bujinkan Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Παιδες μια απορια.Οταν παταω το ρολοι και μετα κατω στην μπαρα το παγκοσμιο ρολοι,μου βγαζει τρεχουσα αθηνα και αρχικη ελσινκι Απο που και ως που αρχικη ελσινκι? Και δεν μπορω να αλαξω κιολας την αρχικη Καμια ιδεα? http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Το ροοτ το καταφερε το τερας αλλα απο τι διαβαζω θελει λιγο δουλεμα ακομα οποτε περιμενουμε :D . Εχω κατεβασει το tapatalk αλλα δεν μπορω να βρω την επιλογη για στειλει την απαντηση μου στο φορουμ καποια βοηθεια ? Παταω το μενου αλλα μου βγαζει 2 επιλογες η μια να β;πω και φωτο στο μηνυμα η αλλη μου εχει ενα submit το παταω και μου λεει οτι μονο στην αγορασμενη καμια βοηθεια ? Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Παιδες μια απορια.Οταν παταω το ρολοι και μετα κατω στην μπαρα το παγκοσμιο ρολοι,μου βγαζει τρεχουσα αθηνα και αρχικη ελσινκι Απο που και ως που αρχικη ελσινκι? Και δεν μπορω να αλαξω κιολας την αρχικη Καμια ιδεα? Στην οθόνη του παγκόσμιου ρολογιού πάτα menu -> Αρχικές Ρυθμίσεις. Μετά διαλέγεις όποια πόλη θες για αρχική. Μπερδεύει η μετάφραση λίγο σε αυτό το σημείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Αν δεν σε βοηθήσει κάποιος άλλος μέχρι να παω σπίτι,ευχαρίστως να σου στείλω το σωστό αρχειακι. Sent from my HTC Desire using Tapatalk http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Εγω εχω παρει αυτη απο τη Sena που ειναι για το nexus σε σκουρο καφε χρωμα,εφαρμογη αψογη και τελεια ποιοτητα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Να και ο οδηγός για root http://android.modaco.com/content/htc-desire-desire-modaco-com/307365/28-apr-r1-htc-desire-rooting-guide/ teleiosa ki ego..epitelous. :D sorry gia ta greeklish alla grafo apo linux (pou den exo idea :p) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Φιλε μου εκανες ροοτ στο desire ? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 εκανα ναι, τη διαδικασια οπως τη γραφει ο Paul, κολλησα λιγο στο linux γιατι δεν ξερω τιποτα απο εντολες του αλλα τελικα βρηκα την ακρη, εχει και ενα αλλο ποστ που βοηθαει για τα permissions. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 εκανα ναι, τη διαδικασια οπως τη γραφει ο Paul, κολλησα λιγο στο linux γιατι δεν ξερω τιποτα απο εντολες του αλλα τελικα βρηκα την ακρη, εχει και ενα αλλο ποστ που βοηθαει για τα permissions. Για το root χρειάζεται microSD reader; Μπορείς να ετοιμάσεις ένα σύντομο οδηγό στα Ελληνικά, στον οποίο θα περιγράφεις πως έκανες root το Desire; Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Για το root χρειάζεται microSD reader; Μπορείς να ετοιμάσεις ένα σύντομο οδηγό στα Ελληνικά, στον οποίο θα περιγράφεις πως έκανες root το Desire; Ναι, χρειάζεται εξωτερικός card reader. Ετοιμάζω έναν οδηγό για το rooting. Οδηγίες για το πως να φτιάξετε goldcard (που χρειάζεται για το rooting) μπορείτε να βρείτε εδώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Ναι, χρειάζεται εξωτερικός card reader. Ετοιμάζω έναν οδηγό για το rooting. Οδηγίες για το πως να φτιάξετε goldcard (που χρειάζεται για το rooting) μπορείτε να βρείτε εδώ. http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.553994, αυτός ο card reader κάνει; Όταν ετοιμάσεις τον οδηγό σε παρακαλώ postare και εδώ το link. Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.553994, αυτός ο card reader κάνει; Όταν ετοιμάσεις τον οδηγό σε παρακαλώ postare και εδώ το link. Κάνει. Πιθανότατα μέχρι το μεσημέρι θα είναι έτοιμος ο οδηγός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 παιδια καλημερα εχετε προσεξει αμα κανετε restart το κινητο να σας αλλαζει την ταπετσαρια ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Για το root χρειάζεται microSD reader; Μπορείς να ετοιμάσεις ένα σύντομο οδηγό στα Ελληνικά, στον οποίο θα περιγράφεις πως έκανες root το Desire; να πω την αληθεια εγω χρησιμοποιησα το κινητο. απλα μετα αναγκαστικα εβαλα και reader γιατι εκανα λαθος με το zip. αλλα θα γινοταν και χωρις. και goldcard εφτιαξα απο το κινητο σαν reader. παιδια καλημερα εχετε προσεξει αμα κανετε restart το κινητο να σας αλλαζει την ταπετσαρια ? οχι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Υπάρχει περίπτωση να καταστραφεί η memory card του κινητού, αν δεν πετύχει η gold card? Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 O ελληνικός οδηγός για το root του HTC Desire βρίσκεται εδώ. Σε δεύτερη φάση θα το κάνω post και στο thread του Desire, για να υπάρχει κι εδώ. να πω την αληθεια εγω χρησιμοποιησα το κινητο. απλα μετα αναγκαστικα εβαλα και reader γιατι εκανα λαθος με το zip. αλλα θα γινοταν και χωρις. και goldcard εφτιαξα απο το κινητο σαν reader. Το είχα δοκιμάσει στο Magic και δεν είχε δουλέψει. Δούλεψε μόνο με τη χρήση card reader. Υπάρχει περίπτωση να καταστραφεί η memory card του κινητού, αν δεν πετύχει η gold card? Είναι μάλλον απίθανο να καταστραφεί η κάρτα. Ωστόσο, η δημιουργία goldcard είναι αρκετά περίπλοκη και δεν μπορούν όλες οι κάρτες να μετατραπούν σε goldcard. Δυστυχώς, δεν υπάρχει και ασφαλής τρόπος να ξέρεις εκ των προτέρων ποιες θα δουλέψουν και ποιες όχι. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε κάποια παλιά κάρτα SD (οποιαδήποτε με μέγεθος 256 MB και πάνω μπορεί χρησιμοποιηθεί). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 O ελληνικός οδηγός για το root του HTC Desire βρίσκεται εδώ. Σε δεύτερη φάση θα το κάνω post και στο thread του Desire, για να υπάρχει κι εδώ. Το είχα δοκιμάσει στο Magic και δεν είχε δουλέψει. Δούλεψε μόνο με τη χρήση card reader. Είναι μάλλον απίθανο να καταστραφεί η κάρτα. Ωστόσο, η δημιουργία goldcard είναι αρκετά περίπλοκη και δεν μπορούν όλες οι κάρτες να μετατραπούν σε goldcard. Δυστυχώς, δεν υπάρχει και ασφαλής τρόπος να ξέρεις εκ των προτέρων ποιες θα δουλέψουν και ποιες όχι. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε κάποια παλιά κάρτα SD (οποιαδήποτε με μέγεθος 256 MB και πάνω μπορεί χρησιμοποιηθεί). Λογικά θα δουλεύει και με την εργοστασιακή κάρτα μνήμης που περιέχεται μέσα στο κουτί της συσκεύης. Αν δεν ήταν συμβατή σίγουρα κάποιος θα το είχε αναφέρει. Πάντως, δεν κατάφερα ακόμη να φτιάξω την gold card, ελπίζω να τα καταφέρω με τον memory card reader. Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprex Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Λογικά θα δουλεύει και με την εργοστασιακή κάρτα μνήμης που περιέχεται μέσα στο κουτί της συσκεύης. Αν δεν ήταν συμβατή σίγουρα κάποιος θα το είχε αναφέρει. Πάντως, δεν κατάφερα ακόμη να φτιάξω την gold card, ελπίζω να τα καταφέρω με τον memory card reader. η συγκεκριμενη διαδικασια root που βοηθαει??? επειδη ειμαι κομματακι ασχετος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 (edited) η συγκεκριμενη διαδικασια root που βοηθαει??? επειδη ειμαι κομματακι ασχετος Root Τι ακριβώς είναι; Όπως ήδη γνωρίζετε, το Android βασίζετε σε linux και, όπως και στα υπόλοιπα unix λειτουργικά (που υποστηρίζουν πολλούς λογαριασμούς ανά σύστημα), υπάρχει ένας λογαριασμός χρήστη που ονομάζεται root. Ο χρήστης αυτός έχει όλα τα δικαιώματα (permissions) πάνω σε όλους τους λογαριασμούς. Είναι κάτι αντίστοιχο του administrator στα Windows. Δηλαδή, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο σύστημα. Αντίθετα, οι απλοί χρήστες έχουν περιορισμένα δικαιώματα και αυτό αποσκοπεί στην προστασία από λάθος χειρισμούς σημαντικών, για τη σωστή λειτουργία του λειτουργικού, αρχείων ή διεργασιών. Μια ROM που είναι rooted, έχει εξ αρχής εγκατεστημένη τη δυνατότητα για χρήση δικαιωμάτων root. Το χρειάζομαι; Στην περίπτωση του Android αποκτώντας κάποιος δικαιώματα root μπορεί να εγκαταστήσει εφαρμογές που, για να τρέξουν,απαιτούν τέτοιου είδους δικαιώματα (δικαιώματα root). Τέτοιες εφαρμογές είναι για παράδειγμα οι εφαρμογές backup, οι task managers, εφαρμογές για τροποποίηση του συστήματος, εφαρμογές για tethering. Βέβαια, όπως διαβάσατε παραπάνω, η υπάρξη του λογαριασμού root αποσκοπεί στην ασφάλεια του συστήματος, οπότε δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση σε αυτόν δημιουργούμε ένα κενό ασφαλείας. Αυτό αντιμετωπίζεται με την ενσωμάτωση στις rooted ROMs της εφαρμογής Superuser η οποία, κάθε φορά που κάποια εφαρμογή ζητάει δικαιώματα root, ρωτάει αν της επιτρέπουμε να τα αποκτήσει. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα για εγκατάσταση custom ROMs. Πώς μπορώ να αποκτήσω δικαιώματα root; Οι περισσότερες custom ROMs που υπάρχουν είναι εξ αρχής rooted. Απλά εγκαταστήστε κάποια της αρεσκείας σας και αμέσως θα έχετε δικαιώματα root. Εάν θέλετε να κρατήσετε τη ROM που έχετε και να αποκτήσετε δικαιώματα root, η διαδικασία είναι αρκετά πολύπλοκη και απαιτεί εξοικείωση με linux και terminal. Στην προκειμένη περίπτωση ακολουθείστε τις οδηγίες εδώ. Edited April 29, 2010 by vman Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Καλησπερα. Εχω προβλημα με τον συγχρονισμο του laptop και του Desire. Kατεβασα απο τη σελιδα του Htc support το λογισμικο για το htc sync και εκανα install το exe. Μετα συνδεσα το καλωδιο με το desire και το λαπτοπ ανοιγα το htc sync, πηγαινα στα settings του desire και πατουσα το connect with pc. Aφου μου εμφανιζοταν ενα παραθυρο στο desire που με ρωταγε αν θελω να το φορτισω η' να κανω sync, πατουσα την επιλογη sync. Moυ εδειχνε οτι προσπαθουσε να συνδεθει αλλα μετα μου πετουσε ενα μυνημα που ελεγε οτι εν εχει βρει το htc sync στον υπολογιστη και οτι πρεπει να το κατεβασω απο το ταδε site. την παραπανω προσπαθεια την εκανα 10 φορες και σε ολες τισ θυρες usb του λαπτοπ. Μπορει να με βοηθισει καποιος στο τι κανω λαθος?? Ευχαριστω http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Καλησπερα. Εχω προβλημα με τον συγχρονισμο του laptop και του Desire. Kατεβασα απο τη σελιδα του Htc support το λογισμικο για το htc sync και εκανα install το exe. Μετα συνδεσα το καλωδιο με το desire και το λαπτοπ ανοιγα το htc sync, πηγαινα στα settings του desire και πατουσα το connect with pc. Aφου μου εμφανιζοταν ενα παραθυρο στο desire που με ρωταγε αν θελω να το φορτισω η' να κανω sync, πατουσα την επιλογη sync. Moυ εδειχνε οτι προσπαθουσε να συνδεθει αλλα μετα μου πετουσε ενα μυνημα που ελεγε οτι εν εχει βρει το htc sync στον υπολογιστη και οτι πρεπει να το κατεβασω απο το ταδε site. την παραπανω προσπαθεια την εκανα 10 φορες και σε ολες τισ θυρες usb του λαπτοπ. Μπορει να με βοηθισει καποιος στο τι κανω λαθος?? Ευχαριστω χρειαζεσαι το SYNC που ερχεται μαζι με το κινητο και οχι αυτο απο την σελιδα της HTC :) Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 εχετε προσεξει οταν εχετε αναπαντητη αναβει το φωτακι πανω δεξια και μετα απο λιγη ωρα κλεινει σας συμβαινει εσας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Αυτο υποτιθεται οτι ηταν μεσα στην καρτα μνημης ετσι δεν ειναι ? χωρις να ξερω εσβησα οτι ειχε η καρτα μεσα. :( Τι μπορω να κανωτωρα? χρειαζεσαι το SYNC που ερχεται μαζι με το κινητο και οχι αυτο απο την σελιδα της HTC :) http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Αυτο υποτιθεται οτι ηταν μεσα στην καρτα μνημης ετσι δεν ειναι ? χωρις να ξερω εσβησα οτι ειχε η καρτα μεσα. :( Τι μπορω να κανωτωρα? ας σου το δώσει ένας άλλος από δω μέσα Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Καλησπερα. Εχω προβλημα με τον συγχρονισμο του laptop και του Desire. Kατεβασα απο τη σελιδα του Htc support το λογισμικο για το htc sync και εκανα install το exe. Μετα συνδεσα το καλωδιο με το desire και το λαπτοπ ανοιγα το htc sync, πηγαινα στα settings του desire και πατουσα το connect with pc. Aφου μου εμφανιζοταν ενα παραθυρο στο desire που με ρωταγε αν θελω να το φορτισω η' να κανω sync, πατουσα την επιλογη sync. Moυ εδειχνε οτι προσπαθουσε να συνδεθει αλλα μετα μου πετουσε ενα μυνημα που ελεγε οτι εν εχει βρει το htc sync στον υπολογιστη και οτι πρεπει να το κατεβασω απο το ταδε site. την παραπανω προσπαθεια την εκανα 10 φορες και σε ολες τισ θυρες usb του λαπτοπ. Μπορει να με βοηθισει καποιος στο τι κανω λαθος?? Ευχαριστω χρειαζεσαι το SYNC που ερχεται μαζι με το κινητο και οχι αυτο απο την σελιδα της HTC :) Εγώ κατέβασα το Sync από το site της HTC την έκδοση Europe 2 και μετά την εγκατάσταση αναγνωρίστηκε το Desire. Δεν χρησιμοποίησα το sync της κάρτας μνήμης. Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts