sk7lafkos Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Παρακαλω ξερει καποιος να μου πει πως θα βαλω δικο μου ηχο ειδοποιησης εισερχομενου μηνυματος στο samsung galaxy s Ευχαριστω πρεπει να κανεις ενα φακελο Notifications και να τον βαλεις στην καρτα μνημης χυμα και εκει μεσα να βαλεις τον ηχο..μετα πας μηνυματα-ρυθμισεις-κατω κατω στις ρυθμισεις ειδοποιησης επιλογη ηχου κλησης,επιλεγεις και εισαι jet!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Παιδια πως απενεργοποιουμε την συνδεση στο ιντερνετ μεσω του παροχου ? να αφησω δηλαδη μονο το wifi για προσβαση. το ξερω οτι εχει απαντηθει ξανα αλλα μολις το ανοιξα το κινητο και κανω τις πρωτες ρυθμισεις. θυμιστε μου πως λεγεται και το προγραμμα που μετραω τα data απο internet ? ευχαριστω πολυ και συγνωμη που ρωταω κατι που εχει απαντηθει ξανα. αν μπορει καποιος να μου γραψει τα πρωτα βηματα που πρεπει να κανω τωρα που ανοιξα τη συσκευη ? LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 KAI ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ... ~~~δεν ξερω ρε παιδι μου αν υπαρχει κανενα app για αυτα..................... Εγω για να περασω τις επαφες μου απο το hd2 στο galaxy τις συγχρονισα πρωτα με outlook, εσβησα τις σημειωσεις που ειχαν περαστει για το facebook (αυτες περνανε απο τον manilla), και μετα συγχρονισα το gmail με outlook. Τελος συγχρονισα το gmail με το galaxy. Εμενα μια χαρα αλλαζουβ οι φωτο των επαφων μου οταν τις αλλαζουν στο facebook και μαλιστα οταν με καλουν φαινεται και το status τους... Για τον φιλο που ρωταει για τα sms ringtones: Κατεβασε τον astro απο το market, βρες το mp3 που θελεις για ηχο, πατα παρατεταμενα πανω του και θεσε το ως notification. Υπαρχει και ενα file path εναλλακτικα το οποιο το δημιουργεις και τα πετας μεσα αν θεις, νομιζω ειναι media/ringtones για ηχους κλησης, media/notifications για sms και media/alarms για ξυπνητηρια. Αλλα επειδη δεν ειμαι σιγουρος ας το επιβεβαιωσει καποιος. Giorgos147: Δες στους xda αν υπαρχει καποιο rip off της εφαρμογης. Διολου απιθανο. Παντως εγω δεν εχω βρει καποια must have εφαρμογη απο το samsung apps.. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Θα είναι τουλάχιστον κάποια στιγμή; :( Ή, μπορώ να κάνω κάτι έτσι ώστε να το έχω; Δες εδώ http://apps.us.samsung.com/us/appstore Λέει σύντομα ανέβασμα εφαρμογών για κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 δεν γυρνάει , μπορείς να δοκιμάσεις το dialer one για αυτή τη δουλειά Να σαι καλα φιλε μου πολυ καλη εφαρμογη...Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει αυτο το προβλημα με μελλοντικες αναβαθμισεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Καλησπερα στην παρεα!Εχω αποφασισει οτι το Galaxy S θα ειναι το επομενο κινητο μου απλα καθυστερω λιγο γιατι περιμενω να ερθει με την froyo 2.2 να ειναι αναβαθμισμενο απο την εταιρεια μιας και ειμαι λιγο χαλιας σε αυτα τα θεματα.:O (Μια φορα εκανα το λαθος και μπηκα στο Lg Arena menu και καταφερα και εβησα τα παντα,οποτε δεν ξαναασχολουμαι μην κανω μαλκια παλι :lol:) Γνωριζει καποιος αν το παρω και το παω σε ενα samsung σερβις το κοστος του να αναβαθμισω την συσκευη σε froyo 2.2 αν δεν αντεξω και το παρω τωρα με την 2.1?:happy: Επισης αν γνωριζεται κατι σχετικα με σταθερη βαση (σαν του i phone) φορτισης και θηκη τυπου πορτοφολι γνησια για το Galaxy S απο αντιπροσωπεια? Ευχαριστω πολυ!;) ps:Eχω διαβασει αρκετα για το κινητο αλλα δεν καταφερα να δω κατι για αυτα που ρωταω.:worry: Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos147 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Ωραία Lazp11! Σε ευχαριστώ! Θα περιμένω λιγάκι ακόμη. Prattein_Aloga: Έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι. Μια ζωή βέβαια είμαι κάπως χαζός με τις αναζητήσεις και ποτέ δε βρίσκω αυτό που θέλω, οπότε, αν δε του κάνει κάποιου κόπο, ας κοιτάξει και εκείνος μήπως το βρει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Γορίλλες και πράσινα άλογα...τώρα εμφανίστηκε ένα μικρό, μικρούτσικο, τοσοδούτσικο σημαδάκι...μισό χιλιοστο, δηλαδή δεν φαίνεται εύκολα από τον καθένα...αλλά το είδα και ενώ το προσέχω συνεχώς μέχρι να παραλάβω το πακέτο που παράγγειλα θήκη/προστασία κλπ... Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε...στην αρχή νόμιζα είναι καμμένο pixel, κάτι που νομίζω δεν γίνεται σε αυτήν την οθόνη...και μετά βλέπουμε πειράματα με κλειδιά, βίδες κλπ και δεν παθαίνει τίποτα ο γορίλλας...κολοκύθια...ενώ με την τσέπη παντελονιού παθαίνει...μόνο στην τσέπη ακουμπάει η οθόνη, σε ύφασμα δηλαδή...πίσω έχει θήκη σιλικόνης...οπουδήποτε αλλού είναι ελεύθερη η οθόνη και δεν ακουμπάει πουθενά. Για πείτε καμιά εμπειρία σας για σημαδάκια...:cool: Και μένα είχε μία μικρή αλλά...έφυγε ! Προφανώς ήταν από κάποια βρωμιά....lol Του έχω μόνο θήκη σιλικόνης γιατί δεν μου αρέσουν τα protectors στην οθόνη μιας και ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα δεν μου κάνει στην αίσθηση του touch...Μάλλον θα του βάλω καμιά θήκη με καπάκι για την οθόνη Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 και με oclf που εχουμε βαλει τι κανουμε?το απεγκαθιστουμε απλα?η ξερουταρουμε και μετα απεγκαθιστουμε???SOS!:D και επισης απο τους δυο φακελους που κατεβηκαν περναμε μονο τον ενα το μετονομασμενο πια update.apk?? Αν θες lagfix αφήνεις το lagfix, αν δεν το θες το βγάζεις.. περίεργη ερώτηση. Αν έχεις κάνει ήδη root με το lagfix, δε χρειάζεται να το ξανακάνεις... η παρατήρηση μου ήταν επειδή ζήτησες μόνο root και market, και βρήκες κάτι που είναι ουσιάστικά άσχετο, (το lagfix), και το έβαλες. Aν το έκανες root μέσω lagfix και έχεις και τον ninja superuser, έστω προηγούμενη έκδοση, δε χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο, είσαι οκ. Αν θες market, απλά βάλε το market access που είπα. Στείλε μου pm αν μπερδεύεσαι κάπου να το λύσουμε, για να μην spammarουμε το φόρουμ κι άλλο... καλημερα σας, τελικα το περιμενω σημερα η αυριο πρωι με την courier απο cosmote. δεν χρειαζεται να πω οτι με εχει φαει η αγωνια. χα χα !!!! μια ερωτησουλα. τωρα στο hd2 εχω συνδεσει το τηλεφωνο μου με τον λογαριασμο μου στο facebook. Απο τους φιλους που εχω στο facebook απο καποιους εχω το τηλεφωνο τους και απο αλλους δεν το εχω. σε οσους εχω το τηλεφωνο τους, απλα εχω συνδεσει την επαφη που εχω στο τηλεφωνο με αυτη του facebook. για τους υπολοιπους, εχω δημιουργησει μια νεα επαφη στο τηλεφωνο και απλα την εχω συνδεσει με την αντιστοιχη στο facebook. επαφες, ημερολογιο και email, τα συγχρονιζω live με τον gmail λογαριασμο Μου μεσω push mail, εχωντας ρυθμισει το activesync στο hd2 μου. τωρα που θα παρω το galaxy και θα κανω συγχρονισμο με το gmail θα περαστουν ολες οι επαφες κανονικα οπως τις εχω και στο hd2. οταν ομως περασω τα στοιχεια μου στο galaxy και συνδεσω τον λογαριασμο μου στο facebook, απ'οτι διαβασα θα μου ζητησει να μου περασει τις επαφες στο galaxy. τι θα γινει εκει, θα μου τις δειχνει διπλες αυτες που εχω ηδη συνδεδεμενες με το facebook απο το hd2, η θα διαβασει το ονομα καθε επαφης και θα κανει συγχωνευση κρατωντας μια για καθε διπλοτυπη επαφη ? πιστευω να το εξεφρασα σωστα και να μην σας μπερδεψα :). Ναι τα κάνει συγχώνευση μόνο του όπου βρει τα ίδια. Γορίλλες και πράσινα άλογα...τώρα εμφανίστηκε ένα μικρό, μικρούτσικο, τοσοδούτσικο σημαδάκι...μισό χιλιοστο, δηλαδή δεν φαίνεται εύκολα από τον καθένα...αλλά το είδα και ενώ το προσέχω συνεχώς μέχρι να παραλάβω το πακέτο που παράγγειλα θήκη/προστασία κλπ... Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε...στην αρχή νόμιζα είναι καμμένο pixel, κάτι που νομίζω δεν γίνεται σε αυτήν την οθόνη...και μετά βλέπουμε πειράματα με κλειδιά, βίδες κλπ και δεν παθαίνει τίποτα ο γορίλλας...κολοκύθια...ενώ με την τσέπη παντελονιού παθαίνει...μόνο στην τσέπη ακουμπάει η οθόνη, σε ύφασμα δηλαδή...πίσω έχει θήκη σιλικόνης...οπουδήποτε αλλού είναι ελεύθερη η οθόνη και δεν ακουμπάει πουθενά. Για πείτε καμιά εμπειρία σας για σημαδάκια...:cool: Χμμ, πολυ ανησυχητικό αυτό... τελικά καλά έκανα φαίνεται και επιτέλους παρήγγειλα αυτούς τους screen protectors... ευτυχώς εδώ και 3 μήνες δεν έχει πάθει τίποτα το γυαλί. Παιδια πως απενεργοποιουμε την συνδεση στο ιντερνετ μεσω του παροχου ? να αφησω δηλαδη μονο το wifi για προσβαση. το ξερω οτι εχει απαντηθει ξανα αλλα μολις το ανοιξα το κινητο και κανω τις πρωτες ρυθμισεις. θυμιστε μου πως λεγεται και το προγραμμα που μετραω τα data απο internet ? ευχαριστω πολυ και συγνωμη που ρωταω κατι που εχει απαντηθει ξανα. αν μπορει καποιος να μου γραψει τα πρωτα βηματα που πρεπει να κανω τωρα που ανοιξα τη συσκευη ? Καλά, αύριο δε θα την έπαιρνες;;; :p anyway, αν βάλεις το wifi δεν έχει πια σχέση ο πάροχος, το καλύπτει το wifi :) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Καλησπερα στην παρεα!Εχω αποφασισει οτι το Galaxy S θα ειναι το επομενο κινητο μου απλα καθυστερω λιγο γιατι περιμενω να ερθει με την froyo 2.2 να ειναι αναβαθμισμενο απο την εταιρεια μιας και ειμαι λιγο χαλιας σε αυτα τα θεματα.:O (Μια φορα εκανα το λαθος και μπηκα στο Lg Arena menu και καταφερα και εβησα τα παντα,οποτε δεν ξαναασχολουμαι μην κανω μαλκια παλι :lol:) Γνωριζει καποιος αν το παρω και το παω σε ενα samsung σερβις το κοστος του να αναβαθμισω την συσκευη σε froyo 2.2 αν δεν αντεξω και το παρω τωρα με την 2.1?:happy: Επισης αν γνωριζεται κατι σχετικα με σταθερη βαση (σαν του i phone) φορτισης και θηκη τυπου πορτοφολι γνησια για το Galaxy S απο αντιπροσωπεια? Ευχαριστω πολυ!;) ps:Eχω διαβασει αρκετα για το κινητο αλλα δεν καταφερα να δω κατι για αυτα που ρωταω.:worry: να το παρεις τωρα:happy: και δεν χρειαζετε να πας σε σερβις για αναβαθμιση,εδω τα παιδια του φορουμ μπρικια κολλανε?:happy: μια χαρα θα τα καταφερεις μην αγχωνεσε καθολου [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Καλησπερα στην παρεα!Εχω αποφασισει οτι το Galaxy S θα ειναι το επομενο κινητο μου απλα καθυστερω λιγο γιατι περιμενω να ερθει με την froyo 2.2 να ειναι αναβαθμισμενο απο την εταιρεια μιας και ειμαι λιγο χαλιας σε αυτα τα θεματα.:O (Μια φορα εκανα το λαθος και μπηκα στο Lg Arena menu και καταφερα και εβησα τα παντα,οποτε δεν ξαναασχολουμαι μην κανω μαλκια παλι :lol:) Γνωριζει καποιος αν το παρω και το παω σε ενα samsung σερβις το κοστος του να αναβαθμισω την συσκευη σε froyo 2.2 αν δεν αντεξω και το παρω τωρα με την 2.1?:happy: Επισης αν γνωριζεται κατι σχετικα με σταθερη βαση (σαν του i phone) φορτισης και θηκη τυπου πορτοφολι γνησια για το Galaxy S απο αντιπροσωπεια? Ευχαριστω πολυ!;) ps:Eχω διαβασει αρκετα για το κινητο αλλα δεν καταφερα να δω κατι για αυτα που ρωταω.:worry: Όπως είπε ο milena, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις... υποτίθεται ότι η Samsung προβλέπει για upgrade, δεν αλλάζει όλα τα τηλέφωνα κάθε φορά που βγαίνει ένα firmware... πρέπει να πουληθεί πρώτα όλο το stock με τα 2.1 τηλέφωνα, πριν αρχίσουν να βάζουν 2.2... θα περιμένεις πάρα πολύ. Αν δε θες να μπλέξεις με ανεπίσημα rom και φοβάσαι τις χακιές ξέρω γω, η επίσημη αναβάθμιση γίνεται ανώδυνα και ακίνδυνα μέσω του Kies, αυτός είναι ο επίσημος τρόπος από τη Samsung, χωρίς κίνδυνο από beta firmwares. Αν έχεις τα λεφτά και περιμένεις για 2.2, τζάμπα περιμένεις, χτύπα το :) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Εγω για να περασω τις επαφες μου απο το hd2 στο galaxy τις συγχρονισα πρωτα με outlook, εσβησα τις σημειωσεις που ειχαν περαστει για το facebook (αυτες περνανε απο τον manilla), και μετα συγχρονισα το gmail με outlook. Τελος συγχρονισα το gmail με το galaxy. Εμενα μια χαρα αλλαζουβ οι φωτο των επαφων μου οταν τις αλλαζουν στο facebook και μαλιστα οταν με καλουν φαινεται και το status τους... βασικα μια εδομαδα εχω το κινητο και δεν ξερω και πολλα...αλλα ειχα αγανακτισει με τις επαφες....και εγω αυτο εκανα...πρωτα σε outlook> μετα σε gmail και μετα σε galaxy... βεβαια εσβησα απο τις "σημειωσεις" τα του μανιλλα και εκανα αντιγραφη την σελιδα του fb σαν "διευθυνση ιστοσελιδας" οπως εχεις τα τηλεφωνα... αν ειχα αφησει μονο την σελιδα του facebook στις σημειωσεις θα μου αλλαζε τις φωτοραφιες και τα στατους? αυτο λες??? δεν το ξερα...να το κανω αν ειναι [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 να το παρεις τωρα:happy: και δεν χρειαζετε να πας σε σερβις για αναβαθμιση,εδω τα παιδια του φορουμ μπρικια κολλανε?:happy: μια χαρα θα τα καταφερεις μην αγχωνεσε καθολου Βρε το ξερω οτι τα παιδια κολλανε μπρικια και μαλιστα πολυ καλα το θεμα ειναι εγω πως θα τα κολλησω?lol Καταλαβα τι ηθελες να πεις,παντα θα εχω βοηθεια ευχαριστω!:happy: Όπως είπε ο milena, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις... υποτίθεται ότι η Samsung προβλέπει για upgrade, δεν αλλάζει όλα τα τηλέφωνα κάθε φορά που βγαίνει ένα firmware... πρέπει να πουληθεί πρώτα όλο το stock με τα 2.1 τηλέφωνα, πριν αρχίσουν να βάζουν 2.2... θα περιμένεις πάρα πολύ. Αν δε θες να μπλέξεις με ανεπίσημα rom και φοβάσαι τις χακιές ξέρω γω, η επίσημη αναβάθμιση γίνεται ανώδυνα και ακίνδυνα μέσω του Kies, αυτός είναι ο επίσημος τρόπος από τη Samsung, χωρίς κίνδυνο από beta firmwares. Αν έχεις τα λεφτά και περιμένεις για 2.2, τζάμπα περιμένεις, χτύπα το :) Δεν ειναιτα λεφτα το θεμα,με δοσεις θα το παρω ουτως η αλλως.:p Απλα φοβαμαι μην κανω καμμια βλακεια και το μπρικαρω και μεινω και χωρις κινητο και να το πληρωνω κιολανες!:p:wacko: Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Βρε το ξερω οτι τα παιδια κολλανε μπρικια και μαλιστα πολυ καλα το θεμα ειναι εγω πως θα τα κολλησω?lol Καταλαβα τι ηθελες να πεις,παντα θα εχω βοηθεια ευχαριστω!:happy: Δεν ειναιτα λεφτα το θεμα,με δοσεις θα το παρω ουτως η αλλως.:p Απλα φοβαμαι μην κανω καμμια βλακεια και το μπρικαρω και μεινω και χωρις κινητο και να το πληρωνω κιολανες!:p:wacko: Αγχώνεσαινε χωρίς λόγονε , πολυ λίγα πράγματα μπορούν να μπρικάρουν το κινητό αυτό, δεν είναι σαν τα παλιά νοκια ... σε περίπτωση που νομίζεις ότι πας να κάνεις βλακεία (που απ'αυτά που λες δεν το βλέπω), απλά ρώτα εδώ ;) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 βασικα μια εδομαδα εχω το κινητο και δεν ξερω και πολλα...αλλα ειχα αγανακτισει με τις επαφες....και εγω αυτο εκανα...πρωτα σε outlook> μετα σε gmail και μετα σε galaxy... βεβαια εσβησα απο τις "σημειωσεις" τα του μανιλλα και εκανα αντιγραφη την σελιδα του fb σαν "διευθυνση ιστοσελιδας" οπως εχεις τα τηλεφωνα... αν ειχα αφησει μονο την σελιδα του facebook στις σημειωσεις θα μου αλλαζε τις φωτοραφιες και τα στατους? αυτο λες??? δεν το ξερα...να το κανω αν ειναι Σβησε τις διευθυνσεις του facebook. Τελειως. Απο κει και περα συνδεσε τον λογαριασμο του facebook μεσω των ρυθμισεων (accounts νομιζω ειναι) και θα εισαι ενταξει. Θα σου βγει μενου για να αντιστοιχεις τις επαφες ξεχωριστα (πχ τον Giorgo Papadopoulo του fb με τον Γιωργο Παπαδοπουλο των επαφων σου αφου δεν μπορει να καταλαβει την αντιστοιχια). Βασικα αν βαριεσαι να σβηνεις τις διευθυνσεις απο τις σημειωσεις μην το κανεις, πιστευω θα ειναι οκ ακομα και αν παραλειψεις το βημα αυτο. Νομιζω επισης πως το ιδιο γινεται αν κατεβασεις την εφαρμογη facebook απο το market και κανεις merge του καταλογου. Μετα θα πας στις ρυθμισεις της καθε επαφης και θα την αντιστοιχισεις με την facebook επαφη της.. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Παιδια πως απενεργοποιουμε την συνδεση στο ιντερνετ μεσω του παροχου ? να αφησω δηλαδη μονο το wifi για προσβαση. το ξερω οτι εχει απαντηθει ξανα αλλα μολις το ανοιξα το κινητο και κανω τις πρωτες ρυθμισεις. θυμιστε μου πως λεγεται και το προγραμμα που μετραω τα data απο internet ? ευχαριστω πολυ και συγνωμη που ρωταω κατι που εχει απαντηθει ξανα. αν μπορει καποιος να μου γραψει τα πρωτα βηματα που πρεπει να κανω τωρα που ανοιξα τη συσκευη ? APNDroid aν θες να κοβεις τα data, κατι σαν το NoData των WM (ειναι ομως λιγο δυστροπο, μερικες φορες χρειαζεται reboot για να ενεργοποιηθουν τα data) 3d Watchgog για μετρητη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Καλά, αύριο δε θα την έπαιρνες;;; :p anyway, αν βάλεις το wifi δεν έχει πια σχέση ο πάροχος, το καλύπτει το wifi :) ηταν να μου ερθει σημερα η αυριο με courier. και μου ηρθε σαν δωρακι μεσημεριατικα γιατι πιστευα οτι αφου δεν με πηρανε οτι θα ερθει αυριο :p τωρα ειμαι σπιτι και εχω το wifi. μετα ομως που θα φυγω, απο που θα κλεισω το 3g internet ? που ειναι στις ρυθμισεις για να το βρω ? θυμισε μου φιλε πως λεγεται και η εφαρμοφη στο market για να μετραω τα internet data. στις ρυθμισεις δικτυου κινητης τηλεφωνιας, βρηκα εκει που λεει Ονοματα σημειων προσβασης, οτι εχει το cosmote internet και το cosmote mms. δεν εχει ομως καμια επιλογη για να το κανω disable. Μηπως ειναι καπου αλλου ? LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 ηταν να μου ερθει σημερα η αυριο με courier. και μου ηρθε σαν δωρακι μεσημεριατικα γιατι πιστευα οτι αφου δεν με πηρανε οτι θα ερθει αυριο :p τωρα ειμαι σπιτι και εχω το wifi. μετα ομως που θα φυγω, απο που θα κλεισω το 3g internet ? που ειναι στις ρυθμισεις για να το βρω ? θυμισε μου φιλε πως λεγεται και η εφαρμοφη στο market για να μετραω τα internet data. στις ρυθμισεις δικτυου κινητης τηλεφωνιας, βρηκα εκει που λεει Ονοματα σημειων προσβασης, οτι εχει το cosmote internet και το cosmote mms. δεν εχει ομως καμια επιλογη για να το κανω disable. Μηπως ειναι καπου αλλου ? data counter android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Σ'ευχαριστω φιλε Αργυρη. την ωρα που απαντουσες εγραφα παραλληλα και ξαναρωτησα πιο πανω δυστυχως. το αντιστοιχο Push mail Που εχει μεσω activesync στα windows mobile και που ειχα στο hd2, Πως θα το κανω εδω ? στο hd2 ειχα συγχρονισμο email, επαφες και ημερολογιο μεσω του activesync και με push. εδω πως γινεται ? σε ποιο μενου ? πολλα thanks για την βοηθεια !!!! μολις μπω στο πνευμα λιγο θα τα φτιαξω ολα. αλλα τωρα τριγυριζουν ολο μεσα μου τα windows mobile και ψαχνω ολη την ωρα !!!! :lol::lol::lol::lol: LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Σβησε τις διευθυνσεις του facebook. Τελειως. Απο κει και περα συνδεσε τον λογαριασμο του facebook μεσω των ρυθμισεων (accounts νομιζω ειναι) και θα εισαι ενταξει. Θα σου βγει μενου για να αντιστοιχεις τις επαφες ξεχωριστα (πχ τον Giorgo Papadopoulo του fb με τον Γιωργο Παπαδοπουλο των επαφων σου αφου δεν μπορει να καταλαβει την αντιστοιχια). Βασικα αν βαριεσαι να σβηνεις τις διευθυνσεις απο τις σημειωσεις μην το κανεις, πιστευω θα ειναι οκ ακομα και αν παραλειψεις το βημα αυτο. Νομιζω επισης πως το ιδιο γινεται αν κατεβασεις την εφαρμογη facebook απο το market και κανεις merge του καταλογου. Μετα θα πας στις ρυθμισεις της καθε επαφης και θα την αντιστοιχισεις με την facebook επαφη της.. ευχαριστω παρα πολυ!!! δεν τα ηξερα αυτα...!!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 ηταν να μου ερθει σημερα η αυριο με courier. και μου ηρθε σαν δωρακι μεσημεριατικα γιατι πιστευα οτι αφου δεν με πηρανε οτι θα ερθει αυριο :p τωρα ειμαι σπιτι και εχω το wifi. μετα ομως που θα φυγω, απο που θα κλεισω το 3g internet ? που ειναι στις ρυθμισεις για να το βρω ? θυμισε μου φιλε πως λεγεται και η εφαρμοφη στο market για να μετραω τα internet data. στις ρυθμισεις δικτυου κινητης τηλεφωνιας, βρηκα εκει που λεει Ονοματα σημειων προσβασης, οτι εχει το cosmote internet και το cosmote mms. δεν εχει ομως καμια επιλογη για να το κανω disable. Μηπως ειναι καπου αλλου ? Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο Eclair. Θα υπάρχει στο Froyo. Μέχρι τότε, το ΑPN Droid κάνει τη δουλειά, με τις ιδιοτροπίες του. Αν όμως δε θες καθόλου 3g internet, γιατί δε βγάζεις τελείως το internet APN? Άσε μόνο το mms. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 δεν ειδα απαντηση στις προηγουμενες ερωτησεις μου αλλα ας θεσω ακομα μια πως μπορω να παιρνω τα mails απο τον yahoo λογαριασμο μου στο κινητο? στην επιλογη mails δεν τον περναει τον λογαριασμο μου,μου βγαζει μηνυμα σφαλματος υπαρχει τροπος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 δεν ειδα απαντηση στις προηγουμενες ερωτησεις μου αλλα ας θεσω ακομα μια πως μπορω να παιρνω τα mails απο τον yahoo λογαριασμο μου στο κινητο? στην επιλογη mails δεν τον περναει τον λογαριασμο μου,μου βγαζει μηνυμα σφαλματος υπαρχει τροπος? Κατέβασε την αντίστοιχη εφαρμογή του yahoo από το μάρκετ...λειτουργεί μία χαρά! Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο Eclair. Θα υπάρχει στο Froyo. Μέχρι τότε, το ΑPN Droid κάνει τη δουλειά, με τις ιδιοτροπίες του. Αν όμως δε θες καθόλου 3g internet, γιατί δε βγάζεις τελείως το internet APN? Άσε μόνο το mms. εχω 500mb γι'αυτο τον λογο, για να παιρνω τα email μου με Push, και να μπαινω και facebook,twitter κ.τ.λ οταν δεν ειμαι σπιτι και γενικα καπου οπου δεν εχει wifi. γι'αυτο και θελω να το κλεινω οποτε θελω και να το ανοιγω οποτε θελω. το APN droid χρειαζεται επανεκινησεις για να δουλευει οποτε θελω να κανω ενναλαγη ? ειδα στο market και ενα widget με ονομα apn on-off widget. δουλευει αυτο μηπως καλυτερα ? το εχει δοκιμασει κανεις ? το 3d Watchgog το εκανα αναζητηση αλλα δεν το βρηκα στο market. πρεπει να κανω κατι για να το δω μηπως ? LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Μόλις είδα στο Samsung Apps ότι ανέβηκε πριν 5 μέρες το Task Manager 1.14. Είναι το ίδιο με το Program Monitor που έχουμε στο κινητό (από τα widget)? Τουλάχιστον από τις φωτογραφίες φαίνεται ολόιδιο, δεν ξέρω αν έχει κάτι διαφορετικό η έκδοση αυτή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts