Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ειναι θεμα ταχυτητας αυτο. Απλως προκειμενου το κινητο να μην αλλαζει mode με το παραμικρο, περιμενει λιγο ωστε να σιγουρευτει οτι πραγματι το κρατας landscape, αλλιως σε καθε κουνημα θα αλλαζε προσανατολισμο.

Βασικά θα μου έκανε τρελη εντύπωση αν ήταν θέμα ταχύτητας..'Αρα εαν το κρατήσει κάποιος πολύ σταθερό τότε μπορεί να αλλάξει πολυ γρηγοροτερα...σωστο?Βασικα τώρα που το θυμήθηκα κάποιες φορες γύριζε πιο γρήγορα απο αλλες...

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο σημα καμπανα ειναι.τωρα μολις εκανα 3,4 τηλ και ηταν ολα οκ.δεν μπορω να καταλαβω...

και μενα μου το κανει μια στο τοσο αυτο... ισως να ναι το σημα η αιτια, δεν το χω προσεξει να σου πω...

και μενα μου το κανει μια στο τοσο αυτο... ισως να ναι το σημα η αιτια, δεν το χω προσεξει να σου πω...

Μηπως θελει να το κραταμε με τροπο;; σαν το iphone 4;; :) μηπως η μαμισια ρομ θελει αλλαγη;;;

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Με τον astro file manager γίνεται αυτό που ζητάς.

Αφού τον κατεβάσεις από το μάρκετ και τον εγκαταστήσεις, πατάς επιλογές>tools>application manager.

επειδη και εγω θελω να τα αποθηκευει στην καρτα για εξηγησε λιγο τη διαδικασια...εχω κατεβασει το astro αλλα μετα τι κανουμε?

Μολις σημερα αγορασα και εγω ενα desire (απο αυτο γραφω) εχω προβλημα ομως σημαντικο! Καθε φορα που παω να παρω τηλ αν θελει με αφηνει να παρω αν δεν θελει μου κλεινη την γραμμη αμεσως!!!! Τι γινεται ρε παιδια τι να κανω;;; εκανα επαναφορα αλλα τιποτα! Τι αλλο να κανω;;

Είχε πρόβλημα η cosmote σήμερα , μου το έκανε κι εμένα και σε άλλους που μίλησα ...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ.

Είχε πρόβλημα η cosmote σήμερα , μου το έκανε κι εμένα και σε άλλους που μίλησα ...

Και ημουν ετοιμος να επιστρεψω την συσκευη πισω.Μετα σου λεει εχει σημα καμπανα......τι να πεις.........

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Να σας ενημερώσω, πάντως, ότι προχθές έκανα το "τρικ" της μπαταρίας που περιγράφηκε και, παρότι και στις δύο φορές που το έβαλα για επαναφόρτιση έβγαλε πράσινο led, είμαι πλέον 48+ ώρες χωρίς φόρτιση και η μπαταρία είναι στο 17%! Η χρήση που του έκανα δεν ήταν εντατική, αλλά ήταν αρκετά έντονη κατά διαστήματα: αρκετές κλήσεις, μερικές μηνύματα, αρκετό wifi browsing, λίγο παιχνίδι... Όπως αναφέρει το battery monitor πέρασα 50 λεπτά με wifi on (και running), 48 λεπτά στο τηλέφωνο (αν πράγματι αυτό σημαίνει το "Τηλέφωνο ενεργοποιημένο") και 3 ώρες με την οθόνη ενεργοποιημένη... Πρέπει, όμως, να σημειώσω ότι το τηλέφωνο πέρασε και αρκετές ώρες σε περιοχή που δεν είχε σήμα ή είχα χαμηλό σήμα, άρα θα έπρεπε να καταναλώσει πολύ κι εκεί...

Τέλος πάντων, το συμπέρασμα είναι ότι η μπαταρία είναι μια χαρά για το κινητό! Αν, δε, ισχύουν αυτά που γράφονται ότι το official Froyo φτιάχνει ακόμα περισσότερο την κατανάλωση, τότε σίγουρα μετά το update θα ικανοποιεί και τους απαιτητικούς.

έχει βγάλει κανένας άκρη με τα ελληνικά στα μηνύματα;

Personal Website: http://www.kospol.gr

Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr

BlogThis.gr http://www.blogthis.gr

Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon...

Handcent sms :)

Τι προβλημα εχεις ?

Handcent sms :)

Πιο καλο απο το μαμισιο ειδικα για αναφορα παραδοσης.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

συγνωμη ειναι κανεισ απο ηρακλειο που να χει κανει ροοτ το κινητο με αλλγη ρομ ετσι ωστε να βρεθουμε να κανουμε μαζι στο κινητο τη διαδικασια....ενω ρε ****το δεν κολωνα παλια τωρα το σκεφτομαι....φταιει που γινα επαγγελματιας και δεν εχω πια χρονο!!!!

20 μέρες που το έχω κάνει παραγγελία στη Vodafone Μυτιλήνης και ακόμα να έρθει το Desire...

Εχω διαβάσει το forum 5-6 φορές...ευτυχώς που υπάρχει και αυτο και ενημερώνομαι για τα πάντα.

Υπάρχει τρόπος να προβάλλεις excel αρχεία, μέσω του quickoffice ?

Προσπάθησα στέλνοντας ένα τέτοιο αρχείο, μέσω bluetooth αλλά δεν το ανοίγει....

Δοκιμασε να ανοιξεις το αρχειο μεσα απο το quick office αλλιως για ανοιγμα και επεξεργασια καλο ειναι το documents to go

@liberostelios. πoιο τρυκ, παρακολουθω το thread και δεν εχω προσεξει κατι τετοιο,αν σου ειναι ευκολο δωσε αριθμο σελιδας, thanks

Edited by spyro80
Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals.

20 μέρες που το έχω κάνει παραγγελία στη Vodafone Μυτιλήνης και ακόμα να έρθει το Desire...

Εχω διαβάσει το forum 5-6 φορές...ευτυχώς που υπάρχει και αυτο και ενημερώνομαι για τα πάντα.

Εχει και τα καλα της η αναμονη !!!!Θα εισαι πληρως ενημερωμενος... Αν το ειχες παραγγειλει απο eshop θα το ειχες παρει σε 3 μερες.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Χρειάζομαι τη βοήθεια σας.

Αρχικά έκανα root και σήμερα δοκίμασα να περάσω το app2sd. Κι εμένα το κινητό μου κολλάει στην οθόνη με το λογότυπο της HTC. Δοκίμασα με fastboot να περάσω εργοστασιακή rom, ξεκινάει η διαδικασία αλλά μετά από λίγο κολλάει και μου βγάζει σφάλμα έκδοσης προγράμματος φόρτωσης λειτουργικού.

Αποκτηστε το σωστο βοηθητικο προγραμμα ενημερωσης ROM και προσπαθηστε ξανα. Τι να κάνω?

Πρέπει να τρέξεις το σωστό RRU ανάλογα με τον τύπο του κινητού. Αν το αγόρασες από Αγγλία θες το WWE, αν το αγόρασες από Ελλάδα, μάλλον θες το Europe.

Αν δε βρίσκεις το σωστό RRU, τότε πρέπει να φτιάξεις golden card για το κινητό ώστε να σε αφήσεις να περάσεις RRU από άλλο region.

Καλημέρα παιδιά! Έβαλα χθες βραδυ κατά τις 3 το κινητό να φορτίσει και σήμερα το πρωί που το βγάζω βλέπω τη μπαταρία να λέει 89%.. Το ξαναέβαλα στο φορτιστή κ φόρτισε κανονικά αλλά μου έκανε εντύπωση. Έχει συμβεί σε κανέναν?

Πάντως οι εντυπώσεις παραμένουν εξαιρετικές.. άμα προχωρήσει κι η τεχνολογία στις μπαταρίες!:Ρ Αν κ μια μέρα την βγάζει άνετα με βαριά-βαριά χρήση.. Θα γράψω κι εγώ αναλυτικά εντυπώεις κάποια στιγμή!:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Να σας ενημερώσω, πάντως, ότι προχθές έκανα το "τρικ" της μπαταρίας που περιγράφηκε και, παρότι και στις δύο φορές που το έβαλα για επαναφόρτιση έβγαλε πράσινο led, είμαι πλέον 48+ ώρες χωρίς φόρτιση και η μπαταρία είναι στο 17%! Η χρήση που του έκανα δεν ήταν εντατική, αλλά ήταν αρκετά έντονη κατά διαστήματα: αρκετές κλήσεις, μερικές μηνύματα, αρκετό wifi browsing, λίγο παιχνίδι... Όπως αναφέρει το battery monitor πέρασα 50 λεπτά με wifi on (και running), 48 λεπτά στο τηλέφωνο (αν πράγματι αυτό σημαίνει το "Τηλέφωνο ενεργοποιημένο") και 3 ώρες με την οθόνη ενεργοποιημένη... Πρέπει, όμως, να σημειώσω ότι το τηλέφωνο πέρασε και αρκετές ώρες σε περιοχή που δεν είχε σήμα ή είχα χαμηλό σήμα, άρα θα έπρεπε να καταναλώσει πολύ κι εκεί...

Τέλος πάντων, το συμπέρασμα είναι ότι η μπαταρία είναι μια χαρά για το κινητό! Αν, δε, ισχύουν αυτά που γράφονται ότι το official Froyo φτιάχνει ακόμα περισσότερο την κατανάλωση, τότε σίγουρα μετά το update θα ικανοποιεί και τους απαιτητικούς.

ποια ειναι η διαδικασια??

και μια ερωτηση ακομα:

φορτιστη αυτοκινητου και καλυμμα οθονης που μπορω να βρω?

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Όλοι περιμένουμε τον liberostelios να μας πει το "τρικ"!

Δεν ξέρω μήπως εννοεί αυτό

Please connect the phone to the charger with the phone powered on, and allow the phone to charge until the notification LED is green, indicating the device is fully charged. Disconnect the phone from the charger, and power it off. Reconnect the phone to the charger with the phone powered off, and allow the phone to charge until the notification LED is green. Disconnect the phone from the charger and power it on. Once the phone is powered completely on, power it off again and reconnect it to the charger until the notification LED is green. Disconnect the phone, power it on, and use it. You need to use this sequence only once.

Αν όντως ισχύει αυτό καλή φάση. Φαντάζομαι ότι κάθε φορά και αν flashareis κάποια ROM τότε θα πρέπει να το ξανακάνεις...

ρε παιδες πως μπορω να ξερω εαν κανω μια μ#$%#$^ ποια απο τις παρακτω μου κανουν???

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695667

πως μπορω να ξερω τι εχω εγω? ποια μου κανει???

βρηκα και αυτο που μιλαει για εμας εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=696189

ενημερωνω πωσ δεν εχω ακομα προβει σε καμια ενεργεια...απλα το μελεταω το θεμα σιγα σιγα....ευλογητος ο θεος!!!

Edited by re33m

Καλημέρα παιδιά! Έβαλα χθες βραδυ κατά τις 3 το κινητό να φορτίσει και σήμερα το πρωί που το βγάζω βλέπω τη μπαταρία να λέει 89%.. Το ξαναέβαλα στο φορτιστή κ φόρτισε κανονικά αλλά μου έκανε εντύπωση. Έχει συμβεί σε κανέναν?

Πάντως οι εντυπώσεις παραμένουν εξαιρετικές.. άμα προχωρήσει κι η τεχνολογία στις μπαταρίες!:Ρ Αν κ μια μέρα την βγάζει άνετα με βαριά-βαριά χρήση.. Θα γράψω κι εγώ αναλυτικά εντυπώεις κάποια στιγμή!:)

δοκίμασε το τρικ για την μπαταρία που αναφέρανε τα παιδιά μερικές σελίδες πίσω.

επειδή βαριέμαι να βρω σε πια σελίδα είναι το ξαναποστάρω εδώ:

Hi, I understand your concern regarding battery life on your Nexus One device. The following steps should significantly extend the battery life on your phone.

Please connect the phone to the charger with the phone powered on, and allow the phone to charge until the notification LED is green, indicating the device is fully charged.

Disconnect the phone from the charger, and power it off. Reconnect the phone to the charger with the phone powered off, and allow the phone to charge until the notification LED is green.

Disconnect the phone from the charger and power it on. Once the phone is powered completely on, power it off again and reconnect it to the charger until the notification LED is green.

Disconnect the phone, power it on, and use it. You need to use this sequence only once.

ρε παιδες πως μπορω να ξερω εαν κανω μια μ#$%#$^ ποια απο τις παρακτω μου κανουν???

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695667

τσέκαρε το product number του κινητού αν ξεκινάει από 99HKZ τότε είναι ελληνικό και άρα βάζεις την WWE_1.21.405.2

αν και θεωρώ ότι η συγκεκριμένη κάνει για όλα τα desire που πουλήθηκαν στην Ευρώπη.

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Όλοι περιμένουμε τον liberostelios να μας πει το "τρικ"!

Δεν ξέρω μήπως εννοεί αυτό

Αν όντως ισχύει αυτό καλή φάση. Φαντάζομαι ότι κάθε φορά και αν flashareis κάποια ROM τότε θα πρέπει να το ξανακάνεις...

να μας πει πως το εκανε με απλα ελληνικα!!!!

δοκίμασε το τρικ για την μπαταρία που αναφέρανε τα παιδιά μερικές σελίδες πίσω.

επειδή βαριέμαι να βρω σε πια σελίδα είναι το ξαναποστάρω εδώ:

τσέκαρε το product number του κινητού αν ξεκινάει από 99HKZ τότε είναι ελληνικό και άρα βάζεις την WWE_1.21.405.2

αν και θεωρώ ότι η συγκεκριμένη κάνει για όλα τα desire που πουλήθηκαν στην Ευρώπη.

μη με βρισεις αλλα που το βρισκουμε αυτο...ευλογητος ξαναλεω...οχι για μενα αλλα για το φουκαριαρικο το κινητο :X:lol:

οχι ττπτ αλλο αλλα στο phone number μου λεει unknown

serial ht05wpl093--

Edited by re33m

Για την μπαταρία, αν είστε rooted και έχετε το clockwork mod recovery, στο advanced υπάρχει η επιλογή Wipe battery stats. Εγώ το κάνω κάθε φορά που flash-άρω καινούργια rom.

Επίσης πλέον το unrevoked ( http://unrevoked.com/recovery) προσφέρει και one-click root (εκτός από το να flash-άρει μόνιμα το clockwork mod στο recovery partition). Το δοκίμασα και παίρνει το 1/10 του χρόνου από το γνωστό r6 root του paul, επίσης κρατάει την υπάρχουσα έκδοση και δεν φλασάρει την 1.15 όπως με την άλλη διαδικασία.

Super για όσους φοβούνται να rootάρουν ή ο οδηγός του paul τους φαινόταν πολύπλοκος. Απλά ανοίγεις το πρόγραμμα, συνδέεις το κινητό με το usb debugging ανοικτό και τέλος.

Τι προβλημα εχεις ?

Πιο καλο απο το μαμισιο ειδικα για αναφορα παραδοσης.

με τον περιορισμό στους 60 χαρακτήρες!

Personal Website: http://www.kospol.gr

Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr

BlogThis.gr http://www.blogthis.gr

Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon...

εδω μπορει να μου απαντησει καποιος???

φορτιστη και βαση αυτοκινητου και καλυμμα οθονης που μπορω να βρω?

Edited by emm_stra
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...