Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απ τη δικη μου εμπειρια με το αϊφον 2 χρονια, αμφιβαλλω ποσως αν μπορουν να με εξυπηρετησει το καταστημα της Κω. καλυτερη εξυπηρετηση εχει το myphone :p
MyPhone member since 2003! :rolleyes:

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν σε rooted desire κάνω ota upgrade σε firmware ( μου βγάζει τώρα να βάλει την 1.21.405.2), χάνω το root? Γενικά.. να το κάνω ή όχι;

Οκ.. κατάφερες σε μια πρόταση να μου πεις 3 άγνωστες λέξεις. MCR, modaco, pays.. για να μην μιλήσω για τα 3.1 1.5/2.0.... :Ρ

Να σου πω, έχω ακούσει για custom roms, αλλά αξίζουν; Τι προσφέρουν;

To sync του desire με το Outlook είναι πονεμένη ιστορία; Δε γίνεται να πάρω κινητό και να μην έχει 2way sync με Outlook (Contacts, Calendar). Προφανώς με ενδιαφέρει OTA sync, όχι να μπλέκω με καλώδια usb.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να γίνεται τουλ/όν sync του outlook με το google apps (calendar contacts) και μετά να μου έρχονται αυτόματα στο desire???

Το CompanionLink το έχει δοκιμάσει κανείς; Κάνει δουλειά;

http://www.companionlink.com/products/companionlinkforgoogle2.html?hh=ANDROID

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes

Να ρωτησω κατι...Οταν καλειτε ενα αριθμο και σας βγαζει το ονομα της επαφης απο κατω που βγαζει τον αριθμο βαζει ενα Μ μπροστα ? Αν ναι τι σημιανει αυτο ?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Είναι σε σχέση με το τι έχεις ορίσει το συγκεκριμένο αριθμό στις επαφές σου.Το Μ είναι για κινητό

斯塔夫罗斯 :O

Χαιρετώ. Μόλις το πήρα και έχω μια εντελώς n00bίδικη ερώτηση (μπορείτε να γελάσετε όσο θέλετε :lol:). Όταν η οθόνη του τηλεφώνου σβήνει και το τηλέφωνο κλειδώνει πως στο καλό επανέρχεται? Έχω δοκιμάσει τα πάντα και τελικά με το power button τα καταφέρνω. Υπέθετα ότι με το πάτημα κάποιου από τα πλήκτρα κάτω θα γινόταν ή με κάποιο άγγιγμα στην οθόνη ίσως αλλά προκοπή δεν βλέπω. Έτσι είναι ή κάνω κάτι λάθος?

Όπως το λες είναι.Αν κάνεις root την συσκευή σου τότε μπορεί να αλλάξει αυτό

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=23156

Χαιρετώ. Μόλις το πήρα και έχω μια εντελώς n00bίδικη ερώτηση (μπορείτε να γελάσετε όσο θέλετε :lol:). Όταν η οθόνη του τηλεφώνου σβήνει και το τηλέφωνο κλειδώνει πως στο καλό επανέρχεται? Έχω δοκιμάσει τα πάντα και τελικά με το power button τα καταφέρνω. Υπέθετα ότι με το πάτημα κάποιου από τα πλήκτρα κάτω θα γινόταν ή με κάποιο άγγιγμα στην οθόνη ίσως αλλά προκοπή δεν βλέπω. Έτσι είναι ή κάνω κάτι λάθος?

Αν είναι κλειστή η οθόνη μόνο με το power button επανέρχεται από πάνω. Φαντάζεσαι να έπρεπε να αγγίξεις την οθόνη για να επανέλθει ?? Όποτε το έβαζες σε τσέπη θα άναβε συνέχεια επειδή θα ακουμπούσε κάπου και τότε ποιος ο λόγος που το κλείνεις... :) Άσε που όταν είναι κλειστή η οθόνη δεν λειτουργεί, νομίζω...

Τελικά αφού πατήσεις το power button και ανάψει βγάζει αυτό το πράγμα που λέει την ώρα πάνω και ή το σέρνεις κάτω για να εμφανιστεί η αρχική οθόνη του HTC Sense UI ή πατάς το κουμπί που λέει menu που κάνει την ίδια δουλειά.

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

Αν είναι κλειστή η οθόνη μόνο με το power button επανέρχεται από πάνω. Φαντάζεσαι να έπρεπε να αγγίξεις την οθόνη για να επανέλθει ?? Όποτε το έβαζες σε τσέπη θα άναβε συνέχεια επειδή θα ακουμπούσε κάπου και τότε ποιος ο λόγος που το κλείνεις... :) Άσε που όταν είναι κλειστή η οθόνη δεν λειτουργεί, νομίζω...

Τελικά αφού πατήσεις το power button και ανάψει βγάζει αυτό το πράγμα που λέει την ώρα πάνω και ή το σέρνεις κάτω για να εμφανιστεί η αρχική οθόνη του HTC Sense UI ή πατάς το κουμπί που λέει menu που κάνει την ίδια δουλειά.

Ένα δίκιο το έχεις μπορώ να πω σχετικά με το άνοιγμα με άγγιγμα της οθόνης :D Ευχαριστώ!!!

Οκ.. κατάφερες σε μια πρόταση να μου πεις 3 άγνωστες λέξεις. MCR, modaco, pays.. για να μην μιλήσω για τα 3.1 1.5/2.0.... :Ρ

Να σου πω, έχω ακούσει για custom roms, αλλά αξίζουν; Τι προσφέρουν;

:)

Ότι χρειάζεσαι θα το βρεις στο παρακάτω link:

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=628

Οι custom roms αξίζουν για μένα λόγω της υποστήριξης του titanium backup, που κάνει restore και τα apps και τα data τους, όπως επίσης και του app2sd που σε αφήνει να εγκαθιστάς τις εφαρμογές σου στην sd card (χρειάζεται ext2/3/4 partition το οποίο το δημιουργείς εύκολα από την εφαρμογή rommanager).

Aπό 2.1 sense ui roms, μου έκατσε καλύτερα του pays. Βγαίνει σε 2 εκδόσεις, την βασική 1.5, και την προχωρημένη 2.0 με overcloked kernel και διάφορα άλλα καλούδια.

Προσωπικά στο desire μου εκτός από root, του έχω ρίξει και το unrevoked2 (http://unrevoked.com/recovery/) , το οποίο flash-άρει το clockwork mod (αντικαθιστά τη default recovery λειτουργία), και σε αφήνει να κάνεις πάρεις full back up (nandroid) και να flash-άρεις roms χωρίς να συνδέεις το τηλέφωνο στο pc. Έτσι υπάρχει πολύ λιγότερος κίνδυνος να σου μείνει το τηλέφωνο στα χέρια από λάθος, όπως πχ να πέσει το ρεύμα ή να κρασάρει το pc. Μαζί με το rommanager είναι τέλειος συνδυασμός.

Αυτή τη στιγμή παίζω με 2.2 froyo roms που είναι ταχύτατες. Γιατί καλό και χρυσό το sense-ui, αλλά καθυστερεί το τηλέφωνο αρκετά, και το μόνο που χρειαζόμουν είναι το πρώτο widget της ώρας και του καιρού για το οποίο βρήκα replacement στο fancy widget.

Σε 2.2 ως τώρα μου άρεσε καλύτερα η opendesire rom, που είναι όσο μαμά γίνεται, χωρίς πολλά πολλά.

Πάρε ένα nandroid backup και happy testing.

ΥΓ: Να δούμε πότε θα εδεήσει η HTC να βγάλει 2.2 rom ...

Edited by lazarost

Για να παίζει .avi ξερω οτι χρειάζεται το yxplayer που όμως το κανει μόνο για 2 λεπτα στην free έκδοση. Εφόσον δέν μπορώ να το αγοράσω τι αλλες επιλογές έχω?

Επίσης ξέρει κανείς στο μενού της μπαταρίας τι ακριβώς είναι ο χρόνος αφύπνισης?

Που είναι?

To sync του desire με το Outlook είναι πονεμένη ιστορία; Δε γίνεται να πάρω κινητό και να μην έχει 2way sync με Outlook (Contacts, Calendar). Προφανώς με ενδιαφέρει OTA sync, όχι να μπλέκω με καλώδια usb.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να γίνεται τουλ/όν sync του outlook με το google apps (calendar contacts) και μετά να μου έρχονται αυτόματα στο desire???

Το CompanionLink το έχει δοκιμάσει κανείς; Κάνει δουλειά;

http://www.companionlink.com/products/companionlinkforgoogle2.html?hh=ANDROID

Μα έτσι όπως το λες γίνεται. Από τη στιγμή που θα κανείς μια φορά sync τις επαφές και το ημερολόγιό σου με το account σου στο gmail, μετά δεν χρειάζεται να ξαναβάλεις καλώδιο αφού όλα σώζονται στο δίκτυο και συγχρονίζονται από την πρώτη στιγμή που ανοίγει το τηλέφωνο και σου ζητάει το Google account σου.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Για να παίζει .avi ξερω οτι χρειάζεται το yxplayer που όμως το κανει μόνο για 2 λεπτα στην free έκδοση. Εφόσον δέν μπορώ να το αγοράσω τι αλλες επιλογές έχω?

Επίσης ξέρει κανείς στο μενού της μπαταρίας τι ακριβώς είναι ο χρόνος αφύπνισης?

Δοκίμασε το rockplayer

Θα το βρεις στο xda και είναι σε ανοικτή beta.

καποιο καλο rss για google? (δοκιμασα το robnews και αλλο ενα που δε θυμαμαι τ ονομα αλλα ή δε μου εδιναν ολα τα feeds ή υπήρχε πρόβλημα στα fonts, εβγαζε κατι περιεργα #& και τετοια).
MyPhone member since 2003! :rolleyes:

:)

Ότι χρειάζεσαι θα το βρεις στο παρακάτω link:

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=628

Οι custom roms αξίζουν για μένα λόγω της υποστήριξης του titanium backup, που κάνει restore και τα apps και τα data τους, όπως επίσης και του app2sd που σε αφήνει να εγκαθιστάς τις εφαρμογές σου στην sd card (χρειάζεται ext2/3/4 partition το οποίο το δημιουργείς εύκολα από την εφαρμογή rommanager).

Aπό 2.1 sense ui roms, μου έκατσε καλύτερα του pays. Βγαίνει σε 2 εκδόσεις, την βασική 1.5, και την προχωρημένη 2.0 με overcloked kernel και διάφορα άλλα καλούδια.

Προσωπικά στο desire μου εκτός από root, του έχω ρίξει και το unrevoked2 (http://unrevoked.com/recovery/) , το οποίο flash-άρει το clockwork mod (αντικαθιστά τη default recovery λειτουργία), και σε αφήνει να κάνεις πάρεις full back up (nandroid) και να flash-άρεις roms χωρίς να συνδέεις το τηλέφωνο στο pc. Έτσι υπάρχει πολύ λιγότερος κίνδυνος να σου μείνει το τηλέφωνο στα χέρια από λάθος, όπως πχ να πέσει το ρεύμα ή να κρασάρει το pc. Μαζί με το rommanager είναι τέλειος συνδυασμός.

Αυτή τη στιγμή παίζω με 2.2 froyo roms που είναι ταχύτατες. Γιατί καλό και χρυσό το sense-ui, αλλά καθυστερεί το τηλέφωνο αρκετά, και το μόνο που χρειαζόμουν είναι το πρώτο widget της ώρας και του καιρού για το οποίο βρήκα replacement στο fancy widget.

Σε 2.2 ως τώρα μου άρεσε καλύτερα η opendesire rom, που είναι όσο μαμά γίνεται, χωρίς πολλά πολλά.

Πάρε ένα nandroid backup και happy testing.

ΥΓ: Να δούμε πότε θα εδεήσει η HTC να βγάλει 2.2 rom ...

Με έκαψες λάζαρε... πρέπει να ρίξω πολύ διάβασμα. Σιγά σιγά... πιστεύω σε λίγο καιρό να τα κάνω όλα αυτά. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν είσαι από πάτρα δεν πάμε για κανά καφέ να μου τα δείξεις ; :Ρ

Αναρωτηθήκατε ποτέ, μήπως κάνατε βλακεία που πήρατε το Desire, και όχι το Galaxy S?

Είμαι εδώ να σας ανακουφίσω γιατί εγώ τουλάχιστον αυτό είναι στο μυαλό μου, όταν μου είπε ο κολλητός μου, ότι παράγγειλε το Galaxy S (εγώ έχω το Desire).

1ον, και ξεκινάω με την οθόνη, που όλοι λένε οτι είναι ότι καλύτερο υπάρχει και άλλα πολλά άστοχα... πραγματικά πριν δω την οθόνη του Galaxy με τα μάτια μου, πίστευα οτι θα δω κάτι το απίστευτο και πραγματικά εντυπωσιακό... τζίφος!!!

Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο χαμός για την οθόνη του!!! Πραγματικά δεν έχετε να ζηλέψετε απολύτως τίποτα!!! τι να το κάνω αν σε εργαστηριακές μετρήσεις βγαίνει καλύτερη? στο μάτι ίδια φαίνεται πάντως... δεν έχω σκοπό να το χρησιμοποιώ κάνοντας όλη μέρα μετρήσεις!!!

Ένα + που μπορεί να έχει, είναι η κατανάλωση, που και για αυτό ΔΕΝ είμαι σίγουρος!!!

2ον: CPU: είμαστε σίγουροι ότι ο cortex A8 λειτουργεί σωστά στο android?

Σου έδινε την εντύπωση, ότι τρέχει πολύ καλά... και στα καλά καθούμενα, και χωρίς λόγο μικρο-κολληματάκια frame lose στην κίνηση και γενικά μια πολύ περίεργη συμπεριφορά!!!

3ον: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ: το κινητό το έπιασα στα χέρια μου την ώρα που σκοτήνιαζε, και έιπαμε να βγάλουμε φωτογραφίες και με τα 2 χωρίς flash (εγώ δλδ, γιατί το S δεν έχει καθόλου) σκοτάααδι!!! ρε τόλι ( ο φίλος) δεν σε βλέπω στην οθόνη :lol:...

Για το βίντεο, δεν το είδα καθόλου, θα το δω ημέρα γιατί απογοητεύτηκα!!!

4ον: DivX: Πολύ καλό!!! Ναι και εγώ θα ήθελα η συσκευασία του Desire να έχει το λογότυπο του DivX πάνω της, γιατί κατά τα άλλα όλα, ίδια το playback και στο S και στο desire... καμιά άλλη διαφορά!!! Εγώ βέβαια με extra software (free) αλλά το αποτέλεσμα είναι 1, ότι και τα 2 έπαιζαν DivX το ίδιο καλά!

5ον: GPS: Εδώ τι να πω; 4-5 λεπτά να βρει δορυφόρους... λέω δεν πειράζει η 1η του φορά είναι ( μόλις το ανοίξαμε το κουτάκι με το S), ανοίγουμε πάλι, το Google Maps, πάλι τα ίδια... ρε μήπως φταίει το google maps, αντε να δοκιμάσουμε και με το Navigon... τα ίδια πάλι!!! Όσο για σήμα (αφού πιάσει) εμφανή και με γυμνό μάτι η διαφορά!!!

6ον: Ποιότητα κατασκευής: Εδώ δεν λέω τπτ, απλά HTC!

7ον: Γραφικό περιβάλλον TouchWiz 3.0: γιατί θέλει να μοιάσει στο iPhone; Και μόνο που είναι πανομοιότυπο της apple δεν μου άρεσε... στο sense UI δίνω 4 στα 5 και στο touchwiz MAX 3 στα 5... Δεν μου άρεσε κάτι... αντιθέτως μου έλειπε το SENSE (Dialer, Keyboard και άλλα πολλά)

8ον: Υποστήριξη... και δεν μιλάω για της αντιπροσωπείες:D (xda developers) αν έχεις HTC έχεις 234.121 τυπάκια που κάνουν φίλο και φτερό, ότι Htc υπάρχει... ότι και να έχω χρειαστεί εδώ και τόσα χρόνια βρήκα την λύση!!!

Και για να είμαι δίκαιος θα σας πω τι μου άρεσε στο S:

1ον: Ποιότητα του εξωτερικού ηχείου του... Όχι η ένταση του, αλλά η ποιότητα του!

2ον: Η 4'' οθόνη του, και πάλι να πω πως μου άρεσε οτι είναι μεγαλύτερη και ΟΧΙ ποιοτικότερη!!!

3ον: Η αίσθηση του βάρους του... Πραγματικό πούπουλο για τις διαστάσεις του!!!

Αν λοιπόν είχες στο μυαλό σου να αφήσεις το Desire για S... άστο καλύτερα!!!

Επειδή κι εγώ είμαι ανάμεσα στα 2 κινητά που ανέφερες να σου πω τα εξής:

1: Για την οθόνη η Super Amoled του Galaxy υπερέχει της απλής Amoled, ειδικά στο φως του ηλίου.

http://www.youtube.com/watch?v=hVlsRCMltDg

Στο τελευταίο βίντεο πρόσεξε το μαύρο χρώμα στην κάθε οθόνη ;)

2: Εάν ψάξεις θα δεις ότι είναι και πιο γρήγορος, όπως και η gpu του.

3-4: Δεν το έχω κοιτάξει

5: Αυτό είναι κάτι που το έψαχνα, διότι με ενδιαφέρει πολύ το GPS και το Desire σε αυτό τον τομέα είναι άπεχτο.

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22852

6: Δεν έχω δει το Galaxy από κοντά για να μπορέσω να κρίνω, το Desire όμως είναι πολύ καλό.

7: Γούστα είναι αυτά.

8: Εδώ όντως υπερέχει το Desire.

Στα πλεονεκτήματα όμως του Galaxy ξέχασες να συμπεριλάβεις:

• 2η κάμερα για βίντεο κλήσεις
  • Μεγαλύτερη Μπαταρία, εδώ το Desire πάσχει
  • 8 gb ενσωματωμένης μνήμης / περισσότερος χώρος για εφαρμογές
  • Χαμηλότερο Sar
  • Bluetooth V3 και wifi n
  • Swype πληκτρολόγιο
  • TV-Out

Δύσκολη Επιλογή... :rolleyes:

Γιάννης

Για ρυθμίσεις Q 3G ξέρει κανείς τι πρέπει να βάλουμε παιδιά;;

Για βοηθηστε σε κατι παιδια..

Οταν στελνετε ενα sms και εχετε επιλεγξει αναφορα παραδοσης πως ξερετε οτι παρεληφθη το sms ? Μιλαω με το default προγραμμα του κινητου. Σε ενα φιλο βγαζει "το μηνυμα σας παραληφθηκε" Εγω δεν τα εχω καταφερει.

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μα έτσι όπως το λες γίνεται. Από τη στιγμή που θα κανείς μια φορά sync τις επαφές και το ημερολόγιό σου με το account σου στο gmail, μετά δεν χρειάζεται να ξαναβάλεις καλώδιο αφού όλα σώζονται στο δίκτυο και συγχρονίζονται από την πρώτη στιγμή που ανοίγει το τηλέφωνο και σου ζητάει το Google account σου.

Το έχεις δουλέψει το σύστημα; Γίνεται σωστή δουλειά ή τα μισά περνιούνται λάθος, χωρίς εικόνες, με λάθος κελιά κ.ο.κ;

Το companionLink τελικά δε το δουλεύει κανείς; Τι γίνεται ρε παιδιά μόνο για εφαρμογές και παιχνίδια το παίρνετε το htc? :p

Γενικά με καίει πολύ το θέμα του sync... Θέλω από όπου και να αλλάζω τα data σε calendar contacts και notes να γίνονται και στο κιν οι αλλαγές (και το ανάποδο εάν είναι δυνατόν...). Ενωποιημένο mailbox έχει ή θα έχει με την 2.2;

Γενικά για business use κάνει το desire ή να μείνω στη RIM; Εxchange Server δεν έχω, αλλά θέλω apps γι αυτό και θα αφήσω το BB

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes

@jastonas

Δες το μήνυμα 2493,μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια

@Γιάννης

Στο φακελάκι που υπάρχει δίπλα από το μήνυμα που έστειλες πατάς και βλέπεις ότι μια από τις επιλογές είναι και η προβολή της αναφοράς

Edited by trackera

@jastonas

Δες το μήνυμα 2493,μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια

@Γιάννης

Στο φακελάκι που υπάρχει δίπλα από το μήνυμα που έστειλες πατάς και βλέπεις ότι μια από τις επιλογές είναι και ξ προβολή της αναφοράς

Ευχαριστω.Δεν γινεται να μας ερχεται sms νεο οτι παραδοθηκε ?

Φιλικά Γιάννης

Γιαννη εμενα μου ερχεται κανονικα αναφορα,στην πανω μπαρα που μου λεει οτι το μηνυμα εσταλει.Ψαξου με τις ρυθμισεις.Με την μαμα εφαρμογη.Τωρα βεβαια χτησιμοποιω το handcent και ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα.

Γιαννη εμενα μου ερχεται κανονικα αναφορα,στην πανω μπαρα που μου λεει οτι το μηνυμα εσταλει.Ψαξου με τις ρυθμισεις.Με την μαμα εφαρμογη.Τωρα βεβαια χτησιμοποιω το handcent και ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα.

Ευχαριστω Ηλια .Δεν ειχα προσεξει το αναδυομενο στενομακρο παραθυρακι στην αρχικη οθονη.

Φιλικά Γιάννης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...