Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά δεν είχα και ούτε έχω πρόβλημα με την μνήμη!

Παραθέτω τις εφαρμογές που έχω βάλει και τι κάνουν:

1)3g WatchDog (Μετρητής δεδομένων για 3g)

.........

31) Tts Extended (Βιβλιοθήκη για text to speech)

Με όλα αυτά έχω διαθέσιμο χώρο 20,47ΜΒ. Οπότε τα συμπεράσματα δικά σας. Αν για παράδειγμα θέλετε να φορτώσετε 4-5 3d παιχνίδια (πιάνουν συνήθως πολύ χώρο) ακόμα, τότε προφανώς δεν αρκεί ο χώρος του.

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που θα προβληματίσει πολλούς bussinesman είναι η έλλειψη voice dialing και προς το παρόν δεν έχω βρει και κάποιο πρόγραμμα που να δουλεύει καλά, αν ξέρει κάποιος κάτι ας το γράψει!

Για να καταλαβω βρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει.

Εννοειτε 20.47ΜΒ ελευθερα για αποθηκευση προγραμματων η γενικα και για την χρηση των εφαρμογων.

Αν η εναπομενουσα μνημη 20ΜΒ αφορα μονο την εγκατασταση, δεν ειναι και τοσο μεγαλο προβλημα. Μολις καταληξει καποιος ποιο προγραμμα πλοηγησης του κανει και επιλεξει 2-3 παιχνιδια θα ειναι ενταξη.

Δεν χρειαζεται να εχουμε ολους τους πλοηγους εγκατεστημενους.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε Obelix πραγματικά είμαι σε δίλλημα να το αγοράσω γιατί τελευταία άκουσα κάποια σοβαρα μειονεκτήματα σχετικά με το ηχείο αλλα και με την μνήμη του Desire η οποία όπως λέγεται παρέχει γύρω στα 120 mb για εγκαταστάσεις εφαρμογών.... Ούτως η άλλως πρέπει να περιμένω να κυκλοφορήσει επίσημα στα καταστήματα μιας που έχω επιδότηση...Για αυτό είπα να κάνω μερικές έρευνες από τα άτομα που το έχουν ήδη ή εχουν έγγυρη πληροφόρηση πάνω στο θέμα..

Vago και mprex, θα σας πω κάτι απο προσωπική εμπειρία, αν και είμαι νέος χρήστης andoid. Ναι μεν η μνήμη είναι τόση για εφαρμογές αλλά όταν κάθε εφαρμογή είναι γύρω στο 1-2 mb (μέσο όρο πάντα), είναι πολύ δύσκολό να τα γεμίσεις- και επίσης ανούσιο να έχεις τόσες πολλές εφαρμογές. Εννοείται οτι αυτό έχει να κάνει με τις αναγκες του καθενός. Αλλά πιστευω οτι είσαι υπερκαλλύμένος με τα 120 mb. Είδικά μέχρι να γίνει το root, όπου εκεί θα μπορεσείς να αποθηκευεις και στην sd κάρτα. (Εγω προσωπικά δύσκολα θα κάνω root, για να πω την αλήθεια)

Παράδειγμα, βλέπετε παραπάνω τον φίλο που έχει τόσες πολλές εφαρμογές

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

Με 20,47 Mb μονο ομως αν τρεξεις προβλημα πλοηγησης τα πραγματα θα ειναι σκουρα!!!!!!!Μην πω ΑΔΥΝΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

Καμμία σχέση, μιλάω για μνήμη αποθήκευσης!

Η ram που είναι υπεύθυνη για να τρέχουν τα προγράμματα είναι 263 περίπου μόλις ανοίξεις το κινητό και αν διαβάσεις πιο πάνω δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα σε multitasking ακόμα και με πρόγραμμα πλοήγησης να τρέχει.

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Περασα χθες την δοκιμαστικη εκδοση για 30 ημερες navigon περαν του οτι δε μου αρεσε δεν ανοιγε η εφαρμογη αν δεν υπαρχει συνδεση δικτυου,ετσι τρεχουν τα gps η ειναι καποια ρυθμιση?

Περασα χθες την δοκιμαστικη εκδοση για 30 ημερες navigon περαν του οτι δε μου αρεσε δεν ανοιγε η εφαρμογη αν δεν υπαρχει συνδεση δικτυου,ετσι τρεχουν τα gps η ειναι καποια ρυθμιση?

Είναι μεγάλη συζήτηση αυτή αλλα επειδή εχω δει και σε άλλα κινητα ποργράμματα πλοήγησης, εχω καταλάβει οτι δεν υπάρχει, και δύσκολα θα υπάρξει, πρόγραμμα αντίστοιχοτων καθαρών συσκευών πλοήγησης. Κατα την γνώμη μου βέβαια. Ας μην πάρει κάποιος κινητό με το σκεπτικο οτι θα έχει gps. 100 ευρώπουλα κάνουν τα gps. Ας τα ρίξει εκεί όποιος τον ενδιαφέρει κάτι τετοιο. Λίγο οfftopic, απλά το λέω και γι αυτούς που αγόρασαν τώρα το desire και ψάχνουν ενα καλό σύστημα πλοήγησης

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

Είναι μεγάλη συζήτηση αυτή αλλα επειδή εχω δει και σε άλλα κινητα ποργράμματα πλοήγησης, εχω καταλάβει οτι δεν υπάρχει, και δύσκολα θα υπάρξει, πρόγραμμα αντίστοιχοτων καθαρών συσκευών πλοήγησης. Κατα την γνώμη μου βέβαια. Ας μην πάρει κάποιος κινητό με το σκεπτικο οτι θα έχει gps. 100 ευρώπουλα κάνουν τα gps. Ας τα ρίξει εκεί όποιος τον ενδιαφέρει κάτι τετοιο. Λίγο οfftopic, απλά το λέω και γι αυτούς που αγόρασαν τώρα το desire και ψάχνουν ενα καλό σύστημα πλοήγησης

Μια χαρα ειναι η πλοηγηση στο desire, σε πολλες περιπτωσεις καλυτερη απο ενα PNA, για τον απλουστατο λογο οτι δε μπορω να σκεφτω ΡΝΑ με 800Χ480 αναλυση, 1Ghz CPU, απλετη μνημη, δυνατο gps chipset. Η ταχυτατη περιστροφης π.χ. του χαρτη, ο επανυπολογισμος διαδρομης κι η γενικοτερη εμπειρια πλοηγησης ειναι σαφως ανωτερη, με ελαχιστες εξαιρεσεις τα high end PNA. Κι απο τη στιγμη που σταδιακα γινονται port ολα τα μεγαλα gps λογισμικα, η αναγκη για μια ακομα συσκευη που θα "καθεται" μεχρι να τη χρησιμοποιησεις (φθορα σε μπαταρια κλπ κλπ) ειναι περιττη...

Δεν δικαιολογηται κατι τετοιο.

Ο μοναδικος λογος που μπορει να χρειαστει συνδεση ειναι την πρωτη φορα ισως η υπο κακες συνθηκες για να υπάρξει υποβοηθηση ευρεσης του στιγματος μεσω του Agps.

Και παλι με ελαχιστα data. Μιλαμε για 4-5 ΚΒ.

Κανονικα το gps δουλευει και χωρις καρτα sim. Κατι δεν κανεις σωστα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μια χαρα ειναι η πλοηγηση στο desire, σε πολλες περιπτωσεις καλυτερη απο ενα PNA, για τον απλουστατο λογο οτι δε μπορω να σκεφτω ΡΝΑ με 800Χ480 αναλυση, 1Ghz CPU, απλετη μνημη, δυνατο gps chipset. Η ταχυτατη περιστροφης π.χ. του χαρτη, ο επανυπολογισμος διαδρομης κι η γενικοτερη εμπειρια πλοηγησης ειναι σαφως ανωτερη, με ελαχιστες εξαιρεσεις τα high end PNA. Κι απο τη στιγμη που σταδιακα γινονται port ολα τα μεγαλα gps λογισμικα, η αναγκη για μια ακομα συσκευη που θα "καθεται" μεχρι να τη χρησιμοποιησεις (φθορα σε μπαταρια κλπ κλπ) ειναι περιττη...

τελικα παιδια ποιο προγραμμα πλοηγησης παιζει στο desire και γενικοτερα σε android κινητα?

..και φυσικα να εισαι παντα υπο σκια για να βλεπεις την οθονη αλλιως...:lol:

Δεν δικαιολογηται κατι τετοιο.

Ο μοναδικος λογος που μπορει να χρειαστει συνδεση ειναι την πρωτη φορα ισως η υπο κακες συνθηκες για να υπάρξει υποβοηθηση ευρεσης του στιγματος μεσω του Agps.

Και παλι με ελαχιστα data. Μιλαμε για 4-5 ΚΒ.

Κανονικα το gps δουλευει και χωρις καρτα sim. Κατι δεν κανεις σωστα.

αν διαβαζες λιγο τις απαιτησεις του trial navigon πριν το κατεβασεις ,θα εβλεπες οτι χωρις ενεργη συνδεση δεν λειτουργει

τελικα παιδια ποιο προγραμμα πλοηγησης παιζει στο desire και γενικοτερα σε android κινητα?

Πολλα, αλλα για μενα τα καλυτερα ειναι το copilot και το ndrive

Στις 5 Μαΐου θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα με τιμή 530-550 €.

Αξίζει να το αγοράσω ε;

σιγουρα? απο που το εμαθες? αν ειναι εγκυρη η πηγη να ετοιμαζομαστε δηλαδη.. :lol:

μηπως εμαθες ποια εταιρεια θα το διαθεσει?

s21 ultra 256

Καμμία σχέση, μιλάω για μνήμη αποθήκευσης!

Η ram που είναι υπεύθυνη για να τρέχουν τα προγράμματα είναι 263 περίπου μόλις ανοίξεις το κινητό και αν διαβάσεις πιο πάνω δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα σε multitasking ακόμα και με πρόγραμμα πλοήγησης να τρέχει.

Α!!!ΟΚ!!!Αν ειναι ετσι τα πραγματα τοτε μιλαμε για κατι διαφορετικο!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Παιδιά καλησπέρα.Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό ( http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-desire-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php ) σε άλλη συσκευή ή ακόμα και στο Desire?

Εφαρμόζει καλά;Ακόμα και στο υπόλοιπο κινητό (πέραν της οθόνης);Αξίζει λέτε ή ένας απλός screen protector θα είναι καλύτερος;

σιγουρα? απο που το εμαθες? αν ειναι εγκυρη η πηγη να ετοιμαζομαστε δηλαδη.. :lol:

Στο techblog.gr. http://techblog.gr/mobile/htc-desire-5th-may-4939/

Όλες θα το φέρουν.

Έγκυρη είναι. :) Δεν γράφει τίποτα αν δεν είναι αληθινό. Επίσης ένας ανάφερε πως ο Γερμανός σε φυλλάδιο του το έχει 529 €.

Ας ετοιμαστούμε!! :)

------------

Το ηχείο του είναι δυνατό;

Edited by isidorosr20595

• Administrators
Παιδιά καλησπέρα.Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό ( http://www.zagg.com/invisibleshield/htc-desire-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php ) σε άλλη συσκευή ή ακόμα και στο Desire?

Εφαρμόζει καλά;Ακόμα και στο υπόλοιπο κινητό (πέραν της οθόνης);Αξίζει λέτε ή ένας απλός screen protector θα είναι καλύτερος;

Δεν συνιστώ αυτές τις λύσεις που συνοδεύονται από λιπαντική κόλλα. Όσο εύκολα μπαίνει τόσο δύσκολα βγαίνει με ότι αυτό συνεπάγεται.

Modpic.gif

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς τα προτέκτορς της Zagg και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ναι μεν μπορεί να βγαίνουν σχετικά δύσκολα αν ποτέ χρειαστεί αλλά διαβεβαιώνω ότι δεν παραμένουν ενοχλητικά υπολείματα και φυσικά δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στην αφή. Θα μειωθεί βέβαια η απόκριση όπως είναι λογικό αλλά μπρος στην προστασία της οθόνης το παραβλέπω.
Trust no one!

Σε καμμια δεκαρια μερες μου ειπαν απο την ace ρε παιδια.Τι εννοειτε ποια εταιρια?Ολα τα μαγαζια θα παρουν σιγα σιγα...

Μάριος...

Διαβάζοντας τα posts, θα νομίζει κάποιος ενδιαφερόμενος ότι μιλάμε για 3-4 συσκευές και όχι για μία :)

Η προσωπική μου εμπειρία από 1 εβδομάδα χρήσης (σημειώστε ότι η σύζυγος έχει iPhone 3G) :

το ηχείο του κινητού είναι Πολύ Δυνατό. πιστεύω ότι η HTC το υπεροδηγεί. Με την ένταση στο τέρμα με αρκετά ringtones ή μουσική τρίζει. είναι η πρώτη φορά για μένα που έχω τρομάξει επειδή χτύπησε το κινητό σε φουλ ένταση και δόνηση πάνω σε ξύλινο γραφείο.

Επίσης είναι η πρώτη φορά που έχω βάλει την ένταση του ξυπνητηριού λίγο πάνω από την μέση. Τέρμα και δόνηση πας σφαίρα για καρδιακό επεισόδιο.

Τα ΜΟΝΑ σημεία στα οποία υπερτερεί το iPhone είναι η διάρκεια της μπαταρίας, το ηχείο και ο τρόπος που βλέπει την εσωτερική του μνήμη. Δλδ στο iPhone θα βγάλεις εφαρμογές γιατί σιχάθηκες να έχεις 20 σελίδες και όχι γιατί το λειτουργικό σου λέει ότι ο χώρος πάπαλα οπότε βγάλε πρώτα για να βάλεις κάτι άλλο

Σε οποιοδήποτε άλλο σημείο σύγκρισης το "μήλο" έρχεται δεύτερο

παιδια εχετε παρατηρησει στα μηνυματα μερικα γραμματα να φαινονται πιο αχνα απο τα αλλα?

φταει η οθονη γενικα η ειναι ελαττωματικο το δικο μου? σας ευχαριστω

παιδια εχετε παρατηρησει στα μηνυματα μερικα γραμματα να φαινονται πιο αχνα απο τα αλλα?

φταει η οθονη γενικα η ειναι ελαττωματικο το δικο μου? σας ευχαριστω

Εγω παντως δεν εχω δει κατι τετοιο..ισως το δικο σου να ειναι ελαττωματικο.. ;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...