hraklhs57 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Πάντως όποιος το έχει πάρει το κινητό απο το Γερμανό (ή οπουδήποτε αλλού βασικά), και δεν έχουν περάσει 14 μέρες, μπορεί να το πάει πίσω με τη συσκευασία του, και να ζητήσει να κάνει υπαναχώρηση αγοράς. Είναι υποχρεωμένοι να σας δώσουν τα λεφτά πίσω. Και μετά, το ξανααγοράζετε με τη χαμηλότερη τιμή! εισαισιγουρος οτι μπορουμε να το κανουμε αυτο;;;εγω το πηρα στις 9 Ιουλιου 499...διοτι αν γινεται θα το παω αμεσως... Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Μόλις έκλεισα το τηλ μαζί τους και μου είπαν από 15/7 θα ισχύει η προσφορά. [Το γράφει και στην σελίδα [στα πλάγια] που ανέβασε χρήστης μερικές σελίδες πιο πίσω] 15/7 λεει οποτε την πεμπτη. thanks!!το χτυπαμε την πεμπτη λοιπον!!:) Αν ειναι διαθεσιμο απο Πεμπτη και δεν εχει εξαντληθει μολις ανοιξουν τα καταστηματα.... Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Έχει κανείς υπόψη του κάποιο app που να σου δείχνει αναλυτικά τι ακριβώς καταναλώνει την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου; Έχω βρει ένα σωρό για την SD card, αλλά τίποτα για internal storage... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Παιδιά, προσπαθώ κι εγώ να ενεργοποιήσω το Vodafone Mobile Internet αλλά δε μου λειτουργεί, παρότι οι ρυθμίσεις είναι περασμένες και (εξακριβωμένα) σωστές με τις αντίστοιχες που έχετε ποστάρει. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει; και εγω το ιδιο προβλημα εχω... και δεν εχω βρει ακομα λυση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Το Launcher pro θελει root συσκευη? Γιατι ενω το κανω εγκατασταση δεν μου δουλευει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagrati7 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Πέρασα σήμερα από το πλαίσιο...και το είδα!!! καλά είναι απίστευτο κινητό και πιστεύω πως από το n81 θα δω τεράστια διάφορα !!!! ψήνομαι πάρα πολύ με την προσφορά στον γερμανό να το αγοράσω ... αλλά η τσέπη μου όχι και τόσο! :) είναι εύκολο να γράψουν όσοι μπορούν τα αρνητικά για αυτό το κινητό? ξέρω ότι έχουν αναφερθεί μερικά στις προηγούμενες σελίδες απλά είναι ωραίο να τα βλέπεις και μαζεμένα :p ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Πέρασα σήμερα από το πλαίσιο...και το είδα!!! καλά είναι απίστευτο κινητό και πιστεύω πως από το n81 θα δω τεράστια διάφορα !!!! ψήνομαι πάρα πολύ με την προσφορά στον γερμανό να το αγοράσω ... αλλά η τσέπη μου όχι και τόσο! :) είναι εύκολο να γράψουν όσοι μπορούν τα αρνητικά για αυτό το κινητό? ξέρω ότι έχουν αναφερθεί μερικά στις προηγούμενες σελίδες απλά είναι ωραίο να τα βλέπεις και μαζεμένα :p ευχαριστώ! 2 αρνητικά έχει κατά τη γνώμη μου.Την αυτονομία όπως και τα περισσότερα smartphone βέβαια , και το πολύ μέτριο ηχείο του. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridy Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 εισαισιγουρος οτι μπορουμε να το κανουμε αυτο;;;εγω το πηρα στις 9 Ιουλιου 499...διοτι αν γινεται θα το παω αμεσως... http://www.dolceta.eu/greece/Mod1/spip.php?article147 Στις συμβάσεις για αγορά αγαθών, ή υπηρεσιών από απόσταση, πλην χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. - Αν ο προμηθευτής δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις ενημέρωσης του καταναλωτή και ιδίως την υποχρέωση για ενημέρωση του δικαιώματος υπαναχώρησης που έχει, η προθεσμία υπαναχώρησης είναι τρίμηνη. Στην περίπτωση προμήθειας αγαθών, εάν εντός της τρίμηνης προθεσμίας που αρχίζει από την παραλαβή του αγαθού από τον καταναλωτή, αυτός λάβει τις πληροφορίες, είτε από τα έγγραφα, ή από τα σταθερά μέσα, που τον ενημερώνουν για τη σύναψη της σύμβασης, θεραπεύεται η ακυρότητα της σύμβασης και αρχίζει, από τη λήψη των πληροφοριών αυτών, νέα προθεσμία υπαναχώρησης δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή κατά τα ανωτέρω, ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που του κατέβαλε ο καταναλωτής, εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών. Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, κοινοποιεί το γεγονός αυτό εγγράφως, ή με άλλο σταθερό μέσο, το οποίο τίθεται στη διάθεση του αποδέκτη και στο οποίο ο αποδέκτης έχει πρόσβαση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chill Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 http://www.dolceta.eu/greece/Mod1/spip.php?article147 Στις συμβάσεις για αγορά αγαθών, ή υπηρεσιών από απόσταση, πλην χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, αν δεν συμφωνήθηκε μεγαλύτερη προθεσμία, επιστρέφοντας το αγαθό---------) στην αρχική του κατάσταση(----------, χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής. - Αν ο προμηθευτής δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις ενημέρωσης του καταναλωτή και ιδίως την υποχρέωση για ενημέρωση του δικαιώματος υπαναχώρησης που έχει, η προθεσμία υπαναχώρησης είναι τρίμηνη. Στην περίπτωση προμήθειας αγαθών, εάν εντός της τρίμηνης προθεσμίας που αρχίζει από την παραλαβή του αγαθού από τον καταναλωτή, αυτός λάβει τις πληροφορίες, είτε από τα έγγραφα, ή από τα σταθερά μέσα, που τον ενημερώνουν για τη σύναψη της σύμβασης, θεραπεύεται η ακυρότητα της σύμβασης και αρχίζει, από τη λήψη των πληροφοριών αυτών, νέα προθεσμία υπαναχώρησης δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης από τον καταναλωτή κατά τα ανωτέρω, ο προμηθευτής υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που του κατέβαλε ο καταναλωτής, εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών. Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, κοινοποιεί το γεγονός αυτό εγγράφως, ή με άλλο σταθερό μέσο, το οποίο τίθεται στη διάθεση του αποδέκτη και στο οποίο ο αποδέκτης έχει πρόσβαση. Αρχική κατάσταση, σημαίνει φαντάζομαι, το κινητό στην ζελατίνα του και τα λοιπά καλωδιάκια-συνοδευτικά στην θήκη τους. Αν τα έχει κρατήσει κανείς, win win 100 ευρώ για όλους τους υπόλοιπους los poulos :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Πέρασα από Γερμανό στην Ομόνοια. Η έκπτωση αρχίζει από Πέμπτη δεν έχει περαστεί ακόμα στα computer. Επίσης μου είπαν ότι το κίνητο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο αλλά κατόπιν παραγγελίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprex Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Καινούριος στο φόρουμ να ρωτήσω κι εγώ κάτι για το φοβερό desire. Υπάρχει κάτι ανάλογο σε application των σημειώσεων- notes -που είχαν τα windows mobile όπου μπορούσα την κλήση που απαντούσα εκείνη τη στιγμή να την κρατήσω σε προσωρινή σημείωση και να γράψω ας πούμε ένα ραντεβού σχετικό με αυτόν που μου κάνει την κλήση εκείνη τη στιγμή; ναι ειναι το number saver Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharias_l Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 2 αρνητικά έχει κατά τη γνώμη μου.Την αυτονομία όπως και τα περισσότερα smartphone βέβαια , και το πολύ μέτριο ηχείο του. +1 και από εμένα γι'αυτά. Η μπαταρία μπορεί να κρατήσει βέβαια και 2-2,5 μέρες με μόνο τηλεγωνήματα (wifi, games, gps απλά το αδειάζουν αρκετά γρήγορα). Ακόμα κι έτσι 1 μέρα τη βγάζει όμως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 (edited) και εγω το ιδιο προβλημα εχω... και δεν εχω βρει ακομα λυση... Λοιπόν, το βρήκα το πρόβλημα... Πρέπει εκτός από το Ρυθμίσεις->Ασύρματα δίκτυα->Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που θα ενεργοποιήσεις, να μπεις και στην επιλογή Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας από κάτω και να ενεργοποιήσεις το "Περιαγωγή δεδομένων"... Μετά δουλεύει μια χαρά... Υποθέτω ότι η επιλογή είναι εκεί για να σε προστατεύσει από το να συνδεθείς αν δεν έχεις κάποιο data plan, απλώς η μετάφραση είναι (για μία ακόμα φορά) άκυρη. EDIT: Επανέρχομαι... Τώρα απενεργοποίησα την Περιαγωγή δεδομένων και πάλι δουλεύει. Άρα μάλλον είχε κάποια κρυφή ρύθμιση που "ξεκόλλησε" με την ενεργοποίηση του Data roaming και τώρα δουλεύει μια χαρά. Edited July 12, 2010 by liberostelios Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Καλησπέρα, επιτέλους είμαι ενας ακομα πανευτυχής κάτοχος ενός πανέμορφου Htc Desire!! :yahoo: :dance: Η χαρά μου όπως καταλαβαίνετε (αφου περίμενα για πάνω από 3 εβδομάδες..) είναι απερίγραπτη !! :w00t: Τώρα περιμένω να φορτίσει και θα ήθελα να αναφέρω μερικά πράγματα που παρατήρησα: 1) Πολύ ωραίο design !! 2) Μεγάλη μεγαλοπρεπής οθόνη! (Αισθητή διαφορά απο το προηγούμενό μου nokia 5800) 3) Μου αρέσει πολύ το οπτικό trackball που έχει, αν δουλεύει τόσο καλά όσο φαντάζομαι, θα το χρησιμοποιώ συνέχεια! Εκτός αν η amoled οθονάρα του με τραβάει σαν μαγνήτης να την ακουμπήσω :p 4) Από τα τόσα video που είχα δει, περιμενα τα κουμπια λιγακι μεγαλύτερα αλλά οκ κι ετσι ωραία είναι, μικρά και διακριτικά. 5) Η mat υφή στο πίσω κάλυμμα είναι τέλεια! 6) Το πρώτο άνοιγμα του πίσω καλύμματος για να βάλω την μπαταρία και την sim με παίδεψε αρκετά, βέβαια ίσως επειδή ήταν η πρώτη φορά και επειδή το έκανα με μεγάλη προσοχή για να μην εχω κάποιο ατύχημα. Περισσότερες λεπτομέρειες αφού το ανοίξω :happy: Και μια ερώτηση: Μέσα στο κουτί έχει 2 αυτοκολλητάκια (1 παχύ και 1 πιο λεπτό) τα οποία είναι άσπρα και γραφουν πάνω Htc VOID, χρησιμεύουν κάπου ή είναι απλώς διακοσμητικά ? :lol: Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_SAK Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Αυτό το οποίο εξαφανίζει πραγματικά την μπαταρία είναι το 3g. Μιλάμε για πολύ πραγμα Εμένα πάντως μου αποφορτίζεται πάρα πολύ γρήγορα και ανησυχώ. Θα περιμένω να δω το froyo μήπως αλλάξει τίποτα αλλιώς πάω για μπαταρία. Νομίζω είναι περίεργο πως το μεγαλύτερο μέρος της μπαταρίας το τρώει το android system. Νιώθω ότι τρέχει ο επεξεργαστής μόνος του χωρίς λόγο. Χθες με 4 τηλεφώνηματα του λεπτού, 5 σμσ και μισή ώρα παίξιμο και μισή wifi-3g, από 2 το μεσημέρι μέχρι 12 το βράδι έπεσε στο 20% Sent from my HTC Desire using Tapatalk BMW POWER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Παιδιά, αν θέλω να πάρω τώρα μια καλή και ποιοτική προστασία οθόνης από κάποιο μαγαζί που πρεπει να πάω? Γιατί 2-3 που είδα δεν ειχαν.. και αν τα παραγγήλω από ebay θα μου έρθουν σε 1-2 εβδομάδες στην καλύτερη.. Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Αξίζει η αναμονή αν δεις τις τιμές που κυκλοφορούν στο ebay. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Λοιπόν, το βρήκα το πρόβλημα... Πρέπει εκτός από το Ρυθμίσεις->Ασύρματα δίκτυα->Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που θα ενεργοποιήσεις, να μπεις και στην επιλογή Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας από κάτω και να ενεργοποιήσεις το "Περιαγωγή δεδομένων"... Μετά δουλεύει μια χαρά... Υποθέτω ότι η επιλογή είναι εκεί για να σε προστατεύσει από το να συνδεθείς αν δεν έχεις κάποιο data plan, απλώς η μετάφραση είναι (για μία ακόμα φορά) άκυρη. EDIT: Επανέρχομαι... Τώρα απενεργοποίησα την Περιαγωγή δεδομένων και πάλι δουλεύει. Άρα μάλλον είχε κάποια κρυφή ρύθμιση που "ξεκόλλησε" με την ενεργοποίηση του Data roaming και τώρα δουλεύει μια χαρά. Μήπως έχεις ή είχες εγκαταστήσει απο το market το προγραμματάκι "Quick Settings" ? HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Αξίζει η αναμονή αν δεις τις τιμές που κυκλοφορούν στο ebay. Ναι, το ξέρω και το βλέπω ότι είναι παρα πολύ χαμηλότερες, απλά τώρα είδα την οθονάρα του desire και φοβάμαι μην κάνω καμιά μα**ια.. Απλά το θέμα είναι οτι στις 24 Ιουλίου φευγω για διακοπες και θα ήθελα να τα εχω πριν φύγω, απ'ότι βλέπω οριακά προλαβαίνω αν τα φέρουν γρήγορα! Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Παιδιά, αν θέλω να πάρω τώρα μια καλή και ποιοτική προστασία οθόνης από κάποιο μαγαζί που πρεπει να πάω? Γιατί 2-3 που είδα δεν ειχαν.. και αν τα παραγγήλω από ebay θα μου έρθουν σε 1-2 εβδομάδες στην καλύτερη.. http://extreme-mobile.gr/p.htc-desire-screen-protector-film-othonis-x2-tem-Antifinger-Print.216058.html μπορεις να το παρεις και απο εκει.ειναι στο αιγαλεω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 (edited) ναι ειναι το number saver To κατέβασα φίλε ευχαριστώ αλλά βλέπω να κρατά μόνο τον τελευταίο αριθμό . Edited July 12, 2010 by nnik_1969 Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Αξίζει η αναμονή αν δεις τις τιμές που κυκλοφορούν στο ebay. Δε το χω βρει κάτω απο 380-400 στο ebay.Έχεις δει κάτι καλύτερο; http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Λοιπόν, το βρήκα το πρόβλημα... Πρέπει εκτός από το Ρυθμίσεις->Ασύρματα δίκτυα->Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που θα ενεργοποιήσεις, να μπεις και στην επιλογή Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας από κάτω και να ενεργοποιήσεις το "Περιαγωγή δεδομένων"... Μετά δουλεύει μια χαρά... Υποθέτω ότι η επιλογή είναι εκεί για να σε προστατεύσει από το να συνδεθείς αν δεν έχεις κάποιο data plan, απλώς η μετάφραση είναι (για μία ακόμα φορά) άκυρη. EDIT: Επανέρχομαι... Τώρα απενεργοποίησα την Περιαγωγή δεδομένων και πάλι δουλεύει. Άρα μάλλον είχε κάποια κρυφή ρύθμιση που "ξεκόλλησε" με την ενεργοποίηση του Data roaming και τώρα δουλεύει μια χαρά. το εκανα αλλα τζιφος... τα νευρα μου ρε γμτ.. προβλημα συσκευης δεν τιθεται γιατι με wind εχω κανονικα internet.. οποτε κατι αλλο μου φευγει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Καλησπέρα, επιτέλους είμαι ενας ακομα πανευτυχής κάτοχος ενός πανέμορφου Htc Desire!! :yahoo: :dance: Η χαρά μου όπως καταλαβαίνετε (αφου περίμενα για πάνω από 3 εβδομάδες..) είναι απερίγραπτη !! :w00t: Τώρα περιμένω να φορτίσει και θα ήθελα να αναφέρω μερικά πράγματα που παρατήρησα: 1) Πολύ ωραίο design !! 2) Μεγάλη μεγαλοπρεπής οθόνη! (Αισθητή διαφορά απο το προηγούμενό μου nokia 5800)..... 5) Η mat υφή στο πίσω κάλυμμα είναι τέλεια! 6) Το πρώτο άνοιγμα του πίσω καλύμματος για να βάλω την μπαταρία και την sim με παίδεψε αρκετά, βέβαια ίσως επειδή ήταν η πρώτη φορά και επειδή το έκανα με μεγάλη προσοχή για να μην εχω κάποιο ατύχημα. Με γεια φιλε! Και εγω απο το 5800 σε αυτο τα ιδια πανω κατω συναισθήματα μου δημιούργησε. Το κινητο ειναι αρκετα πιο μπροστα στα παντα σχεδον -πλην μπαταριας-. Και αξιξει το κοστος της η ολη αναβαθμιση! Οσο για το πισω καπακι και εμενα οριακα μου ανοιξε και εκλεισε και σου δινει μια ''ΕΥΘΡΑΥΣΤΗ'' εικονα... ΥΓ. Καμια καλη λεπτη και ποιοτική θηκη παιζει για το κινητο???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Παιδιά, αν θέλω να πάρω τώρα μια καλή και ποιοτική προστασία οθόνης από κάποιο μαγαζί που πρεπει να πάω? Γιατί 2-3 που είδα δεν ειχαν.. και αν τα παραγγήλω από ebay θα μου έρθουν σε 1-2 εβδομάδες στην καλύτερη.. http://www.e-click.gr εκει πηρα και εγω και ειναι πολυ καλη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts