Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θεωρώ πιο φυσιολογικό όταν ψάχνεις το τηλέφωνο του π.χ. Κώστα να είναι πιο λογικό να αρχίσεις να γράφεις το όνομα του Κώστα παρά 2-3 ψηφία από το τηλέφωνο του που θυμάσαι (ενώ δε θυμάσαι το όνομα του;;;; ). Αν τα γράμματα ήταν στη γνωστή ελληνική διάταξη και όχι το Γ στο 4 το Φ στο 3 κ.ο.κ. θα ήταν απλά τέλειο (ή τουλάχιστον να είχε και τα ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο). Αλλά και πάλι η λειτουργία του καταλόγου που έχει από τη μαμά του νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο και φυσιολογικότερο σε σκέψη.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι το dialer one όντως είναι πολύ καλό αλλά δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά

τουλάχιστον στην έκδοση που υπάρχει στο market.

όποιος έχει κάτι άλλο υπόψη του ας ενημερώσει εδώ γιατί νομίζω τους ενδιαφέρει όλους

Φυσικά και έχει ελληνικά το dialer one, στο μενού εκεί που διαλέγεις γλώσσα για το t9 βάλε "greek"

Παιδιά καλησπέρα.

Είμαι καινούριος στο χώρο και θα ήθελα να με ενημερώσετε αν είναι εύκολο για 2 πράγματα σχετικά με το HTC desire:

1) Πώς μπορώ να το βάλω σε λειτουργία 3G? Πρέπει να κάνω κάτι εγώ χειροκίνητα στο τηλέφωνο ή να απευθυνθώ στον πάροχο (vodafone)? Εχω προσπαθήσει να το κάνω χειροκίνητα αλλά μπαίνει μόνο σε G δίκτυο και όχι σε 3G.

2) Σχετικά με το "maps" το οποίο έχει ήδη εγκατεστημένο το τηλέφωνο, δεν μου ανοίγει τους χάρτες. Επειδή είμαι πολύ άσχετος με αυτά τα θέματα, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει από την αρχή τις κινήσεις που πρέπει να κάνω για να μου ανοίξουν οι χάρτες? Εχει real time GPS το τηλέφωνο?

Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια!

άλλη μια ερώτηση για το dialer one....

όταν του πατάω να κάνει αναζήτηση ονόματα και τηλέφωνα συγχρόνως μου εμφανίζει την κάθε επαφή 2 ή 3 φορές κι ας είναι συνδεδεμένες στον κατάλογο και στα "πρόσωπα" εμφανίζονται μόνο μια φορά. τι πρέπει να κάνω για να μου τις εμφανίζει μονάχα 1 φορά?

Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι σε σχέση με τη μορφή του ρολογιού. Βαρέθηκα το ψηφιακό και θέλω να βάλω άλλο τύπο ρολογιού στην κεντρική οθόνη αλλά δε βρίσκω από πού αλλάζει. Πήγα Όλα τα Προγράμματα -> Ρολόι -> Επιτραπέζιο ρολόι -> Μenu αλλά δε μου ανοίγει τίποτα για να το ρυθμίσω. Πρέπει αναγκαστικά να αλλάξω Σκηνή για να αλλάξει και το ρολόι; Thx!

Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off

ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE

Radio: 5.17.05.23

HBOOT: 6.93.1002

Recovery: CWM v4.0.1.4

πρώτα πρέπει να αφαιρέσεις το υπάρχον ρολόι και μετά προσθέτεις το νέο κι επιλέγεις το στύλ που θέλεις!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι σε σχέση με τη μορφή του ρολογιού. Βαρέθηκα το ψηφιακό και θέλω να βάλω άλλο τύπο ρολογιού στην κεντρική οθόνη αλλά δε βρίσκω από πού αλλάζει. Πήγα Όλα τα Προγράμματα -> Ρολόι -> Επιτραπέζιο ρολόι -> Μenu αλλά δε μου ανοίγει τίποτα για να το ρυθμίσω. Πρέπει αναγκαστικά να αλλάξω Σκηνή για να αλλάξει και το ρολόι; Thx!

Αν ρωτάς για ρολόι στην αρχική οθόνη:

Καταρχήν πάτα παρατεταμένα πάνω σε αυτό που έχεις και εκεί που λέει τηλέφωνο (όπου πατάς για να κάνεις κλήση) θα αλλάξει και θα λέει διαγραφή. Σύρε το ρολόι που κρατάς πατημένο πάνω στη διαγραφή για να φύγει και να έχει χώρο για το άλλο. Μετά αφού ξαναεμφανιστεί το τηλέφωνο εκεί κάτω πάτα στο + που έχει δίπλα δεξιά και θα σου ανοίξει το μενού που επιλέγεις widget. Αν πατήσεις το πρώτο (Στοιχείο Ελέγχου Παραθύρου) θα σου βγάλει διάφορα widget και κάπου θα λέει Ρολόι και από κάτω HTC. Εκεί αν πατήσεις θα σου βγάλει 7-8 ρολόγια τα περισσότερα αναλογικά για να διαλέξεις.

Αυτά είναι τα ρολόγια που έχει από μόνο του. Μπορείς να εγκαταστήσεις και άλλα από μόνος σου σαν widget, αλλά καλύτερα να σου πουν άλλοι γι' αυτό γιατί εγώ δεν έχω ασχοληθεί.

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Όπως έγραψαν και ποιο πάνω είναι σελιδοδείκτες και τα 2. Απλός το replant έχει και favicon

Για όποιον ενδιαφέρεται, έκανα τεστ όλες τις εφαρμογές του μάρκετ για SIP (VOIP) κατέληξα στην CSipSimple , υποστηρίζει πάν από ένα SIP λογαριασμό, επιλέγεις αν θέλεις να χρησιμοποιείς το 3g για εισερχόμενες ή εξερχόμενες.

Με wifi δούλεψε άψογα, αλλά με 3g Vodafone όχι (μαλλον λόγο κακού σήματος)

Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει να δεις τις επαφές σου μέσα από την εφαρμογή… έχει βέβαια επιλογή όταν πάς να πάρεις τηλέφωνο από το κανονικό μενού να εμφανίζει επιλογή αν θέλεις να πάρεις από κάποιον από τους SIP λογαριασμούς ή το GSM Δίκτυο.

Από μπαταρία με την χρήση που του κάνω μέρες, με wifi σχεδόν πάντα ανοιχτό και 10-20 λεπτά κλήσεις, λίγο σερφάρισα και εμαιλ.

Αν αρχίσω όμως να περνάω εφαρμογές κτλ, τότε τρώει πολύ μπαταρία και κρατάει μία μέρα.

Δοκίμασα και το flightmode το βράδυ, σε 7 ώρες έπεσε 2% η μπαταρία !

Και με Iphone που είχα σε 3g δεν έβγαζες γραμμή... Μήπως ξέρεις γιατί μου γράφει "Forbidden" όταν βάζω τα στοιχεία του λογαριασμού μου (lowratevoip)

Αν ρωτάς για ρολόι στην αρχική οθόνη:

Καταρχήν πάτα παρατεταμένα πάνω σε αυτό που έχεις και εκεί που λέει τηλέφωνο (όπου πατάς για να κάνεις κλήση) θα αλλάξει και θα λέει διαγραφή. Σύρε το ρολόι που κρατάς πατημένο πάνω στη διαγραφή για να φύγει και να έχει χώρο για το άλλο. Μετά αφού ξαναεμφανιστεί το τηλέφωνο εκεί κάτω πάτα στο + που έχει δίπλα δεξιά και θα σου ανοίξει το μενού που επιλέγεις widget. Αν πατήσεις το πρώτο (Στοιχείο Ελέγχου Παραθύρου) θα σου βγάλει διάφορα widget και κάπου θα λέει Ρολόι και από κάτω HTC. Εκεί αν πατήσεις θα σου βγάλει 7-8 ρολόγια τα περισσότερα αναλογικά για να διαλέξεις.

Αυτά είναι τα ρολόγια που έχει από μόνο του. Μπορείς να εγκαταστήσεις και άλλα από μόνος σου σαν widget, αλλά καλύτερα να σου πουν άλλοι γι' αυτό γιατί εγώ δεν έχω ασχοληθεί.

Να προσθεσω οτι αφαιρωντας το προεπιλεγμενο τεραστιο ρολοϊ εξικονομουμε χωρο στην αρχικη οθονη για πιο πολλες συντομευσεις αν θελουμε.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

@kollatos + stauros 11: THANKS, επιτέλους δούλεψε!

Μην ψαχνεις για νουμερα,αλλα για ονοματα.Στο πληκτρολογιο απλα γραφεις το ονομα τις επαφης σου,και στην εμφανιζει.

Εκτος αυτου,πως μπορεις να θυμασε τοσα νουμερα?Δεν ειναι ευκολο να ψαχνεις με αυτον τον τροπο.

Θεωρώ πιο φυσιολογικό όταν ψάχνεις το τηλέφωνο του π.χ. Κώστα να είναι πιο λογικό να αρχίσεις να γράφεις το όνομα του Κώστα παρά 2-3 ψηφία από το τηλέφωνο του που θυμάσαι (ενώ δε θυμάσαι το όνομα του;;;; ). Αν τα γράμματα ήταν στη γνωστή ελληνική διάταξη και όχι το Γ στο 4 το Φ στο 3 κ.ο.κ. θα ήταν απλά τέλειο (ή τουλάχιστον να είχε και τα ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο). Αλλά και πάλι η λειτουργία του καταλόγου που έχει από τη μαμά του νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο και φυσιολογικότερο σε σκέψη.

Δεν το θέλω για να ψάχνω τις επαφές, αυτό το κάνω με το όνομα λογικό… αλλά όταν βλέπω μία αναπάντητη πχ στο τηλέφωνο του σπιτιού ή στο VOIP που έχω στο PC, και δεν έχω αποθηκεύσει όλες μου τις επαφές εκεί τι κάνω ;

θα πρέπει να γράψω ολόκληρο τον αριθμό και μετά να κάνω κλήση στον αριθμό να για να δω αν τον έχω αποθηκευμένο ;

dialer one...:) ψάχνει και με ονόματα και με αριθμούς...must have εφαρμογή..;)

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω :)

Και με Iphone που είχα σε 3g δεν έβγαζες γραμμή... Μήπως ξέρεις γιατί μου γράφει "Forbidden" όταν βάζω τα στοιχεία του λογαριασμού μου (lowratevoip)

Όχι δεν ξέρω μήπως έχεις κάνει λάθος τις ρυθμίσεις ή μήπως δεν σου επιτρέπει από 3G γιατί Forbidden = απαγόρευση. Έχει ένας φίλος iphone και έχει βρει μία εφαρμογή που δουλεύει μια χαρά θα σου στείλω PM όταν μάθω το όνομά της.

Παντός στο παλιό κινητό το SKYPE δούλευε άψογα με άψογα με 3G της wind. Μήπως κόβει τα voip πακέτα η Voda ;

Παιδια για οσους ρωτατε για τι ip!@#$% αναφερομουν. Ψαξτε στο συγκεκριμενο thread ... απο εκει εχω "αγορασει" to ndrive και μεχρι τωρα δουλευει αψογα. Τωρα αν βρω κατι αλλο εννοειται θα σας ενημερωσω:)

Δεν το θέλω για να ψάχνω τις επαφές, αυτό το κάνω με το όνομα λογικό… αλλά όταν βλέπω μία αναπάντητη πχ στο τηλέφωνο του σπιτιού ή στο VOIP που έχω στο PC, και δεν έχω αποθηκεύσει όλες μου τις επαφές εκεί τι κάνω ;

θα πρέπει να γράψω ολόκληρο τον αριθμό και μετά να κάνω κλήση στον αριθμό να για να δω αν τον έχω αποθηκευμένο ;

Το dialer one δεν μου αρέσει. Θέλει λίγο καλύτερο φινιρισμα κατά την άποψή μου.

Προτείνω να δοκιμάσεις το aurora universal που είναι γενικό πρόγραμμα αναζήτησης.

Με αυτό μπορείς να κάνεις αναζήτηση και με αριθμό στις επαφές σου, και στο ημερολόγιό σου και πολλά ακόμα. Μάλιστα, ενσωματώνεται μέσα στην κλασική αναζήτηση του google (στο πλήκτρο με το μεγενθυτικό φακό).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Kαινουριος κάτοχος κι εγω του Desire, με αριστες εντυπώσεις μέχρι τώρα. Ακόμα και ο μεγαλος φοβος μου, η μπαταρία, μετά απο απενεργοποίηση των άχρηστων widgets και αραίωμα των ενημερώσεων, ειναι μια χαρα για smartphone, καλύτερη από το iphone 3G που είχα.

Δοκιμάσα όμως και το σερβις της HTC, γιατί το καπάκι της μπαταρίας ήταν ελλαττωματικό και δεν κούμπωνε καλά στην πάνω αριστερή γωνία. Ευτυχώς αλλάχτηκε άμεσα με νέο καπάκι, το οποίο κουμπώνει μια χαρα.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Το τεστ της μπαταρίας ολοκληρώθηκε....

Άντεξε 60 ώρες μέχρι που έσβησε....

Νομίζω ότι αν αντέχει τόσο είναι μια χαρά...

Κάνοντας τι αυτές τις 60 ώρες?

Κοιτώντας το?:worry::blink:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Κάνοντας τι αυτές τις 60 ώρες?

Κοιτώντας το?:worry::blink:

Σερφάροντας, λαμβάνοντας email, FB & tweeter, android market....

Γενικά το έχω 8 μέρες μόνο και του κάνω παραπάνω χρήση.

Κοιμήθηκε μόνο τα 2 βράδια για 6 μόνο ώρες έκαστο :lol:

Να ρωτήσω τους φίλους που αγόρασαν το κινητό από τον Γερμανό με την έκπτωση 20%. Στο πακέτο υπήρχε κάρτα μνήμης 4Gb ή 8GB και επίσης εάν ήταν η συσκευή πειραγμένη από την Cosmote επειδή παίρνω τηλέφωνο σε καταστήματα του Γερμανού και δεν βγάζω άκρη. Τέλος, καμία πρόταση καταστήματος Γερμανού στο κέντρο...

Ευχαριστώ

Να ρωτήσω τους φίλους που αγόρασαν το κινητό από τον Γερμανό με την έκπτωση 20%. Στο πακέτο υπήρχε κάρτα μνήμης 4Gb ή 8GB και επίσης εάν ήταν η συσκευή πειραγμένη από την Cosmote επειδή παίρνω τηλέφωνο σε καταστήματα του Γερμανού και δεν βγάζω άκρη. Τέλος, καμία πρόταση καταστήματος Γερμανού στο κέντρο...

Ευχαριστώ

Εγώ από Γερμανό το αγόρασα, συγκεκριμένα στο κατάστημα στην κάθοδο της Πειραιώς στο Μοσχάτο....Και αυτό γιατί πέρναγα από εκεί και ήθελα να το δω, αλλά το τσίμπησα αμέσως....:rolleyes:

Το τηλέφωνο περιέχει 4άρα κάρτα και έχει τις AMOLED οθόνες ακόμα....

Και μάλιστα η κάρτα ήταν τοποθετημένη στο κινητό, η συσκευασία ήταν κλειστή σφραγισμένη με ταινία(λευκή αυτοκόλλητη), ενώ η συσκευή δεν έχει καμία σχέση με Cosmote, είναι unbranded....

Το dialer one δεν μου αρέσει. Θέλει λίγο καλύτερο φινιρισμα κατά την άποψή μου.

Προτείνω να δοκιμάσεις το aurora universal που είναι γενικό πρόγραμμα αναζήτησης.

Με αυτό μπορείς να κάνεις αναζήτηση και με αριθμό στις επαφές σου, και στο ημερολόγιό σου και πολλά ακόμα. Μάλιστα, ενσωματώνεται μέσα στην κλασική αναζήτηση του google (στο πλήκτρο με το μεγενθυτικό φακό).

Άψογο είναι, το έβαλα με το μαύρο θέμα και το έκανα default για να παίρνω τηλέφωνο :) μου άρεσε ακόμα ότι δεν παίρνει με την μία τηλέφωνο αν πατήσεις πάνω στην επαφή, την είχα πατήσει με το προηγούμενο μέχρι να το συνηθίσω.

Θα δοκιμάσω και το aurora :), Όλα μέσα χα χα

Ευχαριστώ

Δεν πρέπει να είναι branded, αλλά μην σε απασχολεί αυτό και εγώ από τον γερμανό το πείρα, όλα μια χαρά πουθενά δεν έχει το σήμα της cosmote. Το πολύ πολύ να χρειαστείς Golden Card αν θες να το κάνεις Root ή να βάλεις άλλη ROM.

Το μόνο περίεργο που είδα είναι ότι όταν το άνοιξα έλεγε ότι βρέθηκαν ρυθμίσεις στην κάρτα SD αν θέλω να τις επαναφέρω…. Πράγμα που δεν έγινε στο desire φίλου που το πείρε από την Wind.

Όταν πέρασα εγώ άλλη ROM είχα μέσα golden card γιατί είχα παιδευτεί στην αρχή πολύ και την έφτιαξα καλού κακού :) δεν ξέρω δηλαδή αν την χρειαζόταν.

Τώρα είμαι με original rom και την έχω κάνει root.

Η κάρτα ήταν 4GB.

το τρυκ με την φορτιση της μπαταριας θα πρεπει να το κανουμε σε καθε φορτιση ή μια φορα μονο??

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

αυτες τις θηκες zagg invisible shield τις εχει δοκιμασει κανεις?

αξιζουν τιποτα??

ποιο ειναι το καλυτερο screen protector για το κινητο μας???

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Εγώ από Γερμανό το αγόρασα, συγκεκριμένα στο κατάστημα στην κάθοδο της Πειραιώς στο Μοσχάτο....Και αυτό γιατί πέρναγα από εκεί και ήθελα να το δω, αλλά το τσίμπησα αμέσως....:rolleyes:

Το τηλέφωνο περιέχει 4άρα κάρτα και έχει τις AMOLED οθόνες ακόμα....

Και μάλιστα η κάρτα ήταν τοποθετημένη στο κινητό, η συσκευασία ήταν κλειστή σφραγισμένη με ταινία(λευκή αυτοκόλλητη), ενώ η συσκευή δεν έχει καμία σχέση με Cosmote, είναι unbranded....

Υπάρχει δηλαδή η πιθανότητα να μην είναι η οθόνη AMOLED; Και πως ξεχωρίζει;

το τρυκ με την φορτιση της μπαταριας θα πρεπει να το κανουμε σε καθε φορτιση ή μια φορα μονο??

Μόνο μία φορά...

@kostas_pr_mp: Ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι οι επόμενες παρτίδες θα έχουν Super LCD λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας AMOLED. Αλλά νομίζω ότι θα αργήσουν να έρθουν οι παρτίδες αυτές, ιδίως στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση, ρίχτε μία ματιά στο κουτάκι από πίσω που λέει τις προδιαγραφές και λογικά θα λέει αν είναι AMOLED ή SLCD.

αυτες τις θηκες zagg invisible shield τις εχει δοκιμασει κανεις?

αξιζουν τιποτα??

ποιο ειναι το καλυτερο screen protector για το κινητο μας???

Εγώ φίλε έχω εδώ και μια βδομάδα την full body invisible shield της Zagg http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-desire-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php την οποία πήρα από το play247 24,6 €. Είναι λίγο μπελαλίδικο να την βάλεις και αφαιρεί αυτήν την αίσθηση "αμεσότητας" στο touch της οθόνης. Ωστόσο όντως προφυλάσσει 100% από δαχτυλιές, γρατζουνιές και μικροχτυπήματα και είναι πραγματικά λεπτή ώστε από μισό μέτρο και πάνω το κινητό φαίνεται να μη "φοράει" τίποτα ενώ δεν επηρεάζει καθόλου την απόκριση της οθόνης (scroll, pinch to zoom κλπ.). Μοναδικά μειονεκτήματα που βρήκα εγώ είναι ότι οι ζελατίνες δεν καλύπτουν 100% το κινητό με αποτέλεσμα να υπάρχει σε κάποια (λίγα) σημεία ακάλυπτο περιθώριο 1-2mm και δεν υπάρχει και ζελατίνα που να καλύπτει το φακό της κάμερας. Αν δεν σας ενοχλεί η κάπως rubbery αίσθηση που θα δίνει το κινητό και αν τα καταφέρνετε καλά στη μικρο-χειροτεχνία για να τη βάλετε, αγοράστε τη. Κάνει δουλειά.

http://img121.imageshack.us/img121/6700/picture0002b.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edited by thouvou13

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...