Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν μπορεί να απαντήσει κάποιος που να ξέρει (ίσως David ή Kollatos):

Απ' ότι διάβασα η κάμερα δούλεψε και στην rom του Z, οπότε έχουμε 2 επιλογές (Z & HD). Αλλά, ως προς την επιλογή μίας εκ των δύο, η μοναδική και κύρια διαφορά που έχουν είναι ότι με τη rom του Z μπορούμε να έχουμε το landscape Sense ή υπάρχουν και άλλες που αξίζουν προσοχής;

Ακριβώς όπως τα λες είναι, η μόνη διαφορά είναι ότι γυρνάει το Sense.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιο ελαφριά όμως μιας και δεν την έχω δοκιμάσει.

Αν μπορεις να με βοηθησεις θα σου ημουν υποχρεως.

Που ακριβώς σκάλωσες στην αλλαγή τη rom? Όσο για την κάμερα πλέον δουλεύει σε όλες τις rom που κυκλοφορούν με sense ή χωρίς.

Αν θες στείλε μου ένα pm με ότι απορείες έχεις και θα προσπαθήσω να σου τις λύσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακριβώς όπως τα λες είναι, η μόνη διαφορά είναι ότι γυρνάει το Sense.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιο ελαφριά όμως μιας και δεν την έχω δοκιμάσει.

Που ακριβώς σκάλωσες στην αλλαγή τη rom? Όσο για την κάμερα πλέον δουλεύει σε όλες τις rom που κυκλοφορούν με sense ή χωρίς.

Αν θες στείλε μου ένα pm με ότι απορείες έχεις και θα προσπαθήσω να σου τις λύσω.

Φιλε kollatos, οκ, εβαλα μια custom rom, AuraxTSense_8.0_Official ----> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=796255 , κ κρατησα το radio Που ειχα, δλδ το 32.49.00.32U_5.11.05.27.

μεχρις στιγμης ωραια φαινονται ολα. εχει μια εφαρμογη μεσα που λεγεται AuraCpuManager κ κανω overclock ή power saved. απο εκει να επιλεξω κατι? ή να το βαλω No overclock στα 998MHz?

Κ κατι ακομα πριν βαλω αυτην την rom εκανα ext , απο το rom manger 512 & 0 μετα. κ αφου το εκανα αυτο κ περασα την rom πηγα σε μια αλλη εφαρμογη spare parts, κ εκει στο App2sd Κ επελεξα external. τωρα πως μπορω να δω αν εχω κανει σωστα ext κ πως θα περνιουνται ολες οι εφαρμογες μου στην sd?

Working camera για τη rom του HD!!!

Τη δοκίμασα και παίζει άριστα, το μόνο που λείπει είναι

η εγγραφή στα 720p αν και προσωπικά δεν με ενδοιαφέρει καν.

σε ποια ρομ παιζει? σε όλες?

στην miui 11.29 εχει κατι κουφό. δεν μπορω να αλλξω ληχο κλησης!!

Edited by manwlis77

Φιλε kollatos, οκ, εβαλα μια custom rom, AuraxTSense_8.0_Official ----> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=796255 , κ κρατησα το radio Που ειχα, δλδ το 32.49.00.32U_5.11.05.27.

μεχρις στιγμης ωραια φαινονται ολα. εχει μια εφαρμογη μεσα που λεγεται AuraCpuManager κ κανω overclock ή power saved. απο εκει να επιλεξω κατι? ή να το βαλω No overclock στα 998MHz?

Κ κατι ακομα πριν βαλω αυτην την rom εκανα ext , απο το rom manger 512 & 0 μετα. κ αφου το εκανα αυτο κ περασα την rom πηγα σε μια αλλη εφαρμογη spare parts, κ εκει στο App2sd Κ επελεξα external. τωρα πως μπορω να δω αν εχω κανει σωστα ext κ πως θα περνιουνται ολες οι εφαρμογες μου στην sd?

Την ρύθμιση στο spare parts να την βάλεις όπως ήταν αρχικά γιατί έτσι δε θα στέλνεις τις εφαρμογές στο partition.

Για να δεις αν έγινε το partition τρέξε το Titanium και δες αν αναφέρει Sd storage (a2sd).Και με το quick system info μπορείς να το ελέγξεις.

στην miui 11.29 εχει κατι κουφό. δεν μπορω να αλλξω ληχο κλησης!!

Γνωστό το bug.Μπορείς μέχρι να βρεθεί λύση να αλλάζεις τον ήχο απ το music application!

Edited by Finn

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Την ρύθμιση στο spare parts να την βάλεις όπως ήταν αρχικά γιατί έτσι δε θα στέλνεις τις εφαρμογές στο partition.

Για να δεις αν έγινε το partition τρέξε το Titanium και δες αν αναφέρει Sd storage (a2sd).Και με το quick system info μπορείς να το ελέγξεις.

Γνωστό το bug.Μπορείς μέχρι να βρεθεί λύση να αλλάζεις τον ήχο απ το music application!

με quick system info λεει sd card storage, δλδ δε εγινε?

με quick system info λεει sd card storage, δλδ δε εγινε?

Με το titanium, κατω κατω λεει

internal 154MB( 124MB free)

Sd card 3.43GB(2.78GB free)

Sd card (a2sd) 154MB(124MB free)

εγινε τελικα?

Όχι δεν έγινε γιατί αν παρατήρησες το internal είναι ίδιο με το sd card (a2sd).124 ελεύθερα εκ συνόλου 154.

Πως έκανες το partition; Κανονικά μετά τη δημιουργία partition θα έπρεπε να είναι άδεια η κάρτα σου.Ήταν;

Συνήθως όταν κάνουμε partition με το Rom manager μπουτάρει στο δικό του recovery αλλά επειδή η ρύθμιση signature verification είναι enabled δε κάνει τίποτε και ο χρήστης,αν δεν ελέγξει το μήνυμα λάθους, λανθασμένα νομίζει ότι πήγαν όλα καλά.

Οπότε για να πετύχει πρέπει να επιλέξουμε Partition SD card απ τον Rom manager,το κινητό μπαίνει σε recovery,ελέγχουμε αν δίνει μήνυμα λάθους και αν ναι μπαίνουμε στο select zip form sd card και επιλέγουμε το toggle signature verification.Λογικά θα γράψει disabled.Πατάμε back και πάμε στο advanced και επιλέγουμε reboot recovery.Λογικά θα ξεκινήσει η διαδικασία partitioning.

Σε RCMixHD και Z παίζει μια χαρά για τις υπόλοιπες απλά θέλει λίγο πείραγμα και παίζει σωστά.

Εγώ έχω την RCMixHD οπότε για τις υπόλοιπες δεν μπορώ να σου πω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Όχι δεν έγινε γιατί αν παρατήρησες το internal είναι ίδιο με το sd card (a2sd).124 ελεύθερα εκ συνόλου 154.

Πως έκανες το partition; Κανονικά μετά τη δημιουργία partition θα έπρεπε να είναι άδεια η κάρτα σου.Ήταν;

Συνήθως όταν κάνουμε partition με το Rom manager μπουτάρει στο δικό του recovery αλλά επειδή η ρύθμιση signature verification είναι enabled δε κάνει τίποτε και ο χρήστης,αν δεν ελέγξει το μήνυμα λάθους, λανθασμένα νομίζει ότι πήγαν όλα καλά.

Οπότε για να πετύχει πρέπει να επιλέξουμε Partition SD card απ τον Rom manager,το κινητό μπαίνει σε recovery,ελέγχουμε αν δίνει μήνυμα λάθους και αν ναι μπαίνουμε στο select zip form sd card και επιλέγουμε το toggle signature verification.Λογικά θα γράψει disabled.Πατάμε back και πάμε στο advanced και επιλέγουμε reboot recovery.Λογικά θα ξεκινήσει η διαδικασία partitioning.

το κοιταω τωρα να δω τι παιζει. εκανα απο rom manager παλι ext 512 & 0, αλλα τωρα δε εχει το Market για να κατεβασω το titanium να δω τι εγινε. τι να κανω τωρα.? να ξαναπερασω την rom? υπαρχεις καποιος τροπος πριν την εγκατασταση της rom εκει που κανουμε τα wipe data/factory reset και advanced / wipe dalvik cache να κανω ext?

Μέσα απ το clockworkmod recovery δε μπορείς να κάνεις partition.Αν είχες amonra θα γινόταν.

Anyway,μπες στο recovery,κάνε wipe data/factory reset,wipe partition cache,dalvik cache και ξαναφλάσαρε την ρομ.Θα είναι όλα οκ πιστεύω.

Μέσα απ το clockworkmod recovery δε μπορείς να κάνεις partition.Αν είχες amonra θα γινόταν.

Anyway,μπες στο recovery,κάνε wipe data/factory reset,wipe partition cache,dalvik cache και ξαναφλάσαρε την ρομ.Θα είναι όλα οκ πιστεύω.

ok, το κανω τωρα για να δουμε, θα σου πω συντομα, πλζ αν μπορεις να κοιτας συχνα για τυχον απορια που θα εχω

Σε RCMixHD και Z παίζει μια χαρά για τις υπόλοιπες απλά θέλει λίγο πείραγμα και παίζει σωστά.

Εγώ έχω την RCMixHD οπότε για τις υπόλοιπες δεν μπορώ να σου πω.

πως μπορω να σβησω το Luncher pro απο την rcmixhd?

ok, το κανω τωρα για να δουμε, θα σου πω συντομα, πλζ αν μπορεις να κοιτας συχνα για τυχον απορια που θα εχω

περασα παλι την rom & το titanium αλλα παλι τα ιδια λεει

internal 154MB

Sd card 3.43GB)

Sd card (a2sd) 154MΒ

τωρα τι μπορω να κανω?

περασα παλι την rom & το titanium αλλα παλι τα ιδια λεει

internal 154MB

Sd card 3.43GB)

Sd card (a2sd) 154MΒ

τωρα τι μπορω να κανω?

Ποια ρομ έβαλες; Όταν μπαίνει στο recovery βλέπεις να λέει οτι δημιουργει partition ή απλά σε βάζει το μενού του recovery;

Ρε παιδιά άσχετο λίγο, αλλά δεν μπορεί να εκνευρίζει μόνο εμένα. Πότε επιτέλους θα μεγαλώσει η google τη ποιότητα των φωτογραφιών επαφών του gmail ώστε να να έχουμε μια αξιοπρεπή ανάλυση στο κινητό μετά το sync? βαρέθηκα να φτιάχνω διπλές επαφές στο τηλέφωνο και να κάνω link κλπ. Μήπως έχετε ακούσει τίποτα ή εχετε βρεί καμία ικανοποιητική λύση..?

Υπάρχει ελπίδα? :blink:

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

στην ρομ hd zμεχρι ποσο μπορω να βαλω την cpu? 1305?

Πολύ μου ακούγεται το 1305 για το desire, δε νομίζω να είναι σταθερό και λογικά θα σου κάνει και επαννεκινήσεις

το γραφουν για τιςρομ αυτες στο xda. παντος στα 1100 περιπου το εβαλα εγω..

αν αλλαξω kernel πειραζει? τι μπορει να κανω στο κινητο?

Edited by manwlis77

το γραφουν για τιςρομ αυτες στο xda. παντος στα 1100 περιπου το εβαλα εγω..

Nαι, το Ζ και το HD που έχουν νεότερης γενιάς επεξεργαστές λογικά θα το σηκώνουν(αν και το Ζ είναι χρονισμένο στα 800Mhz) :)

Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος πάντως και με το 1Ghz ασε που φοβάμαι κι όλας τα overclocking

Nαι, το Ζ και το HD που έχουν νεότερης γενιάς επεξεργαστές λογικά θα το σηκώνουν(αν και το Ζ είναι χρονισμένο στα 800Mhz) :)

Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος πάντως και με το 1Ghz ασε που φοβάμαι κι όλας τα overclocking

αν αλλαξω kernel ρισκαρω κατι?

Eυχαριστώ για την απάντηση!

Ευτυχώς δεν το έχει εμφανίσει απο χτές..

@athanaso77: Να δοκιμασω, αν χρειαστεί τελικά soft reset αντι για hard?

@toon: Εννοεις της εφαρμογής που βγάζει το πρόβλημα, right?

Ακόμη, όταν πατάω το "Τηλέφωνο" στην λίστα μου εμφανίζει και επαφές από το fb, ενώ στα πρόσωπα έχω ρυθμίσει να εμφανίζονται μόνο επαφές στην μνήμη τηλεφώνου..

Υπάρχει δυνατότητα να φαίνονται μόνο οι επαφές μου?

Ένα άλλο πρόβλημα, είναι πως αφού έχω new sms, δεν αναβοσβήνει το led...άλλες φορές το κάνει, άλλες όχι..είχα εγκαταστήσει το hancent sms και το έβγαλα τελικά..ελπίζω να μην δημιούργησε αυτό κανένα πρόβλημα.. :-S

Kάποιες άλλες φορές που έχω new sms μου χτυπάει η ειδοποιήση 2-3ς φορές :-S ενώ το sms είναι 1..!

Ειναι ευκολο να μου απαντησετε σε καποια απο τα παραπανω?

Ευχαριστω!!

Παιδιά έχω έκδοση με SLCD και αντιμετωπίζω πρόβλημα με επανεκινήσεις τυχαίες στιγμές.. Μετά από λίγη έντονη χρήση το κινητό ζεσταίνεται στο κάτω μέρος..

Το κινητό είναι μόλις μιας εβδομάδας.. Νόμιζα πως έφταιγε η custom rom στην αρχή, αλλά έβαλα ξανά original rom και κάνει πάλι τα ίδια..

Παιδιά έχω έκδοση με SLCD και αντιμετωπίζω πρόβλημα με επανεκινήσεις τυχαίες στιγμές.. Μετά από λίγη έντονη χρήση το κινητό ζεσταίνεται στο κάτω μέρος..

Το κινητό είναι μόλις μιας εβδομάδας.. Νόμιζα πως έφταιγε η custom rom στην αρχή, αλλά έβαλα ξανά original rom και κάνει πάλι τα ίδια..

Για βγάλε και την κάρτα μνήμης και ξανακάνε hard reset και ζόρισε το, η θερμοκρασία είναι φυσιολογικό να αναβαίνει απο έντονη χρήση αλλά το να κάνει επαννεκινησεις δεν είναι. Αν συνεχίσει είσαι για service KAI εσύ :ninja:

μεταχειρισμενο το πηρες ή καινουργιο;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...