dimitris15 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 παιδια κανεα προγρμμα που να μου δειχνει διαρκεια εισερχομενων εξερχωμενων και συνολικα παιζει? απο ποια "μαγαζια κατεβαζετε εφαρμογες? υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Αν κλικάρεις μια φορά στο φάκελο μεγαλώνει, πάτα τότε στο όνομά του πάνω στο παράθυρο που έχει ανοίξει και άλλαξέ το σε games. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας φακέλου?? ala iphone Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας φακέλου?? ala iphone Δεν ξέρω τι σόι φακελους φτιάχνει το μηλόφωνο, αλλά μπορείς να φτιάξεις φακέλους πατώντας παρατεταμένα στη home screen, ναι. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Παίδες καλό το κινητό αλλά αν δεν βάλεις automatic task killer δεν τρέχει καθόλου. Είναι εκνευριστικά αργό. Άντε να δώσει το 2.2 μπας και συνέλθει γιατί το 2.1 είναι να μην πω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmikros Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) Μετά από λίγο καιρό συνύπαρξης με το Galaxy S (συσκευή: "τα κάνω όλα και συμφέρω"), έχω να πω ότι είναι απλά άριστη!!! Παρακολουθώ το θέμα από αρχή και δεν έχω δει (ελπίζω να μη μου ξέφυγε), κάποιο ζήτημα για το θέμα της αρχειοθέτησης των εφαρμογών. Συγκεκριμένα έχω εγκαταστήσει περίπου στις 8 σελίδες εφαρμογών. Είναι όμως λίγο δύσκολο, έως εκνευριστικό το να ψάχνεις σε όλες αυτές για κάποιο game, ή κάποια εφαρμογή κτλ. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος, εκτός από το να μεταφέρω όλες τις εφαρμογές στην home screen και εκεί να κάνω αρχειοθέτηση, να το κάνω στο τμήμα όπου φαίνονται αυτές. Ελπίζω να έγινα κατανοητός, για το τι ψάχνω Edited September 6, 2010 by matmikros Matt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 παιδια κανεα προγρμμα που να μου δειχνει διαρκεια εισερχομενων εξερχωμενων και συνολικα παιζει? απο ποια "μαγαζια κατεβαζετε εφαρμογες?Δοκίμασε το Droidstats. Ξαναλέω, μην συζητάτε για εφαρμογές στο παρόν topic! Υπάρχει τέτοιο topic για το Android: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=249301 http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Αν κλικάρεις μια φορά στο φάκελο μεγαλώνει, πάτα τότε στο όνομά του πάνω στο παράθυρο που έχει ανοίξει και άλλαξέ το σε games. Ευχαριστώ πολύ.... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Μετά από λίγο καιρό συνύπαρξης με το Galaxy S (συσκευή: "τα κάνω όλα και συμφέρω"), έχω να πω ότι είναι απλά άριστη!!! Παρακολουθώ το θέμα από αρχή και δεν έχω δει (ελπίζω να μη μου ξέφυγε), κάποιο ζήτημα για το θέμα της αρχειοθέτησης των εφαρμογών. Συγκεκριμένα έχω εγκαταστήσει περίπου στις 8 σελίδες εφαρμογών. Είναι όμως λίγο δύσκολο, έως εκνευριστικό το να ψάχνεις σε όλες αυτές για κάποιο game, ή κάποια εφαρμογή κτλ. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος, εκτός από το να μεταφέρω όλες τις εφαρμογές στην home screen και εκεί να κάνω αρχειοθέτηση, να το κάνω στο τμήμα όπου φαίνονται αυτές. Ελπίζω να έγινα κατανοητός, για το τι ψάχνω Tι ειδους αρχειοθετηση εννοεις? Εγω τα βαζω στις σελιδες με "λογικη" σειρα, πχ οι εφαρμογες multimedia στην σελιδα 4 κ.ο.κ Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 παιδια μια ερωτηση πως; βλεπω τους αγαπημενους μου σελιδοδεικτες? εγω που εχω windows 7 64bit πως θα αναβαθμισω την συσκευη μου? υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Να μπορούσαμε να στείλουμε και εκτύπωση σε Wifi εκτυπωτή...έχει κανένα πρόγραμμα? :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Να μπορούσαμε να στείλουμε και εκτύπωση σε Wifi εκτυπωτή...έχει κανένα πρόγραμμα? :cool: Θα φωνάζει πάλι ο mod, ρωτάς σε λάθος section. Αλλά ναι, υπάρχει, τουλάχιστον για HP wifi... κάνε ένα search για wireless printer στο μαρκετ... είναι και τζάμπα. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 παιδια μια ερωτηση πως; βλεπω τους αγαπημενους μου σελιδοδεικτες? εγω που εχω windows 7 64bit πως θα αναβαθμισω την συσκευη μου? Τι σχέση έχει αυτό? Κι εγώ windows 7 x64 έχω. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Μα γιατί δεν το ρωτάς στο επίσημο νήμα του galaxy?:confused: που να θεσω την ερωτηση !!!!!!!!!!!! ποιο ειναι το νημα του galaxy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Τι σχέση έχει αυτό? Κι εγώ windows 7 x64 έχω.υπαρχει θεμα με τους cable drivers και τα win7 x64 υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 2. Γίνεται ξεσυγχώνευση το'χω κάνει πολλές φορές... απλά μπαίνεις μέσα στην επαφή και διαλέγεις να γίνει ξεσυγχώνευση. 3. Το Kies είναι ό,τι χειρότερο, για την ώρα δε χρειάζεται σε τίποτα εκτός από upgrade. 4. Αυτό με τις ομάδες ισχύει, αλλά διάβασα κάπου ότι μπορείς να το κάνεις ανάποδα, δηλαδή από το Google contacts. Είναι πρόβλημα της Google αυτό, ελπίζω να το φτιάξουν. Για το Kies, βλέπε 3. 5. Μην το σημειώνεις ΚΑΙ στο ημερολόγιο; 7. Η πιό απλή λύση που βρήκα είναι ένα market app που λέγεται mybookmarks... λεπτομέρειες εδώ: http://www.mediabistro.com/mobilecontenttoday/android/transfer_bookmarks_to_the_android_browser_151877.asp?c=rss Ξεσυγχώνευση δεν βρήκα πουθενά. Το είδα και σε ένα android forum ότι υπήρχε η επιλογή στην επεξεργασία της επαφής με το κουμπί του μενού αλλά δεν βρήκα τίποτε. Όποιος το ξέρει ας βοηθήσει. Το ημερολόγιό μου είναι προϊόν σημειώσεων ετών και δεν θέλω να τις διαγράψω γι' αυτό το λόγο γιατί απλά δεν θα τις ξαναβρώ αν κάποτε τις χρειαστώ. Επίσης, τα γενέθλια των επαφών δεν έχουν επιλογή για ειδοποίηση. @ Infected_Silence: Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου. Οι εγγραφές στο ημερολόγιο είναι κανονικά στη μέρα τους. Απλώς αν έχω π.χ. γενέθλια Γ.Π. σαν εγγραφή στο ημερολόγιο και ταυτόχρονα στο πεδίο των γενεθλίων της επαφής Γ.Π. έχω βάλει ημερομηνία, μου εμφανίζει δύο φορές το ίδιο πράγμα στην ημερομηνία. Η λύση είναι αυτή που λέει ο Τυχεράκιας (διαγραφή της μίας από τις δύο), αλλά έχω συνηθίσει (γενικά στα κομπιούτερ και ειδικά στα τηλέφωνα) να την ψάχνω πάρα πολύ για να βρίσκω την καλύτερη λύση, αν φυσικά υπάρχει. Πιστεύω ότι το 90% των προβλημάτων που έχω δει έχει να κάνει με τον πολύ μικρό χρόνο ζωής του λειτουργικού και είμαι πεπεισμένος ότι θα λυθούν με αναβαθμίσεις σταδιακά. Παρ' όλα αυτά τα αναφέρω γιατί σε πολλά από αυτά υπάρχουν λύσεις που έχουν βρει άλλοι πριν από εμένα ;) Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 υπαρχει θεμα με τους cable drivers και τα win7 x64 Κανένα απολύτως θέμα, όλα μου δουλεύουν μια χαρά. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Ξεσυγχώνευση δεν βρήκα πουθενά. Το είδα και σε ένα android forum ότι υπήρχε η επιλογή στην επεξεργασία της επαφής με το κουμπί του μενού αλλά δεν βρήκα τίποτε. Όποιος το ξέρει ας βοηθήσει. Αν κλικάρεις πάνω στην επαφή, ανοίγουν οι λεπτομέρειες, και από κάτω γράφει Call, Video Call, Send Message και Send email (τα αντίστοιχα στα ελληνικά). Ακριβώς από πάνω, έχει τα linked contacts. (π.χ. σε μία επαφή, λέει 2 linked contacts). Πατάς μια φορά εκεί, και ανοίγουν τα links, και γράφει το ένα ξέρω γω από το τηλέφωνο, το άλλο απ'το facebook ή το google. Δεξιά από κάθε μία έχει ενα - . Πάτα το -, και θα ξεσυγχωνευτεί. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 αυτο μηπως??http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3301113#post3301113 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος, εκτός από το να μεταφέρω όλες τις εφαρμογές στην home screen και εκεί να κάνω αρχειοθέτηση, να το κάνω στο τμήμα όπου φαίνονται αυτές. Υπαρχει το πολυ καλο apps organizer http://www.appbrain.com/app/com.google.code.appsorganizer, αλλα η δυνατοτητα που θελεις υπαρχει στο LauncherPro http://www.appbrain.com/app/com.fede.launcher οπου εχεις την δυνατοτητα να βλεπεις τις εφαρμογες που μονο εσυ θελεις. Τις ταξινομει αλφαβητικα και το εφε κυλισης ειναι απο πανω προς τα κατω και οχι στυλ iphone δεξια-αριστερα. Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 εχετε βρει καμια σοβαρη σκληρη θηκη για το γαλαξια μας ρε παιδια?οτι εχω βρει ειναι εκτος ευρωπαικης ενωσης και φοβαμαι μη γινει τπτ στο τελωνειο και μου παει 100% πανω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mc01319 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Έχω το εξής πρόβλημα με το Galaxy μου. Ενώ λαμβάνω κανονικά mms με κανονικό μέγεθος (περίπου στα 300 kb) όταν στέλνω ακόμα και φωτογραφίες των 200 kb τις συμπιέζει στα 10 - 20 kb. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό? Υπάρχει επίλυση? Ευχαριστώ... 1.Dell G7 7790||Intel Core i7-9750H 12MB 2.60GHz - 4.50GHz||16GB DDR4 2666MHz||512GB SSD||17.3" FHD 144Hz IPS Anti-Glare 300 nits||Nvidia GeForce RTX 2070 8GB GDDR5||W10 Pro 64-bit|| 2.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G||12GB RAM||512GB ROM||Black|| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Αν κλικάρεις πάνω στην επαφή, ανοίγουν οι λεπτομέρειες, και από κάτω γράφει Call, Video Call, Send Message και Send email (τα αντίστοιχα στα ελληνικά). Ακριβώς από πάνω, έχει τα linked contacts. (π.χ. σε μία επαφή, λέει 2 linked contacts). Πατάς μια φορά εκεί, και ανοίγουν τα links, και γράφει το ένα ξέρω γω από το τηλέφωνο, το άλλο απ'το facebook ή το google. Δεξιά από κάθε μία έχει ενα - . Πάτα το -, και θα ξεσυγχωνευτεί. Θενξ. Δούλεψε μια χαρά :) Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 αυτο μηπως??http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3301113#post3301113 πως δημιουργω νεο θεμα !!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ρε μαστορες υπαρχει κανενας τροπος να σβησω ολες τις επαφες μεσα απο το τηλεφωνο...? ολες και οχι μια μια? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ρε μαστορες υπαρχει κανενας τροπος να σβησω ολες τις επαφες μεσα απο το τηλεφωνο...? ολες και οχι μια μια? Από το Kies. Τις διαλέγεις όλες και τις διαγράφεις. Από το τηλέφωνο δεν έχω βρει Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts