθόνης.....και πατάω πάνω για να τσεκάρω αυτή την επιλογή, αλλά μετά όταν κλειδώνω και ξεκλειδώνω τη συσκευή δεν μου κάνει κάποιο ήχο...???

Το ξέρω είναι λίγο περίεργη η απορία μου αλλά άν μπορεί καποιος ας βοηθήσει....:p

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μ' εσένα.

Η λύση που βρήκα είναι μέσω ενός app που κατέβασα από το Market και ακούει στο όνομα: Quick Settings.

Κάνοντάς το εγκατάσταση, ΜΑΛΛΟΝ θα δεις ότι το System Volume είναι ρυθμισμένο στο 0/7. Κουνώντας την μπάρα προς τα δεξιά (προς το 7, για όσο πιο μεγάλη ένταση θέλεις), θα επανέλθει το Lock Sound που έχει χάσει ;)

Please γράψε και όλες τις μεθόδους για δημιουργία Partition και ειδικά αυτή με το EasyUs. Εγώ την βρήκα πολύ βολική και πανεύκολη μέθοδο αλλά απ 'ο,τι βλέπω άλλοι παιδεύονται πολύ με άλλους τρόπους. Επίσης την αντιγραφή μιας παλιάς SD σε μια καινούρια (που θέλω κι εγώ να κάνω κάποια στιγμή :P). και τέλος πως κάνουμε κάθε είδους bachup και ειδικά Nandroid!

Και μη μου την πείτε ότι τα θέλω όλα στο πιάτο! :) Έχω περάσει δύσκολες στιγμές ψάχνοντας για απαντήσεις σε τέτοια θέματα!

Κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γίνει κάποια/ος αναφορά/οδηγός για το πώς αντιγράφουμε τα αρχεία που βρίσκονται στο ext partition της παλιάς μας SD κάρτας σε μία καινούρια.

Ή για να βγάλεις widget με τις επαφές σου στην επιφάνεια και να φαίνονται και οι φάτσες τους από τις φωτογραφίες τους από το facebook τότε πρέπει να βάλεις ένα έξτρα πρόγραμμα που τις ξεκλειδώνει για να επιτρέπεται η χρήση τους σε widget.

Ποιο είναι αυτό το extra πρόγραμμα; Είναι free;

Εγώ στο Galaxy S του αδερφού όπου δεν υπάρχει φυσικά το Favorite widget του Sense, πέρασα κάποιο που του μοιάζει (People / Contacts Widget) από το Market, αλλά χρειάζεται πληρωμή :(

Edit: Να σας ενημερώσω ότι το παραπάνω widget κάνει sync τις φωτό από το Facebook, και ας γράφει στις λεπτομέρειες ότι δεν γίνεται :blink:

Edited by tsiftsism

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γίνει κάποια/ος αναφορά/οδηγός για το πώς αντιγράφουμε τα αρχεία που βρίσκονται στο ext partition της παλιάς μας SD κάρτας σε μία καινούρια.

Νομίζω σας είχα πει πως να το κάνετε αυτό.

1)Δημιουργία partition στη νέα κάρτα,ίδιου μεγέθους με το παλιό.

2)Nandroid backup με την παλιά κάρτα μέσα.

3)Αντιγραφή όλων των αρχείων της παλιάς sd στην νέα.

4)Εισαγωγή της νέας κάρτας και αμέσως nandroid restore.

αν θές τη γνώμη μου, καλό είναι να διαβάσεις μερικά πραγματάκια ακόμα πριν αρχίσεις να φλασάρεις νεες rom. Όχι οτι είναι κάτι το δύσκολο απλά πιστεύω πως αν είσαι εξοικιωμένος με όρους όπως αυτούς που αναφέρεις θα γλυτώσεις απο μεγαλύτερους πονοκεφάλους ;)

Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγω οταν ξεκίνησα να ασχολούμαι το ίδιο πελαγομένος ήμουν αλλά σιγά σιγάξεκαθάρισαν όλα. Σαν πρώτο βήμα μιας και θα ανυπομονείς να ξεκινήσεις να κάνεις "κάτι" φαντάζομαι μπορείς άφοβα να κάνεις το root σύμφωνα με τη πρώτη σελίδα με το unrevoked. Μετά βάζεις σιγά σιγά apps που θέλουν root όπως titanium και market enabler να γλυκαθείς και μετά πάς και σε custom roms! Επιγραμματικά σε πραγματάκια που ρωτάς:

radio φλασάρεις ακριβώς όπως μια rom και δε χρειάζεται κανένα wipe. Να είσαι λίγο προσεκτικός στη διαδικασία γιατί έχω διαβάσει πως αν κάνεις πατάτα κατά τη διάρκεια (τυπου το κλείσεις στη μέση της διαδικασίας) θα κάνεις το κινητό σου κάρβουνο :P

το app2ext (app2sd+ είναι το πιο σύνηθες) σου επιτρέπει να μεταφέρεις εφαρμογές στo ext partition της κάρτας σου (που θα έχεις φτιάξει ΠΡΙΝ βάλεις τη rom σύμφωνα με τους οδηγούς) και γλυτώνεις περισσότερο χώρο απ οτι με το απλό app2sd. Επίσης επειδή τα windows δε βλέπουν το partition αυτό, έχεις πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές σου ακόμη και αν το έχεις συνδεδεμένο στο pc.

clockwordmod είναι απο τα διαθέσιμα recovery mode που υπάρχουν για το desire. μέσω του mode αυτού θα περνάς στο κινητό σου τις rom και ότι άλλο θες.

Ησουν πολυ κατατοπιστκος σευχαριστω! Αυτο για το partition δεν το γνωριζα οτι πρεπει να γινει πριν to flash νεας rom.. Με το radio ηξερα οτι αν πας να βγαλεις μπαταρια τοτε το τελειωνεις για πλακα το τηλεφωνο.. :X

Το clockworkmod ειναι σαν το unrevoked ?!? :worry:

Καλυτερα να ξεκινησω με miui προτου παω στην oxygen? (Iphone-ιζει αρκετα κ δν μαρεσει παρολο που πρεπει να ειναι πολυ λειτουργικη..)

Τελος το HTC IME που αναφερθηκε.. το εχουν ηδη περασμενο μεσα σε μια ρομ? στην rc6 για παραδειγμα..

Οποτε παω για root το βραδακι που δεν χρειαζεται σκεψη κ ειναι μονοδρομος κ υστερα βλεπω... ευχαριστω κ παλι ! :happy:

Νομίζω σας είχα πει πως να το κάνετε αυτό.

1)Δημιουργία partition στη νέα κάρτα,ίδιου μεγέθους με το παλιό.

2)Nandroid backup με την παλιά κάρτα μέσα.

3)Αντιγραφή όλων των αρχείων της παλιάς sd στην νέα.

4)Εισαγωγή της νέας κάρτας και αμέσως nandroid restore.

Όντως, το είχα διαβάσει αλλά δεν θυμόμουν πού.

Το μόνο που μένει είναι ένα copy/paste με τον ανάλογο τίτλο, στο 1ο post ;)

Thanks.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Η MIUI κάμερα είναι σε μπέτα στάδιο ακόμη.Θα το βολέψουν κι αυτό σιγά σιγά.Εγώ συνήθισα πλέον με MIUI και την θεωρώ αρκετά καλή.Έβαλα δοκιμαστικά villain 0.6 για να παίξω λίγο με gingerbread και τα easter eggs του και δεν μ έπεισε ακόμη.

Και εγω εβαλα την villain αλλα δεν με επεισε και 2 φορες που την περασα δεν μου ξεκλειδωνε τις φωτο του facebook με photo unlocker

ναι ρε γμτ, κι εγώ δεν το είχα παρατηρήσει σε άλλη rom.. Τώρα μου το κάνει οποιο app και να ανοίξω που χρησιμοποιεί cam. Ποια MIUI έχεις?? Το autofocus εν το μεταξύ το κάνει κάθε 3 δευτερόλεπτα!!!

EDIT μόλις έβαλα την MIUI-au R2 (από R1) και έστρωσε η κάμερα! ούτε αυτον τον ήχο κάνει και το εκνευριστικό μπιπ του autofocus δεν το κάνει όποτε του καπνίσει πια :) :) ! οποτε κάτι εφταιγε δεν μπορεί...

εχω την MIUI_Au.1.1.7.R1_signed αλλα δεν μου το κανει :)

για στειλε κανα λινκ για R2

το app2ext (app2sd+ είναι το πιο σύνηθες) σου επιτρέπει να μεταφέρεις εφαρμογές στo ext partition της κάρτας σου (που θα έχεις φτιάξει ΠΡΙΝ βάλεις τη rom σύμφωνα με τους οδηγούς)

Μπορείς να δώσεις κάποιο link με τους οδηγούς;

Το εγκαθιστώ κανονικά; Γιατί χωρίς να έχω να έχω τις τρομερές γνώσεις, απ'ότι θυμάμαι στο Recovery που έμπαινα για να flash-άρω διάφορα, έγραφε ότι είχε το ClockworkMod 2.5....
Γνωρίζει κανείς κάτι επ'αυτού; Όχι και τίποτα άλλο, αλλά ψιλοφοβάμαι να το κάνω μην τυχόν πάθει τίποτα η συσκευή...:rolleyes:

Ησουν πολυ κατατοπιστκος σευχαριστω! Αυτο για το partition δεν το γνωριζα οτι πρεπει να γινει πριν to flash νεας rom.. Με το radio ηξερα οτι αν πας να βγαλεις μπαταρια τοτε το τελειωνεις για πλακα το τηλεφωνο.. :X

Το clockworkmod ειναι σαν το unrevoked ?!? :worry:

Καλυτερα να ξεκινησω με miui προτου παω στην oxygen? (Iphone-ιζει αρκετα κ δν μαρεσει παρολο που πρεπει να ειναι πολυ λειτουργικη..)

Τελος το HTC IME που αναφερθηκε.. το εχουν ηδη περασμενο μεσα σε μια ρομ? στην rc6 για παραδειγμα..

Οποτε παω για root το βραδακι που δεν χρειαζεται σκεψη κ ειναι μονοδρομος κ υστερα βλεπω... ευχαριστω κ παλι ! :happy:

clockwordmod και unerevoked είναι φαντάζομαι και οι δύο ομάδες προγραμματιστών. Τη δεύτερη θα τη χρειαστείς μόνο στο root και πουθενά αλλού. Κι εγώ για τη MIUI ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν :) μου την εσπαγε πολύ η ιδέα να μοιάζει τόσο στο iphone αλλά αν τη βάλεις θα καταλάβεις! ούτε που θα το σκέφτεσαι, άσε που μπορείς να εγκαταστήσεις και έναν άλλο launcher και να μοιάζει εμφανισιακά σαν όλες τις άλλες. το htc_ime είναι το πληκτρολόγιο που έχεις και στη stock rom χρησιμοποιείς τώρα. Στην oxygen το κατεβάζεις και το flashareis, στην MIUI-au που έχω εγώ το έχει ήδη μέσα (πρόσεξα σήμερα επίσης ότι έχουν απο μόνοι τους πειράξει το hosts file για να μπλοκάρει τις διαφημήσεις στα apps!). Όχι πως είναι δύσκολο να το βρεις και να το βάλεις.

εχω την MIUI_Au.1.1.7.R1_signed αλλα δεν μου το κανει :)

για στειλε κανα λινκ για R2

στο επίσημο site τους:

http://www.miui-au.com/

που έχει και πολύ καλά howto's και tutorials χρήσιμα σε όλους, τσεκάρετέ τα..

εδώ στο φόρουμ το είχα βρει το link κάποιες σελίδες πίσω όταν είχαν πρωτοβγεί οι hd roms που το συζητούσαμε. Εγώ δε διάβασα κάποιον συγκεκριμένα για να σε βοηθήσω επειδή είχα ήδη κάψει παλιότερα ένα ubuntu live cd και θυμόμουν πως γίνεται το partition με το gparted. Δε χρησιμοποίησα rom manager γιατί ήθελα 1Gb partition

Edited by whatever123

Το πρώτο post ενημερώθηκε με όλες τις επίσημες κεδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα για το Desire.

Επίσης συμμάζεψα λίγο τους οδηγούς που υπάρχουν ήδη εκεί.

Στη συνέχεια θα ανέβουν οδηγοί για τη δημιουργία ext partition στην κάρτα μνήμης καθώς κι ότι άλλο χρειάζεται να έχουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ρε παιδιά μια απορία εχω. Είχα λίγο στην μνήμη ενώ είμαι s -off κ εχω ex partition λοιπόν ακολούθησα τ βήματα που μ είπαν ανοιξα ένα τερμιναλ κ έβαλα τισ εντολές που μ είπαν. Ο χώροςμεγάλωσε αλλά όταν έβαζα ένα widget καιρού ώρας όταν συνδεα το τηλ στον Υ / Π χανονταν κ δεν μπορώ ν το ξαναβαλω κ εκτός αυτού δεν εχω πλέον πακέτα δεδομένων ενώ έκανα πείραμα κ έβαλα μια άλλη ρομ κ είχα κ αρκετό χώρο κ πακέτα δεδομένων(RM HD) μετά πέρασα πάλι αυτην που είχα miui 1, 1, 7 κ ενώ πάλι δεν εχω χώρο δεν εχω ούτε πακέτα δεδομένων κ λέω να ξανακάνω το κόλπο με το τερμιναλ η θα εχω πάλι πρόβλημα:-(

Κοιτα λιγο τα παρακατω posts, θα σε βοηθησουν πιστευω, και οχι μονο εσενα. :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3368858#post3368858

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3408631#post3408631

Ρε παιδιά μια απορία εχω. Είχα λίγο στην μνήμη ενώ είμαι s -off κ εχω ex partition λοιπόν ακολούθησα τ βήματα που μ είπαν ανοιξα ένα τερμιναλ κ έβαλα τισ εντολές που μ είπαν. Ο χώροςμεγάλωσε αλλά όταν έβαζα ένα widget καιρού ώρας όταν συνδεα το τηλ στον Υ / Π χανονταν κ δεν μπορώ ν το ξαναβαλω κ εκτός αυτού δεν εχω πλέον πακέτα δεδομένων ενώ έκανα πείραμα κ έβαλα μια άλλη ρομ κ είχα κ αρκετό χώρο κ πακέτα δεδομένων(RM HD) μετά πέρασα πάλι αυτην που είχα miui 1, 1, 7 κ ενώ πάλι δεν εχω χώρο δεν εχω ούτε πακέτα δεδομένων κ λέω να ξανακάνω το κόλπο με το τερμιναλ η θα εχω πάλι πρόβλημα:-(

Εγω καθε φορα που βαζω νεα miui rom εχω προβλημα χωρου.

Αμεσως εκτελώ τις 4 εντολές μεσω terminal emulator και το a2sd+ δουλευει

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Εγω καθε φορα που βαζω νεα miui rom εχω προβλημα χωρου.

Αμεσως εκτελώ τις 4 εντολές μεσω terminal emulator και το a2sd+ δουλευει

Οκ αλλά μπορεί ν μου εξηγήσεις τι γίνεται με τα πακέτα δεδομένων.

ποια ρομ έχεις τώρα?

Οκ αλλά μπορεί ν μου εξηγήσεις τι γίνεται με τα πακέτα δεδομένων.

ποια ρομ έχεις τώρα?

Miui 1.1.7 εχω.Δεν εχω πακετο δεδομενων για να σου πω.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...