Jump to content

Meeting κατόχων HTC, Qtek (και όχι μόνο) στη Θεσ/νικη

ktsak
 Κοινοποίηση

Που θελετε να γινει το 8ο Meeting iPhone, HD2, HD κ.α. PPC στη Θεσσαλονικη  

9 members have voted

1. 1. Που θελετε να γινει το 8ο Meeting iPhone, HD2, HD κ.α. PPC στη Θεσσαλονικη

• Το ΠΕΤΡΙΝΟ (Παυλου Μελα 16, Πυλαια)
    • ΤΗΓΑΝΙΕΣ & ΣΧΑΡΕΣ (Θ. Σοφουλη 97, Καλαμαρια)
    • ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΛΑΔΟΚΟΛΑ (Ωραιοκαστρου 133, Σταυρουπολη)
    • ΗΛΙΑΣ Ψαροταβερνα (Ωραιοκαστρου 127, Σταυρουπολη)
      0
    • ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ (Δαβακη 5, Πυλαια)
    • ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Ψησταρια (Θερμαικου 23, Βυζαντιο)
      0

Recommended Posts

Στα 'λεγα εγώ ... δε στα 'λεγα ? :lol: :lol:

Πολύ μ' αρέσει να το λέω αυτό ...

Αμεσως εσυ !!!!!!! :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Απαντήσεις 319
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αμα δεν μπορείς..φώναξε κάποιον που μπορεί:D

Το μηχανηματάκι δεν χρειάζεται τίποτα από στήσιμο...μόνο έναν συγχρονισμό με το outlook:rolleyes:

Αμα δεν μπορείς..φώναξε κάποιον που μπορεί:D

Το μηχανηματάκι δεν χρειάζεται τίποτα από στήσιμο...μόνο έναν συγχρονισμό με το outlook:rolleyes:

Ε μην ξεχνας οτι απεχω εδω και 8 μηνες :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Ε μην ξεχνας οτι απεχω εδω και 8 μηνες :p

Κι άμα είχες μυαλό θα συνέχιζες να απέχεις ...

Καλά μιλάμε έχουμε βγει τόόόόόόόσο Off Topic ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

............Καλά μιλάμε έχουμε βγει τόόόόόόόσο Off Topic ...

Θα ζητησω απο τους Mods να το κλειδωσουν. Στο 8ο τωρα :!:

Κωστας (Pterarxos)

Ρε ουτε οι μαναβηδες φταινε, ουτε τα μηλα. Αυτοι που πανε στην αγορα φταινε.

Αχα

Μητσο, αναγκα και οι θεοι πειθονται, αν και εχει αρχισει να με εκνευριζει, πηγα να κανω συγχρονισμο με το Mac, τα περασε ολα εκτος απο ημερολογιο και σημειωσεις, αποφασισα να το κανω στο eeePC, μου εχει σπασει τα .....@λ@ το ActiveSync, εχω ξεχασει εν τω μεταξυ σχεδον τα παντα περι WM και ψαχνομαι, αστα να πανε :mad:. Μου φαινεται θα το στειλω απο κει πουρθε. Αν δεν λυσω τα προβληματα μου μεχρι τη Δευτερα, ετοιμαστειτε για αγγελια :mad:

Ενωειτε οτι θα πουλησης το [mac]

αν ο καιρος ειναι καλος(για μηχανη,γιατι με το αμαξι δεν παλευεται...),πεταγομαι μια βολτα Σαλονικα κυριακη,να το ρεγουλαρουμε

Αντε να σε δουμε και απο κοντα Δημητρη

Εγω τωρα τι να πω :lol:

ΝΙΚΟΣ

Όχι ακόμα...έχουμε ακόμα πολλά να πούμε μέχρι να το στρώσεις:lol:

μα παρα πολλα:rolleyes::lol:

Ρε ουτε οι μαναβηδες φταινε, ουτε τα μηλα. Αυτοι που πανε στην αγορα φταινε.

Αχα

Ενωειτε οτι θα πουλησης το [mac]

αν ο καιρος ειναι καλος(για μηχανη,γιατι με το αμαξι δεν παλευεται...),πεταγομαι μια βολτα Σαλονικα κυριακη,να το ρεγουλαρουμε

Αντε να σε δουμε και απο κοντα Δημητρη

Εγω τωρα τι να πω :lol:

θα τα πουμε καποια στιγμη Νικολα,μην ανυσηχεις :) να μαστε καλα πανω απο ολα και δεν θα χαθουμε ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• 2 months later...

Μετα και το "7ο meeting κατοχων HD κ.α. PPC στη Θεσσαλονικη", οπου κοπηκε και η καθιερωμενη πιτα μας και μετα το ατελειωτο φαγοποτι της Πασχαλιας, ειπαμε να οργανωσουμε καινουρια συναντηση στις 26 Απρ. 2010 στις 21:00, με σκοπο τη συσφιξη σχεσεων, την επανενταξη πολλων "αποντων" μελων, την επιλυση αποριων, την επιδειξη συσκευων και οτι αλλο τραβαει η ψυχη σας ...... (απο τεχνολογικης αποψης παντα ετσι, μην ξεφευγουμε ;)).

Μαγαζι για να κανουμε το 8ο μας Meeting πλεον δεν εχω να προτεινω κατι, περιμενω ιδεες (αντε παιδια, καντε και σεις κατι :ρ).

Ξεκιναμε να δηλωνουμε συμμετοχες.

1. ktsak

2. odytsak

3. zografos

4. powerser

5. pirgas

6. lazaim53

7. dimitriossara

8. milena03

9. PhillipMorris (GPSPocketPC.gr)

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Εβαλα απο μονος μου καποιες συμμετοχες, που τις θεωρω standard "1". Περιμενουμε κιαλλες συμμετοχες. Εφοσον αποφασισουμε το μερος, και οριστικοποιησουμε την ωρα και την ημερομηνια, θα ακολουθησει γενικος χαρτης, οπως και ακριβες σημειο (Συντεταγμενες ΧΧ.ΧΧΧΧΧ, ΥΥ.ΥΥΥΥΥ) για οσους δεν ξερουν το μαγαζι. :worry:

Ευχομαι να μαζευτουμε οσο το δυνατον πιο πολλοι. :lol:

Παρακαλω τους ασγαπητους Mods το θεμα αν ειναι δυνατον να γινει sticky μεχρι να λαβει χωρα η συναντηση. Αντε να δουμε τι θα γινει. :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

• Administrators
Παρακαλω τους ασγαπητους Mods το θεμα αν ειναι δυνατον να γινει sticky μεχρι να λαβει χωρα η συναντηση. Αντε να δουμε τι θα γινει. :rolleyes:

Έγινε sticky. Όταν το meeting ολοκληρωθεί ενημέρωσε με σε παρακαλώ. :rolleyes:

Modpic.gif

Έγινε sticky. Όταν το meeting ολοκληρωθεί ενημέρωσε με σε παρακαλώ. :rolleyes:

Γιαννη μου καλημερα. Οσο ταχυτατη ηταν η αποκριση σου να το κανεις sticky, αλλο τοσο θα ειναι και η δικη μου οταν κλεισει και αυτος ο κυκλος. Να σαι καλα :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Καιρός ήτανε γιατί αρχίζουμε και χανόμαστε Όσο για μαγαζί ανεξάρτητα από περιοχή

θα πρεπη να κοιτάξουμε αν είναι και ανοικτά λόγω Δευτέρας και υποτιθέμενης οικονομικής κρίσης των ΜΜΕ. Καλό μεζέ και parking και τα άλλα θα έρθουν μόνα τους .

Άντε καλά να περάσουμε . :lol:

ΝΙΚΟΣ

Άντε καλά να περάσουμε κι από 'μένα !

Για μαγαζί, νομίζω ότι πλέον έχει καθιερωθεί τα Meetings να γίνονται εναλλάξ σε "Τηγανιές και Σχάρες" και "Ψαροταβέρνα στην Πυλαία" ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Άντε καλά να περάσουμε κι από 'μένα !

Για μαγαζί, νομίζω ότι πλέον έχει καθιερωθεί τα Meetings να γίνονται εναλλάξ σε "Τηγανιές και Σχάρες" και "Ψαροταβέρνα στην Πυλαία" ...

Στο χερι σας ειναι παιδια να το αλλαξετε αυτο :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Έπρεπε να το κάνετε σε άλλη πόλη κάθε χρόνο για να ερχόμαστε και εμείς που είμαστε εκτός Θεσσαλονίκης... :p.

Και μία ερώτηση:

Είστε συγκεκριμένα άτομα που πάτε ή μπορεί να έρθει όποιος θέλει?? (αρκεί βέβαια να έχει PPC κτλ.). Από περιέργεια ρωτάω βασικά... Έτσι κι αλλιώς εγώ δεν μπορώ να πάρω μέρος σε τέτοια. Είμαι και 14 χρονών ;)

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

........Είστε συγκεκριμένα άτομα που πάτε ή μπορεί να έρθει όποιος θέλει?? (αρκεί βέβαια να έχει PPC κτλ.). Από περιέργεια ρωτάω βασικά... Έτσι κι αλλιώς εγώ δεν μπορώ να πάρω μέρος σε τέτοια. Είμαι και 14 χρονών ;)

Σταυρο μου καλησπερα :). Οχι δεν ειμαστε συγκεκριμενα ατομα, η συναντηση ειναι ανοικτη σε οποιον εχει PPC οποιας εταιριας η μοντελο και αν ειναι (τ' ακους ζαχαρακη?). Απλως εχουμε καταληξει να πηγαινουμε standard 10-12 ατομα, οι ιδιοι. Δεν το κανουμε επι τουτου, ετσι βγαινει :cool:

Φυσικα και θα μπορουσες και συ να παρεις μερος, και ας εισαι 14 χρονων. Απλως δεν θα σε αφηναμε να πιεις αλκοολ ;)

Τωρα για να το κανουμε σε αλλη πολη λιγο δυσκολο. Βλεπεις εμεις του "κλιμακιου Θεσσαλονικης" ειμαστε απο τη ΘεσσαΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛονικη και μας αρεσει :cool:. Οποτε :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Εγώ πάντως για καλό και για κακό ρωτάω πάντα την μαμά μου αν μ'αφήνει. . . .

Εσυ να αφησεις τις μ@κ@κιες :X και να προτεινεις κανενα μαγαζι, βαρεθηκα να αποφασιζω συνεχεια μονος μου και δημοκρατικα :p

Και επειδη βαρεθηκα να αποφασιζω μονος μου, εφτιαξα μια δημοσκοπηση και την εβαλα στο συγκεκριμενο thread προκειμενου να αποφασιζσουμε ολοι μαζι τον τοπο συναντησης. Οι επιλογες ειναι μεχρι τωρα 6 (αυτες μου ηρθαν στο μυαλο), με την επισημανση οτι τοσο "ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ", οσο και "ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ" δεν ειναι ανοικτα Δευτερα. Ακριβεις οδηγιες και χαρτης θα αναρτηθει μετα την οριστικη αποφαση της τοποθεσιας :)

Κωστας (Pterarxos)

Βάλε Θερμαϊκό στην Ν.Κρήνη και κλείστο εκεί για της 26 να τελειώνουμε. . .

Απλά και δημοκρατικά

Βάλε Θερμαϊκό στην Ν.Κρήνη και κλείστο εκεί για της 26 να τελειώνουμε. . .

Απλά και δημοκρατικά

Καθόλου άσχημη ιδέα. Συμφωνώ κι εγώ. Ο Θερμαϊκός είναι ωραίο μαγαζί, με ωραίο φαγητό και ο Χρήστος που το έχει είναι φίλος.

Ειδικά αν έχει καλό καιρό (που προφανώς θα έχει) και κάτσουμε έξω, ο εξωτερικός του χώρος δεν παίζεται ...

Αν δε συμφωνείται με το Θερμαϊκό, οι "Τηγανιές και Σχάρες" και ο "Νικηφόρος" με τις ... μπριζολίτσες του είναι οι επόμενες δικές μου επιλογές.

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Μετα και το "7ο meeting κατοχων HD κ.α. PPC στη Θεσσαλονικη", οπου κοπηκε και η καθιερωμενη πιτα μας και μετα το ατελειωτο φαγοποτι της Πασχαλιας, ειπαμε να οργανωσουμε καινουρια συναντηση στις 26 Απρ. 2010 στις 21:00, με σκοπο τη συσφιξη σχεσεων, την επανενταξη πολλων "αποντων" μελων, την επιλυση αποριων, την επιδειξη συσκευων και οτι αλλο τραβαει η ψυχη σας ...... (απο τεχνολογικης αποψης παντα ετσι, μην ξεφευγουμε ;)).

Μαγαζι για να κανουμε το 8ο μας Meeting πλεον δεν εχω να προτεινω κατι, περιμενω ιδεες (αντε παιδια, καντε και σεις κατι :ρ).

Ξεκιναμε να δηλωνουμε συμμετοχες.

1. ktsak

2. odytsak

3. zografos

4. powerser

5. pirgas

6. lazaim53

7. dimitriossara

8. milena03

9. PhillipMorris (GPSPocketPC.gr)

10. grigoris_a (Νεο μελος)

11. Veltiwths (Νεο μελος)

12. sakispol (Νεο μελος)

13. Χ

14. keltonas

15. kosttheos

16. eltsele

17. ivassilis

Εβαλα απο μονος μου καποιες συμμετοχες, που τις θεωρω standard "1". Περιμενουμε κιαλλες συμμετοχες. Εφοσον αποφασισουμε το μερος, και οριστικοποιησουμε την ωρα και την ημερομηνια, θα ακολουθησει γενικος χαρτης, οπως και ακριβες σημειο (Συντεταγμενες ΧΧ.ΧΧΧΧΧ, ΥΥ.ΥΥΥΥΥ) για οσους δεν ξερουν το μαγαζι. :worry:

Ευχομαι να μαζευτουμε οσο το δυνατον πιο πολλοι. :lol: Αντε να δουμε τι θα γινει. :rolleyes:

ΥΓ. Μαρεσει που περιμενατε πρωτα να βγαλω δημοσκοπηση και μετα να προτεινετε μαγαζι :mad:

Επειδη λοιπον δεν μπορω να βαλω το "Θερμαικο" στη δημοσκοπηση, παρακαλω να εχω τη γνωμη σας :confused:

Κωστας (Pterarxos)

Eιμαι μεσα αλλα για να να την μπω στον δημοκρατικο dimitriossara προτεινω στο "Γιαλεμα " ψαροταβερνα στον Μπαξε να βλεπουμε ολο τον κολπο και να εχουν σημα gps καποιοι .

• The title was changed to Meeting κατόχων HTC, Qtek (και όχι μόνο) στη Θεσ/νικη
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...