zavarakatranemia Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Με αφορμη το ποστ του DirectorCK σχτικα με το swype θα ηθελα να ρωτησω κατι ψιλοχαζο. Η εναλλαγη γλωσσας στο swype με το συρσιμο του πληκτρου προς τα επανω, πιανει παντα σε σας? Πολλες φορες παρουσιαζει προβλημα σε μενα, οποτε αναρωτιεμαι μηπως το κανω με λαθος τροπο. Σύρεις το δάχτυλο από το πλήκτρο του swype προς τα πάνω στο πλήκτρο που γράφει τη γλώσσα που χρησιμοποιείς... σε εμένα πάντα πιάνει, εκτός και αν δεν προσέξω και καταλήξω σε άλλο πλήκτρο Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Σύρεις το δάχτυλο από το πλήκτρο του swype προς τα πάνω στο πλήκτρο που γράφει τη γλώσσα που χρησιμοποιείς... σε εμένα πάντα πιάνει, εκτός και αν δεν προσέξω και καταλήξω σε άλλο πλήκτρο Ετσι το κανω. Κατα πασα πιθανοτητα και λογω βιασυνης αφηνω περισσοτερη ωρα απο οση πρεπει το δαχτυλο επανω στο πληκτρο του swype...Μιλαω για portrait προσανατολισμο βεβαια, στο landscape ειναι πολυ πιο γρηγορο κι ευκολο. Και φυσικα σχεδον παντα γραφω sms σε landscape. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) Με αφορμη το ποστ του DirectorCK σχτικα με το swype θα ηθελα να ρωτησω κατι ψιλοχαζο. Η εναλλαγη γλωσσας στο swype με το συρσιμο του πληκτρου προς τα επανω, πιανει παντα σε σας? Πολλες φορες παρουσιαζει προβλημα σε μενα, οποτε αναρωτιεμαι μηπως το κανω με λαθος τροπο. ...μάλλον δεν το κάνεις σωστά...:cool:...αν το έχεις όρθιο το κινητό, τότε μπορεί να ξεφύγει το δάκτυλο και να μην πάει πάνω στο πλήκτρο που πρέπει καθώς ανεβαίνεις γιατί είναι κάπως στενά αριστερά...στο κάνει και σε landscape? EDIT : Οπότε αυτός θα είναι ο λόγος... ΥΓ. Αμάν κάνουμε να πείσουμε τον Κερκυραίο φίλο να το αγοράσει κι εσύ πας να χαλάσεις το deal...χαχαχα...:p # Wolfox : Να προσέξεις από πού θα το πάρεις, μην είναι κλειδωμένο και έχεις άλλα θέματα μετά...μπορείς πολύ απλά να τους ρωτήσεις πριν το αγοράσεις...ή να ρωτήσεις κι εδώ να σου πει όποιος αγόρασε από το κατάστημα που θα το πάρεις... Edited September 18, 2010 by DirectorCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 ... # Wolfox : Να προσέξεις από πού θα το πάρεις, μην είναι κλειδωμένο και έχεις άλλα θέματα μετά...μπορείς πολύ απλά να τους ρωτήσεις πριν το αγοράσεις...ή να ρωτήσεις κι εδώ να σου πει όποιος αγόρασε από το κατάστημα που θα το πάρεις... Τώρα να σου πω κι εγώ να κοιτάξεις αν ο Bootloader έχει την επιλογή ανάκτησης/download με 3 κουμπιά είναι πολύ ε; Ειναι μια λειτουργία της συσκευής που σου επιτρέπει να φλασάρεις ROMs κλπ χωρίς να διατρέχεις ιδιαίτερο κίνδυνο να νεκρώσεις τη συσκευή... Και αυτή η λειτουργία έχει απενεργοποιηθεί σε πολλές συσκευές. Τώρα, επειδή νομίζω ότι κι εσύ δε θα καθίσεις ήσυχος με το software της συσκευής αφού άρχισες να ρωτάς εδώ, μάλλον προτείνω να είσαι προετοιμασμένος. ΥΓ-Πιστεύω να μη χαλάσω το deal κι εγώ :) Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 ...μάλλον δεν το κάνεις σωστά...:cool:...αν το έχεις όρθιο το κινητό, τότε μπορεί να ξεφύγει το δάκτυλο και να μην πάει πάνω στο πλήκτρο που πρέπει καθώς ανεβαίνεις γιατί είναι κάπως στενά αριστερά...στο κάνει και σε landscape? EDIT : Οπότε αυτός θα είναι ο λόγος... ΥΓ. Αμάν κάνουμε να πείσουμε τον Κερκυραίο φίλο να το αγοράσει κι εσύ πας να χαλάσεις το deal...χαχαχα...:p # Wolfox : Να προσέξεις από πού θα το πάρεις, μην είναι κλειδωμένο και έχεις άλλα θέματα μετά...μπορείς πολύ απλά να τους ρωτήσεις πριν το αγοράσεις...ή να ρωτήσεις κι εδώ να σου πει όποιος αγόρασε από το κατάστημα που θα το πάρεις... L O L με ξεσκεπασες, εχω τατουαζ ενα μηλαρακι στην πλατη.:p:lol: Περα απο την πλακα ο φιλος (και ο οποιοσδηποτε) νομιζω πως εδω μεσα, αν ειχε το κουραγιο να τα δει ολα βεβαια, θα σχηματισε μια πληρη αποψη για τη συσκευη, αποτελεσμα εμπεριστατωμενων και πανω απ'ολα αντικειμενικων αποψεων. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Ετσι το κανω. Κατα πασα πιθανοτητα και λογω βιασυνης αφηνω περισσοτερη ωρα απο οση πρεπει το δαχτυλο επανω στο πληκτρο του swype...Μιλαω για portrait προσανατολισμο βεβαια, στο landscape ειναι πολυ πιο γρηγορο κι ευκολο. Και φυσικα σχεδον παντα γραφω sms σε landscape. Δεν έχω αστοχήσει ούτε μια φορά... λές να είναι θέμα τύχης; :p - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Λοιπον παιδια μετα απο καιρο ενα προβλημα που παρουσιαστηκε σημερα μου εχει σπασει τα νευρα.εχω ρυθμισει αυτοματη φωτεινοτητα αλλα δεν αλλαζει και εχει κολλησει στο ελαχιστο...π.χ. Τωρα ειμαι σε τερμα σκοτεινο δωματιο και η φωτεινοτητα ειναι 0 ενω κανονικα επρεπε να στραβωνομουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Ανάποδα τα λες. Σε σκοτεινό δωμάτιο η φωτεινότητα χαμηλώνει...όσο αυξάνεται το φως αυξάνεται και η φωτεινότητα...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 παιδιά εγώ είμαι "κοντά" να το αγοράσω το κινητάκι .....το μόνο που με σταματάει είναι το φαινόμενο με τα sms (η εναλλαγή των γλωσσών απο ελληνικά σε αγγλικά και αντίστροφα - αυτό που δεν στέλνει σωστό μήνυμα και στέλνει με ερωτηματικά κλπ............................ :( πώς λύνονται τα παραπάνω προβλήματα του? Με μια εφαρμογή που λέγεται HANDCENT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Ναι το ξέρω για το Nickname, πρώτα το είχα και μετά έμαθα τι σημαίνει! Τι πρόβλημα λες να έχει? Δηλαδή και Froyo να βάλω οταν βγεί παίζει να κάνει πρόβλημα στο κινητό? Το κινητό το πήρα απο το http://www.ebw.gr, έχει καλά σχόλια... Μου λέει No network coverage οταν κάνω dial το #272Κτλ... Αυτό που ξέρω είναι ότι η εγκατσταση beta firmwares μέσω Odin έχει πρόβλημα σε branded συσκευές. Δεν ξέρω όμως αν υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία ειδικά για αυτά τα τηλέφωνα. Θα πρέπει να το ψάξεις. Για τα επισημα updates και πάλι δεν ξέρουμε πως θα δοθεί το froyo. Για παράδειγμα στο desire δόθηκε ξεχωριστά γιατί πρέπει να παραμείνει branded. Επίσης καπου πήρε το μάτι μου ότι η vodafone παύει την εγγύηση αν κάποιος αντικαταστήσει το λογισμικό έστω και με official samsung. Googlαρισε όλα αυτά για να μάθεις περισσότερα. Κανονικά θα πρέπει να αποφεύγετε να αγοράζετε τετοιες συσκευές που είναι vodafone, από e-shops. Το πιθανότερο είναι να προέρχονται από vodafone εκτός ελλαδος. Κάποιος φίλος εδώ την επέστρεψε μόλις το διαπίστωσε και την δέχθηκαν πίσω. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) Ανάποδα τα λες. Σε σκοτεινό δωμάτιο η φωτεινότητα χαμηλώνει...όσο αυξάνεται το φως αυξάνεται και η φωτεινότητα...:cool: oops εχεις δικιο.....αλλα γιατι εμενα σημερα μου φαινεται λιγοτερο φωτεινη σε σχεση με τις αλλες μερες?μηπως παιζει ρολο το wallpaper που ειναι ψιλογκρι και μεχρι τωρα ειχα το live το ocean waves? Edited September 18, 2010 by sk7lafkos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gebus Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 παιδια γεια σας θα ηθελα βοηθεια αν γνωριζεται το εχω παρει εχθες προσπαθω να το συνδεσω με το λαπτοπ προσπαθω να κατεβασω το samsung kies αλλα δεν το κανει εγκατασταση με τιποτα εχω τα vista οτι και να κανω μου κοβει την εγκατασταση στη μεση αν γνωριζεται τιποτα sos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Με μια εφαρμογή που λέγεται HANDCENT Ειλικρινά σε σχέση με τη μέτρια μαμίσια εφαρμογή για τα μηνύματα, το Handcent είναι η μέρα με τη νύχτα... Εκπληκτικά παραμετροποιήσιμη στα πάντα -notifications,αποθήκευση μηνυμάτων,blacklist κλπ- και όμορφη.. Α και κάτι πολύ σημαντικό, με επιλογή να κλειδώσεις την εφαρμογή με ένα απλό pattern lock, ώστε να μη μπορεί όποιος πιάνει το κινητό σου να δει τα μηνύματα σου! :up: παιδια γεια σας θα ηθελα βοηθεια αν γνωριζεται το εχω παρει εχθες προσπαθω να το συνδεσω με το λαπτοπ προσπαθω να κατεβασω το samsung kies αλλα δεν το κανει εγκατασταση με τιποτα εχω τα vista οτι και να κανω μου κοβει την εγκατασταση στη μεση αν γνωριζεται τιποτα sos Σου βγάζει κανένα μήνυμα σφάλματος στα Vista; Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gebus Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 οχι ξεκιναει την πρωτη οθονη και μετα λεει προετοιμασια εγκαταστασης και δεν κανει τιποτα δεν γιατι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Ειλικρινά σε σχέση με τη μέτρια μαμίσια εφαρμογή για τα μηνύματα, το Handcent είναι η μέρα με τη νύχτα... Εκπληκτικά παραμετροποιήσιμη στα πάντα -notifications,αποθήκευση μηνυμάτων,blacklist κλπ- και όμορφη.. Α και κάτι πολύ σημαντικό, με επιλογή να κλειδώσεις την εφαρμογή με ένα απλό pattern lock, ώστε να μη μπορεί όποιος πιάνει το κινητό σου να δει τα μηνύματα σου! φιλε διορθωσε με αν κανω λαθος αλλα το sms inbox στο android ειναι κοινο για ολες τις εφαρμογες, οποτε αν βαλεις κωδικο στο handcent, νομιζω οτι απο την μαμα εφαρμογη θα μπορει να δει τα μηνυματα καποιος αφου εκει δεν εχει κωδικο. αν σου ειναι ευκολο δοκιμασε το και γραψε εδω αν ξερουν οσα παιδια θελουν το κλειδωμα. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) φιλε διορθωσε με αν κανω λαθος αλλα το sms inbox στο android ειναι κοινο για ολες τις εφαρμογες, οποτε αν βαλεις κωδικο στο handcent, νομιζω οτι απο την μαμα εφαρμογη θα μπορει να δει τα μηνυματα καποιος αφου εκει δεν εχει κωδικο. αν σου ειναι ευκολο δοκιμασε το και γραψε εδω αν ξερουν οσα παιδια θελουν το κλειδωμα. Έχεις δίκιο έτσι είναι, εμένα μου αρκούσε να μην μπορεί να μπει κανείς από τη Homescreen.. Eκεί που μου ψαχουλεύουν το κινητό αν πατήσει κανείς κάτω στο dock το handcent να μη μπει με τη μία στα μηνύματα..μετά κάπου τριγύρω θα είμαι εγώ να επέμβω :p οχι ξεκιναει την πρωτη οθονη και μετα λεει προετοιμασια εγκαταστασης και δεν κανει τιποτα δεν γιατι μήπως να δοκιμάσεις απενεργοποίηση του Ελέγχου Λογαριασμού Χρήστη; Πίνακας Ελέγχου->Λογαριασμοί χρηστών->Στο λογαριασμό με το όνομα σου->"Αλλαγή ρυθμίσεων ελέγχου λογαριασμού χρήστη" Edited September 18, 2010 by zavarakatranemia Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Να ρωτησω, αμα βαλω pattern lock και βγαλω τη μπαταρια οταν ξανανοιξει θα ειναι κλειδωμενη η οθονη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Να ρωτησω, αμα βαλω pattern lock και βγαλω τη μπαταρια οταν ξανανοιξει θα ειναι κλειδωμενη η οθονη? Ναι, και πρόσεξε μην ξεχάσεις το pattern, είναι μπελάς μετά :) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Βρήκα ένα app με καλές κριτικές στο Androlib που κάνει αυτό που έψαχνα και με ρώτησες TonyK.. App Protector Pro Το αγόρασα από το SlideME (many thanks tyxerakias! :up::up:) 1,99$ :O Δουλεύει ακριβώς όπως το ήθελα, έβαλα gmail μηνύματα και τηλεφωνήματα μέσα, και τώρα όποιος θέλει να τα δει πρέπει να βάλει είτε κωδικό είτε pattern.. Τώρα για επιπτώσεις στις επιδόσεις ή τη μπαταρία, δε ξέρω. Για το πρώτο δε βλέπω κάτι (un-rooted κινητο), το δεύτερο είναι πολύ νωρίς για να κρίνω. Γενικά, κλειδώνει εφαρμογές που δε θέλουμε αδιάκριτα μάτια να δουν. Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Eκεί που μου ψαχουλεύουν το κινητό αν πατήσει κανείς κάτω στο dock το handcent να μη μπει με τη μία στα μηνύματα..μετά κάπου τριγύρω θα είμαι εγώ να επέμβω :p Πως βάζω στο dock το handcent? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) Eκεί που μου ψαχουλεύουν το κινητό αν πατήσει κανείς κάτω στο dock το handcent να μη μπει με τη μία στα μηνύματα..μετά κάπου τριγύρω θα είμαι εγώ να επέμβω :p Πως βάζω στο dock το handcent? Μπες στις εφαρμογές, πάτα menu και edit, και μπορείς να μετακινήσεις ό,τι θες από/προς το dock. EDIT: Σε πρόλαβα Zav, πού νά'γραφα και με swype :D Edited September 18, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Eκεί που μου ψαχουλεύουν το κινητό αν πατήσει κανείς κάτω στο dock το handcent να μη μπει με τη μία στα μηνύματα..μετά κάπου τριγύρω θα είμαι εγώ να επέμβω :p Πως βάζω στο dock το handcent? Πας Εφαρμογές->Πατάς το κουμπί "Μενού" αριστερά από το κεντρικό Hardware key->Επεξεργασία, επιλέγεις το εικονίδιο του Handcent από πάνω και το σύρεις στο dock EDIT: Ο tyxerakias γραφει πιο γρήγορα από εμένα :P Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 παιδια γεια σας θα ηθελα βοηθεια αν γνωριζεται το εχω παρει εχθες προσπαθω να το συνδεσω με το λαπτοπ προσπαθω να κατεβασω το samsung kies αλλα δεν το κανει εγκατασταση με τιποτα εχω τα vista οτι και να κανω μου κοβει την εγκατασταση στη μεση αν γνωριζεται τιποτα sos Φίλε δεν είμαι ο κατάλληλος να σε βοηθήσω αφού χρησιμοποιώ Mac και απλά έχω ένα net book με windows XP για βρώμικες δουλειές. Κανε μια δοκιμή αλλά πριν απενεργοποιησε το antivirus που έχεις στο pc σου. Δεν υπάρχει άλλη αιτία που να μην σ αφήνει να κανείς εγκατάσταση. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 παιδια γεια σας θα ηθελα βοηθεια αν γνωριζεται το εχω παρει εχθες προσπαθω να το συνδεσω με το λαπτοπ προσπαθω να κατεβασω το samsung kies αλλα δεν το κανει εγκατασταση με τιποτα εχω τα vista οτι και να κανω μου κοβει την εγκατασταση στη μεση αν γνωριζεται τιποτα sos http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=46f72df1-e46a-4a5f-a791-09f07aaa1914 http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3 Εγκατάστησε τα παραπάνω πράγματα πριν δοκιμάσεις να βάλεις το Kies.... Και κάνε update στα Windows σου, μέσω windows update. Good luck :) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 EDIT: Ο tyxerakias γραφει πιο γρήγορα από εμένα :P Ναι. χα χα Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts