johnsv Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 ΣΤΑ WINDOWS 7 ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ PC. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Ολα ειναι λιγο πολυ οπως τα λες. Βεβαια, αναφορικα με τη συγκριση με τα WM, κρατα... μικρο καλαθι. Εχεις πολλα ουσιωδη πραγματα που θα ανακαλυψεις στην πλατφορμα, που θα σε κανουν να ξεχασεις τα υπολοιπα λειτουργικα. Για τα υλικα κατασκευης τα λεω εδω και μερες. Αν εχεις παιξει με το HD2 κι εχει γινει κτημα σου, ολα τα αλλα ειναι (για την οθονη θα διαφωνησω. Η χρωματικη αποδοση ειναι δυο κλασεις πανω)... Χρειαζεται επειγοντως θηκη, μια καλη δερματινη θηκη (flip, με το κινητο μονιμα σε αυτη). Προς το παρον δεν υπαρχει τιποτα στο εμποριο (αυτη της zenus που εδωσα παραπανω ειναι μαγεια, αλλα δεν ξερω... κορεατικα για να την παραγγειλω και με translators δε γινεται δουλεια) η εστω μια αλουμινιου απο την pdair (αυτες ετοιμαζονται, σε λιγες μερες θα ειναι διαθεσιμες και με δωρεαν μεταφορικα). http://www.pdair.com/catalog/product_info.php?cPath=10100000_10000000_11000993&products_id=30917 Καλοριζικο λοιπον, δωσε λιγο χρονο στο λειτουργικο για να σου δειξει τι μπορει να κανει για σενα ;) Μα δεν εχουμε καμμια διαφωνια...Λαθος καταλαβες...:) Το λειτουργικο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!:D Εχω παθει τρελλη πλακα με την ευκολια της εγκαταστασης των προγραμματων και το ποσο ευκολο ειναι να "στησεις" το κινητο στα μετρα σου.. Βεβαια θα χρειαστω πολυ τη βοηθεια σου για να μου προτεινεις καποια "must" προγραμματα με την εμπειρια σου...:rolleyes: Και οντως,τα χρωματα της οθονης ειναι φοβερα,απλα και το HD2,ηταν πρωτοποριακο οταν βγηκε...Ειχε και αυτο οθοναρα...;) "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Σημερα πουλησα το iPhone 3GS και το εβαλα διπλα διπλα με το galaxy s. Τελικα... το μαυρο στο iPhone ειναι γκρι! :P Μεγαλη διαφορα μαυρο απο μαυρο...! Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Μα δεν εχουμε καμμια διαφωνια...Λαθος καταλαβες...:) Το λειτουργικο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!:D Εχω παθει τρελλη πλακα με την ευκολια της εγκαταστασης των προγραμματων και το ποσο ευκολο ειναι να "στησεις" το κινητο στα μετρα σου.. Βεβαια θα χρειαστω πολυ τη βοηθεια σου για να μου προτεινεις καποια "must" προγραμματα με την εμπειρια σου...:rolleyes: Και οντως,τα χρωματα της οθονης ειναι φοβερα,απλα και το HD2,ηταν πρωτοποριακο οταν βγηκε...Ειχε και αυτο οθοναρα...;) Εννοειται πως ειχε κι εχει οθοναρα το hd2 και γενικοτερα ενα hardware που σκοτωνει. Για εφαρμογες κι οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε, αν εγω δε μπαινω στο φορουμ καποια διαστηματα λογω υποχρεωσεων υποθετω πως θα σε βοηθησουν τα αλλα παιδια εδω - το επιπεδο αλλωστε ειναι υψηλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Μα δεν εχουμε καμμια διαφωνια...Λαθος καταλαβες...:) Το λειτουργικο ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!:D Εχω παθει τρελλη πλακα με την ευκολια της εγκαταστασης των προγραμματων και το ποσο ευκολο ειναι να "στησεις" το κινητο στα μετρα σου.. Βεβαια θα χρειαστω πολυ τη βοηθεια σου για να μου προτεινεις καποια "must" προγραμματα με την εμπειρια σου...:rolleyes: Και οντως,τα χρωματα της οθονης ειναι φοβερα,απλα και το HD2,ηταν πρωτοποριακο οταν βγηκε...Ειχε και αυτο οθοναρα...;) Και εμένα αυτή ήταν η πρώτη μου αίσθηση, όταν από χρόνια χρήσης wm πέρασα στο android. Σιγά σιγά θα δείς βέβαια και τις όποιες αδυναμίες, αλλά σίγουρα το android είναι πολύ εύχρηστο, γρήγορο και μοντέρνο. Η οθόνη του galaxy πώς τα πάει κάτω από τον ήλιο? MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Η μπαταρια ποσο σας κραταει; Εμενα μιση ημερα... σχεδον.. με οχι και ΠΑΡΑ πολυ πειραγμα... Μηπως θα "ανοιξει" μετα απο 5-10 φορτισεις; Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Η μπαταρια ποσο σας κραταει; Εμενα μιση ημερα... σχεδον.. με οχι και ΠΑΡΑ πολυ πειραγμα... Μηπως θα "ανοιξει" μετα απο 5-10 φορτισεις; Μπα, δε θα δεις μεγαλες διαφορες προς το καλυτερο. Ολα τα android δεν εχουν καλη αυτονομια. Για την ακριβεια με κανενα απο τα milestone, desire και τωρα galaxy s δεν εβγαζα πανω απο μερα. Μιλαω για το γεγονος ολα να ειναι ανοιχτα (sync, wifi, bt) ολη μερα, σε HSDPA mode φυσικα (στις περιοχες που κινουμαι συνηθως υπαρχει καλυψη) και με χρηση λογικη. Δυστυχως η ολη ιστορια με τα push emails, sync κλπ κι ολα τα daemons που τρεχουν και φροντιζουν για το αψογο τελικο αποτελεσμα εχουν σαν συνεπεια ακριβως αυτο. Την κακη αυτονομια. Παρολαυτα, εχει αξια να σημειωσω πως βλεπω να ειναι καπου στο +20% σε θεμα αυτονομιας, συγκριτικα με το desire. Θα περιμενα το αντιθετο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Και εγω μια μερα και κατι εχω δει προς το παρον με χρηση ομοια με αυτην που περιγραφει ο v@gelis (ΒΤ, push mail κτλ) "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 ΣΤΑ WINDOWS 7 ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ PC. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Κατέβασες το Kies από το site της samsung? Όταν το περάσεις περνάνε και οι drivers Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 root τολμησε κανεις σας να κανει? :ninja: "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 (edited) Εγω οχι ακομα...:) ("Τρομαρα" μου, ακομα δε το πηρα)...:p Αλλα επειδη τοσα χρονια προτιμαω τα "μαγειρευτα" στα WM,θα το τολμησω λειαν συντομως.... Τωρα θα μου πειτε...Εσυ ρε φιλε δε ξερεις καλα καλα πως να βαζεις προγραμματα στο καινουριο λειτουργικο... Αμ ελα που εχω τη "χακια" στο αιμα μου...:D Ουτε αυτο θα μου γλυτωσει!!:lol: Edited June 26, 2010 by djdog "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Τωρα θα μου πειτε...Εσυ ρε φιλε δε ξερεις καλα καλα πως να βαζεις προγραμματα στο καινουριο λειτουργικο... ειναι τοσο απλο που παιδακι του νηπιαγωγειου η καποιος απο τα ΚΑΠΗ μπορει να το κανει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Στο ελληνικο πληκτρολογιο, γινεται οταν παω να γραψω κατι να ειναι σαν default ελληνικο και οχι καθε φορα να παταω να γυρισει στο ελληνικο; Ακομα και σε msn/facebook chat Καθε φορα που παταω να γραψω καθε προταση, πρεπει να το γυρναω στο ελληνικο... Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Ποιο πληκτρολογιο χρησιμοποιεις? Γιατι εγω δεν εβαλα κανενα ακομα. Λογω δουλειας δεν εχω συγχρονισει ακομα ουτε τις επαφες !. Ελπιζω σημερα το απογευμα να το τιμησω δεοντως. "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Greek keyboard λεει. Τωρα εβαλα το slideit με swype στα ελληνικα, αλλα δεν δουλευει καλα παντα... μερικες φορες οτι να ναι βγαζει... :/ Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Στο ελληνικο πληκτρολογιο, γινεται οταν παω να γραψω κατι να ειναι σαν default ελληνικο και οχι καθε φορα να παταω να γυρισει στο ελληνικο; Ακομα και σε msn/facebook chat Καθε φορα που παταω να γραψω καθε προταση, πρεπει να το γυρναω στο ελληνικο... Παιδια, εχετε βρει ελληνικο πληκτρολογιο που να παιζει σωστα στα sms; Το Greek IME, οπως και τα υπολοιπα, βγαζουν το μηνυμα corrupted στον παραληπτη αν γραφτει στα ελληνικα (unicode η 7bit - το ιδιο προβλημα υπαρχει). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Greek keyboard λεει. Τωρα εβαλα το slideit με swype στα ελληνικα, αλλα δεν δουλευει καλα παντα... μερικες φορες οτι να ναι βγαζει... :/ To slideit (και γενικα η ολη ιστορια με το swype δεν αξιζει παιδια, ειναι πολλα τα λαθη και τελικα το προγραμμα δεν ειναι λειτουργικο) παιζει αψογα σαν ABC πληκτρολογιο (ομορφο layout και χρωματα). Αλλα και σε αυτο, οπως εγραψα παραπανω δε μπορω να στειλω μηνυμα στα ελληνικα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Εννοεις αυτο που γραφει virtual keyboard by Polychronis? Επισης, χρησιμοποιει κανεις σας καρτα class6 η ταχυτερη? Εχω 8 GB class4 Sandisk και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να βαλω ταχυτερη. Θα δω μεγαλη διαφορα στην αποκριση? "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Εννοεις αυτο που γραφει virtual keyboard by Polychronis? Επισης, χρησιμοποιει κανεις σας καρτα class6 η ταχυτερη? Εχω 8 GB class4 Sandisk και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να βαλω ταχυτερη. Θα δω μεγαλη διαφορα στην αποκριση? Οχι, αυτο δεν εχω δει καν τι ειναι. Μη βαλεις γρηγοροτερη καρτα, δε θα δεις διαφορες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 To slideit (και γενικα η ολη ιστορια με το swype δεν αξιζει παιδια, ειναι πολλα τα λαθη και τελικα το προγραμμα δεν ειναι λειτουργικο) παιζει αψογα σαν ABC πληκτρολογιο (ομορφο layout και χρωματα). Αλλα και σε αυτο, οπως εγραψα παραπανω δε μπορω να στειλω μηνυμα στα ελληνικα... Εμενα με το Slideit κανονικα τα στελνει. Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Εννοεις αυτο που γραφει virtual keyboard by Polychronis? Επισης, χρησιμοποιει κανεις σας καρτα class6 η ταχυτερη? Εχω 8 GB class4 Sandisk και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να βαλω ταχυτερη. Θα δω μεγαλη διαφορα στην αποκριση? Greek keyboard λεει polychronis. (βεβαια τωρα ειμαι με slideιt, με βολεψε πιο πολυ) Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Εμενα με το Slideit κανονικα τα στελνει. Χμμμ, θα το ψαξω να δω που ειναι το προβλημα. Ψαχνω θηκη (flip) και πραγματικα, φαινεται να μην υπαρχει πουθενα στο διαδικτυο αυτη τη στιγμη διαθεσιμη (ολες ειναι σε status due soon...). Η samsung προλαβε και τους κατασκευαστες accessories. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 (edited) Τελικα ειναι το GreekIME και οχι του Πολυχρονη το keyboard... EDIT: Υπαρχει εφαρμογη που βαζεις repos και κατεβαζεις εκτος market προγραμματα; Κατι τετοιο διαβασα καπου εδω μεσα Edited June 26, 2010 by doganos Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 (edited) Παντως παιδια, αν εξαιρεθουν τα πλαστικα στα οποια εχω αναφερθει πολλες φορες (και που στον περισσοτερο κοσμο θα φανουν μια χαρα) το κινητο ΔΕΝ εχει κανενα flaw (σε πρωτη... αναγνωση, θα το δουμε και σε βαθος χρονου). Πραγματικα, ειχα καιρο να δω καποιο smartphone να παιζει αψογα παντου, με την πρωτη του ROM (το desire το επραξε κι αυτο, εν μερει ομως, γιατι στην πορεια ανακαλυψα διαφορα θεματακια με τη διαθεσιμη μνημη). Επισης, αξιζει να σημειωσω οτι η υποθεση τηλεφωνια με το galaxy s ειναι αψογη. Πολυ καλο σημα και το καλυτερο ακουστικο που εχω δει σε mobile device εδω και πολυ καιρο (εντελως free απο static hissing, creackling κλπ ομορφιες που ειδα το τελευταιο διαστημα με desire, milestone). Edited June 26, 2010 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Αν κρατάει η μπαταρία μόνο μια μέρα τότε κλάφτα Χαράλαμπε... Οκ η AMOLED δεν "τρώει" ενέργεια.Τουλάχιστον όχι όσο μια TFT.Τι του τρώει τόσο γρήγορα την μπαταρία; Ο επεξεργαστής; Είναι τόσο ενεργοβόρος; ή το android δεν κάνει σωστή διαχείρηση των resources; Εαν ισχύει αυτό τότε μέγα φάουλ για τη Samsung.Το froyo θα έχει καλύτερη διαχείρηση ενέργειας; Αν με αυτά που λέτε κρατάει μόνο μέρα η μπαταρία τότε με το GPS ενεργοποιημένο το κόβω κανένα 2ωρο (βαριά) να αντέχει... [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts