Jump to content

Blackberry 9520/9550 Storm II

moment_v
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιλέγω ένα application και μου έρχεται ένα μήνυμα στο e-mail που μου λέει: From your BlackBerry smartphone, please click the link below to begin downloading: εδώ αναγράφεται το λινκ.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Να πληκτρολογήσω το λινκ από το κινητό μου; Το λέω αυτό γιατί πατώντας το λινκ που μου δίνει από το e-mail ξαναπάω πάλι στην εφαρμογή.

Please help!!!

Σου λέει τι να κάνεις: please click the link below to begin downloading

Δηλ. κάνε κλίκ πάνω στο link και αυτό θα ξεκινήσει το κατέβασμα και μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 265
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α, εγώ νόμιζα ότι μπορούσα να κατεβάσω apps μέσω του desktop manager. Από ό,τι κατάλαβα μόνο μέσω δικτύου, σωστά;

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1. Όταν λαμβάνω μήνυμα βγαίνει ο αστερίσκος και στον φάκελο 'Μηνύματα' και στο 'SMS'. Πώς μπορώ να παίρνω τα μηνύματα μόνο στον φάκελο ΄Μηνύματα';

2. Υπάρχει app skype για το συγκεκριμένο κινητό;

1. Μόνο στα μηνύματα δε γίνεται, θα πρέπει απλά να κάνεις hide τον sms ώστε να μη φαίνεται. Αν θες μπορείς να τα λαμβάνεις μόνο στον sms, αν πας μέσα απ'τον φάκελο -> options -> inbox settings και απο-ενεργοποιήσεις τα sms ώστε να μην πηγαίνουν στον κεντρικό (messages).

2. Όχι, δεν υπάρχει.

Εφαρμογές μπορείς να βάλεις και μέσω του Desktop Manager. Κατεβάζεις την εφαρμογή και από αριστερά στο desktop manager πας Applications, αν είναι ο 6, αλλιώς Application loader, αν είναι παλαιότερος. Εκεί μπορείς να κάνεις browse και να προσθέσεις την εφαρμογή που κατέβασες.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Ναι, αλλά η εφαρμογή πχ. του Weather δεν κατεβαίνει από το desktop manager. Ξέρεις ποιες εφαρμογές μπορούν να κατέβουν μέσω αυτού;

Inbox settings δεν βρίσκω. Στο ελληνικό μενού πώς μπορώ να το βρω;

Edited by thief
Συνεχόμενα μηνύματα - μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, δεν είναι διαθέσιμη για να την κατεβάσεις στον υπολογιστή ώστε να την περάσεις ή "αρνείται" ο DM να την περάσει;

Στο ελληνικό μενού, μπες στα μηνύματα, bb button-> επιλογές -> ρυθμίσεις εισερχομένων.

Th|eF

@thief

Καταρχήν ευχαριστώ για την υπομονή σου. Κατά δεύτερο:

Από ό,τι κατάλαβα μέχρι τώρα για να κατεβάσω εφαρμογές πρέπει να πληκτρολογώ την διεύθυνση της εκάστοτε εφαρμογής από το κινητό και να κάνω download. Συγκεκριμένα πάτησα στο site με τα apps 'Get it now' θεωρώντας ότι θα μπορούσα να το κατεβάσω μέσω desktop softaware 6.0 αλλά μου ήρθε μήνυμα στο e-mail μου λέγοντας: Thank you for downloading content from BlackBerry App World. From your BlackBerry smartphone, please click the link below to begin downloading: http://appworld.blackberry.com/webstore/content/1191. Οπότε μόνο μέσω κινητού.

Πώς μπορώ να καταλάβω αν μια εφαρμογή μπορεί να περαστεί μέσω manager και πότε όχι; Επίσης θα ήθελα να με πληροφορήσεις αν γνωρίζεις, πότε η συσκευή θα υποστηρίζει skype?

Μάλιστα. Εφαρμογές του App World δε μπορούν να κατέβουν στον υπολογιστή, γίνεται εγκατάσταση μόνο OTA (over the air). Εκτός αν μέσω google τις βρεις σε κάποιο ανεξάρτητο site ώστε να τις κατεβάσεις. Σε άλλα μέρη, όπως για παράδειγμα στο mobihand.com, μπορείς να τις κατεβάζεις στον υπολογιστή σου μετά την αγορά ή άμεσα, αν είναι free.

Από κει και πέρα είναι απλό: αν μπορέσεις να το κατεβάσεις στον υπολογιστή, θα μπορείς και να το περάσεις στο τηλέφωνο. Είτε μέσω DM, είτε, αν είναι φάκελος με πολλά αρχεία και ένα *.jad, βάζοντάς τα στην κάρτα και εκτελώντας το *.jad από τη συσκευή. :)

Για skype δε γνωρίζει κανείς τίποτα, δυστυχώς.

Th|eF

Πληκτρολογώ από το κινητό την διεύθυνση για να κατεβάσω την εφαρμογή και παίρνω μήνυμα ότι το το app world δεν είναι διαθέσιμο στην ΄χωρα μου. Από πού να κατεβάζω εφαρμογές; Help!

Επίσης θέλω να ρωτήσω πώς θα παίζει βιντεάκια youtube το κινητό αφού δεν υποστηρίζει flash? Help!

Επίσης δεν έχω ρυθμίσει τον λογαριασμό e-mail μου.

¨Εχω δοκιμάσει κάποια player αλλά youtube δεν παίζει με κανένα app. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Edited by thief
Συνεχόμενα μηνύματα - μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

Πληκτρολογώ από το κινητό την διεύθυνση για να κατεβάσω την εφαρμογή και παίρνω μήνυμα ότι το το app world δεν είναι διαθέσιμο στην ΄χωρα μου. Από πού να κατεβάζω εφαρμογές; Help!

Επίσης θέλω να ρωτήσω πώς θα παίζει βιντεάκια youtube το κινητό αφού δεν υποστηρίζει flash? Help!

Επίσης δεν έχω ρυθμίσει τον λογαριασμό e-mail μου.

Μπορείς να κατεβάσεις το AppWorld από εδώ: http://www.bit.ly/bbappsworld

Μέσα εκεί θα βρείς πολλά applications.

Λεπτομέρειες εδώ

Περί youtube, ενώ υπάρχει αντίστοιχο application στο AppWorld , συνήθως δε δουλεύει.

Δεν έχει καταλήξει κανείς -απ' ότι ξέρω- σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα για την αιτία του προβλήματος.

"There's a story still unread"

Το app world το κατέβασα στο κινητό μου από τον υπολογιστή αλλά ΔΕΝ κατεβάζει τίποτα γιατί μου δείχνει μήνυμα που λέει ότι το appworld δεν υποστηρίζεται από την χώρα μου. Εσύ πώς κατεβάζεις;:wacko:

Το app world το κατέβασα στο κινητό μου από τον υπολογιστή αλλά ΔΕΝ κατεβάζει τίποτα γιατί μου δείχνει μήνυμα που λέει ότι το appworld δεν υποστηρίζεται από την χώρα μου. Εσύ πώς κατεβάζεις;:wacko:

Δοκίμασε να το κατεβάσεις ΟΤΑ από το κινητό σου.

Κάνε κι ένα battery pull. Λογικά, πρέπει να σου εμφανίσει το εικονίδιο στο κεντρικό μενού ή στο φάκελο downloads.

"There's a story still unread"

Έκανα επανεγκατάσταση over the air χωρίς να διαγράψω πρώτα το appsworld από το κεντρικό μενού, έκανα σωστά ε;

Λοιπόν πατάω το εικονίδιο της εφαρμογής και μου βγαίνει μήνυμα BB App World is not currently available in your country.

Τι μπορεί να συμβαίνει; Μήπως φταίει το δίκτυο; Έχω WIND.

Ρε παιδιά, μίλησα με BB και μου είπαν ότι η εφαρμογή appstore ΔΕΝ υποστηρίζεται ακόμα στην Ελλάδα. Ισχύει κάτι τέτοιο ή όχι; Εσείς πώς μπορείτε και μπαίνετε ΟΤΑ;

Έχω την έκδοση 5.0.0.497 . Είναι η πρόσφατη έκδοση ή όχι;

Βοηθείστε όσο μπορείτε, έχω μπερδευτεί.

thief?

Edited by thief
Συνεχόμενα μηνύματα - μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμαΣυνεχόμενα μηνύματα - μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

Έκανα επανεγκατάσταση over the air χωρίς να διαγράψω πρώτα το appsworld από το κεντρικό μενού, έκανα σωστά ε;

Λοιπόν πατάω το εικονίδιο της εφαρμογής και μου βγαίνει μήνυμα BB App World is not currently available in your country.

Τι μπορεί να συμβαίνει; Μήπως φταίει το δίκτυο; Έχω WIND.

δοκιμασε καθαρη εγκατασταση.

μπορει να φταιει που το ειχες ηδη περασμενο.

δουλευει κανονικα.

Εννοείς να το βγάλω τελείως και να το εγκαταστήσω OTA?

Απεγκατέστησα το app και το εγκατέστησα πάλι ΟΤΑ.

Δεν βγάζω άκρη. Πάλι μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται η εφαρμογή αυτή στο ελλαδιστάν.:cry::wacko:

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παιδεύομαι από το πρωί κι άκρη δεν έχω βγάλει.

Edited by thief

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παιδεύομαι από το πρωί κι άκρη δεν έχω βγάλει.

1) battery pull εκανες? αν οχι κανε κανα δυο μπας και κολλαεις τιποτα

2) αν και παλι δεν λειτουργει τοτε μονο wipe σε σωζει

BlackBirdy θα σε παρακαλέσω να μην κάνεις πάντα συνεχόμενα ποστ, αλλά να τροποποιείς το τελευταίο κάθε φορά.

Από κει και πέρα, σου είπα πιο πάνω σχετικά με το πώς θα τις βάλεις από τον υπολογιστή και ο egoeimai σου έδωσε το λινκ για το τόπικ του AppWorld, όπου θα βρεις πολλούς με το πρόβλημά σου και την προτεινόμενη λύση, που δε δούλεψε σε όλους. Η εφαρμογή επίσημα δεν υποστηρίζεται στην ελλάδα και επειδή τελευταία έχει γίνει πιο αυστηρός ο έλεγχος πρόσβασης, προσπαθούμε να το ξεπερνάμε με χρήση wifi.

Μπορείς όπως σου έγραψα στο ποστ να κατεβάσεις εφαρμογές στον υπολογιστή σου είτε από site που τις εμπορεύονται, τύπου mobihand (έχει και free), είτε ψάχνοντας στο google, αν τελικά δε σου λειτουργεί το AppWorld.

Th|eF

• 3 weeks later...

Μπα? :p

Θα τη βάλω και θα ποστάρω εντυπώσεις.

EDIT: Μέχρι στιγμής καλή φαίνεται, λίγο πιο γρήγορο στα μενού, ο χρόνος φόρτωσης στο loading splash screen νομίζω μειώθηκε επίσης.

Edited by IVIetaCreatoR
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Καλησπέρα...

Αγόρασα το blackberry Storm 2 9550 απο ebay

και είναι προφανές οτι σεν έχει ελληνικά.

Πώς μπορώ να τα εγκαταστήσω?

Και 2ο ερωτημα...πως μπορώ να κανω αναβάθμιση στην τελευταία εκδοση του λογισμικού?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα φίλε. Τα ελληνικά θα μπουν μαζί με την εγκατάσταση.

Θα κατεβάσεις την τελευταία έκδοση 5.0.0.713 για το τηλέφωνό σου. Δεν έχει σημασία που είναι από την TBayTel. Κάνεις κανονικά εγκατάσταση στον υπολογιστή σου (εννοείται ότι πρώτα έχεις περάσει το Blackberry Desktop Software, υποθέτω το έχεις κάνει ήδη).

Μετά κατεβάζεις το τελευταίο BBSAK και το εγκαθιστάς. Στη συνέχεια το τρέχεις.

Επειδή πήρες το τηλέφωνο από το ebay, θα πρότεινα να κάνεις πρώτα ένα "wipe device" ώστε να σου βγάλει το γνωστό error 507. Αυτό σβήνει τα πάντα, καθώς πολλές φορές μένουν υπολείμματα από την προηγούμενη εγκατάσταση. Στη συνέχεια, μόλις φτάσει το τηλέφωνο στη λευκή οθόνη που γράφει για το error, πατάς Load OS. Αυτό φορτώνει αυτόματα το Loader για να περάσεις τη νέα έκδοση λογισμικού. Κατά την εγκατάσταση, περνάς και τις γλώσσες.

Th|eF

Μπα? :p

Θα τη βάλω και θα ποστάρω εντυπώσεις.

EDIT: Μέχρι στιγμής καλή φαίνεται, λίγο πιο γρήγορο στα μενού, ο χρόνος φόρτωσης στο loading splash screen νομίζω μειώθηκε επίσης.

Εμένα πάντως η μπαταρία μου είναι φορτισμένη απο την Παρασκευή και ακόμα αντέχει με την 973

iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI