Jump to content

jey

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

jey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παιδια. Λεω να κανω την πρωτη μου αγορα tablet και θα χρειαστω την βοηθεια σας για την σωστη επιλογη καποιου κινεζικου android tablet. Τα χαρακτηριστικα που ψαχνω ειναι : size: 9-10'' RAM: 2GB ROM: 16-32GB HDMI,3G(προαιρετικο) Το μπατζετ μου ειναι μεχρι 150 ευρω.
  2. εγω το πηρα μεταχειρισμενο,στο κουτι του παντως απο πισω εχει ελληνικες οδηγιες και υποθετω οτι ειναι ελληνικο.
  3. Εχω το HTC Desire και περασα το update 2.2 και το τηλεφωνο δεν εχει ελληνικο μενου αλλα αγγλικο,στο πληκτρολογιο το βρηκα και εβαλα ελληνικα,κατεβασα απο το market την εφαρμογη morelocale2 επελεξα ελληνικα αλλα και παλι το μενου ειναι στα αγγλικα,πως μπορω να εχω ελληνικο μενου? Υ.Σ. η προηγουμενη εκδοση ηταν η 2.1 και ειχε ελληνικο μενου,το τηλεφωνο ειναι ελληνικο.
  4. Ρε παιδια θελω να αγορασω μια συσκευη gps και ειμαι αναμεσα σε 2 εταιρειες,την road finder και rye traveller,τι να προτιμησω?
  5. Ωραιος με φτιαξες
  6. Το συγκεκριμενο gps εχει απο 99 ευρω,δεν το εχω βρει 49 ευρω.
  7. Θα το δοκιμασω το απογευμα και θα σου πω ευχαριστω παντως για την προσπαθεια.
  8. δεν μου εμφανιζει κανενα χαρτη,μονο στην μπεζ οθονη πανω δεξια μια μπλε τελεια
  9. φιλε αρχιτα ολα καλα με την επιλογη γλωσσας το εβγαλε το μενου τωρα μενουν τα προβληματα με τις πολεις που ειναι πολυ λιγες και την μπεζ οθονη.
  10. Nαι το εκανα και αυτο και υπαρχουν μονο αυτες οι 3 γλωσσες,οι οποιες ειναι οι πρωτες στον φακελο confing,στην μπεζ οθονη δεν γραφει NO MAP DATA αλλα εχει κατω αριστερα 4 επιλογες Μ + - MENU,μηπως φταιει που δεν εχω κανει αναβαθμηση λογισμικου?
  11. Υπαρχει μεσα στο φακελο confing το Lang_GR αλλα δεν μου το εμφανιζει στο μενου για την γλωσσα μονο Lang_AF,Lang_CZ,Lang_DE,και για την πολη το εχω δοκιμασει με ολους τους τροπους και δεν εμφανιζει ουτε την Αθηνα ουτε το Περιστερι τιποτα,ουτε φαινετε κανενας χαρτης.
  12. μια βοηθεια ρε παιδια περασα το wetravel οπως λεει στις οδηγιες ο arxitas τα κανω ολα κανονικα και μολις φτανω στο σημειο να αλλαξω την γλωσσα στα ελληνικα δεν υπαρχει μονο 3 ξενες γλωσσες,το αφηνω στο default και προχωρω στην πολη παταω Αθηνα και στα ελληνικα και στα αγγλικα και δεν την εμφανιζει ή βαζω περιστερι παλι τιποτα,παταω cancel και παω στο βασικο μενου και δειχνει 0,00 km/h και οχι 64 οπως λενε οι οδηγιες,τι φταει?
  13. καλο φαινεται μονο που δεν βοηθουν οι οδηγιες εγκαταστασης.
  14. Ρε παιδια μια ερωτηση,πως βαζουμε το καινουργιο λογισμικο v10e?
×
×
  • Create New...