Theo Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Μπηκε! Καντ το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantakias Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Μπηκε! Καντ το το προβλημα ειναι τωρα με το download mode.. :S που ειναι και ποιο σοβαρο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 γιατι, το recovery mode ειναι παρανομο? της samsung δεν ειναι? Oχι δεν εννοουσα αυτο, απλως αν πηγαινε κατι στραβα στην διαδικασια θα ηταν δυσκολο να το επαναφερει απο την στιγμη που δεν εμπαινε σε recovery mode η συσκευη. Ακυρο παντως αφου δουλεψε. :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantakias Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 μηπως ξερει κανεις να μου πει αν σε recovery mode μπορεις να περασεις firmware? ποια ειναι η διαφορα ακριβως του recovery απο download mode?thanks.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingxk Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 λοιπον για αποψε μια ιδρωμενη P η nastro azzurro κλεινει το θεμα:happy:...σειρα εχουν αλλα θεματα τωρα;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 @tsantakias Τελικά βλέπω πήρες το Galaxy S! Με γεια:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantakias Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 @tsantakias Τελικά βλέπω πήρες το Galaxy S! Με γεια:) ναι! thanks! για κακη μου τυχη ομως δεν παει σε download mode με τα 3 κουμπια(υπαρχουν συσκευες που δεν εχουν το function) και σκεφτομαι να το γυρισω πισω...:( να σου πω, γνωριζεις μηπως τη διαφορα του download mode απο το recovery mode? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 ναι! thanks! για κακη μου τυχη ομως δεν παει σε download mode με τα 3 κουμπια(υπαρχουν συσκευες που δεν εχουν το function) και σκεφτομαι να το γυρισω πισω...:( να σου πω, γνωριζεις μηπως τη διαφορα του download mode απο το recovery mode? απ' όσο ξέρω recovery σου επιτρέπει να κάνεις update και wipe out των στοιχείων του τηλεφώνου ενώ με το download φλασάρεις νέο firmware. To download είναι volume down+home+off εμένα δουλεύει κανονικά. Πάντως απ' όσο ξέρω και επίσημο update μέσω Kies να κάνεις πρέπει το τηλ. να μπαίνει σε recovery mode άρα πιστεύω ότι μπορείς να το πας πίσω χωρίς πρόβλημα λέγοντάς τους αυτό ακριβώς ότι όταν έλθει το froyo σε μερικές μέρες εσύ δεν θα μπορείς επισήμως να το εγκαταστήσεις. Αν χρειαστείς βοήθεια με την εταιρία στείλε pm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantakias Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 αυτο ειναι που φοβαμαι κυριως..με τα updates. σε ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! ελπιζω να μη χρειαστει να επικοινωνισω μαζι σου για κατι τετοιο παντως! :) και παλι ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Δοκίμασε και το εξής που είχα διαβάσει κάπου ...την ώρα που πατάς τα τρία πλήκτρα και μόλις δεις το logo της samsung άσε για κλάσμα του δευτερολέπτου το πλήκτρο power και μετά αμέσως πάτησε το πάλι...τα άλλα δύο πλήκτρα δεν τα αφήνεις καθόλου...ίσως δουλέψει με αυτό τον τρόπο το recovery... Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantakias Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 τωρα το δοκιμασα..ευχαριστω πολυ αλλα δυστυχως ουτε τωρα σταθηκα τυχερος :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 τωρα το δοκιμασα..ευχαριστω πολυ αλλα δυστυχως ουτε τωρα σταθηκα τυχερος :( Δοκίμασε με το τηλέφωνό σου συνδεμένο στον υπολογιστή με USB. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παδια πριν εδωσα ενα λινκ για root. Μπειτε στο λινκ, κατεβαστε το αρχειο και καντε το unzip στο pc. Βαλ τε το samsung σε usb debugging mode και συνδεστε το (εχει οδηγιες το λινκ) Με την προυποθεση οτι υπαρχει εγκατεστημενο το kies στο pc τρεξ τε το exe στο pc. Πατηστε root για 2.1 και περιμενε λιγο. Το τηλεφωνο κανει REBOOT ΣΕ RECOVERY MODE ΑΥΤΟΜΑΤΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Δεν χρειάζονται όλα αυτά, αν δεν κάνει recovery με τα 3 κουμπιά μπορείς πολύ εύκολα να μπεις στο recovery με το adb, μέρος του android sdk. Συνδέεις το τηλέφωνο στον υπολογιστή και απλά γράφεις adb reboot recovery. Done. (Και το one-click-root που λέει ο Theo από πάνω αυτό κάνει, μόνο που προηγουμένως σου χώνει στο κινητό το update.zip για να το rootάρεις..) Edited September 3, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barrcode Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ρε παιδια προερχομαι απο iphone και ειχα teamviewer το οποιο με ειχε βολεψει πολυ. Ξερω οτι teamviewer δεν υπαρχει σε android ,υπαρχει ομως καμια τσαμπα εφαρμογη απλη που να κανει την ιδια δουλεια? Αν γινεται να μου πειτε καπως αναλυτικα πως θα την κανω να δουλεψει διοτι ειχα προσπαθησει με καποιες και απετυχα Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivas75 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά τελευταία (πριν δεν θυμάμαι να το παρουσίαζε), όταν πάω να κάνω κλήση οπουδήποτε με βγάζει μήνυμα (popup) "Conditional call forwarding activated", ακούγεται ένας ήχος και μετά παίρνει τηλέφωνο. Τί είναι το conditional call forwarding (CCF ? CFC ? προώθση κλήσης υπό προϋποθέσεις ? ) και γιατί δεν γίνεται λόγος για αυτό στο myphone.gr ; Έχω Wind και έλεγξα με τα MMI codes (#67#, #61#, #21#) ότι έχω απενεργοποιημένη κάθε εκτροπή κλήσης ένω και από τη Wind μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν είναι να κάνω κάτι μέσω δικτύου. Τι παίζει ; Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, πως μπορώ να απενεργοποιήσω τον εκνευρηστικό ήχο του popup ; Μήπως έχεις τηλεφωνητή??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantakias Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Δεν χρειάζονται όλα αυτά, αν δεν κάνει recovery με τα 3 κουμπιά μπορείς πολύ εύκολα να μπεις στο recovery με το adb, μέρος του android sdk. Συνδέεις το τηλέφωνο στον υπολογιστή και απλά γράφεις adb reboot recovery. Done. (Και το one-click-root που λέει ο Theo από πάνω αυτό κάνει, μόνο που προηγουμένως σου χώνει στο κινητό το update.zip για να το rootάρεις..) διαβασα κακα πραγματα..high risk για brickarisma με adb ειδικα στις συσκευες που εχουν disabled το donwload +recovery mode. θα κανω την κινηση για αντικατασταση και βλεπουμε..thanks!! σε recovery mode μπηκα με τον τροπο που ειπε ενα παιδι πριν μεσω του υπολογιστη..λενε οτι θα διορθωθει σε firmware καποιοι..απλα απορω πως θα περασει το firmware οταν δεν παιζει download mode... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Για κάποιον που ρώτησε πιο πάνω, έχω περάσει και το one click lag fix και το Minfree, το κινητό πάει πύραυλος και ταυτόχρονα διατηρεί με τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στο minfree πάνω από 110 mb μνήμη free...το κινητό τώρα είναι ακριβώς όπως το θέλω τόσο που πραγματικά πλην του flash δεν ξέρω τι παραπάνω θα του δώσει το froyo...μπορεί να είναι υπερβολικό αυτό που γράφω αλλά έτσι αισθάνομαι! Μετά από 3 μέρες χρήσης δεν είδα πρόβλημα παρά μόνο μία ελαφριά αύξηση κατανάλωσης της μπαταρίας που έτσι και αλλιώς δεν με ενοχλεί αφού το φορτίζω κάθε βράδυ ... Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Εγω ρωτησα, σ ευχαριστω για την απαντηση. Και εγω τα εβαλα και τα 2 και παει αρκετα καλα πλεον. Τι settings εβαλες στο minfreemanager? Εβαλα aggresive με 80ΜΒ το τελευταιο. Εσυ εβαλες 110MB εκει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxitektonas Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Τελικά ,έχουμε κάποια ενημέρωση για τους χρήστες που δεν μπορούν να μπούνε σε recovery mode με τα 3 κουμπιά ? Μίλησε κανείς με Samsung ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 διαβασα κακα πραγματα..high risk για brickarisma με adb ειδικα στις συσκευες που εχουν disabled το donwload +recovery mode. θα κανω την κινηση για αντικατασταση και βλεπουμε..thanks!! σε recovery mode μπηκα με τον τροπο που ειπε ενα παιδι πριν μεσω του υπολογιστη..λενε οτι θα διορθωθει σε firmware καποιοι..απλα απορω πως θα περασει το firmware οταν δεν παιζει download mode... Και το δικό μου @@ μπαίνει σε download mode... Τα παταμε/αφήνουμε με καποια συγκεκριμένη σειρά??? :cry: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Εγω ρωτησα, σ ευχαριστω για την απαντηση. Και εγω τα εβαλα και τα 2 και παει αρκετα καλα πλεον. Τι settings εβαλες στο minfreemanager? Εβαλα aggresive με 80ΜΒ το τελευταιο. Εσυ εβαλες 110MB εκει? 40, 50, 60 , 70 100, 130 είναι τα νούμερα που έχω βάλει, αλλά μπορείς να πειραματιστείς μόνος σου για να βρεις ποιες τιμές σου κάνουν, έτσι και αλλιώς αν έχεις πάνω από 80 mb free στο κινητό συνέχεια , θεωρώ ότι δουλεύει σωστά! Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Πώς φαίνονται τα δύο Partitions για να καταλάβουμε τι βρίσκεται πού, στο κινητό? (rooted) Μπορεί να φανεί αυτό απλώς από το My Files (όπου όλα φαίνονται σκόρπια...) ή χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koseft Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 (edited) Ερώτηση προς αυτούς που έχουν το lag fix. Το lag fix επηρεάζει καθόλου τη σταθερότητα της συσκευής είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο; Για μένα το βασικό πρόβλημα της συσκευής είναι οτι τρώει κολλήματα κάποιες φορές πχ μαύρες οθόνες, και οτι μπορεί μια απλή εφαρμογή να σου διαλύσει τη λειτουργικότητα του τηλεφώνου και να θέλει restart. Αν με το lag fix λύνονται και τέτοια θέματα να το βάλω, αλλιώς δε νομίζω να αξίζει τον κόπο. Αν χειροτερεύει τη σταθερότητα της συσκευής, που μου φαίνεται και ποιο πιθανό αφού το fix επεμβαίνει στο file system της συσκευής οπότε και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα κάποιες εφαρμογές να έχουν θεμα, τότε πραγματικά δε βλέπω το λόγο για τοποθέτηση του lag fix μονο κ μόνο για να ανέβουν τα benchmarks. Edited September 3, 2010 by koseft iPad - Galaxy S Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantakias Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Και το δικό μου @@ μπαίνει σε download mode... Τα παταμε/αφήνουμε με καποια συγκεκριμένη σειρά??? :cry: θα στο πω απλα..το δοκιμασα χθες πανω απο 50 φορες χωρις υπερβολη με διαφορους συνδιασμους κτλ..με πηρε ενας φιλος τηλ που το αγορασε χθες επισης και του λεω το σκηνικο οτι εχω ξενερωσει κτλ γιατι δεν παει σε download mode. με ρωταει πως γινεται να δεις αν γινεται recovery kai download mode..κανει 1 προσπαθεια του βγαζει recovery mode. κανει μετα δευτερη προσπαθεια για download mode..και παει σε download mode..αρα μαλλον ειναι εντελως απλα τα πραγματα για να δεις οτι γινεται, δεν ειναι κατι δυσκολο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts