volaras Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) To quick system info μου λέει το εξης σε οτι αφορά το a2sd: Total: 459mb, Free: 395mb Όταν εγκατέστησα το navigon πήγε όλο στην μνήμη τηλεφώνου και δεν μου αφήνει επιλογή να το μεταφέρω. Το ίδιο και με κάποιες μικρότερες εφαρμογές π.χ. το παιχνίδι winds of steel. Edited December 12, 2010 by volaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) To quick system info μου λέει το εξης σε οτι αφορά το a2sd: Total: 459mb, Free: 395mb Όταν εγκατέστησα το navigon πήγε όλο στην μνήμη τηλεφώνου και δεν μου αφήνει επιλογή να το μεταφέρω. Το ίδιο και με κάποιες μικρότερες εφαρμογές π.χ. το παιχνίδι winds of steel. αν είχες κάνει partition 512ΜΒ τοτε δουλεψε μια χαρά. Σου είπα, εσυ πλεόν ΘΕΛΕΙΣ να μεταφερεις ΟΛΕΣ τις εφαρμογες στη μνήμη του τηλεφώνου γιατί στη πραγματικότητα πάνε στο partition που 'εφιαξες! Γι αυτό και ήδη εχεις 395 ελεύθερα από τα 459. Η internal σου πόσα MB έχει ακόμα με πόσες εφαρμογές πάνω κάτω? Αν πχ το navigon είναι 12ΜΒ με 1ΜΒ data, αυτό σημαίνει οτι θα σου τρώει μόνο 1MB απο την εσωτερική σου μνήμη και ας λέει οτι είναι εγκατεστημένο στο τηλέφωνο. Μετέφερε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές σου στη μνήμη τηλεφώνου και θα δείς οτι θα έχεις περισσότερη μνήμη απ οτι παλιοτερα. Edited December 12, 2010 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 το partition μπορει να γινει μονο με 512 μβ?? η μπορουμε και με 1 gb?? ειναι αερκετα τα 512?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volaras Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Γνωρίζω ότι ένα μέρος πρεπει να μένει στην μνήμη τηλεφώνου από τις συζητήσεις στο φορουμ. Απλά θέλω να διαπιστώσω εαν τα έκανα όλα σωστά ή όχι και σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Στο παράδειγμα του navigon από τις πληροφορίες εφαρμογής δείχνει αποθηκευτικό χώρο 21.20mb και η εσωτερική μνήμη έπεσε από 110mb περίπου στα 90mb μετά την εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Γνωρίζω ότι ένα μέρος πρεπει να μένει στην μνήμη τηλεφώνου από τις συζητήσεις στο φορουμ. Απλά θέλω να διαπιστώσω εαν τα έκανα όλα σωστά ή όχι και σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Στο παράδειγμα του navigon από τις πληροφορίες εφαρμογής δείχνει αποθηκευτικό χώρο 21.20mb και η εσωτερική μνήμη έπεσε από 110mb περίπου στα 90mb μετά την εγκατάσταση. χμμμ, να σου πω αν πας settings>applications>... και βρεις στη λίστα το navigon και το πατήσεις, πόσα mb γράφει για την εφαρμογή και πόσα για τα data της εφαρμογής? Συνολικά πόσες εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει? Γιατί και εγώ με καμια 40ρια είμαι στα 85MB, λογικό είναι, απλώς μου κάνει εντύπωση αυτό που λές με το navigon.. κάνε και ένα restart να σιγουρευτείς ότι είναι έγγυρες οι τιμές που δίνει. Στη χειρότερη, βάλε το titanium backup και μετέφερε την εφαρμογή στην SD (το κάνει για όλες τις εφαρμογές ακόμα και αν δεν γίνεται απο settings), τι να πω.. το partition μπορει να γινει μονο με 512 μβ?? η μπορουμε και με 1 gb?? ειναι αερκετα τα 512?? Εγώ έχω 1GB, είναι καλύτερα γιατί η ROM του Desire HD που κυκλοφορεί θέλει 1GB ext για να τη βάλεις!Οποτε να μην χρειαστεί ξανα απο την αρχή format αν το αποφασίσω. Απλώς απ οτι έχω διαβάσει δεν μπορείς να κάνεις τοσο μεγάλο partition με το ROM manager και μερικοί δυσκολεύονται αλλιώς.. Εγώ το έκανα με ubuntu live cd Edited December 12, 2010 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 με διαμορφωση της καρτας μνημης σβηνεται και το partition που εχουμε φτιαξει...;:cool: Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volaras Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Έχω 14 εφαρμογές. Η εσωτερική μνήμη από 143mb αρχικά, έχει πέσει στα 91.59mb. Για την εφαρμογή μου γράφει 21.20mb και data 288kb. Θα κάνω και αυτό που λες και ίσως τελικά κάνω όλη την διαδικασία από την αρχή (partision, rom, mod) μήπως δεν έγινε κάτι σωστά. Σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά κάποιες εφαρμογές έχουν πιο πολλά mb ως data και αυτό δεσμεύει εσωτερική μνήμη. Για πιο πολύ ελεύθερη μνήμη χρειάζεται το data2sd. Edited December 12, 2010 by volaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiloromeomike Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!! Πες καμια σελιδα στο internet για unroot http://www.unrevoked.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) Τίποτα! Αν θές τι γνώμη μου εγκατέστησε με τον ίδιο τρόπο (χωρις wipe εννοείται!) και το tweaks που έχει σε εκείνο το post για να σου δουλεύει και η εφαρμογή adfree android απο market και να μπορείς να ανοίγεις την οθόνη με το κεντρικό κουμπί και όχι μόνο με το power :D Αυτο δεν το καταφερα αλλα δεν με νοιαζει...!! Υπαρχει μηπως καμια εφαρμογη για να εχω ολα τα ασυρματα (δλδ wifi, bluetooth κλπ) σαν widget στην οθονη? Ρωταω γιατι το ειδα σε ενα desire hd κ βολευε πολυ... Επισης θελω να ρωτησω αν με το 3gwatchdog ειμαι καλυμμενος για το internet ή χρειαζεται κ μια αλλη εφαρμογη για να κλεινει κ να ανοιγει το 3g... Ευχαριστω για την βοηθεια Finn (κ παλι) αλλα δεν μπορω να τα βρω στο market... Edited December 12, 2010 by miketra Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Extended contols,SwitchPro... http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 καλημερα μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να κανω αλλαγη σε s-on να μην μου δηχνει κ τον καραγκιοζη οταν ανοιγει γιατι εχω ψαξει κ δεν μπορω να καταλαβω πως + οτι παω να περασω καποια official ρομ κ γραφει Σφαλμα 131 τα φωτα σας βρε παιδια. Όντως είναι τρομακτικός ο Joker που έχουν βάλει κάθε φορά να πετάγεται στο splash screen! Μπορείς να αλλάξεις την φωτογραφία αντί για να επαναφέρεις το security. Για να την αλλάξεις δες εδώ και δες και μερικές έτοιμες εικόνες για να βάλεις εδώ, εγώ συγκεκριμένα έχω βάλει αυτήν:happy: Αν θες ντε και καλά να επαναφέρεις το security στη σελίδα των alpharev γράφει: Will my phone stay S-OFF forever? Yes and no. As soon as you decide to flash a stock RUU that has a HBOOT update in it, this hacked HBOOT will be overwritten. You do have the option to remove the HBOOT update from the rom.zip inside the RUU. Since your phone no longer checks signatures, you could easily do that. Also, you then still have the option to flash custom recovery, or different kernels using the fastboot functions described above (fastboot flash, et al). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth20 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Θα ήθελα λίγη βοήθεια από κάποιον. Πως θα σιγουρευτώ ότι το κινητό μου πλέων είναι rooted? Πως μπορώ να το επαναφέρω στην εργοστασιακή του μορφή? Τι δυνατότητες μου δίνει η rooted συσκευή μου σε αντίθεση με την εργοστασιακή του μορφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Αν υπάρχει η εφαρμογή Superuser στο μενού σου τότε είσαι rooted. Με μια πρώτη ματιά το root δε σου δίνει τίποτα.Αν θες όμως να έχεις partition στην sd κάρτα σου ώστε να μπαίνουν όλες οι εφαρμογές εκεί και να ησυχάσεις μια και καλή με το θέμα τότε θες root. Επίσης κάποιες εφαρμογές απαιτούν πρόσβαση root.Συνήθως πρόκειτε για εφαρμογές backup & restore. Στην εργοστασιακή μορφή το επαναφέρεις φλασάροντας το επίσημο αρχείο της HTC http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth20 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Βασικά έχω αυτό το πρόβλημα μνήμης. Συνεχεία μου βγάζει μήνυμα ότι γέμισε η μνήμη. Πως μπορώ να περάσω τα προγράμματα στην sdcard να μου ελευθερωθεί η μνήμη. Μιλώ γι’ αυτά που δεν πέρανε με το app2sd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 finn η μεταφραση σου δε δουλευει με τη καινουργια MIUI 0.12.11 δε ξεκιναει καν το τηλ. με τη 0.12.03 ολα καλα ωραια δουλεια τα παντα ελληνικα εκτος απ το φακο :pσ Pulldown Bar. μετα απο 3ημερες δοκιμες με hd roms ειπα να δοκιμασω MIUI πριν ξαναγυρισω σε defrost και μεχρι τωρα δεν ειναι κακη οχι σε επιπεδο defrost για μενα αλλα γρηγορη και σταθερη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 finn η μεταφραση σου δε δουλευει με τη καινουργια MIUI 0.12.11 δε ξεκιναει καν το τηλ. με τη 0.12.03 ολα καλα ωραια δουλεια τα παντα ελληνικα εκτος απ το φακο :pσ Pulldown Bar. μετα απο 3ημερες δοκιμες με hd roms ειπα να δοκιμασω MIUI πριν ξαναγυρισω σε defrost και μεχρι τωρα δεν ειναι κακη οχι σε επιπεδο defrost για μενα αλλα γρηγορη και σταθερη Ακόμη δεν έβγαλα μετάφραση για την νεα έκδοση.αυριο θα ειναι ετοιμη! Sent from my HTC Desire using Tapatalk http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 To quick system info μου λέει το εξης σε οτι αφορά το a2sd: Total: 459mb, Free: 395mb Όταν εγκατέστησα το navigon πήγε όλο στην μνήμη τηλεφώνου και δεν μου αφήνει επιλογή να το μεταφέρω. Το ίδιο και με κάποιες μικρότερες εφαρμογές π.χ. το παιχνίδι winds of steel. Φιλε μου τελικσ απ οτι παρατηρησα δεν αποθηκευεται ολοκληρη η εφαρμογη στην sd οποτε αυτο με το navigon δεν ειναι παραλογο.. αν βλεπεις τη χωρητικοτητα στο quick system info να μειωνεται (a2sd) τοτε δουλευει! Δεν ειναι ο,τι καλυτερο αλλα σιγουρα γλυτωνεις πολυ! Αλλιως μετα πας σε data2ext.. Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 (edited) παιδια βοηθεια χαθηκε το ClockworkMod Recovery κ δεν μπορω να του κανω τιποτα ουτε να περασω κατι ,του περναω με το Android Flasher_1.5.5 το recovery-clockwork-2.5.0.7-bravo αλλα δεν το παιρνει τη πρεπει να κανω ???τελικα ομως το εχω κανει παλι s-on σας παρακαλω βοηθεια... α και κατι που ξεχασα μονο σε bootloader ανοιγει και android system recovery αλλα δεν παιρνει τιποτα γιατρο βγαζει σφαλμα υπογραφης συνεχεια.. τα φωτα σας Edited December 12, 2010 by ddesign Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 παιδια βοηθεια χαθηκε το ClockworkMod Recovery κ δεν μπορω να του κανω τιποτα ουτε να περασω κατι ,του περναω με το Android Flasher_1.5.5 το recovery-clockwork-2.5.0.7-bravo αλλα δεν το παιρνει τη πρεπει να κανω ???τελικα ομως το εχω κανει παλι s-on σας παρακαλω βοηθεια... α και κατι που ξεχασα μονο σε bootloader ανοιγει και android system recovery αλλα δεν παιρνει τιποτα γιατρο βγαζει σφαλμα υπογραφης συνεχεια.. τα φωτα σας Πως έγινε ξέρεις; Τι έκανες πριν χαλάσει; Root έχεις ακόμα; Αν ναι δοκίμασες να επαναφέρεις το clock work mod μέσω του Rom Manager? Αν δεν έχεις, δοκίμασε να περάσεις το root με το unrevoked και θα περάσει και το clock work mod. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 περασα το hboot to official κ κλειδωσε εκανε κ s-on k ουτε που ανοιγει. μονο σε bootloader ανοιγει κ android recovery system . πως να το περασω το root με το unrevoked εφοσον δεν ανοιγει η συσκευη. Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 περασα το hboot to official κ κλειδωσε εκανε κ s-on k ουτε που ανοιγει. μονο σε bootloader ανοιγει κ android recovery system . πως να το περασω το root με το unrevoked εφοσον δεν ανοιγει η συσκευη. Το s-on το είδα και νόμισα ότι εννοούσες s-off (άλλη φορά θα πίνω ένα καφέ πριν ποστάρω το πρωί! :P ) Αφού δουλεύει το bootloader και το recovery (εννοώ αφού ανοίγουν) είσαι μια χαρά μην ανησυχείς! Νομίζω είτε στο bootloader είτε στο recovery μπορείς να συνδέσεις το κινητό με ανοιχτό το unrevoked και να κάνει την ίδια δουλειά, δεν είναι απαραίτητο να το συνδέσεις με φορτωμένο το android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) το κανω κ με κλειστο αλλα δυστηχως δεν κανει τιποτε δεν ξεκινα καν το unrevoked... κ μολις εγραψε το unrevoked τα παρακατω device'-exec'/system/bin/sh' failed: permission denied(13)- is not supported at this time Edited December 13, 2010 by ddesign Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Από χθές το βράδυ που πόσταρες είδα το μήνυμά σου απλά είπα να σε αφήσω λίγο μπας και μάθεις να ψάχνεις αλλά δεν το βλέπω. Δες ρε άνθρωπε στο 1ο post εκεί που λέει: 10 βήματα για να περάσουμε official ROM: (by Thanos47), και θα γίνει το τηλέφωνο. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jey Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) Εχω το HTC Desire και περασα το update 2.2 και το τηλεφωνο δεν εχει ελληνικο μενου αλλα αγγλικο,στο πληκτρολογιο το βρηκα και εβαλα ελληνικα,κατεβασα απο το market την εφαρμογη morelocale2 επελεξα ελληνικα αλλα και παλι το μενου ειναι στα αγγλικα,πως μπορω να εχω ελληνικο μενου? Υ.Σ. η προηγουμενη εκδοση ηταν η 2.1 και ειχε ελληνικο μενου,το τηλεφωνο ειναι ελληνικο. Edited December 13, 2010 by jey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Από χθές το βράδυ που πόσταρες είδα το μήνυμά σου απλά είπα να σε αφήσω λίγο μπας και μάθεις να ψάχνεις αλλά δεν το βλέπω. Δες ρε άνθρωπε στο 1ο post εκεί που λέει: 10 βήματα για να περάσουμε official ROM: (by Thanos47), και θα γίνει το τηλέφωνο. με καμια με τιποτα σφαλμα 131 βγαζει κ με πεταει εξω... Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts