Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φοβαμαι οτι δε φταιει το κινητο αλλα το πισι.

Κατι τετοιο υποψιαζομαι κι εγω. Δεν το πηρε με καλο ματι φαινεται:p Εστειλα μεσω bluetooth μερικες φωτο απο το desire στο 5800 μου. Το συνδεσα στο λαπτοπ και τις ανοιγε κανονικα :confused: Παντως το προβλημα εντοπιζεται μονο στις φωτο που εχω τραβηξει με το κινητο και οχι σ' αυτες που ειχε ηδη μεσα η καρτα. Συγνωμη που ξαναρωταω αλλα το πληκτρολογιο πως κλειδωνει? :O

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γιατι χρησιμοποιείς τρίτα προγράμματα; προσωπικά ούτε εμένα μου δούλεψαν. Πιέσε το δάχτυλο σου για κάποια δευτέρα πάνω στο αρχείο που θέλεις να στείλεις κ επέλεξε κοινή χρήση και μετά bluetooth (εχει ένα μπλέ εικονίδιο). Λάβε υπόψη ότι ειδοποιήσεις σχετικά με pairing κλπ εμφανίζονται στην μπάρα ειδοποίησεων οπότε ίσως πρεπει να την τραβήξεις προς τα κάτω να τσεκάρεις τυχόν μηνύματα.

Ναι αλλά τα αρχεία που θέλεις να στείλεις από που τα βρίσκεις; Δε χρειάζεσαι έναν file manager? Εγώ χρησιμοποιώ του ASTRO όπως σου είπα. Αν έχει το τηλέφωνο δικό του πολύ θα ήθελα να μου πεις που είναι.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Dear Jonathan, Thank you for contacting us in regards to your flash player issue. Within the next 2 weeks HTC will release the Android 2.2 OS over the air. The will enable the lastest version of Adobe Flash Player on your device and will resolve any exisiting issues. I trust that this resolves your query, please do not hesitate to contact us again if required. Thank you for contacting HTC. Best regards, xxxxxxxxxxxxx HTC Technical Support

http://pocketnow.com/rumor/htc-desire-getting-froyo-in-next-two-weeks

Ναι αλλά τα αρχεία που θέλεις να στείλεις από που τα βρίσκεις; Δε χρειάζεσαι έναν file manager? Εγώ χρησιμοποιώ του ASTRO όπως σου είπα. Αν έχει το τηλέφωνο δικό του πολύ θα ήθελα να μου πεις που είναι.

Φυσικά και χρειάζεσαι απλά όπως σου είπα προσωπικά δεν χρειάστηκα ποτέ (ούτε καν μου δούλεψε βασικά) κάποιο τρίτο πρόγραμμα για το bluetooth. πχ με το Bluetooth file transfer μου έλεγε ότι το αρχείο είχε ήδη σταλεί ενώ βασικά μου μπλόκαρε το bluetooth και έπρεπε να κλείσω και να ανοίξω πάλι το τηλέφωνο για να δουλέψει. Αν δεν έχεις κάνει επανεκκίνηση από την τελευταία φορά που δοκίμασες με το Plugin του Astro όπως είπες ή με το άλλο προγραμματάκι θα έλεγα να κάνεις τώρα και δοκίμασε όπως σου είπα ελέγχοντας πάντα για ειδοποιήσεις στη γραμμή κατάστασης.

Trust no one!

Παιδιά το απέκτησα κι εγώ.Δέν υπήρχε τρελός ενθουσιασμός για το λειτουργικό του μιας και 9 μήνες τώρα κάτοχος του hero...οπότε λίγο πολύ το περιβάλλον ειναι ίδιο...Απο εκεί και έπειτα γενικά ένα πολύ σοβαρό και δυνατό smartphone.Τα θεματάκια με την διάρκεια της μπαταρίας είναι γενικά μια αδυναμία της HTC ...περιμένουμε το froyo για να δούμε και τις αλλαγές...
...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

Παιδιά το απέκτησα κι εγώ.Δέν υπήρχε τρελός ενθουσιασμός για το λειτουργικό του μιας και 9 μήνες τώρα κάτοχος του hero...οπότε λίγο πολύ το περιβάλλον ειναι ίδιο...Απο εκεί και έπειτα γενικά ένα πολύ σοβαρό και δυνατό smartphone.Τα θεματάκια με την διάρκεια της μπαταρίας είναι γενικά μια αδυναμία της HTC ...περιμένουμε το froyo για να δούμε και τις αλλαγές...

Εχουν πει κάτι σχετικό με αυτό ? Δηλαδή ότι είναι γνώστες του προβλήματος της μπαταρίας και ότι με το froyo θα καλυτερέψει ?

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

να ρωτησω οταν το ανοιξες ειχε μεσα το μεμορυ στικ? και απο που το πηρες. σερωταω να δω μηπως την πατησες σαν εμενα...αλλα τουλαχιστον εγω τα καταφερα να το γυρισω πισω....

Ναι, φίλε μου, είχε μέσα το μεμορυ στικ και το πήρα από το media ram της Θεσσαλονίκης. Τι εννοείς την πάτησες; Πες μου γιατί το έχω 3 μέρες και δεν το έχω ψάξει πολύ. Υπάρχει κάτι άλλο που δεν ανακάλυψα πέρα από το εικονίδιο και την οθόνη έναρξης; Εσύ πώς απαλλάχτηκες ακριβώς; Σε ευχαριστώ πολύ προκαταβολικώς.

Μπορείς να παραγγείλεις κωδικό ξεκλειδώματος από το internet (ενδεικτικά δες εδώ), αλλά αυτό κοστίζει. Εναλλακτικά, μπορείς να το κάνεις root, αλλά θα χρειαστεί να φτιάξεις goldcard.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες σου! Ο δεύτερος τρόπος είναι λίγο... κινέζικος για μένα, οπότε πάμε στον πρώτο. Να βρεθεί δωρεάν κωδικός παίζει; Επίσης, αν έχω κωδικό πού τον βάζω και μετά τι; Θα εμφανιστεί το αυθεντικό εικονίδιο; Γενικά, το ότι είναι branded το κινητό τι αρνητικό έχει; Δεδομένου ότι την σιμ μου την δέχεται κανονικά και λειτουργεί. Υπάρχουν κάποια άλλα ελλατώματα πέρα από αυτό με το εικονίδιο; Είμαι λίγο άσχετος σε τόσο προχωρημένα θέματα περι κινητών, :O γι΄αυτό πείτε μου αν είναι να το επιστρέψω (ή να προσπαθήσω να το επιστρέψω). Να είστε καλά!

Edited by vman
Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση, για να προσθέσεις σε υπάρχον μήνυμα.

Στο υπαρχον κινητο Μls Destinator μπορουμε να βαλουμε?

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες σου! Ο δεύτερος τρόπος είναι λίγο... κινέζικος για μένα, οπότε πάμε στον πρώτο. Να βρεθεί δωρεάν κωδικός παίζει; Επίσης, αν έχω κωδικό πού τον βάζω και μετά τι; Θα εμφανιστεί το αυθεντικό εικονίδιο; Γενικά, το ότι είναι branded το κινητό τι αρνητικό έχει; Δεδομένου ότι την σιμ μου την δέχεται κανονικά και λειτουργεί. Υπάρχουν κάποια άλλα ελλατώματα πέρα από αυτό με το εικονίδιο; Είμαι λίγο άσχετος σε τόσο προχωρημένα θέματα περι κινητών, :O γι΄αυτό πείτε μου αν είναι να το επιστρέψω (ή να προσπαθήσω να το επιστρέψω). Να είστε καλά!

Αυτή η μέθοδος με τον κωδικό που σου ανέφερα, θα λειτουργούσε στην περίπτωση που το κινητό σου ήταν κλειδωμένο στην T-mobile. Από τη στιγμή που δεν είναι, για να κάνεις debranding θα χρειαστεί να καταφύγεις στη δεύτερη μέθοδο. Εάν είσαι ικανοποιημένος με το κινητό, όπως είναι τώρα, δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερα σοβαρός λόγος να το κάνεις debrand. Ουσιαστικά η διαφορά μεταξύ των branded και μη κινητών είναι ότι στην πρώτη περίπτωση υπεύθυνη για τις αναβαθμίσεις του κινητού είναι η εταιρεία κινητής (στην προκειμένη η T-mobile), ενώ στα non branded η ίδια η HTC. Αυτό σημαίνει ότι, αν η T-mobile αποφασίσει να μη δώσει μια αναβάθμιση, τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο.

Τις επαφες μας μπορουμε να τις δουμε με κυλιση παιδια ? Αν ναι υπαρχει αλφαβητικη μπαρα καπου δεξια ή αριστερα ?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

παιδιά το κινητό τα σπάει!!!:)

αν και <νέος> στα android και γενικά στα smartphones τα πάω αρκετά καλά:D

να ρωτήσωκάποια πραγματάκια?:D

1α.στην κύρια οθόνη έχει την ώρα και τον καιρό,μπορώ να αλλάξω την μορφή ώρας με διαφορετικό σχήμα π.χ αναλογικό,ψηφιακό?

επίσης

1β.τον καιρό μπορώ να τον κάνω να μην φαίνεται και να τον επαναφέρω όποτε θέλω?

2.το GPS λειτουργεί ανεξαρτήτως 3G?

3.το APN τι είναι?

4.το lookout το βρίσκετε καλό σαν εφαρμογή?

sorry για τις κουραστικές ερωτήσεις μου :)

carpe diem

παιδιά το κινητό τα σπάει!!!:)

αν και <νέος> στα android και γενικά στα smartphones τα πάω αρκετά καλά:D

να ρωτήσωκάποια πραγματάκια?:D

1α.στην κύρια οθόνη έχει την ώρα και τον καιρό,μπορώ να αλλάξω την μορφή ώρας με διαφορετικό σχήμα π.χ αναλογικό,ψηφιακό?

επίσης

1β.τον καιρό μπορώ να τον κάνω να μην φαίνεται και να τον επαναφέρω όποτε θέλω?

2.το GPS λειτουργεί ανεξαρτήτως 3G?

3.το APN τι είναι?

4.το lookout το βρίσκετε καλό σαν εφαρμογή?

sorry για τις κουραστικές ερωτήσεις μου :)

Δεν έχω το Desire, αλλά απ'όσο θυμάμαι από το Hero,

1α: Μπορείς να κρατήσεις πατημένο το ρολόι μέχρι να κοκκινίσει και να το σβήσεις. Μετά πάτα για λίγο πάνω στην οθόνη ή το + κάτω δεξιά και επέλεξε από τα widgets to ρολόι της HTC. Μετά μπορείς να διαλέξεις αναλογικό η ψηφιακά ρολόγια, με ή χωρίς καιρό :)

2: Δεν νομίζω να θέλει το 3G, αν και αν το έχεις ανοιχτό, πρέπει να πιάνει του δορυφόρους ποιο γρήγορα.

3. APN είναι οι ρυθμίσεις των MMS και του Internet για την κάθε εταιρία (cosmote, vodafone, κλπ)

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

γιατι χρησιμοποιείς τρίτα προγράμματα; προσωπικά ούτε εμένα μου δούλεψαν. Πιέσε το δάχτυλο σου για κάποια δευτέρα πάνω στο αρχείο που θέλεις να στείλεις κ επέλεξε κοινή χρήση και μετά bluetooth (εχει ένα μπλέ εικονίδιο). Λάβε υπόψη ότι ειδοποιήσεις σχετικά με pairing κλπ εμφανίζονται στην μπάρα ειδοποίησεων οπότε ίσως πρεπει να την τραβήξεις προς τα κάτω να τσεκάρεις τυχόν μηνύματα.

Με τη βοηθεια σου και λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ έβγαλα τελικά άκρη. Θα ήθελα να μπορώ να στέλνω οποιοδήποτε αρχείο με το Bluetooth αντί μόνο για αυτα που μπορώ να "διαβασω" (αν ξέρει καποιος κάποια εφαρμογή που να μπορει να το κάνει ας το πει), αλλά μια χαρά καλυπτομαι και μ'αυτό.

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Με τη βοηθεια σου και λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ έβγαλα τελικά άκρη. Θα ήθελα να μπορώ να στέλνω οποιοδήποτε αρχείο με το Bluetooth αντί μόνο για αυτα που μπορώ να "διαβασω" (αν ξέρει καποιος κάποια εφαρμογή που να μπορει να το κάνει ας το πει), αλλά μια χαρά καλυπτομαι και μ'αυτό.

Α τόσο ξεκλείδωτο είναι το Android, στέλνει μόνο ότι του αρέσει ; :X

Ευτυχώς με τα iΣιχτίρια μας δεν έχουμε τέτοια προβλήματα γιατί δεν μπορούμε να στείλουμε τίποτα. :worry::worry::worry:

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Εγώ πάντως μπορώ να στείλω οποιοδήποτε αρχείο. Έχω ένα file manager που λέγεται File Manager (:p) , και από εκεί μπορώ να δω όλα τα αρχεία που βρίσκονται στην SD card . Με παρατεταμένο πάτημα στο αρχείο μου βγάζει ένα μενου και επιλέγω

send to->bluetooth

Μαλλον δεν εχει δει κανεις το ερωτημα μου.....

Με το που ξεκινάει η κυλιση εμφανίζεται μια μπάρα στα δεξιά και το γράμμα στο οποίο βρίσκεσαι δεξιά ή πάνω το κέντρο. Πάντως υπάρχουν και πιο εύκολοι τρόποι να ψάξεις τις επαφές.

Ούτε το file transfer μου δούλεψε. Μήπως έχουμε διαφορετικές ρυθμισεις;

Υ.Γ. Η πληκτρολόγηση στο desire είναι απόλαυση και το λεξικό κάνει απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά.

γινεται να απενεργοποιηθει το αρχικο κλειδωμα της οθονης (scroll down) που εμφανιζεται καθε φορα που παταμε το power?

edit:

βρεθηκε αυτο: http://www.appbrain.com/app/org.jraf.android.nolock

Edited by marlboro man

iphone 14 pro

Το NoLock το χρησιμοποιώ και εγώ. Είναι ίσως ότι καλύτερο όταν έχεις το κινητό εκτός τσέπης και δεν θέλεις να κλειδώνει τελείως.
Trust no one!

Παιδιά μόλις το πήρα και εγώ και είναι πραγματικά τέλειο! Μόνο θα ήθελα να ρωτήσω αφού του τελειώσω την μπαταρία που ήδη έχει...πόση ώρα να το φορτίσω για πρώτη φορά;

Παιδιά μόλις το πήρα και εγώ και είναι πραγματικά τέλειο! Μόνο θα ήθελα να ρωτήσω αφού του τελειώσω την μπαταρία που ήδη έχει...πόση ώρα να το φορτίσω για πρώτη φορά;

εγώ το φόρτισα μέχρι να ανάψει το πράσινο λαμπάκι και δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Τις μπαταρίες τις στέλνουν πια από το εργοστάσιο μισοφορτισμένες και δε χρειάζεται να τις φορτίζεις όλη μέρα την πρώτη φορά.

Επίσης, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι πολύ καλό να συνεχίζεις να φορτίζεις τη μπαταρία αφού γεμίσει

μεγειές μεγειές:)

και εγω χθές το πείρα:D

δε ξέρω τι θα σου πούν και οι υπόλοιποι συμφορουμίτες μας,αλλά εγώ εχθές εξάντλησα την μπαταρία και μετά το άφησα όλο το βράδυ να φορτίζει κλειστό

carpe diem

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...