agnadi Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 στο ελληνικο πληκτρολογιο της samsung αριστερα διπλα στο ς μου εμφανιζει και το q το αγγλικο ειναι φυσιολογικο? Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Edit Με πρόλαβε ο truckman :) /Edit Ναι είναι από τον αισθητήρα φωτός, και εάν θέλετε το απενεργοποιήτε και το βάζετε σε μια στάνταρ ρύθμιση. Μιας και το δικό μου είναι φρέσκο, ας κάνω και εγώ μια ερώτηση, είναι λογικό να πέφτει η μπαταρία κατά 25-30% το βράδυ σε flight mode? Γενικά είναι αρχές και του πίνω το αίμα αλλά νομίζω πως κάτι από αυτά που πέρασα τρώει πολύ μπαταρία, αλλά δεν μπορώ να βρω τι, γιατί στην αναφορά μου λέει ότι η μπαταρία καταναλώθηκε στην αναμονή και στο σύστημα android. Anyway η συσκευή τα σπάει, θα ψαχτώ λίγο με την μπαταρία, όποιος έχει καμιά ιδέα ευπρόσδεκτη :) Για τους νεους χρηστες του android προσεξτε καποια βασικα πραγματα για την αυτονομια της μπαταριας: 1.απενεργοποιηστε την επιλογη background data οταν δεν την χρειαζεστε,τρωει μπαταρια! 2.απενεργοποιηστε το auto sync. 3.gps και wifi εξοντωνουν κυριολεκτικα την μπαταρια,μην τα αφηνετε ανοικτα!!! Παιδια παλι τα ιδια.Προσπαθω να παρω τηλ. και τιποτα.Μου λεει οτι ο αριθμος που καλω δεν χρησιμοποιειται.Οταν με παιρνουν χτυπαει κανονικα και ολα ενταξει.Αναρωτιεμαι μηπως ειναι προβλημα του κινητου και οχι του δικτυου.Τι μπορει να ειναι αυτο?Εχει συμβει σε κανεναν? Μηπως εχεις κανει φορητοτητα αριθμου προσφατα???αυτα ειναι συμπτωματα συνηθως απο προσφατη αλλαγη δικτυου και ειδικοτερα αν ησουν πριν στην vodafone. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 στο ελληνικο πληκτρολογιο της samsung αριστερα διπλα στο ς μου εμφανιζει και το q το αγγλικο ειναι φυσιολογικο? ναι,τωρα το γιατι δεν το ξερω! Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 ναι,τωρα το γιατι δεν το ξερω! Ευχαριστω!! ισως επειδη τα γραματα της αγγλικης αλφαβητου ειναι πιο πολλα 26 ενω της ελληνικης 24 Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Είναι HD1080; Με συσκευή divx certified και θέλεις να γεμίσεις την κάρτα σου με 4 ταινίες, ενώ θα μπορούσες να έχεις 14;;; Τουλάχιστον σπατάλη χώρου, για μνήμη πανάκριβη (και αποφεύγοντας το πολύ γράψε-σβήσε της κάρτας αυξάνεις τη διάρκεια ζωής της)! να σου πω τι γινεται ρε συ...κατεβαζω ταινιες στον υπολογιστη και τις κατεβαζω σε τετοια ποιοτητα για να τις βαζω στο dvd..για το κινητο τι εχεις να προτεινεις?dvd rips?δεν μ'αρεσουν ..γι'αυτο κατεβαζω πιο καλες μορφες...οσο για το div-x δεν εχω καμια σχεση...μπορεις να με βοηθησεις..?η καποιος να μου πει τι τυπου ταινιες να κατεβαζω?παντως ειδα σημερα στο ταξιδι μου το prince of persia στο κινητο και ευχαριστηθηκα και περασε και η ωρα ευχαριστα...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Παιδιά κάπου είχε αναφερθεί πως βλέπεις εάν έχεις κάνει ροτ με lagfix επειδή επιχείρησα τώρα με το oclf μπορείτε να μου πείτε εάν το εχω πετύχει.....? android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Εισαι σιγουρος οτι εχεις κανει σωστα το lagfix? Γιατι 880 επαιρνε χωρις το lagfix. Με το lagfix πρεπει να παιρνει 2100++. Οσο για τη ram μια χαρα στα δειχνει. Καταναλωνη και το λειτουργικο καποια mb. Ναι, οσον αφορά την εγκατάσταση τουλάχιστον το έχω κανει σωστα. Τώρα από αυτές τις διεργασίες που έχει εκεί ποια πρέπει να κανω "Fire"; Να σας πω οτι εκτός από το LagFix χρησιμοποιω το Advanced Task Killer. Αλλά πείτε μου, εκεί έχει γύρω στα 5-6 Utilities που μπορούν να τρέξουν ποια πρέπει; Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Κατεβάζω μόλις τώρα την έκδοση 1.5.3.10093.31 του Kies Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount553 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Aσχετο αλλά κουφό. δεν ξέρω αν το εχει αναφερει άλλος , αλλά δεν μπορεις να στειλεις κενό sms. σπαστικο, θέλω να δω ποσος χρονος ομιλίας μου μένει και δεν μπορω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Aσχετο αλλά κουφό. δεν ξέρω αν το εχει αναφερει άλλος , αλλά δεν μπορεις να στειλεις κενό sms. σπαστικο, θέλω να δω ποσος χρονος ομιλίας μου μένει και δεν μπορω μην το στειλεις κενο απλα βαλε ενα Α το ιδιο ειναι δουλευει κ ετσι! Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Μπορείς... Απλά βάλε ενα "κενο". Μόλις τωρα το δοκίμασα και δουλευει για ενημέρωσει χρονου ομιλίας με Wind. Ξερει κανείς ποιες υπηρεσίες πρέπει να κάνουμε Fire Up στο LagFix για να δούμε καλύτερες επιδόσεις; Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount553 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 (edited) οκ, και εγώ εστειλα. ευχαριστώ παιδιά Edited September 26, 2010 by inactiveaccount553 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 μια ερωτηση..δεν εχω καταφερει ακομα να λαβω καποιο push notification πχ απο facebook θελει καποια ρυθμισει? δηλ οταν το εχω με μαυρη οθονη και ανοιχτο το facebook να λαμβανω πχ καποιο μυνημα που μου εστειλαν στο τοιχο του facebook αμεσως!! Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Φίλε μου κι εγώ είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με την μπαταρία.... και μετά από πολύ ψάξιμο ανακάλυψα οτι είχα ενεργοποιημένο το Latitude μέσα από το google maps. Αυτό ενεργοποιούσε συνέχεια το GPS και είχε σαν αποτέλεσμα να τρώει τουλάχιστον το 20 με 25% της μπαταρίας μέσα σε μια νύχτα. Βέβαια είναι και μέχρι να στρώσει η μπαταρία που θέλει καμια βδομάδα τουλάχιστον. Αφου το απενεργοποίησα.... τώρα μου τρώει κοντά στο 4% μέσα στη νύχτα και δεν το βάζω κιόλας σε fligth mode... Ειναι νομίζω το φυσιολογικό. Βέβαια εξαρτάται και τι συγχρονισμούς έχεις ενεργοποιημένους να γίνονται. Αυτά από τη δική μου εμπειρία. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, εμένα είναι στην 2η μέρα η μπαταρία, προσπαθώ να έχω πλήρες κύκλους φόρτισης - αποφόρτισης για να στρώσει όπως είπες! Έλεγξα το latitude είναι κλειστό. Έχω αρκετά widgets όμως, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο τρώνε μπαταρία όταν είναι standby το κινητό. Testing continues.. Για τους νεους χρηστες του android προσεξτε καποια βασικα πραγματα για την αυτονομια της μπαταριας: 1.απενεργοποιηστε την επιλογη background data οταν δεν την χρειαζεστε,τρωει μπαταρια! 2.απενεργοποιηστε το auto sync. 3.gps και wifi εξοντωνουν κυριολεκτικα την μπαταρια,μην τα αφηνετε ανοικτα!!! Δοκιμάζω με κλειστό το background data και θα αναφέρω διαφορά, ευχαριστώ :) Auto sync κλειστό μόνιμα το ανοίγω μόνο όταν θέλω να κάνω εγώ συγχρονισμό. Τώρα το wifi είναι αλήθεια ότι το σκίζω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnadi Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, εμένα είναι στην 2η μέρα η μπαταρία, προσπαθώ να έχω πλήρες κύκλους φόρτισης - αποφόρτισης για να στρώσει όπως είπες! Έλεγξα το latitude είναι κλειστό. Έχω αρκετά widgets όμως, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο τρώνε μπαταρία όταν είναι standby το κινητό. Testing continues.. Δοκιμάζω με κλειστό το background data και θα αναφέρω διαφορά, ευχαριστώ :) Auto sync κλειστό μόνιμα το ανοίγω μόνο όταν θέλω να κάνω εγώ συγχρονισμό. Τώρα το wifi είναι αλήθεια ότι το σκίζω! τι ακριβως κανει το auto sync? και απο που κλεινουμε το background data και τι κανει παλι αυτο? ευχαριστω!! Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν. Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Ρε παιδιά στο default πληκτρολόγιο της Samsung πως γίνεται η γρήγορη εναλλαγή μεταξύ αγγλικών και ελληνικών? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anretal Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 εχω galaxy rooted και με lag fix 2200++ score στο quadrant και γενικα ημουν πολυ ευχαριστημενος με το κιν μεχρι εχτες που επιασα στα χερια μου και επεξεραστικα αρκετη ωρα ενα iphone 4 δεν ηταν jailbroken και ειμαι και εντελος εναντια στην apple δεν γουσταρω καθολου την ολη φαση με τα apple το iphone πεταει ρε παιδια ειναι απιστευτα γρηγορο ανοιξα μετρημενες 32 εφαρμογες και το κιν δεν καταλαβε τπτ σαν να μην ηταν ανοιχτο τπτ. και ανα πασα στιγμη ανοιγες το μενου με τα apps που τρεχει απο κατω και επελεγα οποια εφαρμογη και ανοιγε αμεσω ακριβος εκει που το ειχα αφησει. και ουτε lagfix ουτε τπτ πως μπορει δλδ ενα sgs ενος χρηστη που δεν ασχολειται και δεν μπορει να βαλει lag fiχ να συγκρηθει με ενα iphone μακαρι να κατσουν να φτιαξουν σοβαρα το froyo να δουμε φως γιατι πραγματικα ξενερωσα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vipercubic Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 τι ακριβως κανει το auto sync? και απο που κλεινουμε το background data και τι κανει παλι αυτο? ευχαριστω!! Ρυθμίσεις --> Συνεχής συγχρονισμός (είναι το background data sync) Και ακριβώς από κάτω ο αυτόματος συγχρονισμός και αυτό που κάνει είναι να συγχρονίζει αυτόματα τον γκοογκλε λογαριασμό σου με την συσκευή. Πχ επαφές, ημερολόγιο κτλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Καλησπέρα στην παρέα, Θέλω να μπορώ να ανεβάζω στο facebook, πολλές φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού (galaxy), όλες μαζί και όχι μία μία. Οι εφαρμογές που υπάρχουν δεν το κάνουν αλλά ανεβάζουν μία μία μόνο. Πήγα και στην συλλογή, και όταν επιλέξεις μία φώτο, στην επιλογή '' κοινή χρήση'' σου εμφανίζει επιλογή για facebook. Αν όμως επιλέξεις πολλές φώτο, στην κοινή χρήση δεν εμφανίζει το facebook. Έχει βρει κάποιος κανένα τρόπο να το κάνει ? Ρε παιδιά στο default πληκτρολόγιο της Samsung πως γίνεται η γρήγορη εναλλαγή μεταξύ αγγλικών και ελληνικών? Σέρνεις το δάχτυλο σου από κάποιο γράμμα της τελευταίας σειράς, προς τα πάνω, δηλαδή προς ένα γράμμα της τέρμα πάνω σειράς. Sent from my Samsung Galaxy S I-9000 LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Είπα σήμερα να δοκιμάσω το one click lag fix και φαίνεται ότι το κινητό πάει καλύτερα (είχα κάνει root με άλλο τρόπο παλιότερα). Θα φανεί τις επόμενες μέρες αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Σχετικά με το gps δοκίμασα να πειράξω το gps.conf όπως αναφέρεται εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=731462 Αλλάζοντας τον ntp server από north-america.pool.ntp.org σε europe.pool.ntp.org (γίνεται με το root explorer και χρειάζεται reboot) το gps δουλεύει σαφώς καλύτερα. Πλέον βρίσκει σήμα και σε εσωτερικούς χώρους, ενώ έξω κλειδώνει εύκολα τουλάχιστον 5 δορυφόρους (μετά από λίγο ακόμα περισσότερους). Όποιος έχει κάνει root και έχει διάθεση θα πρότεινα να πειραματιστεί, ούτως ή άλλως είναι ένα απλό text αρχείο και τίποτα περισσότερο. Χμμμ! Ενδιαφέρον lol Το δοκίμασα αυτό που γράφεις και είδα μία βελτίωση όντως στο gps..θα το δοκιμάσω καλύτερα και θα επιστρέψω με εντυπώσεις...thanx for the tip! Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 (edited) Είπα σήμερα να δοκιμάσω το one click lag fix και φαίνεται ότι το κινητό πάει καλύτερα (είχα κάνει root με άλλο τρόπο παλιότερα). Θα φανεί τις επόμενες μέρες αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο. Σχετικά με το gps δοκίμασα να πειράξω το gps.conf όπως αναφέρεται εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=731462 Αλλάζοντας τον ntp server από north-america.pool.ntp.org σε europe.pool.ntp.org (γίνεται με το root explorer και χρειάζεται reboot) το gps δουλεύει σαφώς καλύτερα. Πλέον βρίσκει σήμα και σε εσωτερικούς χώρους, ενώ έξω κλειδώνει εύκολα τουλάχιστον 5 δορυφόρους (μετά από λίγο ακόμα περισσότερους). Όποιος έχει κάνει root και έχει διάθεση θα πρότεινα να πειραματιστεί, ούτως ή άλλως είναι ένα απλό text αρχείο και τίποτα περισσότερο. Αυτό που βλέπεις τώρα που το εγκατεστησες θα συνεχίσεις να το βλέπεις. Απλά αν δεν γίνουν παράλληλα κάποια αλλά πράγματα το κέρδος δεν είναι μεγάλο. Είναι αλήθεια ότι το galaxy για απαιτικη χρήση χρειάζεται μια δυο παρεμβάσεις έστω κι αν γίνονται πολύ εύκολα μέσω εφαρμογών. Όμως καθε συσκευή έχει καποια προβλήματακια. Ποτέ δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Αυτό που προσπαθούμε είναι να τα περιορίζουμε. Το ότι καθυστερεί η επίσημη έκδοση του froyo ελπίζω να προέρχεται από το γεγονός ότι ψάχνουν για το καλύτερο και όχι γιατί έχουν πέσει με τα μούτρα στο Galaxy Tab. To οποίο παρεπιπτοντως αν είναι σωστά όσα έχω διαβάσει, διαθέτει 400ΜΒ ram αντί 304 που έχουν οι beta froyo εκδόσεις για το galaxy S. Για μένα το μόνο που χρειάζεται η συσκευή είναι μεγαλύτερη ram. Από εκεί και πέρα με προσεκτική επιλογή εφαρμογών και widgets το τηλέφωνο θα πετάει. Αν θέλει η Samsung να μην είναι μια αναλαμπη η πορεία του Galaxy το οποίο έχει κάνει σχεδόν 2 εκατομυρια πωλήσεις θα πρέπει να φροντίσει να λύσει με το froyo τα μικροπροβληματακια. Διαφορετικά όλοι εμείς η επόμενη συσκευή που θα αγοράσουμε, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα γράφει samsung. Edit Σχετικά με το gps fix παρόλο που δεν είχα πρόβλημα, κάνοντας την αλλαγή βελτιώθηκε η ακρίβεια θέσης και η ένταση του σήματος των δορυφόρων. Δείτε το screen shot με δείχνει με ακρίβεια μισού μέτρου στον κήπο του σπιτιού μου. http://www.plixi.com/p/47364268 Edited September 26, 2010 by Te_salat Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Επειδη ψαχνομαι για φλασαρισμα νεας ROM λεω να παρω ενα backup με το titanium. Απο αυτα που διαβασα ψαχνοντας στο forum αν καταλαβα καλα απαιτειται εξωτερικη sdcard στην οποια αποθηκευεται το backup. Εγω που δεν εχω και χρησιμοποιω μονο την εσωτερικη μνημη του galaxy πρεπει να καταφυγω αναγκαστικα στη λυση του pc και της επανεγκαταστασης ολων των εφαρμογων? Επισης εχει φλασαρει κανεις την τελευταια 2.1 JM8? Εχει παρατηρησει κανενα προβλημα? Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Φοβερό το τόσο απλό GPS Fix...... πρώτη φορά πιάνει 6/6 sat μέσα στο σπίτι και ακρίβεια 10m !!! Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Επειδη ψαχνομαι για φλασαρισμα νεας ROM λεω να παρω ενα backup με το titanium. Απο αυτα που διαβασα ψαχνοντας στο forum αν καταλαβα καλα απαιτειται εξωτερικη sdcard στην οποια αποθηκευεται το backup. Εγω που δεν εχω και χρησιμοποιω μονο την εσωτερικη μνημη του galaxy πρεπει να καταφυγω αναγκαστικα στη λυση του pc και της επανεγκαταστασης ολων των εφαρμογων? Επισης εχει φλασαρει κανεις την τελευταια 2.1 JM8? Εχει παρατηρησει κανενα προβλημα? Έχω δοκιμάσει όλα τα backup που κυκλοφορούν. Κανένα δεν κάνει ολοκληρωμένη δουλειά. Ειδικά το titanium στο galaxy είναι χειρότερο όλων. Το backup pro σου εγκαθηστα τις εφαρμογές σου όπως τις είχες αλλά ξεχνάς τις ρυθμίσεις τους και τα δεδομένα τους. Επίσης μεταφέρει ελάχιστες από τις ρυθμίσεις του συστήματος. Για την JM8 έχω ακούσει μόνο καλά λόγια. Όμως να ξέρεις ότι φλασαροντας με ODIN θα έχεις μια ταλαιπωρία στο να κανείς update μέσω Kies όταν χρειαστεί να περάσεις το froyo. Θα πρέπει δηλαδή να φλασαρεις το firmware που είχες με το σωστό CSC ώστε να σου επιτρέψει αναβάθμιση. Το έχω κάνει και ξέρω. Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει JM2 @ JM5 Σε σχέση με την official JM1 που μπορεί καθένας μας να περάσει μέσω kies, δεν υπάρχουν ουσιώδεις διάφορες. Η αλλαγή που θα δεις, είναι πολύ μεγαλύτερη βάζοντας το lag fix με το MinFreeManager. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Έχω δοκιμάσει όλα τα backup που κυκλοφορούν. Κανένα δεν κάνει ολοκληρωμένη δουλειά. Ειδικά το titanium στο galaxy είναι χειρότερο όλων. Το backup pro σου εγκαθηστα τις εφαρμογές σου όπως τις είχες αλλά ξεχνάς τις ρυθμίσεις τους και τα δεδομένα τους. Επίσης μεταφέρει ελάχιστες από τις ρυθμίσεις του συστήματος. Για την JM8 έχω ακούσει μόνο καλά λόγια. Όμως να ξέρεις ότι φλασαροντας με ODIN θα έχεις μια ταλαιπωρία στο να κανείς update μέσω Kies όταν χρειαστεί να περάσεις το froyo. Θα πρέπει δηλαδή να φλασαρεις το firmware που είχες με το σωστό CSC ώστε να σου επιτρέψει αναβάθμιση. Το έχω κάνει και ξέρω. Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει JM2 @ JM5 Σε σχέση με την official JM1 που μπορεί καθένας μας να περάσει μέσω kies, δεν υπάρχουν ουσιώδεις διάφορες. Η αλλαγή που θα δεις, είναι πολύ μεγαλύτερη βάζοντας το lag fix με το MinFreeManager. Μαλιστα, αρα οπως και να χει δεν θα γλιτωσω απο επιπλεον δουλεια για περασμα ρυθμισεων κλπ...Ουτως η αλλως δεν εχω εξωτερικη sd card και προς το παρον δεν σκοπευω να αγορασω γιαυτον το λογο και μονο. Επισης σχετικα με το froyo, οταν πρωτοφλασαρα το firmware που εχω τωρα, οντας ασχετος, δεν κρατησα το official firmware που ειχε η συσκευη. Πρακτικα αυτο σημαινει οτι δεν θα μπορεσω να παρω επισημα το froyo μεσω kies? Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts