GeorgeX21 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του s-off; πως μπορώ να αλλάξω τα animations στην defrost; Και κάτι τελευταίο η defrost δεν έχει face recognition στην κάμερα όπως η leedroid; Οποίος μπορεί ας μου απαντήσει στα παραπάνω ερωτηματα.. Ευχαριστώ! Και κατι σημαντικο.. πως μπορω να κανω backup ολες τις εφαρμογες-ρυθμισεις-επαφες-δεδομενα ωστε να περασω την defrost 6.0i και μετα να τα επαναφερω ολα? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Edited November 27, 2010 by GeorgeX21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ItsApostolis Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Εχω κανει root στο desire, θελω να το κανω Unroot, βρηκα το software & το radio που ειχα πριν, θα ηθελα ομως να μου πειτε πως κανω unroot βημα βημα. Exω bootloader 0.93. τι εινια flash rom, χρειαζεται να κανω & flash για να κανω unroot? πως κανω flash γτ δε εχω καταλαβει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Εχω κανει root στο desire, θελω να το κανω Unroot, βρηκα το software & το radio που ειχα πριν, θα ηθελα ομως να μου πειτε πως κανω unroot βημα βημα. Exω bootloader 0.93. τι εινια flash rom, χρειαζεται να κανω & flash για να κανω unroot? πως κανω flash γτ δε εχω καταλαβει. γιατι θες να κανεις unroot; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ItsApostolis Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 γιατι θες να κανεις unroot; Το κινητο το πηρα πριν μερικες μερες. φορουσε android ver 2.2, baseband ver 32.46.00.32U_5.10.05.17_2, software number 2.12.110.2 Τωρα λεει οτι έχει. baseband ver 32.49.00.32U_5.11.05.27, software number 2.12.110.4. Το εκανα root, ακολουθησα τις οδηγιες απο το site εδω για να βαλω custom rom αλλα μετα δε μπορουσα να βρω την rom μεσα στην sd Που ειχα περασει για να την κανει Install. τωρα ανοιγει κανονικα το κινητο αλλα οταν παω να κανω παλι την ιδια διαδικασια να περασω custom rom μου κολαει, δλδ μπαινω στο hboot παταω recovery κ ειναι στο σημειο που εινια μαυρη η οθονη κ ενα ροζ κυκλακι που εινια σαν να φωρτονει αλλα δε κινητε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ItsApostolis Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Το κινητο το πηρα πριν μερικες μερες. φορουσε android ver 2.2, baseband ver 32.46.00.32U_5.10.05.17_2, software number 2.12.110.2 Τωρα λεει οτι έχει. baseband ver 32.49.00.32U_5.11.05.27, software number 2.12.110.4. Το εκανα root, ακολουθησα τις οδηγιες απο το site εδω για να βαλω custom rom αλλα μετα δε μπορουσα να βρω την rom μεσα στην sd Που ειχα περασει για να την κανει Install. τωρα ανοιγει κανονικα το κινητο αλλα οταν παω να κανω παλι την ιδια διαδικασια να περασω custom rom μου κολαει, δλδ μπαινω στο hboot παταω recovery κ ειναι στο σημειο που εινια μαυρη η οθονη κ ενα ροζ κυκλακι που εινια σαν να φωρτονει αλλα δε κινητε. Αν εινια ευκολο κ μπορεις να με βοηθησεις σε παρακαλω να σου δωσω το email μου να μιλαμε μεσω msn που εινια πιο γρηγορα απο εδω. Σε παρακαλω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Και κατι σημαντικο.. πως μπορω να κανω backup ολες τις εφαρμογες-ρυθμισεις-επαφες-δεδομενα ωστε να περασω την defrost 6.0i και μετα να τα επαναφερω ολα? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Αυτό γίνεται και με το titanium backup και με το mybackup, κι εννοείται μόνο σε rooted κινητο. Έχω δοκιμάσει το πρώτο και μου δούλεψε πολύ καλά, ασε που σε καλύπτει και η free version σε αυτό Τώρα για το adfree, ο τρόπος που μέσω usb και adb πας και αλλάζεις το host δημιουργόντας κάτι σαν συντόμευση κλπ χρειάζεται και αυτός s-off? To s-off είναι εύκολη διαδικασία..? Edited November 27, 2010 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) edit.............................. Edited November 27, 2010 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pspuser007 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Παιδια, δοκιμασα χτες αυτο με την μπαταρια μπας και μεινει περισσοτερες ωρες ανοικτο, αλλα οταν φορτισε πληρως και το εκλεισα και το επανασυνδεσα με τον φορτιστη το led ηταν πρασινο.. :-S Aκόμη, υπάρχει κάποιο site που να έχει συγκεντρωμενα info για την κάθε rom, γιατί ούτε ξερω ποιες, πόσες είναι και τι προσφερουν.. Μου βγαζει τωρα τελευταια : "Υπηρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Πλαίσιο Υπηρεσιών Google (διαδικασία com.google.process.gapps). Προσπαθηστε ξανα." Και η μονη επιλογη ειναι το αναγκαστικο κλεισιμο.. Ειναι ανησυχητικο αυτο? Μηπως εχει αρχισει να τα παιζει το system? Παιδιά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό? Γιατί το κάνει λίγο πιο συχνά τώρα..:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 παιδια επειδη δεν γνωριζω και πολλα αν βαλω την leedroid rom τι διαφορα θα εχει το κινητο μου?ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 παιδια επειδη δεν γνωριζω και πολλα αν βαλω την leedroid rom τι διαφορα θα εχει το κινητο μου?ευχαριστω.. O κύριος λόγος που βάζουμε την leedroid είναι επειδή βασίζεται στην μαμά rom της htc, δηλαδή έχει το sense και σου δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις τις εφαρμογές σου στην sd card και όχι στην εσωτερική μνήμη (αρκεί να κατεβάσεις την a2sd+ έκδοση). Swyped from my HTC Desire using Tapatalk Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Το ίδιο ισχύει και με την Auraxtsense και με οποία άλλη έχει βάση την μαμα. Παράδειγμα η Alex. Το θέμα είναι να βρούμε μια στα μέτρα μας.... πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Καλημέρα σε όλους, Έχω πειστεί εδώ και καιρό ότι το επόμενο μου κινητό είναι το desire (αντικαθιστά ένα berry) και θα το αγοράσω εντός των ημερών. Χθές είδα "live" το άσπρο και καθαρά εμφανισιακά μου άρεσε λίγο περισσότερο. Το κακό είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει άσπρο παρά μόνο σε ένα μαγαζί (500 ευρώς, από τις πιο ακριβές τιμές αυτή τη στιγμή για desire....). Ξέρει κανείς αν είναι limited edition το άσπρο, αν ήρθε αποκλειστικά από μια εταιρία ή αν απλά πρέπει να περιμένω να το φέρουν και άλλοι προμηθευτές σε ανταγωνιστική τιμή; Γιατί το καφέ κυκλοφορεί μέχρι και 400 ευρώ από ότι είδα ... One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos47 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Καλημέρα σε όλους, Έχω πειστεί εδώ και καιρό ότι το επόμενο μου κινητό είναι το desire (αντικαθιστά ένα berry) και θα το αγοράσω εντός των ημερών. Χθές είδα "live" το άσπρο και καθαρά εμφανισιακά μου άρεσε λίγο περισσότερο. Το κακό είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει άσπρο παρά μόνο σε ένα μαγαζί (500 ευρώς, από τις πιο ακριβές τιμές αυτή τη στιγμή για desire....). Ξέρει κανείς αν είναι limited edition το άσπρο, αν ήρθε αποκλειστικά από μια εταιρία ή αν απλά πρέπει να περιμένω να το φέρουν και άλλοι προμηθευτές σε ανταγωνιστική τιμή; Γιατί το καφέ κυκλοφορεί μέχρι και 400 ευρώ από ότι είδα ... Το καφε το ειδες απο κοντα ? Γιατι εγω πριν το δω το αποκαλουσα "σκατί" αλλα τελικα...το πηρα ,για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω δει το ασπρο αλλα μην νομιζεις οτι και το "καφε" δεν ειναι ωραιο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Το καφε το ειδες απο κοντα ? Γιατι εγω πριν το δω το αποκαλουσα "σκατί" αλλα τελικα...το πηρα ,για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω δει το ασπρο αλλα μην νομιζεις οτι και το "καφε" δεν ειναι ωραιο.. ετσι ακριβως ελεγα κι εγω πριν το παρω!!!! εχει ξαναειπωθει οτι οι φωτογωραφιες και τα βιντεο το αδικουν... πρεπει να το δεις απο κοντα τελικα και μετα αποφασιζεις :) Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Στο navimania έχει poll για το καλύτερο κινητο της χρονιάς. Να πάτε όλοι να ψηφίσετε αμερόληπτα :D http://www.navimania.gr/showthread.php?t=25264 Sent from my HTC Desire using Tapatalk Καλυτερο κινητο μια συσκευη που κανει 500 ευρω και σε λιγοτερο απο 3 μηνες απο την κυκλοφορια της βγαλανε νεα ολοιδια και καλυτερη συσκευη ουσιαστικα θεωροντας μας κοροιδα ολους εμας που πηραμε το απλο??:cry: Καλυτερη επειδη στα μισα της παρτιδας αλλαξανε οθόνες??:wacko: Καλυτερη επειδη εχουμε "παντρευτει" τον φορτιστη?:( Η μηπως καλυτερη επειδη μολις ζεσταθει τρωει το restart του αιωνα.... δηλαδη ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ προιον!:mad: Προσωπικα απογοητευτικα παρα πολυ απο την HTC και το DESIRE και με την πρωτη ευκαιρεια την κανω για ΝΟΚΙΑ εκει τουλαχιτσον σεβονται τα βασικα της αγορας και διαχειριζονται καλυτερα καποιες καταστασεις Αμερόληπτα παντα...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Είχα βάλει το swype για πληκτρολόγιο και κάποια στιγμή έκανα εκαθάρριση προσωρινής μνήμης της εφαρμογής.Από τότε δεν λειτουργεί το swype ενώ το επιλέγω από τις ρυθμίσεις πληκτρολογίου.Ξέρει κανείς τι φταίει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Καλυτερο κινητο μια συσκευη που κανει 500 ευρω και σε λιγοτερο απο 3 μηνες απο την κυκλοφορια της βγαλανε νεα ολοιδια και καλυτερη συσκευη ουσιαστικα θεωροντας μας κοροιδα ολους εμας που πηραμε το απλο??:cry: Καλυτερη επειδη στα μισα της παρτιδας αλλαξανε οθόνες??:wacko: Καλυτερη επειδη εχουμε "παντρευτει" τον φορτιστη?:( Η μηπως καλυτερη επειδη μολις ζεσταθει τρωει το restart του αιωνα.... δηλαδη ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ προιον!:mad: Προσωπικα απογοητευτικα παρα πολυ απο την HTC και το DESIRE και με την πρωτη ευκαιρεια την κανω για ΝΟΚΙΑ εκει τουλαχιτσον σεβονται τα βασικα της αγορας και διαχειριζονται καλυτερα καποιες καταστασεις Αμερόληπτα παντα...:lol: μμμ το οτι αλλαξανε οθονη εχει να κανει καθαρα με το οτι την προμηθευονταν απο αλλο κατασκευαστη και δεν προλαβαινανε να κατασκευαστουν...τωρα αν υπαρχει αλλος λογος δε το ξερω. Μαλλον εχεις ελλατωματικο κινητο και σιγουρα για αυτο δε μπορεις να κατηγορεις την εταιρεια..ολες οι εταιρειες βγαζουνε ελλατωματικα, απλα εισαι γκαντεμης. ποιο ειναι το νεορετο κινητο που ειναι πιο καλο? το HD? ειτε μας αρεσει ειτε οχι εγω το θεωρω διαφορετικο κινητο. αλλη οθονη κα ικαποιες extra δυνατοτητες. Εδω και καιρο η εταιρεια βγαζει συνεχεια νεα κινητα. Το θεμα ειναι να διαλεξεις ενα καλο κινητο και να μπορεις να το κρατησεις για καιρο! εδω ειχα το magic 1,5 xrono και το αλλαξα γτ ειχα βρει ευκαιρεια ;) όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Καλυτερο κινητο μια συσκευη που κανει 500 ευρω και σε λιγοτερο απο 3 μηνες απο την κυκλοφορια της βγαλανε νεα ολοιδια και καλυτερη συσκευη ουσιαστικα θεωροντας μας κοροιδα ολους εμας που πηραμε το απλο??:cry: Κάνεις λάθος, είναι άλλη συσκευή το HD, με άλλα χαρακτηριστικά, διαφορετικό target group (λόγω μεγέθους οθόνης) και φυσικά διαφορετική τιμή. Καλυτερη επειδη στα μισα της παρτιδας αλλαξανε οθόνες??:wacko: Δεν είναι θέμα της HTC αυτό. H samsung σταμάτησε την προμήθεια. Καλυτερη επειδη εχουμε "παντρευτει" τον φορτιστη?:( Ξέρεις κάποια άλλη συσκευή της κατηγορίας με αξιοσημείωτα καλύτερη αυτονομία; Η μηπως καλυτερη επειδη μολις ζεσταθει τρωει το restart του αιωνα.... δηλαδη ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ προιον!:mad: Μεμονωμένο περιστατικό. Απλά είσαι άτυχος. Υπάρχει και το service ξέρεις. Προσωπικα απογοητευτικα παρα πολυ απο την HTC και το DESIRE και με την πρωτη ευκαιρεια την κανω για ΝΟΚΙΑ εκει τουλαχιτσον σεβονται τα βασικα της αγορας και διαχειριζονται καλυτερα καποιες καταστασεις Αυτό το αφήνω ασχολίαστο. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Καλυτερο κινητο μια συσκευη που κανει 500 ευρω και σε λιγοτερο απο 3 μηνες απο την κυκλοφορια της βγαλανε νεα ολοιδια και καλυτερη συσκευη ουσιαστικα θεωροντας μας κοροιδα ολους εμας που πηραμε το απλο??:cry: Καλυτερη επειδη στα μισα της παρτιδας αλλαξανε οθόνες??:wacko: Καλυτερη επειδη εχουμε "παντρευτει" τον φορτιστη?:( Η μηπως καλυτερη επειδη μολις ζεσταθει τρωει το restart του αιωνα.... δηλαδη ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ προιον!:mad: Προσωπικα απογοητευτικα παρα πολυ απο την HTC και το DESIRE και με την πρωτη ευκαιρεια την κανω για ΝΟΚΙΑ εκει τουλαχιτσον σεβονται τα βασικα της αγορας και διαχειριζονται καλυτερα καποιες καταστασεις Αμερόληπτα παντα...:lol: Κοίτα αυτα που λες έχουν μια βάση, αλλά , όταν λες ότι η νίκα σέβεται ...τι εννοείς; ξεχνάς το 6310 που σε χρόνο dt έγινε 6310 i ; η ξεχνάς το πανάκριβο τότε Ν95 που έγινε σε μικρό διάστημα 8γιγα... Και πολλά αλλά τέτοια. Τουλάχιστον έσω οι διαφορές είναι τέτοιες που αν έχεις το απλό δεν καιγεσαι να το αλλάξεις. Όχι μόνο υπάρχουν παράλληλα τα δύο κινητά, αλλά είναι ένα κινητό που με την κυκλοφορία του ασπρου ξαναδίνει ώθηση... Εμένα προσωπικα δεν με πειράζει αν και σκέφτομαι να παω στο DHD... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 βασικα με την ιδια χρηση το Ν82 μου θα ηθελε σε 5 ωρες φορτιση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 για το θεμα της μπαταριας ειναι αυτονοητο οτι κατα κυριο λογο ευθυνεται ο επεξεργαστης αφου ειναι αρκετα ενεργοβορος γιαυτο οσοι κανουν u/c εχουν δει σημαντικη βελτιωση...ειναι συσκευη με 1gz ποσο δηλαδη να κραταει.....δυο και τρεις μερες;:happy: το desire hd αν και μοιαζει πολυ ειναι διαφορετικο γιατι απευθυνεται σε αλλη ομαδα καταναλωτων... το θεμα ομως της υπερθερμανσης (και του restart) ομολογω οτι με εχει ενοχλησει αρκετα διοτι οπως παρατηρω και σε αλλα forums τα κρουσματα αυξανονται...βεβαια ειναι θεμα τυχης αλλα δεν δικαιολογηται για τετοιας κατηγοριας κινητο...το οτι εχω τη συσκευη αυτη δεν με κανει να κλεινω τα ματια μου απο την πραγματικοτητα:( Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 .το οτι εχω τη συσκευη αυτη δεν με κανει να κλεινω τα ματια μου απο την πραγματικοτητα:( χαιρομαι γιατι ετσι πρεπει να ειμαστε! δεν εχω δει τι λενε σε αλλα φορουμ αλλα αυτο με τα restarts με παρεξενευει. οτι το κινητο ζεσταινεται οταν ειμαι σε 3g και κατεβαζω δεδομενα συνεχομενα με εκνευριζει απιστευτα, αλλα επειδη το χρησιμοποιω για πλοηγηση το κινητο με ανοιχτο 3g, GPS και ταυτοχρονα στη φορτιση παρολο που ζεσταινεται παρα πολυ και με φοβιζει, δεν το εχω δει ποτε να κανει επανεκκινηση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ να ζεσταινεται, δε γινεται αλλιως. το θεμα ειναι να μην κανει επανεκκινησεις, αυτο δεν ειναι φυσιολογικο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 χαιρομαι γιατι ετσι πρεπει να ειμαστε! δεν εχω δει τι λενε σε αλλα φορουμ αλλα αυτο με τα restarts με παρεξενευει. οτι το κινητο ζεσταινεται οταν ειμαι σε 3g και κατεβαζω δεδομενα συνεχομενα με εκνευριζει απιστευτα, αλλα επειδη το χρησιμοποιω για πλοηγηση το κινητο με ανοιχτο 3g, GPS και ταυτοχρονα στη φορτιση παρολο που ζεσταινεται παρα πολυ και με φοβιζει, δεν το εχω δει ποτε να κανει επανεκκινηση και το δικο μου ζεστανεται καποιες φορες και απο τους 5μηνες που το εχω προχθες καθως το ειχα συνδεμενο με τον υπολογιστη εκανε ξαφνικα restart...δεν ξερω αν ειμαι απο τους ατυχους αλλα οτι μια μεγαλη παρτιδα ειναι ελλατωματικα αυτο ειναι βεβαιο αλλα και κατακριτεο!!! Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 βασικα με την ιδια χρηση το Ν82 μου θα ηθελε σε 5 ωρες φορτιση :p Παντως σε μενα σε συγκριση με το Ν95 μου,που το εχω 2,5χρ. και το χρησιμοποιω πια παραλληλα με το desire σαν δευτερο κινητο, ακομα κραταει η μπαταρια του πολυ παραπανω απο το desire. :rolleyes: Και στα 2 ιδιες ρυθμισεις, κλειστα 3g κτλ. Τωρα ψαχνομαι να περασω τη leedroid μηπως δοκιμασω d/c, το εχω κανει και root ηδη. Μετα θα κανω και τη διαδικασια με τη μπαταρια,και battery statistics, οποτε ελπιζω να δω βελτιωση τοτε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts