Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πηγες σε καταστημα vodafone και σου ειπαν οτι θα το εχουν την τριτη?

περιεργο.

μακαρι

εγω πηγα χθες και μου ειπαν αγωστο το ποτε

και απ οτην ACE HELLAS ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΙΣ 20/5

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συγγνώμη αν έχει απαντηθει ηδη αλλα δε ειχα χρονο να μπω σε ολες τις σελιδες (51) του ποστ.

είδα ότι κάποιοι έχετε παραγγείλει το Dεsire από Αγγλία

Είμαι έτοιμος να το παραγγείλω και εγώ από handtec.co.uk που το έχει 100 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) σε συγκριση με Ελλαδα. Έχω ατομικη επιχειρηση οποτε θα το εισαγω χωρίς ΦΠΑ.

>> Στην εισαγωγή πλήρωσε κανέις σας δασμούς /φορους στο τελωνείο?

Ξέρε οι κούριερ κάνουν μερικές μαλαγανιες για να χρεωνουν επιπλεον εξοδα

>> Tα WinMob POY εχει μπορουν να μετατραπουν στα ελληνικα?

>> Tα μενου γενικοτερα και τα sms έχουν ελληνικους χαρακτηρες

>> Εν τελη αξιζει η εισαγωγη απο αγγλια η θα πληρωσω τη διαφορα με αλλα προβληματα?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ

1)όχι 2) δεν ξέρω 3)ναι 4)αξίζει

Δοκίμασα να παίξω ένα αρχέιο .avi και δεν γουσταρε. Ξέρει κανείς γιατί?

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

Καλημέρα παιδιά..

γύρισα πρίν λίγο απτην Vodafone κ το εχω παραγγείλει.

Τρίτη απογευμα θα το εχω στα χερια μου...οποτε οπως καταλαβαίνετε...

Περιοχη καταστηματος?

Ρωτησα χθες που πηγα να πληρωσω το λογαριασμο μου στο καταστημα επι της κηφισιας στο υψος του κομβου της Αττικης οδου. Η κοπελα μου ειπε οτι πηγε ανθρωπος της HTC και τους εκανε παρουσιαση και για διαθεσιμοτητα τους ειπε μετα τις 20 μαϊου

Το ιδιο μου ειπε και φιλος προϊσταμενος καταστηματος vodafone στην επαρχια

s21 ultra 256

"Κλείδωσε" κι η τιμή της συσκευής, στα 499 θα τιμολογηθεί.

Θα πουλήσει σαν τρελό, έτσι απλά...

απο vodafone φανταζομαι...

μονο που ακομα δεν εχει βγει η επισημη τιμη στο site...

που το ειδες?

Ξέρω ότι είναι τελείως off-topic, αλλά δεν ξέρω σε ποιο thread να ρωτήσω, ακούω συστάσεις...

Χθες το μεσημέρι στα καλά καθούμενα μου βγάζει ένα μην. το desire, "Σφάλμα σύνδεσης με το λογαριασμό Google"

Μπαίνω στη σελίδα του gmail μου να δω τι γίνεται, και μου λεει ότι έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου προσωρινά, και για να τον επανενεργοποιήσω, να βάλω έναν αριθμό κινητού, για να μου στείλουν με sms έναν κωδικό.

Μόνο που η σελίδα μου βγάζει σφάλμα και δε γίνεται τίποτα...

Ούτε στο Market μπορώ να μπω...

Ξέρει κανείς τι παίζει και τι μπορώ να κάνω???

Βοήθεια χριστιανοί!!!!!!

απο vodafone φανταζομαι...

μονο που ακομα δεν εχει βγει η επισημη τιμη στο site...

που το ειδες?

Αυτη θα ειναι η επισημη τιμη λιανικης. Εκει θα παιζει λογικα σε ολες τις αλυσιδες / αντιπροσωπους. Ειναι η πληροφορηση που εχω, οπως κι η ημερομηνια κυκλοφοριας που ανεφερα λιγες ημερες πριν...

Η βρες τροπο να ενεργοποιησεις το gmail s η μεχρι τοτε κανε ενα προσωρινο μαιλ μεχρι επιδιορθωση του αλλου .

Αν εχει μονο 500 ευρω θα κανει τρελες πωλησεις μια εξαιρετικη προταση σε πολυ λογικη τιμη πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο στα ελληνικα καταστηματα

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Edited by Spireto_2158

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

υποκατάστημα γαλατσίου...

τι να σας πω ρε παιδια..κ στο παρελθόν παντως μου είχαν δωσει καποιο Sony P990 2 μερες νομιζω πριν κυκλοφορησει κ αυτο με μεσολάβηση της υπεύθυνης του καταστήματος.

οχι σαν καλος πελατης αλλα συγγενης...Γιατί θα τα εχουν στην αποθήκη λεει αλλα απλώς ειναι πότε θα βγουν.ισως ο καθενας λεει τα δικα του κ αναφερομαι στους υπαλληλους στους υπευθυνους σε εμας εδω κ σε οτι μας μεταφερουν κ ουτε καθεξης,,,

τωρα τι να σας πω.εμενα μου είπε "ελα τρίτη να κανουμε τις ανανεωσεις κ να παρεις το desire.θα τοχω τριτη.."

παντως πρέπει να παραδεχτω οτι το συγκεκριμένο υποκατάστημα έχει απο τους πιο εξυπηρετικούς υπαλλήλους που εχω δει σε αλυσίδες. συνεργάζομαι μαζί τους,χωρις υψηλους λογαριασμούς ειναι αλήθεια, πολλα χρόνια κ παντα προσπαθούσαν για το καλυτερο.να τα λεμε κ αυτα καμμια φορά ετσι...

Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

υποκατάστημα γαλατσίου...

τι να σας πω ρε παιδια..κ στο παρελθόν παντως μου είχαν δωσει καποιο Sony P990 2 μερες νομιζω πριν κυκλοφορησει κ αυτο με μεσολάβηση της υπεύθυνης του καταστήματος.

οχι σαν καλος πελατης αλλα συγγενης...Γιατί θα τα εχουν στην αποθήκη λεει αλλα απλώς ειναι πότε θα βγουν.ισως ο καθενας λεει τα δικα του κ αναφερομαι στους υπαλληλους στους υπευθυνους σε εμας εδω κ σε οτι μας μεταφερουν κ ουτε καθεξης,,,

τωρα τι να σας πω.εμενα μου είπε "ελα τρίτη να κανουμε τις ανανεωσεις κ να παρεις το desire.θα τοχω τριτη.."

παντως πρέπει να παραδεχτω οτι το συγκεκριμένο υποκατάστημα έχει απο τους πιο εξυπηρετικούς υπαλλήλους που εχω δει σε αλυσίδες. συνεργάζομαι μαζί τους,χωρις υψηλους λογαριασμούς ειναι αλήθεια, πολλα χρόνια κ παντα προσπαθούσαν για το καλυτερο.να τα λεμε κ αυτα καμμια φορά ετσι...

Ωραιος! Αντε με το καλο.. Αν ειναι ετσι τα πραγματα πιστευω δεν θα αργησουμε και οι υπολοιποι. Σε περιπτωση που το παρεις κανε μια ενημερωση

s21 ultra 256

Ξέρεις κάποιος να μου πει πώς περνάμε ROM που συμπεριλαμβάνει το Apps2SD και πώς το περνάμε αν δεν το περιέχει ήδη η ROM;
Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

Ξέρεις κάποιος να μου πει πώς περνάμε ROM που συμπεριλαμβάνει το Apps2SD και πώς το περνάμε αν δεν το περιέχει ήδη η ROM;

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22662

παιδια εχω θα το εχω λογικα μεχρι Τριτη(παραγγελια απο expansys).Θα ηθελα να κανω μια προταση.Γιατι να μην φτιαξουμε και στο θεμα του Desire εναν οδηγο οπως ακριβως ειναι φτιαγμενος και στο HTC HD2 στην πρωτη σελιδα?????

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Παιδιά καλησπέρα,

ως τελείως πρωτάρης στο mobile internet, χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια σχετικά με τις ρυθμίσεις του Desire. Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη!

Λοιπόν, το πρόβλημα είναι ότι απλά δε μπορώ να συνδεθώ στο mobile internet του παρόχου μου. Τα δεδομένα:

- HTC Desire, UK model με UK sim (T-Mobile)

- το πρόγραμμά μου δεν έχει πρόσβαση ιντερνετ, ΑΛΛΑ μπορώ να συνδέομαι με το 3G/HSPA δίκτυο της εταιρίας με £1/ημέρα.

- κάλυψη δικτύου υπάρχει 100% στο σημείο που βρίσκομαι (και δοκίμασα πολλά σημεία)

- ρυθμίσεις (APN/user/pass) έχω τις προτεινόμενες από την εταιρία (cross-checked με υπάλληλο στο κατάστημα)

Το πρόβλημα:

- όταν ενεργοποιώ το 'Mobile Network' απλά μου λέει 'connection failed'. Χωρίς κάποιο άλλο μήνυμα λάθους.

- δεν εμφανίζεται κανένα εικονίδιο στην notification bar, που να δείχνεί ότι κάτι γίνεται με το wireless internet.

Καμία ιδέα;

- Θα έπρεπε να έχω κάποιο εικονίδιο στην μπάρα που να λέει ότι υπάρχει κάποιο δίκτυο διαθέσιμο, ακόμη κι αν δε μπορεί να συνδεθεί;

- Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να δίνει σχετικές πληροφορίες (για την ύπαρξη 3G στο σημείο που είμαι;

- Παίζει να έχει πρόβλημα το κινητό;

- Hard reset δε δοκίμασα, έχω περάσει ένα σκασμό πράγματα/ρυθμίσεις μέσα και βαριέμαι να το κάνω πάλι! :P

Θενκς!!

DRIVE LIKE THE WIND

Εννοείς δίπλα στην default ένδειξη, την κλασσική με τις μπάρες;

Τίποτα δεν εμφανίζεται εκεί, ούτε Η ούτε G.

Όμως:

- έχω το δίκτυο ρυθμισμένο σε αυτόματο: 'network mode: GSM/WCDMA auto'

- οπότε σχεδόν πάντα μου λέει ότι είναι σε UMTS συνδεδεμένο (και όχι GSM)

- μόλις έβαλα κι ένα προγραμμάτακι ('Network Type') που μου βγάζει ότι είμαι σε 3G δίκτυο (εμφάνισε κι ένα εικονίδιο δικό του 3G με βελάκια στην μπάρα).

Άρα μάλλον κάτι με τις ρυθμίσεις δε πάει καλά, άσχετο που ακολουθώ τις οδηγίες από το site της T-mobile. Αφού το κινητό φαίνεται να μπορεί μια χαρά να δουλέψει σε 3G...

Ευχαριστώ για την απάντηση!

DRIVE LIKE THE WIND

Όμως:

- μόλις έβαλα κι ένα προγραμμάτακι ('Network Type') που μου βγάζει ότι είμαι σε 3G δίκτυο (εμφάνισε κι ένα εικονίδιο δικό του 3G με βελάκια στην μπάρα).

Άρα μάλλον κάτι με τις ρυθμίσεις δε πάει καλά, άσχετο που ακολουθώ τις οδηγίες από το site της T-mobile. Αφού το κινητό φαίνεται να μπορεί μια χαρά να δουλέψει σε 3G...

απ'οτι καταλαβαινω δεν εχεις ενεργοποιησει το mobile network/internet.

κρατα πατημενο το πληκτρο ενεργοποιησης και επελεξε την τελευταια επιλογη. για δες το.

Όμως:

Αν σου εμφάνισε το 3G με τα βελάκια από κάτω σημαίνει πως έχει συνδεθεί με 3G αλλά μόνο αν δεις τα βελάκια να "αναβοσβήνουν" σημαίνει πως κάνεις χρήση δεδομένων.

Οπότε όταν δείς ξανά το εικονίδιο, δοκίμασε να κάνεις κάτι που χρησιμοποιεί δεδομένα (μπες πχ στο maps).

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι έχεις κλειστό το wifi.

Φιλικά, Θάκης

Μπαα, τίποτα. Έχει μουλαρώσει!

Άσε που κάποιες φορές, με του που πατάω για να ενεργοποιηθεί το Mobile Network, γράφει 'turning on...' και μένει εκεί για πάντα. Τα βελάκια εννοείται μένουν σβηστά.

Μάλλον θα πρέπει να μιλήσω με τεχνική υποστήριξη μου φαίνεται...

Από ιδέες εγώ τουλάχιστον έχω στερέψει :P !

ευχαριστώ για την απάντηση!

nikoskat,

ενεργό είναι (υποτίθεται). Mobile Network ON λέει...

Edited by vman
Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιούμε την τροποποίηση, για να προσθέσουμε σε υπάρχον μήνυμα.
DRIVE LIKE THE WIND

Έχει βρει κανείς τρόπο να απενεργοποιεί τη δόνηση στις αφυπνίσεις;

Κάθε πρωί τρομάζω από τη δόνηση πάνω στο κομοδίνο... Δεν πάει άλλο!!!

Οντως μερικά πράγματα είναι πολύ απλά, και με τη βλ@κεια μας τα κάνουμε δύσκολα....

Edited by Spinalonga

Έχει βρει κανείς τρόπο να απενεργοποιεί τη δόνηση στις αφυπνίσεις;

Κάθε πρωί τρομάζω από τη δόνηση πάνω στο κομοδίνο... Δεν πάει άλλο!!!

Αν πατήσεις πάνω σε μια αφύπνιση και σκρολάρεις προς τα κάτω έχει μια ακόμη επιλογή που λέει "Δόνηση" απλά την ξετσεκάρεις. Την είχα πάθει και εγώ.

Edited by vigilante
Trust no one!

Μπαα, τίποτα. Έχει μουλαρώσει!

Άσε που κάποιες φορές, με του που πατάω για να ενεργοποιηθεί το Mobile Network, γράφει 'turning on...' και μένει εκεί για πάντα. Τα βελάκια εννοείται μένουν σβηστά.

Μάλλον θα πρέπει να μιλήσω με τεχνική υποστήριξη μου φαίνεται...

Από ιδέες εγώ τουλάχιστον έχω στερέψει :P !

ευχαριστώ για την απάντηση!

nikoskat,

ενεργό είναι (υποτίθεται). Mobile Network ON λέει...

Μπορείς να κατεβάσεις το Quick Settings? Ίσως μπορεί να σε βοηθήσει. Έχει ένα κουμπί το οποίο αλλάζει μεταξύ 2g και 3g. Μπορεί και να ξεκολλήσει.

Φιλικά, Θάκης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...