tripkaos Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 παιδια να ρωτησω κατι?μαλλον θα διαβασα λαθος αλλα αγορες μεσω μαρκετ android μπορουμε να κανουμε η θελει αλλη ρομ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 παιδια να ρωτησω κατι?μαλλον θα διαβασα λαθος αλλα αγορες μεσω μαρκετ android μπορουμε να κανουμε η θελει αλλη ρομ? Οχι δεν μπορείς να κάνεις, για να μπορείς να αγοράζεις εφαρμογές από το android market πρέπει να εχεις κανει rooted το κινητό. Πάντως υπάρχουν άπειρες εφαρμογές οι οποίες είναι δωρεάν. Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripkaos Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 καλησπερα παλι (αν και πριν δεν ειπα) ρωτησα στο xda forum και καποιος μου απαντησε οτι υπαρχει το MarketEnabler or MarketAccess.με αυτο δεν γινεται η δουλεια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Το MarketEnabler θέλει root access για να δουλέψει. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 καλησπερα παλι (αν και πριν δεν ειπα) ρωτησα στο xda forum και καποιος μου απαντησε οτι υπαρχει το MarketEnabler or MarketAccess.με αυτο δεν γινεται η δουλεια? Μην ανησυχείτε οι καινούριοι .Ακόμα και χωρίς ρουτ βρίσκεις εύκολα και τις paid εφαρμογές.Άσε που και με τις δωρεάν κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Πάιδες μόλις τελείωσα την εγκατάσταση της rom του DesireHD στο Desire μου. Απλά απίστευτη η δουλειά που έχει κάνει η htc στο sense και οι νέες επιλογές που υπάρχουν. Για να μην αρχίσω να αραδιάζω features και δυνατότες τώρα (βαριέμαι κιόλας) ότι θέλετε να μάθετε για το νέο Sence και κατ' επέκταση για το DesireHD απλά ρωτήστε με εδώ. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους. Σε pm δεν θα απαντήσω για να μπορέσουν όλοι να μάθουν τις λεπτομέρειες του νεου Sense. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 ερωτησις: Στις επαφες, εχω συνδεμενους λογαριασμους Google & Facebook. Στις επαφες λοιπον του κινητου, συγχρονιζει κανονικα, φωτος επαφων, γενεθλια (που τραβαει απο το FB). Στο Google account μου, γιατι δεν συγχρονιζει τα επιπλεον στοιχεια της επαφης?? -ο συγχρονισμος ειναι ανοιχτος εννοειται για τα ολα τα accounts. χελπ..! anyone..? :confused: :confused: Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 anyone..? :confused: :confused: Όταν λες "τα επιπλέον στοιχεία της επαφής" τι ακριβώς εννοείς? [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Πάιδες μόλις τελείωσα την εγκατάσταση της rom του DesireHD στο Desire μου. Απλά απίστευτη η δουλειά που έχει κάνει η htc στο sense και οι νέες επιλογές που υπάρχουν. που την βρίσκουμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Πάιδες μόλις τελείωσα την εγκατάσταση της rom του DesireHD στο Desire μου. Απλά απίστευτη η δουλειά που έχει κάνει η htc στο sense και οι νέες επιλογές που υπάρχουν. . Την κατέβασα νωρίτερα και δεν την έβαλα... Τωρα που διάβασα το post σου, ψήθηκα για δοκιμές βραδιάτικα :D Την περναω τώρα. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788554&page=27 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 που την βρίσκουμε? XDA, που αλλου; :) HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Η συσκευή μου δεν είναι πηραγμένη. Δεν είναι rooted, δεν έχω κάνει τίποτα .... Μπορώ να την περάσω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Η συσκευή μου δεν είναι πηραγμένη. Δεν είναι rooted, δεν έχω κάνει τίποτα .... Μπορώ να την περάσω? όχι :p (10 char) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Καλησπέρα,μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν μου δουλεύει σωστά το"Friend Stream"...κολάει στο "Updating"και μόνο αν κλείσω το τηλέφωνο ή αν"σκοτώσω"την εφαρμογή επανέρχεται..το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα?Thanks :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 χαχαχα τελικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς που βαριόμαστε να μπούμε στην διαδικασία rooting Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 (edited) Την κατέβασα νωρίτερα και δεν την έβαλα... Τωρα που διάβασα το post σου, ψήθηκα για δοκιμές βραδιάτικα :D Την περναω τώρα. Καλή επιτυχία αν και είναι πανεύκολη η εγκατάσταση. Η συσκευή μου δεν είναι πηραγμένη. Δεν είναι rooted, δεν έχω κάνει τίποτα .... Μπορώ να την περάσω? Θέλει rootαρισμένη συσκευή για να μπει. Ο κύριος λόγος είναι το πρέπει να έχεις custom recovery και ext partition στην κάρτα μνήμης σου. χαχαχα τελικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς που βαριόμαστε να μπούμε στην διαδικασία rooting Η διαδικασία είναι απλά για γέλια και ένα 10χρονο μπορεί να την κάνει, ειδικά με το unrEVOked 3.21. Μιλάμε πραγματικά για 1-click διαδικασία. Edited September 21, 2010 by kollatos [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
generation Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 χαχαχα τελικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς που βαριόμαστε να μπούμε στην διαδικασία rooting αυτά φοβάμαι κι εγώ..:) αν μπορεί κάποιος ας μας πει και σε μας τους καινούργιους πως κάνουμε root το desire ειναι κριμα να μη ξέρουμε και αν υπάρχει πιθανότητα να πάθει κάτι το κινητό? Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 (edited) Καλή επιτυχία αν και είναι πανεύκολη η εγκατάσταση. . Πρώτη φορά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το adb. Με πετάει έξω συνέχεια. Μήπως θέλει καμια πιο νεα εκδοση; -------------------------------------- Τελικά ενα restart διορθώνει τα πάντα :p Edited September 21, 2010 by David HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 αυτά φοβάμαι κι εγώ..:) αν μπορεί κάποιος ας μας πει και σε μας τους καινούργιους πως κάνουμε root το desire ειναι κριμα να μη ξέρουμε και αν υπάρχει πιθανότητα να πάθει κάτι το κινητό? Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει ξανα ειπωθεί πολλές φορές στο συγκεκριμένο thread. Προτείνω να κάτσεις διαβάσεις και να αναζητήσεις προηγούμενες σελίδες με αναφορές στο rooting. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 (edited) αυτά φοβάμαι κι εγώ..:) αν μπορεί κάποιος ας μας πει και σε μας τους καινούργιους πως κάνουμε root το desire ειναι κριμα να μη ξέρουμε και αν υπάρχει πιθανότητα να πάθει κάτι το κινητό? ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα να πάθει κάτι το κινητό. Απλά κατεβάζεις το unrEVOked και το τρέχεις. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να μην έχεις εγκατεστημένο το HTC Sync ΑΛΛΑ να έχεις εγκαταστήσει τον driver της HTC (δηλαδή εγκαθιστάς το sync κανονικά και μετά απεγκαθιστάς μόνο το sync χωρίς να βγάλεις τον driver) και να ακολουθήσεις αυτό τον οδηγό για να εγκαταστήσεις τους HBoot drivers που χρειάζεται για τα Windows. Δες εδώ-> unrEVOked Wiki για περισσότερες λεπτομέρειες. Edited September 21, 2010 by kollatos [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 (edited) Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει ξανα ειπωθεί πολλές φορές στο συγκεκριμένο thread. Προτείνω να κάτσεις διαβάσεις και να αναζητήσεις προηγούμενες σελίδες με αναφορές στο rooting. Την συσκευή την έχω 10 μέρες. Απο την στιγμή που αποφάσισα να την αγοράσω έχω διαβάσει απο τις 450 τόσες σελίδες τις 400 και βάλε. Οι πληροφορίες ναι μεν είναι πολλές αλλά είναι λίγο ανακατεμένα ρε παιδιά. Καλό θα ήταν να υπάρχει ένα τρεντ με οδηγίες για ροοτ που να ανανεώνεται. Εκτός κι αν υπάρχει, οπότε ζητώ ταπεινά συγνώμη :) ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα να πάθει κάτι το κινητό. Απλά κατεβάζεις το unrEVOked και το τρέχεις. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να μην έχεις εγκατεστημένο το HTC Sync ΑΛΛΑ να έχεις εγκαταστήσει τον driver της HTC, (δηλαδή εγκαθιστάς το sync κανονικά και μετά απεγκαθιστάς μόνο το sync χωρίς να βγάλεις τον driver). τα πάντα όλα... βάλε κράνος γιατί έρχεται... Το sync τί είναι??? (ελπίζω να μή σε πέτυχε) :) edit: το htc sync ενοείς Edited September 22, 2010 by Nikos_s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
generation Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα να πάθει κάτι το κινητό. Απλά κατεβάζεις το unrEVOked και το τρέχεις. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να μην έχεις εγκατεστημένο το HTC Sync ΑΛΛΑ να έχεις εγκαταστήσει τον driver της HTC, (δηλαδή εγκαθιστάς το sync κανονικά και μετά απεγκαθιστάς μόνο το sync χωρίς να βγάλεις τον driver). και μετα δηλαδη παιρναω εφαρμογες στην καρτα μνημης κανονικα με ποιο τροπο? Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Την συσκευή την έχω 10 μέρες. Απο την στιγμή που αποφάσισα να την αγοράσω έχω διαβάσει απο τις 450 τόσες σελίδες τις 400 και βάλε. Οι πληροφορίες ναι μεν είναι πολλές αλλά είναι λίγο ανακατεμένα ρε παιδιά. Καλό θα ήταν να υπάρχει ένα τρεντ με οδηγίες για ροοτ που να ανανεώνεται. Εκτός κι αν υπάρχει, οπότε ζητώ ταπεινά συγνώμη :) Για οτι αφορά το root, καλυτερα να κοιτάει κανείς τους οδηγούς που υπάρχουν στο XDA developers. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 τα πάντα όλα... βάλε κράνος γιατί έρχεται... Το sync τί είναι??? (ελπίζω να μή σε πέτυχε) :) :lol::lol: ξόφαλτσα πέρασε :X το sync υπάρχει στην κάρτα όταν αγόρασες το κινητό. είναι η εφαρμογή που συγχρονίζει το τηλέφωνο με το pc. κάτι σαν το mobile center των windows mobile. και μετα δηλαδη παιρναω εφαρμογες στην καρτα μνημης κανονικα με ποιο τροπο? μετά περνάς μια rom με το a2sd+ ή απλά περνάς στην rom που φοράς το a2sd+ και όσες εφαρμογές εγκαθιστάς θα πηγαίνουν αυτόματα στην κάρτα. εγώ μέχρι προχθές είχα την official froyo και περίμενα το unrevoked για να το πειράξω (βαριόμουν το downgrade) όταν βγήκε αμέσως rootαρα το κινητό και στο καπάκι πέρασα αυτή την rom η οποία είναι η επίσημη Froyo απλά με root access. στη συνέχεια πέρασα τα mods που δίνει το παλικάρι εκτός από τα: FLASH PLUGIN SYSTEM REPLACEMENT (1.1) RESTORE BOOTSOUND (1.0) Deodexed Mod Super Circle Battery Mod Reboot in Power Menu teppicify (1.1) Εδώ μπορείς να δεις και τι προτείνει το παλικάρι που ανέβασε τη rom: Suggested Installations Totally Stock: base ROM + restore bootsound. Rooted Powersaving: base ROM with init.d + powersaving modpack. Rooted and Updated: base ROM with init.d + tweaks + powersaving modpack + system Flash replacement + updated apps. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν να έχω μια επίσημη πλήρως ενημερωμένη και rootαρισμένη rom έτοιμη για περαιτέρω πείραγμα. Από τα παραπάνω mods φυσικά μπορείς να επιλέξεις εσύ ποια θέλεις να περάσεις. Και εγώ όπως και το παλικάρι που ανέβασε τη rom απλά προτείνουμε επιλογές, αλλά ο καθένας βάζει ότι θέλει ανάλογα τις απαιτήσεις του. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts